|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
17.1.2009 21:38:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1

nya - a je Luka že zdrav? kako ste?

Driska več ne, je pa danes spet začel kašljat.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 451
17.1.2009 21:42:51   
mtinca1
Otrok s številom imena: 9
Že novorojenčki s številom imena 9 verjetno sanjajo o odkrivanju sveta. Morda vas bo presenetilo, ker boste prej kot ste pričakovali zaskrbljeni, ker ne boste vedeli, kje se vaš malček potika. Otroci s številom imena 9 že zelo zgodaj pogumno odracajo v neznano, da bi odkrili kaj novega. Otrok s številom imena 9 je odprt in prijateljski, zato pripelje domov vse svoje vrstnike, tako kot tudi vsako izgubljeno ali zapuščeno žival, ki jo najde. Verjetno se boste morali ugrizniti v jezik, ko ga boste opazovali, kako s psom deli svoj sladoled in mu raje pripravili 2 sendviča za malico, ko gredo s šolo na izlet, saj tudi to rad deli. Je učiteljičin ljubljenček in si nikoli ne prisluži črne pike. Na koncu leta verjetno ne bo prinesel domov vseh svojih šolskih potrebščin, ker jih je razdal prijateljem, bo pa zagotovo nosil kar največ zaslug za prvo mesto, ki ga je njegov razred dosegel v akciji zbiranja starega papirja. Geografija je njegov najljubši predmet, zato mu v sobi visi ogromen zemljevid sveta na katerem so zaznamovani vsi kraji, ki jih želi obiskati. Je dober po srcu in rad pomaga. Ko boste stari in sivi vam bo v zadovoljstvo spoznanje, da je vaš otrok prispreval k temu, da je svet postal boljši.

mi pa bomo očitno kaka "humanitarna organizacija" user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 452
17.1.2009 21:45:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Eno vprašanje. Meni je P rekla, da Lukca ne smem še posedat, ker še nima dovolj stabilne hrbtenice. Se je pa mali hudiček začel sam posedat in ga ne morem pustit 5 min na tleh, ker se takoj usede. What to do?

če se je sam začel nimaš kaj za naredit

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 453
17.1.2009 21:49:46   
Anonimen
A vodo za AM še prekuhavate?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 454
17.1.2009 21:56:04   
l.daisy
ninny, helou, ste zdravi???

jaz še vedno prekuhavam... imam boljši filing...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 455
17.1.2009 22:00:53   
Anonimen
Jaz vodo za čaj ne prekuhavam - mam brito, pa vse kuham za Lukca kr iz tam

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 456
17.1.2009 22:02:43   
Anonimen
Smo zdravi.

Jaz jo tud še samo zarad filinga prekuham, se mi pa včasih naredi, da je prevroča in ji dam kar malo iz pipe mrzle noter pa ni nič narobe. Pri Maši sem nehala  pri enih 6 mesecih prekuhavat.

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 457
17.1.2009 22:04:11   
Anonimen

jaz sem tud študirala, da bi si jo nabavila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 458
17.1.2009 22:07:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Men je bla od začetka ful bljak, zdej mi je pa kul - sem se navadila. Pa še čajnika ne rabim pucat vsak teden. Mi je res super

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 459
17.1.2009 22:07:44   
tteeaa
Oj, babe!

Ma ste ve ene čveke čvekaste, saj vas niti za prebiranje več ne dohajam, kaj šele da bi kaj komentiralauser posted image user posted image

Čestitke vsem obmesečnikom, user posted image user posted image user posted image za vse bolančke.

Lana je zdrava, se pa ponoči full zbuja, ker ji raste spodnja leva enka. Desna je rabila dve noči, da je prišla ven, ta pa kr noče in noče venuser posted image

Včeraj sem dobila spet menstruacijo. Bljak, pa tako je blo fajn, ko je tako dolgo ni bilo. In seveda so tu spet krči. Kaj sploh lahko vzamem proti krčem v času dojenja? prej sem jemala Nalgesin, ampak piše, da se ga med dojenjem odsvetuje.  Danes sem vzela kr Lekadol, pa ni nekaj ekstra pomagaluser posted image

drugače bom pa verjetno zdaj nekaj časa malo manj na RR, v ponedeljek se zopet vržem v diplomo - zdaj pa s polno paro. Ampak bom prišla vsake toliko pozdravit, pa sporočit, ko bo kaj pomembnega.

Lep večer še naprej, grem malo pred Tv, potem pa spat....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 460
17.1.2009 22:10:36   
Anonimen
Včeraj sem dobila spet menstruacijo. Bljak, pa tako je blo fajn, ko je tako dolgo ni bilo. In seveda so tu spet krči. Kaj sploh lahko vzamem proti krčem v času dojenja? prej sem jemala Nalgesin, ampak piše, da se ga med dojenjem odsvetuje. Danes sem vzela kr Lekadol, pa ni nekaj ekstra pomagal

lekadol vem,da ga lahko

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 461
17.1.2009 22:12:14   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Men je bla od začetka ful bljak, zdej mi je pa kul - sem se navadila. Pa še čajnika ne rabim pucat vsak teden. Mi je res super

ja sem že slišala, da ima voda čist drug okus- res ga moram kupit

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 462
17.1.2009 22:21:13   
Anonimen
Pri nas voda itak ni pitna,ji dajem Humano.Ji je pa zadnjic zmanjkala,pa sem ji dala tisto,k mi pijemo,pa se to sem prekuhala,pa se me je bilo strahuser posted image .
TTeeaa,ce med nosecnostjo lahko jemljemo Lekadol,ga lahko tudi med dojenjem.V mejah normale seveda.Si pa pridna,potem pa le sporoci kako bo slouser posted image .
Marjetica,ne 6i del,6a stranuser posted image .Pa daj posnemi tvoja dva,bi ju ful rada vidla,kaksne zganjatauser posted image user posted image .

Marisa je sele zdajle zaspala,no,vsaj upam,da je.

DIDIuser posted image ,kje si?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 463
17.1.2009 22:22:08   
Anonimen
Marjetica,mas novo slikcouser posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 464
17.1.2009 22:22:56   
Anonimen
Pa stevilke,
Marisa ima 8
Tali pa 1.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 465
17.1.2009 22:28:48   
Anonimen
Pri meni ima pa
Ema 8
Maša pa  5

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 466
17.1.2009 22:34:26   
Tina 28
Ojla

Ko sem brala Samsin opis št.5, se mi je zdelo, da je to ziher Nejc. In res je. Večni zakaj in energije za izvoz!
Anja pa je 2 (sliši se obetavno, upajmo, da bo res tko).

Drugače pa....včeraj sem pri Anji zagledala, da je dlesen MALO prebil levi zobek,. Ni se še čutlo z rokami, ker je blo ujeto v dlesen...vidlo se pa je ČISTO mal. Pazi to. Danes je že fajn raztegnil dlesen in dobil parček...kar na horuk (je mela prav napihnjeno dlesen zjutraj...popoldan pa je že pokukal ven.
Tko da IMAMO DVA ŠE SRAMEŽLJIVA ZOBKA NA EKSPRES.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 467
17.1.2009 22:41:49   
Anonimen
Sem pazilauser posted image ,ja superuser posted image user posted image user posted image in kolk zobkov ima zdaj?

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 468
17.1.2009 22:45:13   
Tina 28
kOEO...IN KOLKO JIH MA...PRVA DVA...ČIST JE PRESENETLA.  Pa tud ni blo take panike...mal bolj je bla sitna dva dni in to je to. Vsaj vem, da je bilo nekaj budnic ob treh iz tega vzroka (pa je hitro zaspala nazaj).

Sem pa brala, da več ne prekuhavate vode...pol ni več treba, če je ptna, al kako? Pa mango imam v kuhinji, pa me zanima, kako ste ga ponudle (Kleo, Slovenka)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 469
17.1.2009 22:46:52   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ojla

Ko sem brala Samsin opis št.5, se mi je zdelo, da je to ziher Nejc. In res je. Večni zakaj in energije za izvoz!
Anja pa je 2 (sliši se obetavno, upajmo, da bo res tko).

Drugače pa....včeraj sem pri Anji zagledala, da je dlesen MALO prebil levi zobek,. Ni se še čutlo z rokami, ker je blo ujeto v dlesen...vidlo se pa je ČISTO mal. Pazi to. Danes je že fajn raztegnil dlesen in dobil parček...kar na horuk (je mela prav napihnjeno dlesen zjutraj...popoldan pa je že pokukal ven.
Tko da IMAMO DVA ŠE SRAMEŽLJIVA ZOBKA NA EKSPRES.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek. Tako smo mi dobili 2 naenkrat. Eden dopoldan, drugi popoldan.user posted image 3 pa presenečenje ob 6 bolezni.user posted image Zdaj jih pa čakamo 6 na kmal.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 470
17.1.2009 22:47:00   
Anonimen
Aja dva,pazi zdaj ti,k jih  bo kmal en kupuser posted image

Mango,jaz ga samo olupim in zmiksam,dam samega ali z banano.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 471
17.1.2009 22:49:20   
Anonimen
No, jaz grem v mižule, ker sem že od 7 pokonci. Pa utrujena sem od dolgega sprehoda danes. Sva z mojo mami peljale Saro na sprehod po eni taki fajn poti, kjer sva dobesedno plužili pred sabo,user posted image Me noge bolijo. Pa spat sem šla prejšno noč ob pol 2, po zaslugi Kleo, ker sem še sanjala tiste trote.user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 472
17.1.2009 22:51:17   
Anonimen
No,jaz sem sla spat se mal kasnej,samo sem zato sele ob 10ih vstalauser posted image .Pa lahko noc in lepe sanjeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 473
17.1.2009 22:51:58   
Tina 28
Mi smo res že čist na stran dal tole pričakovanje zobkov...je predolg trajalouser posted image in zdaj jih pa končno ima. bo lohk začela skorjico od kruha grist.

Didlina. Drugače pa jaz tamali tudi sam z vilico pretlačim in res lepo meša z jezikom. Uf...že dolgo časa. Samo mi ni crknil palični, pač pa je Mojca naredila slabo reklamo zanj (pene, ni občutka)...kar me je prepričalo. Po slabem mesecu uvajanja. In zdaj je res mojstrica. Če ji dam naprimer košček plazmon piškota, ga tolk časa meša in obrača po ustih, da se čisto stopi. Obvlada v glavnemuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 474
17.1.2009 22:54:36   
Tina 28
Jaz sem pa ta dva dneva šla šele od dveh-treh...in sem bla danes že čist preč. Nervozna, netolerantna. V glavi mi je tiščalo...moram danes prej. Po muzika že počakala. Imam pa zaenkrat pol-urni ritmični miks za aerobiko. Če želi katera za skakat...samo sta eni dve škbinci vmes...pa ni tko hudo. A sploh lahko pošljem po meiluuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  17 18 [19] 20 21   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!