rmmaja
|
Dobro jutro Šmarnogorka, najprej zate. Res so mere lahko zavajajoče, pa ti jih vseeno napišem, da boš mirneje spala. Moja dva sta mo-bi dvojčka, imata eno posteljico in vsak svoj ovoj. 19 4/7 najprej A, potem B: BPD 47, 46 HC 165, 175 AC 127,124 FL 26, 40 21 5/7 BPD 56, 54 HC 190,192 AC 151, 160 FL 33,38 24 5/7 BPD 59, 634 HC 209,230 AC 172, 196 FL 42, 44 Ne glede na mere držim pesti zate in za tvoja malčka. Zdaj te bodo bolj pogosto spremljali. Tudi sama sem se in se še bojim TTTSja, ampak več berem o tem, bolj me skrbi. In pri ostalih težavah v nosečnosti je ravno tako. Bodi pozitivna, prav je da veš, da ni nujno vedno vse ok, v veliki večini pa je. Sproščaj se in vizualiziraj izid nosečnosti, kot si ga sama najbolj želiš. In me smo s tabo. Nokes, še malo hvali voziček, pa kakšno slikico pošlji. Lara light, tudi jaz sem v dvomih zaradi injekcije. Sploh po tem, kar piše Pušenjak na forumu. Razmišljam pa takole: Če se mi slučajno začnejo pravi popadki, poroda ne bodo uspeli odložiti za dva dni, ker sem obakrat ekspresno rodila. Torej takrat inj. ne bo pomagala. Še v LJ bom težko prišla. Če jo dobim v 28 tednu, bo do 30 držala, takrat smo iz zelo najhujšega ven. Zdržim še štiri tedne, otroka medtem postaneta bajska in smo zmagali. Potem pa v boj za nove zmage . Inj. pa ni samo za pluča, pač pa tudi za preprečevanje možganskih krvavitev. Dodi, ustvarjena za rojevanje. Bravo ! Sama sem tudi rekla, da grem rodit 10x če je treba. Tale dvojčka sta mi malo zmešala načrte o naslednjem naravnem porodu, je pa naravni porod super. Zelo sem občutljiva na bolečine, roditi je bilo pa mala malca. Enkrat z inj. proti bolečinam, drugič nič, vedno brez klistirja in umetnih popadkov. Prvič 3h, drugič 10 min v porodni. Zato sem tudi malo v strahu, da se mi zdaj ne bi prehitro začelo. Bodite pridne in mislite na to, kako bomo spomladi frajle vozičkale in razkazovale svoje male zakladke.
|