Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 12:35:27
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro , mi smo superca spali, moja miškica je pa kakor kaže ozdravela , je čakala da je ati prišel in je takoj zdrava . Kako zamorjeno vreme dežžžžž Drugač, pa drage moje dame lepo nedeljo vam želim, mene čaka likanje in pospravljanje stanovanja , pa še marsikaj bi se našlo. vam pošiljamo SONČEK, ga imamo dovolj za vse Sonček??????Pri nas je dež in sem kar vesela samo, da ni sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 13:08:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je zaspal prvo rundo, sem pa jezna na mojga ko , ker še vedno leži..m.ater ko je pa treba it zvečer spat pa ne.. se grem mal ohladit Mene je že prej večkrat čudilo, da ga pustiš zjutraj spat. Jaz sem mojega tudi samo ne dlje kot do 9-ih. Kar je bilo čez sem pa Jako tja nesla, da ga je zbudil. tud js sem včasih žleht in to nardim..sej zvečer ga itak on hodi mirit ko se zbudi, sam vseen bi lahk prej vstal. Jana tvoj ga pa rad poležava , sej mormo tudi njih razumet, sej oni so tudi po celemu tednu garanja v službah smatrani. Bomo se potem pogovarjali ko boš šla še ti v službo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 13:08:10
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dobro jutro , mi smo superca spali, moja miškica je pa kakor kaže ozdravela , je čakala da je ati prišel in je takoj zdrava . Kako zamorjeno vreme dežžžžž Drugač, pa drage moje dame lepo nedeljo vam želim, mene čaka likanje in pospravljanje stanovanja , pa še marsikaj bi se našlo. Dež? Mi imamo sonce.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 13:35:38
|
|
|
|
barbaw
|
A ste že šle na lov za novo službo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 13:58:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Anitka- ma super frizura, pa vidla sem en zlati lasek za 50 € Gal je pa tak lepotec, mi je kr malo žal, da se nismo zmenli danes za kafe... bi ga jaz z veseljem moji pikici predstavla...... Dan! Hvala Čmrlika. No lepo, da si opazila tisti zlati lasek . No in zdaj veš, zakaj sem te nagovarjala za kafe
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 13:59:21
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* FILIP ZA 8 MESECEV VSE NAJ NAJ!!!!! Še od naju z Galom vse naj naj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 14:03:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Žal jaz tega ne morem reči, ker smo se zbujali na uro in pol zaradi zamašenega noska . Vsakič ko se je zbudil sem mu vlila nekaj fiziološke v nos in poskušala spucati, ampak pumpica, ki jo imam ni tako močna in ko sem že šmrkelj zagrabila, ga nisem uspela ven potegnati, ker zataji pumpica . Malo sem mu uspela spucati, kaj dosti pa ne. Povejte mi a tisti aspirator, ki se naštima na sesalec, a ga lahko naštimam na katerikoli sesalec? Mi imamo Elektroluxa. Ojej . Mi imamo tudi Elektroluxov sesalec in uporabljamo na njem Baby vac. Anitka dobra frizurca Hvala in gal je tudi že ful zrastu Raste pa res ful Nevem pa kaj se je zgodilo, a je kdo umrl ??? Ja umrla je moja nesojena tašča, s katero sem se zelo dobro razumela in jo imela rada, ona pa mene.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 14:28:50
|
|
|
|
sesil
|
dober dan po 2 dneh sej ne zabušavam, sam imam prijetnejše stvari za počet včeraj sem smučala, je blo enkratno, moj je pa anejo imel cel dan. danes je zamenjava, imam jaz anejo (zdej spi), ker on nekaj dela. potem grem na rojstni dan. aja, s hujšanjem pa jaz štrajkam. sem se razkurla, ker nonstop nekaj jem, pa še 3 rojstno dnevne zabave imam v kratkem...resno začnem 26.1. upam da me ne bo minila volja. zdej rabim pa jaz mal brc, da se spravim k sebi. za ostale ta pridne pa za - kg.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 14:52:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika ****- sem menda vse prebrala samo nisem razumela, če je vse ok... No, upam, da bodo v veselje vsem... Seveda bodo o.k.. Hvala. Sem pa samo napisala, da so se zmer na e-mailu ker nimam cajta dol pobrat... Fajn oddih vam zelim. Anitka: Lusna si... fajn pramencki In pa prejmi iskreno sozalje tudi z moje strani. Aurora: jaz pri zamasenem nosku prisegam na baby wax, me je prisel zelo drago, da sem ga dobila sem ( hvala Estrella) ampak je vreden vsakega evra. Mislim da v Slo. pa sploh ni to velik strosek tam okrog 10 euro in res se ti splaca. Gre na vsak sesalec, samo dobro je da imas takega da se da jakost regulirat da lahko das na najmanj, ker ce ne sem slisala da so punce kar nekaj sesalcev skurle... In ni velik je samo ena plasticna cevka z steklenimi konci. Samo bol tesko se pomiva , baje obstaja neka krtaca, sam jaz je nimam pa samo pod fajn vroco vodo splaknem. Sem pa jaz nabavila se en tak sprej - fiziolosko. tako da mi ni treba noter ulivat pa da vse ven stece. Samo nastavim in spricne globoko v nos...Vem da ga imajo tudi v Slo. vsaj imeli so ga, ker sem to prvic videla pred leti pri prijateljici v Slo. Estrella: Aparat za peko kruha moj je 800W in mislim da je to najvecja moc. V glavnem jaz sem zelo zadovoljna samo moras izbrat obvezno takega z dvema metlicama ( gnetilkama ) Se vprasanje kar tako iz firbca: Zakaj vam gre pa na zivce ce "deci" mal polezijo v nedeljo Razmisljam, pa razmisljam pa mi ni nic jasno, kaj je s tem narobe , pa si recem jah vprasi a ne... evo zakaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 14:53:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* FILIP ZA 8 MESECEV VSE NAJ NAJ!!!!! Vse najboljse....se od nas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:12:52
|
|
|
|
hijenca
|
Dober dan! Mi smo se vrnili iz potepanja, Videk nekaj žnerga v kinderpetu, jaz pa namesto, da bi se spravla likat raje po RR brskam. Danes sem si iz parcele prinesla moj steper, ker tako hujšanje je za en dr... Ko pojem en grižljaj več, dobim pol kile nazaj in to ni normalno. Ta teden moje hujšanje ni obrodilo sadov, pa sploh ne vem zakaj, ker sem zelo pazla kaj sem jedla, ampak kile so šle zopet gor. Sedaj pa moram it malo za nazaj prebrat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:13:22
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* FILIP ZA 8 MESECEV VSE NAJ NAJ!!!!! Vse najboljse....se od nas. Še od naju z Vidkom.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:21:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Se vprasanje kar tako iz firbca: Zakaj vam gre pa na zivce ce "deci" mal polezijo v nedeljo Razmisljam, pa razmisljam pa mi ni nic jasno, kaj je s tem narobe , pa si recem jah vprasi a ne... evo zakaj? Mene to ne moti, če tudi jaz lahko kdaj. Ker pa jaz dostikrat ne morem, pa mi ni prav. Se pa pri nas stanje glede tega izboljšuje, ampak še vedno ni nadoknadil časa, ko je Jaka vsatajal leto in pol ali še celo več (se ne spomnim več točno) ob 6.30.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:21:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Mi smo se vrnili iz potepanja, Videk nekaj žnerga v kinderpetu, jaz pa namesto, da bi se spravla likat raje po RR brskam. Danes sem si iz parcele prinesla moj steper, ker tako hujšanje je za en dr... Ko pojem en grižljaj več, dobim pol kile nazaj in to ni normalno. Ta teden moje hujšanje ni obrodilo sadov, pa sploh ne vem zakaj, ker sem zelo pazla kaj sem jedla, ampak kile so šle zopet gor. Sedaj pa moram it malo za nazaj prebrat. Zgleda, da bo treba malo migat. meni sicer ne gredo gor, HB, ampak če bo jutri nula grem z vozičkom na nekaj km sprehod, ko bo Maja lepo spala v vozičku.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:23:32
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Aparat za peko kruha moj je 800W in mislim da je to najvecja moc. V glavnem jaz sem zelo zadovoljna samo moras izbrat obvezno takega z dvema metlicama ( gnetilkama ) jaz imam z eno gnetilko, pa mi dala zelo uredu. nimam pripomb.je od kenwood rapid bake. speče kruh na hitrem programu v eni uri. normalno pa 3 ure. dela pa zelo pogosto, topel kruh gre kot za stavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:31:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: **** Estrella: Aparat za peko kruha moj je 800W in mislim da je to najvecja moc. V glavnem jaz sem zelo zadovoljna samo moras izbrat obvezno takega z dvema metlicama ( gnetilkama ) jaz imam z eno gnetilko, pa mi dala zelo uredu. nimam pripomb.je od kenwood rapid bake. speče kruh na hitrem programu v eni uri. normalno pa 3 ure. dela pa zelo pogosto, topel kruh gre kot za stavo Moj dela vsak dan . Koliko pa speces na enkrat? Jaz iz 700g moke. Sem sla sedaj zvagat ker imam glih pecenega kok pride teza kruha : 1090g.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:35:59
|
|
|
|
sesil
|
endomy, največ lahko spečem iz 500 g moke, vendar ker se jaz "izogibam kruhu" ponavadi pečem iz 350g. vedno pa dodam še semena.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:38:11
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Mi smo se vrnili iz potepanja, Videk nekaj žnerga v kinderpetu, jaz pa namesto, da bi se spravla likat raje po RR brskam. Danes sem si iz parcele prinesla moj steper, ker tako hujšanje je za en dr... Ko pojem en grižljaj več, dobim pol kile nazaj in to ni normalno. Ta teden moje hujšanje ni obrodilo sadov, pa sploh ne vem zakaj, ker sem zelo pazla kaj sem jedla, ampak kile so šle zopet gor. Sedaj pa moram it malo za nazaj prebrat. Zgleda, da bo treba malo migat. meni sicer ne gredo gor, HB, ampak če bo jutri nula grem z vozičkom na nekaj km sprehod, ko bo Maja lepo spala v vozičku. jaz čakam mal toplejše dneve, da bom šla lahko z biciklom ali pa teči v naravo. to da gre takoj gor pa poznam...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:39:13
|
|
|
|
yaris
|
No pa naj vas še jaz pozdravim na hitro. Punce kako ste kaj??? Mi smo že cel dan doma, ker dežuje. Tamali bi šel rad na gugalnico pa mu nikakor ne morem dopovedat da je na igrišču blato. Sedaj pa se je odloču da se bo po stanovanju z poganjalcem fural,tamala pa je v mojem naročju in ga opazuje. Tako da niti pes na tleh nima mira. Komaj čakam da je osem ura da pride moj iz službe. Še bolj pa bom srečna od deveti uri ko jih bom dala spat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:40:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil endomy, največ lahko spečem iz 500 g moke, vendar ker se jaz "izogibam kruhu" ponavadi pečem iz 350g. vedno pa dodam še semena. Eh... tud ce bi se jaz izogibala kruhu bi mogla glih tako pect. Ker nas je velikoooo. A ena metlica ti dobro zgnete tud 500g moke?? Ker mi smo imeli eno metlico pa nam ni zgnetla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:44:29
|
|
|
|
yaris
|
Kako ste pridne. Vse same pečete kruh-večina. Jaz pa ostajam na starem sistemu. Grem raje po kruh v pekarno. Se mi zdi bolj enostavno.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:50:19
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Mi smo se vrnili iz potepanja, Videk nekaj žnerga v kinderpetu, jaz pa namesto, da bi se spravla likat raje po RR brskam. Danes sem si iz parcele prinesla moj steper, ker tako hujšanje je za en dr... Ko pojem en grižljaj več, dobim pol kile nazaj in to ni normalno. Ta teden moje hujšanje ni obrodilo sadov, pa sploh ne vem zakaj, ker sem zelo pazla kaj sem jedla, ampak kile so šle zopet gor. Sedaj pa moram it malo za nazaj prebrat. Zgleda, da bo treba malo migat. meni sicer ne gredo gor, HB, ampak če bo jutri nula grem z vozičkom na nekaj km sprehod, ko bo Maja lepo spala v vozičku. jaz čakam mal toplejše dneve, da bom šla lahko z biciklom ali pa teči v naravo. to da gre takoj gor pa poznam... Jaz več nič ne čakam, ampak sem si zato prinsela moj steper in ga bom vsak večer gnala, ko Vidka spat spravim. Sedaj pa še vedno po RR bluzim, namesto, da bi šla cote likat. Na koncu bom šla TV gledat, pa spat, ker Videk je zaspal in je taka tišina. Ati pa si v avto alarm montira, ker ima v roku 1 mesca že tretjo šipo počeno. Hudiči .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: yaris Kako ste pridne. Vse same pečete kruh-večina. Jaz pa ostajam na starem sistemu. Grem raje po kruh v pekarno. Se mi zdi bolj enostavno. Tudi jaz v Sloveniji ne pecem kruha...he,he. Tukaj sem pa prisiljena ce hocem bit ziher kaj tocno jem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:53:20
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: yaris Kako ste pridne. Vse same pečete kruh-večina. Jaz pa ostajam na starem sistemu. Grem raje po kruh v pekarno. Se mi zdi bolj enostavno. Jaz ga še ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 18.1.2009 15:54:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Jaz več nič ne čakam, ampak sem si zato prinsela moj steper in ga bom vsak večer gnala, ko Vidka spat spravim. Pridna! Sedaj pa še vedno po RR bluzim, namesto, da bi šla cote likat. Na koncu bom šla TV gledat, pa spat, ker Videk je zaspal in je taka tišina. Ati pa si v avto alarm montira, ker ima v roku 1 mesca že tretjo šipo počeno. Hudiči . Kaki avto pa ima, da ga imajo tako radi? Oziroma kaj mu pa ukradejo ven?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?