beyba
|
samsa men pa tole kar drži Otrok s številom imena: 5 Če imate doma otroka s številom imena 5, pazite da boste redno jemali vitamine, ki vas bodo ohranjali pri močeh, ko boste sledili temu živahnemu otroku. Že kot dojenček ima otrok s številom imena 5 oči vedno na pecljih, spremlja vsak gib in ptemik in komaj čaka, da bo shodil. Ker je tako radveden, ne pozabite zavarovati hiše ali stanovanja pred njegovimi nalimi ročicami. Umaknite čistila in ostre predmete, ki bi lahko sprožili njegovo brezmejno domišlijo in vedno nosite s seboj prvo pomoč. Niti za trenutek ga ne pustite na previjalni mizi ali v vaši veliki postelji brez varstva, saj se bo otrok s številom imena 5 drugače že pripravljal na svoj prvi polet. Ker je izredno eksperimentalen, boste včasih zato, da bi ga obvladali, potrebovali stajico, vendar pa vam ga bo tam uspelo zadržati le toliko časa, da razmeče iz nje vse igrače in vam začne tarnati, ker ste mu omejili svet. Otrok s številom imena 5 je nemiren in radoveden, zato v šoli potrebuje učitelja, ki zna vzbuditi otrokovo zanimanje in ve, kdaj se njegova pogosta vprašanja ne tičejo več obravnavane teme. Njegovo najljubše vprašanje je »Zakaj?«. Za fizično spretnega otroka s številom imena 5 ni boljše sprostitve kot je šport. Je tako živahen, da rad hkrati opravlja več nalog. Tako ga boste pogosto opazili, kako hkrati gleda televizijo, govori po telefonu, dala domačo nalogo in se igra s svojim psom. Otroka s številom imena 5 je nemogoče presenetiti, saj rad odkrije skrivališča daril, jih dobro pretipa in pretrese in pogosto tudi pokuka vanje. Otrok s številom imena 5 bo v vaše življenje nedvomno prinesel ogromno dogodivščin in vam ne bo nikoli dovolil, da zapadete v rutino. didlina sem probala filmček pogledat pa mi je sam zamrznilo vse, bom potem kasneje probala na navadnem računalniku ker tale moj prenosnik je že mal bogi pa star.... Alea vrjetno ti je priporočila kopel materine dušice... Ja lunca14 starejše otroke lahko mažeš, sam dojenčki majo še preveč nežno in tanko kožo, pa še niso navajeni na vse svinjarije tea sveta-beri so še ne utrdeni starejšim pa krema full pomaga. Jst dojenčka sicer tut po podplatih ne mažem za vsak slučaj, ker ima dojenček tudi na podplatih full nežno in tanko kožo, kjer ravno tako vse vpije koža ...tko da jst bi si raje nabavila to kopel na tvojem mestu....(zdej je tko slišat, kot bi jaz justa prodajala ) čestitek vsem obmesečnikom full ste me nasmejale z včerajšnjimi posti.... tko mam filling da sem še nekaj pozabla....