Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: hijenca To je pa lepo slišat, da imata z bivšim če vedno prijateljski odnos. Pa to je tudi prav. Ne razumem pa ljudi, kot npr. bivše od mojega, da ga tako sovraži, da ne ve več, kaj bi mu nardila, da bi ga lahko uničila. Ne razumem pa zato, ker sta se ja včasih rada imela, sedaj pa tako sovraštvo. VeLIKO je odvisno zakaj in kako sta se razsla? ? Pri nama je bilo sporazumno, ker sem mu povedala tako kot je. Da ga ne ljubim vec in da si svoje zivljenje predstavljam mal drugace in pa da pac nimava skupnih ciljev .... Na zacetku je tesko sprejel. Pa sva bila nekaj casa po locitvi se cimra.. samo jaz v otroski sobi on v spalnici - pa saj tako sva ze prej spala kako leto... Potem sva se z tamalim odselila pa je veliko prihajal k nama pa midva k njemu no potem pa vedno manj... Ceprav ko sem se ponovno porocila je pa bil vidno prizadet... ampak se je hitro pobral... No sem hotla sam povedat da ce bi bila vmes kaka prevara ali pa kaki hudi problemi bi se verjetno grdo gledali.. A ima od tvojega bivsa novega partnerja? Ker ce nima zna bit da je jezna na tvojega, da si je ustvaril novo druzino.. Moj ima partnerko in zivita skupaj. Vedno jo pustim lepo pozdravit in nimam nobenih slabih custev za njo. Med tem ko vem, da ona pa mene ne mara in zelo dolgo je bila ljubosumna ce sva se z bivsim slisala po telefonu da mi kaj uredi ali pa da se kaj v zvezi z patrickom zmeniva... Vem tudi da je jezna ker bivsi tast vedno zame vprasa, za njo pa kot da jo ni/ Ampak lej, to nisem jaz kriva, da bi morala bit name jezna a ne? Eh, to so komplicirane stvari, ampak jaz imam poslihtano podstreho in se z bivsim nimam za kaj kregat... ( edino mal me ima,ko tukaj gor na RR berem, kok se borijo za prezivnino pa za deljene stroske, da bi se jaz zacela mal tezit, saj je otrok tud njegov... ampak mi je nekako iz pod casti...) To so res zakomplicirane zadeve, še huje je, če je kako ljubosumje posredi in ... Varanje pa še poslabša zadeve. Ne razumem pa žensk, ki prenašajo nenhno varanje. Ne vem kako bi odreagirala, če bi me moj prevaral, da pa se to konstantno ponavlja ga bi pa definitvno kastrirala. Varanje... tukaj bi sele imela jaz za pokomentirat. No jaz si moza ne morem deliti. So pa zenske, ki jim to odgovarja. Jaz jih poznam nekaj... Pa tuki pri nas imajo eni po dve zeni..to je sele veselica... Od prijatelja oce ima dve zeni v istem bloku na levo stran hodnika eno na desno pa drugo... da te srat prime No sam to itak ni varanje, se vsi udelezeni strinjajo in so zadovoljni, samo meni pa ni to nic jasno prav tako kot mi ni jasno kako gre lahko v Slo. ena zenska z porocenim moskim in imata razmerje...
|