![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 12:55:04
|
|
|
|
ella79
|
Taj, zdej pa že Zojo prehitevaš Zoja tudi že spi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 13:06:45
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Taj, zdej pa že Zojo prehitevaš Zoja tudi že spi to sta spet ziher kej našuntane
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 13:26:52
|
|
|
|
jencili
|
Taj je tud ravnokar zaspal. Upam, da bo zdej kako urco pa pol odšlafal, da lahko jst vmes kej nardim v miru. Grem spat mal coto na sprehod pelat .
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 13:51:15
|
|
|
|
pina-1
|
Dan. MAter ste včeri citiranje vadle, da sem se komi skoz prebila. Naša noč je bla normalna. LE ob 6 smo vstali in nič več spali. No je pa ob 8 šla že prvo rudno spat. Jaz sem pa med tem skuhala kremo za torto. Pol sva šli pa v Kp, kjer so nas čakali Blaž, blaža in g. Blaža . SMo izkoristili sonček in se napohajali. Ob 12 je Ana šla 2 rundo spat, jaz sem pa skuhala še gozdne sadežein nafilala torto. Jutri jo pa še opicanim . JE pa tale recept od Blaže mega za torto. Ni tako težek in bidkvit pride super. Pa krema je tudi njama Za kosilo so pa sarme in pre. Toliko o dogajanju na obali
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 13:54:34
|
|
|
|
ella79
|
pina po katerem blažinem receptu si torto pekla pri nas pa o sončku ne duha ne sluha bo treba na obalo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 14:00:27
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina po katerem blažinem receptu si torto pekla pri nas pa o sončku ne duha ne sluha bo treba na obalo mi bi tud...a čmo najet kr mini bus, da ne bomo preveč onesnaževali okolja?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 14:13:01
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 pina po katerem blažinem receptu si torto pekla pri nas pa o sončku ne duha ne sluha bo treba na obalo po temle torta alla Blaža : - 6 jajc - 40 dag sladkorja - 40 dag moke - 2 dcl olja - 2 dcl mleka - 2x pecilni prašek Stepi sneg + 5 rumenjakov+ sadkor+ vmešaš ročno moko, da je rahlo+ pecilni+ olj + mleko. pečeš 30 min na 180-190 stopinj( odvisno kako ti peče pečica) Krema: - 1x margarina kocka 250g, pensto vmešaš v 1/2 l mleka 10 dag sladkorja 2x vanlin sladkor to da zavre in pol vmešeš not: 1 rumenjak 5 dag gustina 2 žlici mleka To nardiš v bistvu kot puding No pol torto navlažiš z rumom, vodo in sladkorjem, pa namažeš z to kremo. Na koncu jo mi polijemo z čokoladno kuverturo( jedilna čokolada stopljena na sopari in malo margarine) No ta puding mora bit res zelo zelo trd, čvrst. pol pa v to jaz počasi z ročno metlico vmešam margarino. Včasih tudi ne celo. odvisno od kreme, kako mi rata, da ni preveč maslen okus. In še to jaz kremo nardim za to količino dvojno dozo, da jo je res dovolj za lepo namazat, pa še za okoli namazat. vi kar pridite na obalo.. Ga je dovolj za vse februarčke
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 14:33:31
|
|
|
|
jencili
|
evo, skor sm že, sam še Taja zrihtam ko se zbudi, posesam, pomijem po tleh ploščice, strebim solato in prištimam še za naju kosilo, pa sem Pol pridejo pa obiski, grem pa jst spat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 14:34:30
|
|
|
|
jencili
|
aja, pa perilo obesim in suheha speglam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 15:08:59
|
|
|
|
Februarka08
|
No, mi smo se pa že napokali, je blo super, tamala je pojedla cel krožnik čežane in šmorna spala je točno 2 urci, tako da sva midva mal zadihala, no moj je bil itak skoz za rač., jaz pa en kup cunj povsod in sem prej pop***** če nič dela ne vidi in je blo kuj bolj Zdej pa šibnemo ven okrog Golnika pa baje na kavico mormo počakat, da se 1 stroj opere, drug posuši, potem da dam spet sušit in prat in gremo hit v KR v Merkurja... Lepo se imejte, pa pa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 15:23:15
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Zoja bo šla pa danes, tako kot zdej že par dni, kar mal kasnej spat, tam mal pred eno, k ob dvanajstih ji je zdej čist prezgodaj, k spi tako dolgo. kaj boste danes kuhale jaz bi kej dobrega iz pečice, pa neki sladkega bi iz maka spekla. Kak predlog? Kako makovo pecivo prelito z čokolado? Mmmm mi je zadišal, al pa makovo potico če maš preveč časa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 16:26:11
|
|
|
|
MetiLu
|
Uh, kok sem bla jest pridna dones stanovanje je posesano, 2 stroja cunj oprana, posušena, zložena in pospravljena v omare, kuhana je goveja juhica, pa gora govejih zrezkov v zosu, pa ene 3 litre bolognese omake iz mlete govedine, pa še piščančki zrekzi so že v skrinji tako, da je zaloga narejena Janez spi drugo rundo, je ful priden dones, vročine ima le še 37.2, tko da je tud razpoloženje ful boljše kot včeraj, le zobka še vedno nista zunaj, še čisto malo manjka ... Zdele se grem pa na kavč vržt, ker upam na 1 urco samo zase, pa še nova kataloga od neckermanna in Otto moram preštudirat Jutri je pa zadnji dan "dopusta" Noro, kako je leto ušlo mimo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 17:26:16
|
|
|
|
jencili
|
se vidi, da je vikend, k ni nikjer nobene Evo, jst sm stanovanje spravla spet skupi, zdej smo glih pojedli kosilo, zdej pa čakamo čez pol urce obiske...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 17:54:38
|
|
|
|
itata
|
ella: po treh dneh se mi ni zdel kot da bi sploh kdaj šla mi smo bili na obisku in jedli škampe in tiramisu vem, da je bolj poletna hrana to, ampak je pa pasal sto na uro edin posledično je šel mulček kasnej spat in je spal od 15:30 do 17h do 21h smo po mojem dobri danes. no ja. bo že. se bo pa manjkrat zbudu ponoč... zdej divja klele okol pr dediju in babi. moj pa gor mal šlafa, ker ni šel še nič spat od 5h zjutri k naju je mali ven vrgu...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 18:08:53
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata ella: po treh dneh se mi ni zdel kot da bi sploh kdaj šla men se je isto zgodil, že po dveh dneh Se smejem, pa ne vem al je smešn al žalostn Mi smo pokosilal, tamala je prej spala samo 1 uro in pol, tko da zgleda da 2 urne variante samo kadar sem našihtu tolče Za kosilo je imela pa ramstek z bučkami, brokolijem in sirčkom, pa kus kus zraven in je spet cel talar pojedla, taglobok Za večerjo dobi pa gres na AM in priškot notr, pol pa flaško in gre v palčkovo Mi2 bova pa upam kak film, pogledala in kaj dobrega pojedla
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 19:34:28
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. čez dan sploh nisem nšla časa..da bi prišla kej na RR.. drugače smo vredu..neža je danes čez dan spala dvakrat po 1,5 ure..kar je za nas zelo velik uspeh.. zdele še mal tle telovadi..po gremo pa čofat..pa ajat... danes sem pekla ene take fajne kruhke..pa jih že skor ni večč..vam bom prilepla recept..če katero zamika.. nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 19:36:17
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Meti super pridna si bla dons uf, da bi mela jaz tolk energije Smo šli na kavico, k je zravn igralnica... in gledam enga kako lepo že hodi. Se je podil za starejšim bratcem, da je kaj... mamica pa itak za njim no, pol pa pride do Larise, ona je bla v vozičku, da sem lahko kavo spila pa pride mami zravn in se je začel pogovor... sem rekla da bo 11 mes. stara, za njenga sem pa predivedevala da je bil že mal čez 1 leto. Pa pravi, naš je tud 11 mes. Je tudi februarček, 11.2. bo 1 leto star je bil 3 tedne prej rojen in je mel 4400g je pa revček, ima alergije čisto na vse, sedaj še na KM pa refluks, pa ne vem kaj še vse sta bla zdele 1 mesec na pediatrični... no, zdej sta doma... tamal je tak živc, da to ne morš verjet... skoz mašira okol. In res že ful lepo hodi pol me je še vprašala kolikokrat se zbudimo na noč... pa rečem, da nič, ker ful lepo spi... in ona meni, da grejo spat ob 00.00 potem se pa do jutra vsaj ene 10x zbudi ma, prav boga je takole se zamisliš kakšno srečo imaš, da je otrok zdrav. Ma ni lepšega Dons se je oči mal spet izkazal, mi je kupu nekaj za v kuhinjo, da bom lahko še več dobrot nardila pa Larisi je Fifi kupu sem hotla jaz, pa ni pustil... prav, men je kul Zdaj se gremo pa stuškat, pa ninat. Midva pa mal pred tv. Lep večer!
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 17.1.2009 19:37:26 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 19:56:48
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Evo, naša je šla ravno v mižule. Je komaj zdržala, ker je čez dan samo 1x spala, tko da bomo mi kar lepo ti 2 rundi spanja obdržali, ker ju očitno rabi, kaj bi otroka matral če še ni treba No, zdaj pa nekaj sladkega pade, pa noge v luft in kak film pogledat, pol pa preden greva spat F5 stisnem in se pofočkam
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:04:17
|
|
|
|
Blacky*
|
čeeer, evo, moram priznati da zelo, zelo pogrešam svoja fanta, a saj bo kmalu jutri. No, jaz sem bila danes za knjigami, nekaj sem predelala, sem pa tako prehlajena, da je moja storilnost malo slabša kot bi morala biti. Dobro da imam še kar nekaj časa na voljo. Zdaj grem perilo iz sušilca pobrat in ga zložit, pa novo žehto oprat.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:07:45
|
|
|
|
blaža
|
Čer! Evo mene. Blaž že zdavnaj spi, samo še Matijo moram spravit spat. ga pustim malo dlje pokonci, ki je vikend, ma ne za dosti, ker povečerja, pa umit, pa spat. No smo imeli eno kolegico s ta malim, ki je star kot Matija, da sta se igrala, pa je bla presenečena kako sem dala spat Blaža. Samo sem ga položila v posteljico, dala flašo, ko je spil zaprla vrata in smo se lahko naprej menle. Blaž je pa lepo pridno zaspal. Tak je bil tudi Matija. No mi smo bli v kopru in smo res cel dan pohajali. Zjutraj smo se vidli še z Pino in sva malo vozičkale po stari Semedelski in sem bla prav vesela, da sva se kej pomenle. Matija je šel z dedijem malo naokoli, moj je pa nek sejem na tržnici gledal, neke starine in se nama je pol pridružil. Upam, da še kdaj ponovimo! Moj je pa šel na fešto z Pošto, Novoletno, le da jo majo vedno po novem letu in sem malo fraj, pa lahko tle klepetam brez slabe vesti.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:09:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dan. MAter ste včeri citiranje vadle, da sem se komi skoz prebila. Naša noč je bla normalna. LE ob 6 smo vstali in nič več spali. No je pa ob 8 šla že prvo rudno spat. Jaz sem pa med tem skuhala kremo za torto. Pol sva šli pa v Kp, kjer so nas čakali Blaž, blaža in g. Blaža . SMo izkoristili sonček in se napohajali. Ob 12 je Ana šla 2 rundo spat, jaz sem pa skuhala še gozdne sadežein nafilala torto. Jutri jo pa še opicanim . JE pa tale recept od Blaže mega za torto. Ni tako težek in bidkvit pride super. Pa krema je tudi njama Za kosilo so pa sarme in pre. Toliko o dogajanju na obali ja pa kaj se jaz mešam, sej si že vse ti povedala.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:14:36
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 Dan. MAter ste včeri citiranje vadle, da sem se komi skoz prebila. Naša noč je bla normalna. LE ob 6 smo vstali in nič več spali. No je pa ob 8 šla že prvo rudno spat. Jaz sem pa med tem skuhala kremo za torto. Pol sva šli pa v Kp, kjer so nas čakali Blaž, blaža in g. Blaža . SMo izkoristili sonček in se napohajali. Ob 12 je Ana šla 2 rundo spat, jaz sem pa skuhala še gozdne sadežein nafilala torto. Jutri jo pa še opicanim . JE pa tale recept od Blaže mega za torto. Ni tako težek in bidkvit pride super. Pa krema je tudi njama Za kosilo so pa sarme in pre. Toliko o dogajanju na obali ja pa kaj se jaz mešam, sej si že vse ti povedala. alo sem te prehitela Ponovimo pa ziher 1000 procentno. čer. Pri nas mso še vedno vsi na nogah. Mia je na meji bolanosti. Jo na momente vse boli, pa tudi očke glih nima taprave. bomo videli kaj se bo iz tega izcimilo. Upam, da ne kaj hujšega. Grem jih spravit spat.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:31:38
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 Zoja bo šla pa danes, tako kot zdej že par dni, kar mal kasnej spat, tam mal pred eno, k ob dvanajstih ji je zdej čist prezgodaj, k spi tako dolgo. kaj boste danes kuhale jaz bi kej dobrega iz pečice, pa neki sladkega bi iz maka spekla. Kak predlog? jaz bom verjetno zrezke (to ti verjetno ne diši ) v omaki, pa krompir iz pečice in kako zelenjavo, verjetno korenček in brokoli na maslu Kar se pa maka tiče pa nimam pojma Katka, dobro jutro srečnica, ki tako dolgo spi Veš kaj, ti našemu mulcu drugič dopovej, naj bolj dolgo spi, spet sva bila pokonci od 6.00, potem je še malo zadremuckal do 7.30, jaz pa nisem več mogla. Bo padla kakšna komanda ? Drugače pa mi je dan minil kot šus, sploh nisem imela časa za sebe. Tin je tudi zadnje dni res grozen, ves čas visi na meni. Upam, da bo minilo. Jutri bo pa itak spet hitro pokonci, ker je šel že pred osmo spat, ampak bo kar ati dežural. Lepo spite vsi, nočko.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 17.1.2009 20:44:03
|
|
|
|
mlavla
|
vedno pozabim vprašat..a katera rabi, zbira živčke iz BC,,naj mi sporoči na ZS.. nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSkupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.