![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:41:31
|
|
|
|
MetiLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ta tvoj je verjetno ala 'moj' narejen... tako da se ga poriva, al ima nogice na 'pladnu' al pa že na tleh (pač odstraniš un podn). Pa potem odstraniš še palco, če je ne rabiš, pa potem seveda še ograjco... raste z otrokom. blaža katerga si pa ti kupila v BC dej link pripopej prosim tko sem ga jaz iz slik razumela ja, sej firma je ista kt tvoj sam ne morta imet istga no Jutri sestavimo, sprobamo in poslikamo Najbolj mi je všek k ima muziko, sej verjetn mi ne bo dolg dolenjka moj pa nima muzike no, itak ga morm še domov pripeljat, sam Jaka neki protestira, d bi ga še imel upam, da ga to kmal mine sej to mi je pretehtal, pa to, da ima malo ojazinjen sedežni del z naramnicami, da ga bomo pol lahko še za tadrugo punčko uporabljali in to prej kot pri 1 l Aja Blaža, sej mi2 sva to za 2 otroka kupila, tko da te čist štekam da se zdaj tega ne greš ko ne boš več imela, mi2 pa veš, da bova še eno pridno punčko naštimala ma pa si ti čist ziher da bo punčka..kaj pa če se poba najavi?? ne ne, mi ne bomo ničeksperimentiral če znamo pridnega fantka narest, bomo rajš po starem receptu delali A mi ga zaupaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:45:35
|
|
|
|
mlavla
|
dolenjka imaš ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:45:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ta tvoj je verjetno ala 'moj' narejen... tako da se ga poriva, al ima nogice na 'pladnu' al pa že na tleh (pač odstraniš un podn). Pa potem odstraniš še palco, če je ne rabiš, pa potem seveda še ograjco... raste z otrokom. blaža katerga si pa ti kupila v BC dej link pripopej prosim tko sem ga jaz iz slik razumela ja, sej firma je ista kt tvoj sam ne morta imet istga no Jutri sestavimo, sprobamo in poslikamo Najbolj mi je všek k ima muziko, sej verjetn mi ne bo dolg dolenjka moj pa nima muzike no, itak ga morm še domov pripeljat, sam Jaka neki protestira, d bi ga še imel upam, da ga to kmal mine sej to mi je pretehtal, pa to, da ima malo ojazinjen sedežni del z naramnicami, da ga bomo pol lahko še za tadrugo punčko uporabljali in to prej kot pri 1 l Aja Blaža, sej mi2 sva to za 2 otroka kupila, tko da te čist štekam da se zdaj tega ne greš ko ne boš več imela, mi2 pa veš, da bova še eno pridno punčko naštimala ma pa si ti čist ziher da bo punčka..kaj pa če se poba najavi?? ne ne, mi ne bomo ničeksperimentiral če znamo pridnega fantka narest, bomo rajš po starem receptu delali A mi ga zaupaš? ne , mi2 sva ga mogla tut sama izumit in sestavine poiskat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:46:11
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ta tvoj je verjetno ala 'moj' narejen... tako da se ga poriva, al ima nogice na 'pladnu' al pa že na tleh (pač odstraniš un podn). Pa potem odstraniš še palco, če je ne rabiš, pa potem seveda še ograjco... raste z otrokom. blaža katerga si pa ti kupila v BC dej link pripopej prosim tko sem ga jaz iz slik razumela ja, sej firma je ista kt tvoj sam ne morta imet istga no Jutri sestavimo, sprobamo in poslikamo Najbolj mi je všek k ima muziko, sej verjetn mi ne bo dolg dolenjka moj pa nima muzike no, itak ga morm še domov pripeljat, sam Jaka neki protestira, d bi ga še imel upam, da ga to kmal mine sej to mi je pretehtal, pa to, da ima malo ojazinjen sedežni del z naramnicami, da ga bomo pol lahko še za tadrugo punčko uporabljali in to prej kot pri 1 l Aja Blaža, sej mi2 sva to za 2 otroka kupila, tko da te čist štekam da se zdaj tega ne greš ko ne boš več imela, mi2 pa veš, da bova še eno pridno punčko naštimala ma pa si ti čist ziher da bo punčka..kaj pa če se poba najavi?? ne ne, mi ne bomo ničeksperimentiral če znamo pridnega fantka narest, bomo rajš po starem receptu delali A mi ga zaupaš? Meti a bi zdej v drugo rada punčko?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:46:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dolenjka imaš ZS sej zdej sem, ti pa 5 kom že poslala, ostalo pa sledi zdajle
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:48:53
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla dolenjka imaš ZS sej zdej sem, ti pa 5 kom že poslala, ostalo pa sledi zdajle ok hvala..grem pogledat.. pa nočko z moje strani..
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:50:52
|
|
|
|
blaža
|
nočko mlavla!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:52:01
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ta tvoj je verjetno ala 'moj' narejen... tako da se ga poriva, al ima nogice na 'pladnu' al pa že na tleh (pač odstraniš un podn). Pa potem odstraniš še palco, če je ne rabiš, pa potem seveda še ograjco... raste z otrokom. blaža katerga si pa ti kupila v BC dej link pripopej prosim tko sem ga jaz iz slik razumela ja, sej firma je ista kt tvoj sam ne morta imet istga no Jutri sestavimo, sprobamo in poslikamo Najbolj mi je všek k ima muziko, sej verjetn mi ne bo dolg dolenjka moj pa nima muzike no, itak ga morm še domov pripeljat, sam Jaka neki protestira, d bi ga še imel upam, da ga to kmal mine sej to mi je pretehtal, pa to, da ima malo ojazinjen sedežni del z naramnicami, da ga bomo pol lahko še za tadrugo punčko uporabljali in to prej kot pri 1 l Aja Blaža, sej mi2 sva to za 2 otroka kupila, tko da te čist štekam da se zdaj tega ne greš ko ne boš več imela, mi2 pa veš, da bova še eno pridno punčko naštimala ma pa si ti čist ziher da bo punčka..kaj pa če se poba najavi?? ne ne, mi ne bomo ničeksperimentiral če znamo pridnega fantka narest, bomo rajš po starem receptu delali A mi ga zaupaš? ne , mi2 sva ga mogla tut sama izumit in sestavine poiskat mi tudi to obvladamo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:53:48
|
|
|
|
mlavla
|
sem že pokukala slikce...ma prov fletni so tile naši februarčki
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:54:23
|
|
|
|
jencili
|
Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:54:58
|
|
|
|
blaža
|
o, jaz bom šla kar spat. Nočko!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:55:35
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dolenjka ta tvoj je verjetno ala 'moj' narejen... tako da se ga poriva, al ima nogice na 'pladnu' al pa že na tleh (pač odstraniš un podn). Pa potem odstraniš še palco, če je ne rabiš, pa potem seveda še ograjco... raste z otrokom. blaža katerga si pa ti kupila v BC dej link pripopej prosim tko sem ga jaz iz slik razumela ja, sej firma je ista kt tvoj sam ne morta imet istga no Jutri sestavimo, sprobamo in poslikamo Najbolj mi je všek k ima muziko, sej verjetn mi ne bo dolg dolenjka moj pa nima muzike no, itak ga morm še domov pripeljat, sam Jaka neki protestira, d bi ga še imel upam, da ga to kmal mine sej to mi je pretehtal, pa to, da ima malo ojazinjen sedežni del z naramnicami, da ga bomo pol lahko še za tadrugo punčko uporabljali in to prej kot pri 1 l Aja Blaža, sej mi2 sva to za 2 otroka kupila, tko da te čist štekam da se zdaj tega ne greš ko ne boš več imela, mi2 pa veš, da bova še eno pridno punčko naštimala ma pa si ti čist ziher da bo punčka..kaj pa če se poba najavi?? ne ne, mi ne bomo ničeksperimentiral če znamo pridnega fantka narest, bomo rajš po starem receptu delali A mi ga zaupaš? ne , mi2 sva ga mogla tut sama izumit in sestavine poiskat mi tudi to obvladamo jst sem tud mislila..da mi to obvladamo..pa mam zdej v drugo skoz neke pomisleke da nosim fanta...pa še sanja se mi skoz neki o tem.. čeprav mi je v bistvu vseeno kakšnega spola bo otrok..zato tud nisva nič spraševala za spol...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:55:53
|
|
|
|
bamby
|
Čer! Mi pa poganjalčka ne bomo kupovali, ker ga imamo še od Tima čisto celega. Za v stanovanje ga pa tudi ne bomo, ker ni platca . Bo treba počakat na lepo vreme. Tricikel bo posodila sestra od njene tamale, tako da tega tudi ne bo treba. Sem pa ravno danes kupila Anaji eno knjigico in naročila pametno knjigico od Fisher Priceja, ki je zelo pohvaljena. To, pa morda še kaj bo dobila za RD. Aja, una knjigica je pa o eni čebelici in pikapolonici. Sem prej gledala Medo Jaka, pa mi je bila prevelikega formata. Ni tako vešča s knjigami kot Tara od dolenjke . Ta se mi je zdela taka pripravna, manjša.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:56:18
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža o, jaz bom šla kar spat. Nočko! nočko..jst grem tud..zdej pa zares...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:56:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 21:59:58
|
|
|
|
pina-1
|
No naša čebela že spi, jaz apa grm pod tuš in k PInotu na kavč. mpgpče greva na play back otroke delat. Mi se je jota zaluštala, pa pino jesveže obrit,.......
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:09:54
|
|
|
|
srečka nosečka
|
čer, naš prvi RD od tamele se zaključuje, čeprav pravo slavje je jutri. Danes smo sami trije praznovali. Mi tudi dobivamo nov zobek , ampak ne opažam, da bi bila zaradi tega kaj tečkasta. Bo pa spodnja leva dvojka. In to je nov zobek točno po treh mesecih. Če bodo tako počasi šli ven, jih bo glih do 18. leta vse imela. Sem pa ji še jaz eno tortico spekla - Nutellino , ker je bila zadnjič baje takooo dobra. Pa malo sem pripravila stvari za jutri, da mi bo jutri lažje. No, moj je šel v nočno, tako da imam čas za čvek.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:12:10
|
|
|
|
dolenjka
|
SN kako pa ste praznovali vi 3je če seveda ni top secret
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:12:15
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka čer, naš prvi RD od tamale se zaključuje, čeprav pravo slavje je jutri. Danes smo sami trije praznovali. Mi tudi dobivamo nov zobek , ampak ne opažam, da bi bila zaradi tega kaj tečkasta. Bo pa spodnja leva dvojka. In to je nov zobek točno po treh mesecih. Če bodo tako počasi šli ven, jih bo glih do 18. leta vse imela. Sem pa ji še jaz eno tortico spekla - Nutellino , ker je bila zadnjič baje takooo dobra. Pa malo sem pripravila stvari za jutri, da mi bo jutri lažje. No, moj je šel v nočno, tako da imam čas za čvek.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:13:39
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:14:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč? ja res nekam dolgo vstaja al ne?
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 16.1.2009 22:16:50 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:14:51
|
|
|
|
katka37
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mi smo končno doma, smo uspeli vse podelat in kar je najvažnejše, mamo zeleno luč! Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, sem res vesela.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:16:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
To ne smem pozabit: lillchy - midve z Lano bova ful, ful, ful stiskale pestke v ponedeljek To je pa tako lepa novica, da komaj čakam na naslednjo, ko boš povedala, da Lukec odlično sliši
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:24:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč? a nisi še nič dobila?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:34:37
|
|
|
|
lillchy123
|
čer tko, jst sem vse zrihtala,sam en pisker sem mu pustila za oprat. poganjalca mamo mi tud sposojenga, ampak nič ne dela in tud tist podstavek za guncat je tolk čuden, da se sploh ne da. tko da je za božič dobu novga in sicer puja iz Leclerka. ma gor celo klaviaturo pa ključ, hupo, pa medvedka potisneš, neki prritisneš.. skratka vse neki zvoni in ropota in sveti. pa še gunca se lepo in še stopalke ima. ful všeč pa men je bilo ugodno 44 eur. pa ker mamo povsod ploščice, ga bomo mel kamot za ven in notr. zdaj za roj.dan pa bi rada uno leseno škatlo, ki ma gor različne stvari in na vrhu un labirint iz žic, ker mu je to ful všeč. drugač pa glede na to, da bo konec februarja že nekaj slišal, bi rada kakšne igračke z zvoki. un pametni kuža se mi zdi ful u redu. pa neki k prtisneš na živalco (slikico) pa se ta oglasi. babi mu je pa že oblubla eno stensko uro z nihalom, k je čist nor nanje! zdej morm sam še najt kandidata, k bi mu kupu hodalico, oziram igračko ki jo ima za oporo in jo poriva pred sabo. mi je fiul všeč ena iz muellerja, ki ima spredaj še kao igralno ploščo, ki lahko not like razl. oblik mečeš. in ko je otrok večji se vse skupi spremeni v prikolico, da si mulček lahko stvari okrog prevaža! sej naš še ne hodi, ampak to bo tko hitro. zdej se končno plazoi se je začel pa tud na noge postavljat in dvigovat. blaža, kje prodajajo uno zadevo, k se živalce oglašajo? a ma ktera še kako idejo za darilo? jst se grem še umit pol pa pančkat. mam sicer jutri obljubljeno spanje do 10h, ampak če mojga ne bo kmal s sestanka, pol budnice sploh slišal ne bo! nočko ps: dolenjka, jst bi tud slikce
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.