|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
17.1.2009 6:16:41   
babysolza
Jutrčka!

Grem mal brat, nas je spet mal bl primlo čvekaško razpoloženje. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 401
17.1.2009 6:17:15   
babysolza
Ooooouuuuujjjjjeeeee!

Prvič letos! Sem že mislila, da mi ne bo nikoli več uspelo! user posted image user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 402
17.1.2009 6:18:43   
babysolza
Najprej - vse naj naj Lana!!! user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 403
17.1.2009 8:23:09   
Samsa
Dobro jutro

Častim user posted image in user posted image

Včeraj ste ble pa pridne s čvekanjem 200/h user posted image user posted image user posted image user posted image ( glavna tema pa troti user posted image user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 404
17.1.2009 8:26:19   
Samsa
Vse najboljše obmesečnikom:
- Lana ( mtinca1)
- Eva (rozica984) in
- Oskar (sasonek)

user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 405
17.1.2009 8:27:00   
Samsa
Didlina... Sara je pa res taprava faca, full je cart user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 406
17.1.2009 8:31:15   
Anonimen
Jutro.user posted image

Čestitke obmesečnikom.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidim, da imamo novo DJ-ko.user posted image Se priporočam Tina28.user posted image user posted image

Jaz sem mislila, da bomo mal potegnili danes s spanjem, pa je user posted image šel na en seminar in se je valda tud Sara zbudila.No, zdej je zaspala nazaj. Mi je tolk smešna. Ko se zbudi. Takoj začne kakat.Pa sam slišiš tisto napenjanje v postelci.user posted image Upam, da bo danes tud sonce, da greva malo pohajat ko se zbudi.

Samsa, hvala za zajtrk, kavo smo pa že spili.Sam mislim, da bom rabila še eno dozo.user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
17.1.2009 8:43:41   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

Vse najboljše obmesečnikom:
- Lana ( mtinca1)
- Eva (rozica984) in
- Oskar (sasonek)

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 408
17.1.2009 9:41:03   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Mi je tolk smešna. Ko se zbudi. Takoj začne kakat.Pa sam slišiš tisto napenjanje v postelci.user posted image

Pri nas je isto user posted image user posted image user posted image Full se ji nasmejim.

Sara pa že full lepo sedi oz. full je stabilna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 409
17.1.2009 9:49:25   
Samsa
Kaj sem se pa zdaj nasmejala: TUKAJ
( sem se spomnila na to foro iz nosečnosti )... Pri nas zaenkrat splooooh ne drži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 410
17.1.2009 9:50:44   
alea01
ola mamičkeuser posted image

ja user posted image user posted image user posted image user posted image  junijčkom. Pa kaj vse znajo.....jao,jao...naša je pa glede tega trot...osa muškog spolauser posted image user posted image user posted image

Ela- pa ti si tudi tak živec. Ja čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sara- user posted image user posted image user posted image  za ploskanje in kazanje kako si velika. Naša sam lubija zna dat, pa to še ne vsakemu. Mora premislit, če se splača datuser posted image user posted image user posted image

lunca14- en lepši od ta drugega. Če bi jih na cesti srečala bi vedela da so tvoji. So ti čisto podobniuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Lani za 7mesecev in še ostalim

Mi smo še bolani. Celo malo bolj kot včeraj, ampak bo. Kašlja in hrope. Vročino ima pa 37,5..glih toliko da ji ne morem svečke dat. Ponoči se sam mal večkrat zbudi, jokca ne. Apetit še ima zenkrat....Se bomo pozdravili.

aja, pa tašča je najdla eno zastopnico just-a tle pri nas. In pravi da se krema od materine dušice ne da več dobit, ker mamice niso upoštevale navodil in so otrokm dajala na prsi in je prišlo do komplikacijuser posted image . Mi je pa priporočala neki drugega, pa pozabila sem kajuser posted image user posted image . Mi bo pa prinesla...

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 411
17.1.2009 10:29:14   
lunca14
alea...............hvala za komplimente,in seveda da se čim prej pocartateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .............glede materine dušce bi te vprašala,mazat ne smemo samo dojenčkov,starejše otroke pa lahko,imam prav,ker jaz mažem luna po podplatkih,maja in eneja pa po prsih.Pa sporoč kaj ti je predlagala?user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 412
17.1.2009 11:05:55   
beyba
samsa men pa tole kar držiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Otrok s številom imena: 5
Če imate doma otroka s številom imena 5, pazite da boste redno jemali vitamine, ki vas bodo ohranjali pri močeh, ko boste sledili temu živahnemu otroku. Že kot dojenček ima otrok s številom imena 5 oči vedno na pecljih, spremlja vsak gib in ptemik in komaj čaka, da bo shodil. Ker je tako radveden, ne pozabite zavarovati hiše ali stanovanja pred njegovimi nalimi ročicami. Umaknite čistila in ostre predmete, ki bi lahko sprožili njegovo brezmejno domišlijo in vedno nosite s seboj prvo pomoč. Niti za trenutek ga ne pustite na previjalni mizi ali v vaši veliki postelji brez varstva, saj se bo otrok s številom imena 5 drugače že pripravljal na svoj prvi polet. Ker je izredno eksperimentalen, boste včasih zato, da bi ga obvladali, potrebovali stajico, vendar pa vam ga bo tam uspelo zadržati le toliko časa, da razmeče iz nje vse igrače in vam začne tarnati, ker ste mu omejili svet. Otrok s številom imena 5 je nemiren in radoveden, zato v šoli potrebuje učitelja, ki zna vzbuditi otrokovo zanimanje in ve, kdaj se njegova pogosta vprašanja ne tičejo več obravnavane teme. Njegovo najljubše vprašanje je »Zakaj?«. Za fizično spretnega otroka s številom imena 5 ni boljše sprostitve kot je šport. Je tako živahen, da rad hkrati opravlja več nalog. Tako ga boste pogosto opazili, kako hkrati gleda televizijo, govori po telefonu, dala domačo nalogo in se igra s svojim psom. Otroka s številom imena 5 je nemogoče presenetiti, saj rad odkrije skrivališča daril, jih dobro pretipa in pretrese in pogosto tudi pokuka vanje. Otrok s številom imena 5 bo v vaše življenje nedvomno prinesel ogromno dogodivščin in vam ne bo nikoli dovolil, da zapadete v rutino.

didlina sem probala filmček pogledat pa mi je sam zamrznilo vse, bom potem kasneje probala na navadnem računalniku ker tale moj prenosnik je že mal bogi pa star....

Alea vrjetno ti je priporočila kopel materine dušice...

Ja lunca14 starejše otroke lahko mažeš, sam dojenčki majo še preveč nežno in tanko kožo, pa še niso navajeni na vse svinjarije tea sveta-beri so še ne utrdeniuser posted image user posted image user posted image   starejšim pa krema full pomaga. Jst dojenčka sicer tut po podplatih ne mažem za vsak slučaj, ker ima dojenček tudi na podplatih full nežno in tanko kožo, kjer ravno tako vse vpije koža ...tko da jst bi si raje nabavila to kopel na tvojem mestu....(zdej je tko slišat, kot bi jaz justa prodajalauser posted image user posted image user posted image user posted image )

čestitek vsem obmesečnikom

full ste me nasmejale z včerajšnjimi posti....

tko mam filling da sem še nekaj pozabla....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 413
17.1.2009 11:12:39   
mtinca1
vprašanje: a daje katera user posted image  svežo jabolko?
lana poje vsaj dopoldan pol banane in eno manjše sveže domačo jabolko (cca. 100ml je vsega skupaj); pa zdaj, ko mal berem je vsebovsod govora samo o kuhanem jabolku.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 414
17.1.2009 11:16:56   
Anonimen
user posted image user posted image
Mtinca,moja skoraj vsak dan dobi SVEZE jabolko,pa se kompot iz jabolk pije.
Didlinaa,a ves kaj je moj odgovoril na...sem rekla,da sem prebrala,da po hrvasko bumbar pomeni trot,je rekel....LAZUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa cestitke vsem vcerajsnjim in danasnjim obmesecnikomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 415
17.1.2009 11:19:44   
slovenka
Naša pa zadnje čase ne mara sadja. Zdaj 2 dni pa je najboljši mesek - s krompirjem in korenčkom. Saj bo že spet čez en čas, ne? Ne mara banane in tudi jabolka ne... par dni nazaj je nekaj slive jedla, ampak ne preveč.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 416
17.1.2009 11:23:15   
Anonimen
Slovenka,moja ima pa zelo rada mango,ji dam samega ali z banano,pa je res toooolk doooberuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 417
17.1.2009 12:30:44   
Samsa
Pri nas pa takole:

Že od prvih trenutkov, ko pride na svet je dojenček s številom imena 7 miren. Ko ga previjete in nahranite, ga lahko položite nazaj v posteljico in tam ostal tih in se zaposlil z opazovanjem ali igranjem, dokler spet ne zaspi.( Japajadeuser posted image user posted image user posted image user posted image ) Že zelo zgodaj boste opazili njegovo zanimanje za knjige in prva igrača, ki si je bo res zaželel bo verjetno pisalni stroj za otroke. Brati se bo naučil veliko preden bo šel v šolo. Je radoveden in analitičen tip, zato bi v šoli užival tako pri naravoslovnih predmetih, kot tudi pripisanju prostih spisov. Ker je perfekcionist načrtuje vnaprej in vedno konča, kar je začel. Neorganiziranega trenerja ali nepripravljene učiteljice ne bo kaj prida spoštoval. Ko se udeležuje športnih aktivnosti si vestno pripravlja strategije in se trudi izboljšati svojo tehniko, saj je v njem tudi malo športnega psihologa. Tako lahko zadovoljite njegovo željo po analizi svojega nastopa tako, da ga posnamete na šolski tekmi ali treningu. Otrok s številom imena 7 je sam svoj najljubši prijatelj. Ima malo dobrih prijateljev in skoraj nikoli ne podleže pritisku vrstnikov. Nujno potrebuje svoj lasten prostor in je zelo občutljiv, kadar gre za njegovo lastnino. Bratje ali sestre, ki si sposodijo njegove igrače naj pazijo, da jih vrnejo takšne, kot so jih prejeli. Pri izboru garderobe je pedanten in ne boste ga pregovorili, da obleče zmečkane hlače ali srajco, ki ji manjka gumb. Otrok s številom imena 7 ne mara, da ga preveč sprašujete, ali da mu govorite kaj naj dela in kaj ne. Kadar čuti, kot da ne razumete, bo verjetno odšel na potep s svojim psom ali se zatopil v kakšno dobro knjigo. Med svojim odraščanjem vam bo otrok s številom imena 7 neštetokrat dal vedeti, da vas kot starša občuduje, ko pa bo svojim otrokom pripovedoval zgodbe o njihovih čudovitih starih starših, vam bo s tem zagotovil nesmrtnost.

Tisti stavek sem prebrala, pa sem skor pod mizo padla od smeha user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 418
17.1.2009 13:43:35   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Slovenka,moja ima pa zelo rada mango,ji dam samega ali z banano,pa je res toooolk doooberuser posted image

Ja, mango smo mi tudi poskusili, pa user posted image Saj včasih je že rada jedla sadje, tam sredi decembra, potem za praznike ni, ker je bila bolna..., sedaj v januarju pa res sadje ne gre, je pa ful dobra zelenjava, ki prej ni bila, pa meso sedaj. Saj si bo sigurno premislila.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 419
17.1.2009 13:48:54   
beyba
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image didlina vidla video......fuser posted image ull luštno.......

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 420
17.1.2009 13:57:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Ja, mango smo mi tudi poskusili, pa user posted image Saj včasih je že rada jedla sadje, tam sredi decembra, potem za praznike ni, ker je bila bolna..., sedaj v januarju pa res sadje ne gre, je pa ful dobra zelenjava, ki prej ni bila, pa meso sedaj. Saj si bo sigurno premislila.

Saj ce ima zelenjavo rada,je tudi super.Saj ji das lahko sadje v mleko(npr.banano,jabolko...),ali pa mlecno kasico,riz+jabolko...

Jaz sem pa spet naredila eno traparijouser posted image .Sem vceraj skuhala govejo juho(najprej brez soli in vegete),da sem danes odstranila mascobo,pa ko sem jo vceraj odlila za Meri,sem pozabila vzet ven se malo zelenjave zanjo,tako da se je kuhala z vegeto in poprom.Zdaj pa ne vem ce ji to smem datuser posted image .

Mesa-piscanca,pa Meri ne mara.

Jeb....napakeuser posted image  

< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 17.1.2009 13:59:16 >

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 421
17.1.2009 14:07:05   
beyba
Ja esenca (kopel) materine dušice je enkratna v pehladnih obdobjih, prav tako krema materine dušice. Tiste, ki imajo probleme z izpuščaji naj poskusijo dat mal kremice na bodi, na predel prsnega koša. Če tudi to ne pomaga je potem res bolje uporabljati samo kopel. Je pa čisto normalno, da smo si ljudje in otročki različni in enim ne odgovarja. So pa stvari popolnoma naravne, dodanih je le toliko konzervansov, oz. parabenov, da se stvari ne pokvarijo, kar je pa logično.

Za tole obdobje je enkraten tudi Eucasol sprej. To je razkužilec zraka. Ima tak prijeten vonj po evkaliptusu, boru, rožmarinu in smreki. Sprej razkužuje prostor in uničuje bakterije. Jaz ga uporabljam vsak večer pred spanjem. Naredim kratek brizg in prostor je prijetno odišavljen, pa še za dihala je krasno. Pa kadar grem s taro k zdravniku ji naredim na oblekico kratek brizg, da ima pred sabo skoz vonj tega spreja in ji tako preprečuje vdor bakterij v telo (saj veš koliko bacilov se še tam pobere ). To je men res super izdelek. Pa še ni tako drag. Stane 10,90 eur in ga imaš sigurno nekje za 4 mesece, če uporabljaš vsak dan.

No pa krema tea tree, pa verjetno poznaš. Se mi zdi, da skoraj vska mamica ima za otročke vedno kremo materine dušice, kremo tea tree, esenca materine dušice, pa olje 31 (ta pride v poštev pri otrocih nad 2 letom starosti, je pa enkratno za nas starejše).

Tkole mam jst priporočilo, kar se tiče justa da je dobro za naše malčeke....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 422
17.1.2009 16:18:27   
Taanikaa
dan.Slovenka,nam mali ni jedel sadja zdej skoraj 2 meseca,pol sem pa za hec malo zmiksala sadje zdej pa z nobenim sadjem nimam problema,niti z rižem,ki ga prej ni jedela.Danes je jedel zelenjavo,pa rižek in belo meso piščeka noter,sem fino zmiksala in je pojedel kot za šalo..poskusi..če pa si mu do sedaj hrano miksala jo pa poskusi ravno obratno,malo samo z viličko pretlačit..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
17.1.2009 17:42:21   
*Mojca*
Eno vprašanje. Meni je P rekla, da Lukca ne smem še posedat, ker še nima dovolj stabilne hrbtenice. Se je pa mali hudiček začel sam posedat in ga ne morem pustit 5 min na tleh, ker se takoj usede. What to do?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 424
17.1.2009 17:50:05   
Anonimen
I don´t  knowuser posted image .
Samo ce se sam,po moje,da ne sme bit problem.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

uporaba lubrikanta
carmencita

Ali uporabljate lubrikante po porodu pred spolnim odnosom?

DA (29%)

NE (71%)

Število vseh glasov: 52

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!