Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina7 Čer. Vidm, da je tekla debata o vstajanju descev zjutri. Jest morm rečt, da mam full srečo, ker moj zjutraj kmal vstaja in pol čez vikend on Gajo vzame, jest pa še mal spim . Drugač pa mi vsak dan manj jemo, dons je pojedla približno 100g kosila in pa pol frutka Sploh noče. Pa sej me ne bi tolk skrbel, če bi vsaj pila, pa tud to noče. Pa še popoldne je mela mal vročine, zdele pa ne več. Ma sploh ne vem kaj ji je, ker drugače je čist uredu, aktivna kot zmeri. Ma upam, da bo jutr bolš. Drugač pa sm jest dons dobla , čeprov naj bi pršla šele 22.,23. Več sreče prihodnjič ane, sam mal pa sm . Grem zdej Gajo zrihtat pa mogoče pridm nazaj, razn če ne bova z mojim filma gledala. Nina7, pri nas je stanje podobno glede vročine in ješčosti. Je včeraj preskočila dop. malico, pa še popoldan je jedla bolj tako tako. Danes za večerjo nič, popoldan komaj 100AM, ja ne vem kaj se dogaja, ampak meni gredo živčki počasi h koncu jaz sem se pa tako troštala, da bo ena padla Dedci...jaz sem mojemu lepo povedala, da je samo en način, kako bi se znebil rihtanja otroka in gospodinjskih opravil; tako, da najde službo, da bi toliko zaslužil, da bi jaz bila lahko doma. To pomeni, zaslužil toliko, da bi meni izplačeval plačo za opravljanje gospodinjstva,ostati pa bi moralo, da bi se 2x letno privoščilo orng počitnice Tega ne bom nikoli dočakala, zato si delo delimo in tako se mi zdi edino fer.
|