misar
|
ma ste čist divje...sploh ne utegnem prebrat. naše noči boljše ampak samo, če spi ob meni. če jo odlagam v posteljico po prvem bujenju potem skoz na noge leze, če pa jo dam k seb v posteljo pa spi ko angelček. sem trazmišljala, da jo verjetno moj vonj pomirja in sem se odločila, da bom njeno prevlekico od povštra, ki jo ima pod glvaico zvečer sebi pod majico dala, da se naleze mojega vonja pa jo pol dala spat gor...hmmm morda bo pa nucalo vidim, da ste se spet neki o uspavanju pogovarjale. bamby vem, da imaš svoje mnenje okoli tega, da ni hudega, če otrok malo pojokca. sam žal, kljub temu, da mi po skor enem letu ponoči še kar ne spimo tko kot je potrebno, se žal ne morem strinjati s tabo.no ampak o tem sva midve že enkrat debatirali ne bova skupaj prišli menda do konca sveta mi zaspimo na rokah, to ne pomeni nujno zibanja. zvečer jo položim v svoje naročje, ko gledam televizijo, ona se po meni kobaca, ko se pa mal utrudi, pa se vleže na moj prsni koš in v trenu zanina. probala sem tud to, da sem poleg nje ležala v postelji in je tud to palilo, da je zaspala samo, če sem bila zraven...sam men je blo to hudo duhamorno, ker pol se je znalo zgodit, da je to trajalo več kot pol ure, sem bla že jaz sitna, kdaj končno bo zaspala, pa še včasih sem kar zraven zaspala tko, da od začetnega zibanja in dirkanja po prostoru smo kar lepo prišli na sedenje ...ponoči pa je itak dovolj ziza, pa zaspimo takoj dalje. pa tud če ima dirke po postelji(če spi zraven mene) se mi ni treba ukvarjat z njo, enostavno ji obrnem hrbet, ona se še mal meče okoli in zaspi. tko, da jaz sem načeloma z uspavanjem povsem zadovoljna. rada bi le, da bi spet prišli na ritem max zbujanja 2x na noč, kot je že bilo. to zdaj je hudo tečno, ampak situacijo povezujem z varstvom. no bomo že, pa da neham o tem težit grem eno alelujo odpet, ker prva je že padla