|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
17.1.2009 12:55:04   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taj, zdej pa že Zojo prehitevaš user posted image

Zoja tudi že spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.1.2009 13:06:45   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Taj, zdej pa že Zojo prehitevaš user posted image

Zoja tudi že spi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sta spet ziher kej našuntane user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.1.2009 13:26:52   
jencili
Taj je tud ravnokar zaspal. Upam, da bo zdej kako urco pa pol odšlafal, da lahko jst vmes kej nardim v miru. Grem spat mal coto na sprehod pelatuser posted image .

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.1.2009 13:51:15   
pina-1
Dan.

MAter ste včeri citiranje vadle, da sem se komi skoz prebila.user posted image

Naša noč je bla normalna. LE ob 6 smo vstali in nič več spali.  No je pa ob 8 šla že prvo rudno spat. Jaz sem pa med tem skuhala kremo za torto.
Pol sva šli pa v Kp, kjer so nas čakali Blaž, blaža in g. Blažauser posted image . SMo izkoristili sonček in se napohajali.

Ob 12 je Ana šla 2 rundo spat, jaz sem pa skuhala še gozdne sadežein nafilala torto. Jutri jo pa še opicanimuser posted image . JE pa tale recept od Blaže mega za torto. Ni tako težek in bidkvit pride super. Pa krema je tudi njamauser posted image user posted image user posted image

Za kosilo so pa sarme in pre.

Toliko o dogajanju na obaliuser posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.1.2009 13:54:34   
ella79
pina po katerem blažinem receptu si torto pekla user posted image
pri nas pa o sončku ne duha ne sluha user posted image bo treba na obalo user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.1.2009 14:00:27   
jencili

pri nas pa o sončku ne duha ne sluha user posted image bo treba na obalo user posted image

mi bi tud...a čmo najet kr mini bus, da ne bomo preveč onesnaževali okolja?user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.1.2009 14:13:01   
pina-1

po temle

torta alla Blažauser posted image :

- 6 jajc
- 40 dag sladkorja
- 40 dag moke
- 2 dcl olja
- 2 dcl mleka
- 2x pecilni prašek

Stepi sneg + 5 rumenjakov+ sadkor+ vmešaš ročno moko, da je rahlo+ pecilni+ olj + mleko.

pečeš 30 min na 180-190 stopinj( odvisno kako ti peče pečica)

Krema:

- 1x margarina kocka 250g, pensto vmešaš

v

1/2 l mleka
10 dag sladkorja
2x vanlin sladkor

to da zavre in pol vmešeš not:

1 rumenjak
5 dag gustina
2 žlici mleka

To nardiš v bistvu kot puding

No pol torto navlažiš z rumom, vodo in sladkorjem, pa namažeš z to kremo. Na koncu jo mi polijemo z čokoladno kuverturo( jedilna čokolada stopljena na sopari in malo margarine)

No ta puding mora bit res zelo zelo trd, čvrst. pol pa v to jaz počasi z ročno metlico vmešam margarino. Včasih tudi ne celo. odvisno od kreme, kako mi rata, da ni preveč maslen okus. In še to jaz kremo nardim za to količino dvojno dozo, da jo je res dovolj za lepo namazat, pa še za okoli namazat.

vi kar pridite na obalo.. Ga je dovolj za vse februarčke

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.1.2009 14:33:31   
jencili
evo, skor sm že, sam še Taja zrihtam ko se zbudi, posesam, pomijem po tleh ploščice, strebim solato in prištimam še za naju kosilo, pa semuser posted image
Pol pridejo pa obiski, grem pa jst spatuser posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.1.2009 14:34:30   
jencili
aja, pa perilo obesim in suheha speglamuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
17.1.2009 15:08:59   
Februarka08
No, mi smo se pa že napokali, je blo super, tamala je pojedla cel krožnik čežane in šmornauser posted image spala je točno 2 urci, tako da sva midva mal zadihala, no moj je bil itak skoz za rač., jaz pa en kup cunj povsod in sem prej pop***** če nič dela ne vidiuser posted image in je blo kuj boljuser posted image

Zdej pa šibnemo ven okrog Golnika pa baje na kavicouser posted image mormo počakat, da se 1 stroj opere, drug posuši, potem da dam spet sušit in pratuser posted image in gremo hit v KR v Merkurja...
Lepo se imejte, pa pauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
17.1.2009 15:23:15   
Maj78

Zoja bo šla pa danes, tako kot zdej že par dni, kar mal kasnej spat, tam mal pred eno, k ob dvanajstih ji je zdej čist prezgodaj, k spi tako dolgo.

kaj boste danes kuhale user posted image jaz bi kej dobrega iz pečice, pa neki sladkega bi iz maka spekla. Kak predlog?

Kako makovo pecivo prelito z čokolado? Mmmm mi je zadišal, al pa makovo potico če maš preveč časa

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
17.1.2009 16:26:11   
MetiLu
Uh, kok sem bla jest pridna dones user posted image  stanovanje je posesano, 2 stroja cunj oprana, posušena, zložena in pospravljena v omare, kuhana je goveja juhica, pa gora govejih zrezkov v zosu, pa ene 3 litre bolognese omake iz mlete govedine, pa še piščančki zrekzi so že v skrinji user posted image  tako, da je zaloga narejena user posted image

Janez spi drugo rundo, je ful priden dones, vročine ima le še 37.2, tko da je tud razpoloženje ful boljše kot včeraj, le zobka še vedno nista zunaj, še čisto malo manjka ...

Zdele se grem pa na kavč vržt, ker upam na 1 urco samo zase, pa še nova kataloga od neckermanna in Otto moram preštudirat user posted image

Jutri je pa zadnji dan "dopusta" user posted image  Noro, kako je leto ušlo mimo user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
17.1.2009 17:26:16   
jencili
se vidi, da je vikend, k ni nikjer nobeneuser posted image

Evo, jst sm stanovanje spravla spet skupi, zdej smo glih pojedli kosilo, zdej pa čakamo čez pol urce obiske...

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
17.1.2009 17:54:38   
itata
ella: po treh dneh se mi ni zdel kot da bi sploh kdaj šlauser posted image

mi smo bili na obisku in jedli škampe in tiramisuuser posted image  vem, da je bolj poletna hrana to, ampak je pa pasal sto na urouser posted image  edin posledično je šel mulček kasnej spat in je spal od 15:30 do 17huser posted image  do 21h smo po mojem dobri danes. no ja. bo že. se bo pa manjkrat zbudu ponoč...
zdej divja klele okol pr dediju in babi. moj pa gor mal šlafa, ker ni šel še nič spat od 5h zjutri k naju je mali ven vrgu...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
17.1.2009 18:08:53   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: itata

ella: po treh dneh se mi ni zdel kot da bi sploh kdaj šlauser posted image

men se je isto zgodil, že po dveh dneh user posted image  Se smejem, pa ne vem al je smešn al žalostn user posted image  user posted image

Mi smo pokosilal, tamala je prej spala samo 1 uro in pol, tko da zgleda da 2 urne variante samo kadar sem našihtu tolče user posted image  user posted image
Za kosilo je imela pa ramstek z bučkami, brokolijem in sirčkom, pa kus kus zraven in je spet cel talar pojedla, taglobok user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Za večerjo dobi pa gres na AM in priškot notr, pol pa flaško in gre v palčkovo user posted image

Mi2 bova pa upam kak film, pogledala in kaj dobrega pojedla user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
17.1.2009 19:34:28   
mlavla
čer..
čez dan sploh nisem nšla časa..da bi prišla kej na RR..
drugače smo vredu..neža je danes čez dan spala dvakrat po 1,5 ure..kar je za nas zelo velik uspeh..
zdele še mal tle telovadi..po gremo pa čofat..pa ajat...
danes sem pekla ene take fajne kruhke..pa jih že skor ni večč..vam bom prilepla recept..če katero zamika..

nočko

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
17.1.2009 19:36:17   
Februarka08
Čer.

Meti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super pridna si bla donsuser posted image uf, da bi mela jaz tolk energijeuser posted image user posted image

Smo šli na kavico, k je zravn igralnica... in gledam enga user posted image kako lepo že hodi. Se je podil za starejšim bratcem, da je kaj... mamica pa itak za njimuser posted image no, pol pa pride do Larise, ona je bla v vozičku, da sem lahko kavo spilauser posted image pa pride mami zravn in se je začel pogovor... sem rekla da bo 11 mes. stara, za njenga sem pa predivedevala da je bil že mal čez 1 leto. Pa pravi, naš je tud 11 mes.user posted image user posted image user posted image Je tudi februarček, 11.2. bo 1 leto staruser posted image je bil 3 tedne prej rojen in je mel 4400guser posted image user posted image user posted image user posted image je pa revček, ima alergije čisto na vse, sedaj še na KMuser posted image pa refluks, pa ne vem kaj še vseuser posted image sta bla zdele 1 mesec na pediatrični... no, zdej sta doma... tamal je tak živc, da to ne morš verjet... skoz mašira okol. In res že ful lepo hodiuser posted image pol me je še vprašala kolikokrat se zbudimo na noč... pa rečem, da nič, ker ful lepo spi... in ona meni, da grejo spat ob 00.00 potem se pa do jutra vsaj ene 10x zbudiuser posted image ma, prav boga jeuser posted image takole se zamisliš kakšno srečo imaš, da je otrok zdrav. Ma ni lepšegauser posted image

Dons se je oči mal spet izkazal, mi je kupu nekaj za v kuhinjo, da bom lahko še več dobrot nardilauser posted image pa Larisi je Fifi kupuuser posted image sem hotla jaz, pa ni pustil... prav, men je kuluser posted image

Zdaj se gremo pa stuškat, pa ninat. Midva pa mal pred tv.user posted image
Lep večer!

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 17.1.2009 19:37:26 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
17.1.2009 19:39:28   
mlavla
evo še obljubljeni recept...
http://www.kulinarika.net/recept/kruh/Kruhki_za_zur-4964.html

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
17.1.2009 19:56:48   
dolenjka
Čer user posted image

Evo, naša je šla ravno v mižule. Je komaj zdržala, ker je čez dan samo 1x spala, tko da bomo mi kar lepo ti 2 rundi spanja obdržali, ker ju očitno rabi, kaj bi otroka matral če še ni treba user posted image
No, zdaj pa nekaj sladkega pade, pa noge v luft in kak film pogledat, pol pa preden greva spat F5 stisnem in se pofočkam user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
17.1.2009 20:04:17   
Blacky*
čeeer,

evo, moram priznati da zelo, zelo pogrešam svoja fanta, a saj bo kmalu jutri.

No, jaz sem bila danes za knjigami, nekaj sem predelala, sem pa tako prehlajena, da je moja storilnost malo slabša kot bi morala biti. Dobro da imam še kar nekaj časa na voljo.

Zdaj grem perilo iz sušilca pobrat in ga zložit, pa novo žehto oprat.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
17.1.2009 20:07:45   
blaža
Čer!

Evo mene. Blaž že zdavnaj spi, samo še Matijo moram spravit spat. ga pustim malo dlje pokonci, ki je vikend, ma ne za dosti, ker povečerja, pa umit, pa spat.

No smo imeli eno kolegico s ta malim, ki je star kot Matija, da sta se igrala, pa je bla presenečena kako sem dala spat Blaža.user posted image  Samo sem ga položila v posteljico, dala flašo, ko je spil zaprla vrata in smo se lahko naprej menle. Blaž je pa lepo pridno zaspal. Tak je bil tudi Matija.user posted image

No mi smo bli v kopru in smo res cel dan pohajali. Zjutraj smo se vidli še z Pino in sva malo vozičkale po stari Semedelski in sem bla prav vesela, da sva se kej pomenle. Matija je šel z dedijem malo naokoli, moj je pa nek sejem na tržnici gledal, neke starine in se nama je pol pridružil.user posted image

Upam, da še kdaj ponovimo!user posted image user posted image user posted image

Moj je pa šel na fešto z Pošto, Novoletno, le da jo majo vedno po novem letu in sem malo fraj, pa lahko tle klepetam brez slabe vesti.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
17.1.2009 20:09:09   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dan.

Naša noč je bla normalna. LE ob 6 smo vstali in nič več spali.  No je pa ob 8 šla že prvo rudno spat. Jaz sem pa med tem skuhala kremo za torto.
Pol sva šli pa v Kp, kjer so nas čakali Blaž, blaža in g. Blažauser posted image . SMo izkoristili sonček in se napohajali.

Ob 12 je Ana šla 2 rundo spat, jaz sem pa skuhala še gozdne sadežein nafilala torto. Jutri jo pa še opicanimuser posted image . JE pa tale recept od Blaže mega za torto. Ni tako težek in bidkvit pride super. Pa krema je tudi njamauser posted image user posted image user posted image

ja pa kaj se jaz mešam, sej si že vse ti povedala.user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
17.1.2009 20:14:36   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Dan.

ja pa kaj se jaz mešam, sej si že vse ti povedala.user posted image user posted image

alo sem te prehitelauser posted image user posted image user posted image

Ponovimo pa ziher 1000 procentno.

čer.

Pri nas mso še vedno vsi na nogah. Mia je na meji bolanosti. Jo na momente vse boli, pa tudi očke glih nima taprave. bomo videli kaj se bo iz tega izcimilo.

Upam, da ne kaj hujšega.

Grem jih spravit spat.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
17.1.2009 20:31:38   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Zoja bo šla pa danes, tako kot zdej že par dni, kar mal kasnej spat, tam mal pred eno, k ob dvanajstih ji je zdej čist prezgodaj, k spi tako dolgo.

kaj boste danes kuhale user posted image jaz bi kej dobrega iz pečice, pa neki sladkega bi iz maka spekla. Kak predlog?

jaz bom verjetno zrezke (to ti verjetno ne diši user posted image ) v omaki, pa krompir iz pečice in kako zelenjavo, verjetno korenček in brokoli na maslu user posted image

Kar se pa maka tiče pa nimam pojma user posted image

Katka, dobro jutro srečnica, ki tako dolgo spi user posted image

Veš kaj, ti našemu mulcu drugič dopovej, naj bolj dolgo spi, spet sva bila pokonci od 6.00, potem je še malo zadremuckal do 7.30, jaz pa nisem več mogla. Bo padla kakšna komanda ?user posted image

Drugače pa mi je dan minil kot šus, sploh nisem imela časa za sebe. Tin je tudi zadnje dni res grozen, ves čas visi na meni. Upam, da bo minilo. Jutri bo pa itak spet hitro pokonci, ker je šel že pred osmo spat, ampak bo kar ati dežural.

Lepo spite vsi, nočko.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
17.1.2009 20:44:03   
mlavla
vedno pozabim vprašat..a katera rabi, zbira živčke iz BC,,naj mi sporoči na ZS..

nočko

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.