![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:46:02
|
|
|
|
blaža
|
Ma kaj vse že greste spat?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:52:01
|
|
|
|
blaža
|
Evo Srečka nosečka nas že čaka pri malčkih- februarskih sončkih 2008 1. del
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:59:31
|
|
|
|
pina-1
|
no pa smo tudi mi v pančevu. JE mia zaspala še prej kot Ana. Mojga pa še ni domov iz vaj . Ma mi paše malo miru.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 21:38:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 21:40:52
|
|
|
|
jencili
|
čer, jst sm spet sama ostala, moja fanta sta že v palčkovi deželi . Obiski so malo pozabili na nas, tko da jih niti ni blo, jst sm pa vseeno zelo vesela, ker sem dons pospravila celo stanovanje, pa še perilo poštimala, tko da mam za kak dan zdej mir pred pospravljanjem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 21:45:06
|
|
|
|
Blacky*
|
jaz grem tudi počasi proti postelji no, še Liu moram peljat na sprehod, a bo kratek drugače pa že zdaj, lahko nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 21:45:18
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, jst sm spet sama ostala, moja fanta sta že v palčkovi deželi . Obiski so malo pozabili na nas, tko da jih niti ni blo, jst sm pa vseeno zelo vesela, ker sem dons pospravila celo stanovanje, pa še perilo poštimala, tko da mam za kak dan zdej mir pred pospravljanjem sej lahko k meni prideš. BI se našlo dosti tega za delat. No če ti je dolgčas
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 21:45:52
|
|
|
|
mesecnica
|
Čer. Misar - naša je bila en čas tudi taka, da se je po meni valjala in na meni zaspala . Pa smo potem prešle na ležanje. Mala_pikica - da ste zdravi in za sankanje. Dolenjka - za super noč. Ella79 - za dolgo spanje. Itata - za škampe in tiramisu. Mmmmm... Februarka08 - za sankanje. So pa res bogi ti otroci z alergijami in AD, posledično tudi zaradi tega slabše spijo. Jencili - za spanje. Pina-1 - za Mio, da ne bi zbolela. MetiLu - pridna, da si tako lepo zalogo narediš. Katka37 - imaš ZS.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 21:58:27
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, jst sm spet sama ostala, moja fanta sta že v palčkovi deželi . Obiski so malo pozabili na nas, tko da jih niti ni blo, jst sm pa vseeno zelo vesela, ker sem dons pospravila celo stanovanje, pa še perilo poštimala, tko da mam za kak dan zdej mir pred pospravljanjem sej lahko k meni prideš. BI se našlo dosti tega za delat. No če ti je dolgčas k tebi lahko pridem edino po malo energije, ko mi je zmanjka . No pa na kak kozarček ali dva
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:01:16
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili čer, jst sm spet sama ostala, moja fanta sta že v palčkovi deželi . Obiski so malo pozabili na nas, tko da jih niti ni blo, jst sm pa vseeno zelo vesela, ker sem dons pospravila celo stanovanje, pa še perilo poštimala, tko da mam za kak dan zdej mir pred pospravljanjem sej lahko k meni prideš. BI se našlo dosti tega za delat. No če ti je dolgčas k tebi lahko pridem edino po malo energije, ko mi je zmanjka . No pa na kak kozarček ali dva ma ti samo pridi. Mamo vedno kaj v skrinji ( energije). V hladilniku je pa vedno boca vina
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:15:05
|
|
|
|
Blacky*
|
no, mi2 sva nazaj s sprehoda mi je pa svakinja poslala en recept, je za novo leto spekla te kruhke in so božanski , sicer se jim reče kruhki, a je bolj pecivo Kmečki kruhki 3 rumenjaki 3 beljaki 250 g kokosove moke 120 g mletih orehov (ali lešnikov) 120g jedilne čokolade (ali čokolade v prahu) 100-200 g sladkorja v prahu za testo 100 g sladkorja v prahu za valjanje Rumenjake zmiksamo, dodamo kokosovo moko, orehe in čokolado. Vse skupaj zmešamo. Beljake stepemo v trd sneg in mu dodajamo sladkor v prahu (cca. 150 g). Sneg vmešamo v maso, oblikujemo kroglice v velikosti oreha in jih povaljamo v sladkorju v prahu. Pečemo pri 180 stopinj C cca. 10 minut oziroma toliko časa, da površina kroglice razpoka.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:15:53
|
|
|
|
Blacky*
|
zdaj pa res lahko nočko
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:27:05
|
|
|
|
jencili
|
Blaža, prej si bla razočarana, ker grejo vse že spat, zdej te pa nikjer ni, ko te čakam?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:32:53
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Blaža, prej si bla razočarana, ker grejo vse že spat, zdej te pa nikjer ni, ko te čakam? o si menjalal avtar. blaža prihaja.s em jo opozorila, da ne moreš brez nje
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:33:59
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Blaža, prej si bla razočarana, ker grejo vse že spat, zdej te pa nikjer ni, ko te čakam? evo me, čakulam s Pino, ki tel je tuga,
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:35:24
|
|
|
|
blaža
|
kaj zdej? čakam te! Jencili
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:39:11
|
|
|
|
blaža
|
ben, če ni nobene, pol pa grem še jaz. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:40:55
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: jencili Blaža, prej si bla razočarana, ker grejo vse že spat, zdej te pa nikjer ni, ko te čakam? evo me, čakulam s Pino, ki tel je tuga, prevod prosim
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:41:23
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: jencili Blaža, prej si bla razočarana, ker grejo vse že spat, zdej te pa nikjer ni, ko te čakam? o si menjalal avtar. blaža prihaja.s em jo opozorila, da ne moreš brez nje hvala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:42:11
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža ben, če ni nobene, pol pa grem še jaz. Nočko! usklajenost pa taka
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:43:36
|
|
|
|
jencili
|
nič, enga pa že še morem poslat, da bo okrogla cifra
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:49:24
|
|
|
|
blaža
|
evo me, veš, da ne morem it spat, čle mi ne zaželiš lahko noč Čakulala- klepetala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:51:46
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: blaža ben, če ni nobene, pol pa grem še jaz. Nočko! usklajenost pa taka ja usklajeni pa sva
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:52:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo me, veš, da ne morem it spat, čle mi ne zaželiš lahko noč Čakulala- klepetala sem vedla, da boš pršla še nazaj, zato sem še vedno tuki
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 22:52:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža evo me, veš, da ne morem it spat, čle mi ne zaželiš lahko noč Čakulala- klepetala o izdajalka, a brez mojega lahko noč greš pa lahko No, jaz sem friški izpod tuša, namazana s putrom za telo z okusom oz vonjem granatnega jabolka mmmmmmmmmmmmmmmmm A bo kej akcije al sem se đabe upedenala
|
Ime za hčerkoTanja555/Ema (
35%)
![](https://www.ringaraja.net/slike/poll/poll.gif)
Pia (
16%)
![](/slike/poll/poll.gif)
Zoja (
27%)
Petja (
6%)
Lea (
13%)
Maksi (
2%)
Število vseh glasov: 565Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!