Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 22:57:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Za mail ne vem,ce se da,pa kar poslji .Pa ajde,spat. Sem jaz tudi zacela cist pretiravat s ponocevanjem,bo treba se mal prej navadit hodit.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:11:01
|
|
|
|
RMRM
|
Čer! Danes ste bile pa kar pridne. Pa na št. ste se vrgle. Ninny, če se ne motim je imel Mercator Brito v akciji. PreverI. Vodo še vedno prekuhavam, že zaradi občutka. Tina28 - jaz mango vedno zmiksam s paličnikom(ena hrana izmed redkih ki jo pasiram) zaradi nitk. Mu ga pa dam al z banano ali pa z rižem. Je ful dobra kašica, ker sam mi je presladek. mtinca - jaz mu večkrat dam surovo jabolko. Smo šli mi tud danes ven, ker doma je bil taaaak sonček, pol pa pridemo na Bled, pa ful megla Sem se hotla že obrnit pa v našo smer nazaj ampak sem otrokoma obljubila Pizzo v eni novi Pizzeriji, pa smo šli pol na sprehod kar po megli. Sej je blo tud lušn. Smo imel en tak izlet brez očija.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:13:44
|
|
|
|
RMRM
|
sem pozabila napisat, glede manga, meni je enkraten z navadnim jogurtom. Njamiii. tanjusa101 - dobrodošla Tina za zobke. Mi smo pa spet začeli na ful čebljat . Danes smo se učili avto vozit, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:44:58
|
|
|
|
slovenka
|
No, da se še enkrat jaz priključim ponočnjakinjam, ali pa da zaključim današnje debate - smo imeli obisk, par brez otrok, ki nima problemov biti 6 ur na obisku :) No, pa je šel en večer po gobe...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:49:28
|
|
|
|
Tina 28
|
uf slovenka...ti sopa hudi...to jim že malca pripada . Še o jabolčku...Mtinca...ti kar dajej...ravno surov je najbolj zdrav za pikce
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:56:51
|
|
|
|
slovenka
|
Tina, tako so samci, so lahko do polnoči na obisku, potem seksajo do treh, potem pa spijo do poldneva Ja, mi smo bili tudi zunaj danes, je bilo tako fajn. Glejte to: No, zdaj pa moji komentarji za nazaj. DA vas ne bo kap, vsi v eni minuti...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:56:57
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: christy dan.Slovenka,nam mali ni jedel sadja zdej skoraj 2 meseca,pol sem pa za hec malo zmiksala sadje zdej pa z nobenim sadjem nimam problema,niti z rižem,ki ga prej ni jedela.Danes je jedel zelenjavo,pa rižek in belo meso piščeka noter,sem fino zmiksala in je pojedel kot za šalo..poskusi..če pa si mu do sedaj hrano miksala jo pa poskusi ravno obratno,malo samo z viličko pretlačit.. Aha, Christy, hvala za nasvet. Ja, sem ji miksala, jabolko je čist kašasto, no, banano sem pa samo pretlačila. Pa nič ne mara. Mogoče samo to zamenjam, jabolko pretlačim, banano zmiksam? Malo se mi zdi, da je ne bom prelisičila, ampak bomo poskusili.
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:57:05
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Eno vprašanje. Meni je P rekla, da Lukca ne smem še posedat, ker še nima dovolj stabilne hrbtenice. Se je pa mali hudiček začel sam posedat in ga ne morem pustit 5 min na tleh, ker se takoj usede. What to do? Kdaj pa je P to rekla? Ker mali se tako iz dneva v dan spreminjajo...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:57:13
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Kaj pa sem prej spalamudila...trumbum...jao jao KM naj se zaradi alergij ne bi dajalo pred 1 letom, odločitev pa je tvoja.... Ja, pa kot je AS pojasnila, da so znanstveniki dokazali povezavo med KM v ranem otroštvu in sladkorno boleznijo. Mi bomo kar čakali...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:57:19
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa Slovenka, pri nas imamo zadnje dni borbe za sadje. Jasno nakaže, da ji ti sladki okusi ne gredo v rit. Najraje je zelenjavo.Baje mine to obdobje odklanjanja določene hrane. Sam men je zanimivo iz tega vidika, ko vsi pravijo, kako imajo dojenčki radi sladko. Naša pač ne. Didlinaa, naša je pa imela rada banano, jabko je tudi jedla... sedaj pa kar ne bi. Je P rekla, da si mali radi tako izmišljujejo, pa kak mesec sploh ne bi nobene GH, samo mleko, potem pa naenkrat ne bi nič mleka, ampak samo GH... PRavi, da se nič sekirat, da enkrat začnejo normalno jest...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:57:27
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa tanjusa 101, dobrodošla. dobrodošla - pa lahko bi kaj več povedala o svoji bejbiki
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:57:35
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy vsa čast vam, da uspete posnet malčke, moja dva v trenutku, ko vzamem kamero ali fotič že segata po njej in potem so vsi posnetki taki, da se vidi samo nos ali oči Moraš iti malo bolj stran od njiju, drugače imamo mi tudi take probleme
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:57:43
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya Jaz vodo za čaj ne prekuhavam - mam brito, pa vse kuham za Lukca kr iz tam Jaz vse prekuhavam. Samo atiju iz kozarca pije kar vodo iz pipe, ampak to je zelo malo...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 17.1.2009 23:57:49
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 kOEO...IN KOLKO JIH MA...PRVA DVA...ČIST JE PRESENETLA. Pa tud ni blo take panike...mal bolj je bla sitna dva dni in to je to. Vsaj vem, da je bilo nekaj budnic ob treh iz tega vzroka (pa je hitro zaspala nazaj). Sem pa brala, da več ne prekuhavate vode...pol ni več treba, če je ptna, al kako? Pa mango imam v kuhinji, pa me zanima, kako ste ga ponudle (Kleo, Slovenka) Tina - jaz svežega, zmiksanega...
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 8:12:24
|
|
|
|
Cofijana
|
Dobro jutro cveke vidm da kr veliko pisete ko mene ni no vsem za dobro jutro. No da vam povem ker prej nisem imela casa 16.1. smo bli stari 8 mesecov, kako hitro gre cas se malo pa bomo stari eno leto.No lepo se imejte se se kej slismo grem malo pospravljat ko zdaj Jan spi caw baw cveke. A ja pa cestitke za zobke pa tistim ki so imeli mini rojstne dneve . Ajdi
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 9:18:21
|
|
|
|
Samsa
|
Dobro jutro Cofijana hvala za kavo, je bla nujno potrebna Jaz pa častim ... Dober tek. Naša noč je bla dokaj mirna ( zdaj sva že navajena, da Lara je 2x na noč in če takoj zaspi nazaj, je za nas mirna noč ). Jutro je blo pa katastrofalno. Kar naenkrat sem slišala, da zelo zelo težko diha ( piska in cvili ), skoraj me je kap. Sem jo dvignila iz postelje in jo nosila v pokončnem položaju, pa se je dokaj hitro umirilo. Ne vem kaj ji sproža te alergične reakcije. Počasi se mi bo zmešalo od tega, ker skoz razmišljam kaj jo draži. Z Claretinom sva pa odlašala, ker imamo jutri kožne teste in ne bi rada, da bi prišlo do napačnih rezultatov. Tina za zobka ( še ena, ko ni več v klubu brezzobih ) Tanjusa101 welcome tteeaa čimprej uspešno opravi z diplomo vodo mi še zmeraj prekuhavamo, verjetno iz navade Didlinaa upam, da si se naspala o GH hrani pa ne bom kaj debatirala, ker smo še vedno samo na Allernovi l.daisy: upam, da ti bo pomagal Bion3.. poročaj Vse najboljše obmesečnikom: - Malakai (tancho) - Liam ( Rosali) - Tjaša (mateOja)
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 11:03:38
|
|
|
|
*Mojca*
|
Jutro! Naša noč je bila v k.............. Danes začemo s špartansko vzgojo in Luka gre v svojo sobo pa anj se tam dere Da na hitro komentiram od včeraj: palični: samo za meso plus malo zelenjave, ostalo z vilico. Naš itak sploh ne mara gladke hrane, kar pomeni da frutki odpadejo. prekuhavanje vode: nič več IZVIRNO SPOROČILO: slovenka IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca* Eno vprašanje. Meni je P rekla, da Lukca ne smem še posedat, ker še nima dovolj stabilne hrbtenice. Se je pa mali hudiček začel sam posedat in ga ne morem pustit 5 min na tleh, ker se takoj usede. What to do? Kdaj pa je P to rekla? Ker mali se tako iz dneva v dan spreminjajo... prejšnji torek. V četrtek greva spet na kontrolo teže in jo bom spet vprašala kako in kaj sonček: kaj je že to? Lj ne pozna sonca. Vedno bolj se nagibam k odločitvi da bi se preselila nazaj na primorsko in se vozila v LJ v službo. Itak bo letos avtocesta... Se opravičujem če sem kaj pozabila, zdaj pa grem kuhat...lep dan!!!
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 11:32:25
|
|
|
|
lunca14
|
Stanje pri nas:enej je mel samo en dan vročino ,včeraj že dober,samo učki semu še solzijo,danes ponoči pa je zakuhal lun,ima vročino okoli 38,in mu teče iz noska ,upam da bo tudi on tako kot enej,da bo jutri že dobro ..............joj,res nimamo sreče s temi virozami...........prosim en kubik pikapok
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 11:36:03
|
|
|
|
lunca14
|
mojca.............ti se sa preseli iz ljubljane,jaz bi se takoj,brez pomislekov,še posebej,če bi mela možnost na primorsko,za otroka je bolj prijazno okolje,pa ne ,me ljubljančanke napast,sem pač kmečko dekle.........
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 11:49:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojca,ce imas moznost,s prvim vlakom na primorsko ,ker z Ljubljano se pa res ne more primerjat. Palicni jaz ves cas uporabljam,ker moja pa je samo gladko,Frutka pa tudi ne mara. Slovenka,kaksna super fotka,kar za na steno . Lun
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 11:59:33
|
|
|
|
slovenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 Slovenka,kaksna super fotka,kar za na steno . A ne da? Zunaj so na sploh fajne fotke, ko sonček sije in je tako modro nebo... Me pa nekaj zanima od vseh vas - ali vaši mali tudi zunaj spremenijo karakter? Naša je notri tako razigrana, kriči, se smeji, miga... Ko jo pa oblečem v kombinezončka in greva v voziček, pa je naenkrat resna, pri miru, samo počasi gleda okrog, če kdo pride, ga samo resno gleda... Pa jo zabavam in vse, ampak ona kar resno - razen tu na tej fotki, ko sva jo v zrak dvignila, se je rahlo nasmehnila... Ko pa prideva v stanovanje, pa spet po starem. Hm?
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 12:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj Slovenka,ves da je moja cist ista.Greva vedno najprej z avtobusom v mestu,pa samo ljudi opazuje in je cist mirna.Pa ce gremo vsi skupaj,moz in Tali take zganjata,se posebej ce je sneg,ona pa nic.Samo gleda prav prestraseno .Jo tudi jaz zabavam,pa se ji smejim,jo ogovarjam,tamala pa smrtno resna.Ne vem kaj je to.
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 12:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa Sofija ima ful lustkano kapico ,pa roza pajacek,to pa obvezno,ceprav ima moja oranznega(bolj pase k vozku ),na njem pa pise...pazi to ,it´s a boy .
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 13:29:33
|
|
|
|
Tina 28
|
ojla Slovenka, kleo...meni zunaj ponavadi spi (ven jo dajem takrat, ko je ura za spanje, ker se mi zdi tko mrzlo, da je v ležečem bolj zaščitena. budna pa ne bi hotla ležat. Ko bo bolj toplo, bova pa budni hodili na sprehod. Pri nas ni zaščite mesta, pač pa cesta na odprtem in ponavadi piha!), če je pa budna...pa običajno tudi nadene resen obrazek in opazuje. Razen v trgovini...takrat pa čveka in dela uuu. in krili z rokami. Še ena ki bo rada zapravljala. Mojca...babysolza...če se otrok sam postavlja, poseda...je po mojem že sam zrel zato. Meni se je zdanjič Anja sama potegnila in vstala v stajici...in je va happy...zdaj bi samo to počela. Problem pa je, da ma še premal močne nogice in pol tam bingla levo in desno...z rokami se pa drži, kot da ji gre za življenje
|
|
|
|
RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del 18.1.2009 13:45:31
|
|
|
|
tasa 23
|
Hojla. sem mamica skoraj sedemmesečnega Jana. Zanima me, kdaj so kaj vaši začeli sedeti, obrača se že na vse strani, kotali se tudi, samo dviguje se še pa ne v sedeči položaj
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Imeni za punčkoAjPuKateri dve imeni sta vam najbolj všeč? Ela Anika (
13%)
Ela Zara (
39%)
Ela Klara (
48%)
Število vseh glasov: 541Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!