metuljcek321
|
Hej! Skor me je frslok ruknu, k sem vidla, kolk ste nacvekale ... no, potem sem pa ful hitro cez prisla ... SUPERCA. Tule je povzetek za vse, k se jim ne da brat od str. 103 do 119 Evo, nasa mala je spala 11 ur, bila je tolk utrujena, da ni blo res. Po vcerajsnjem srackanju s hrano ji je cist za verjet, da jo je zdelalo! No, danes je pa jedla KAKI & BANANO in ji je ful teknilo! Res hvala za idejo za kaki. Se sploh ne bi spomnila. parcela na Hrvaskem ... hja, ze kar precej folk je moglo porusit ali so jim pa oni, mi imamo le prikolico, pa eno strehico, mini kuhinjco, WC, klet ... tko na izi ... dokler bo, bo neboglasnica, kako bova tole s puzzli zrihtali? Se kje dobiva next week, da ti jih predam? Supernova? To bi blo fajn - dve muhi na en mah - business & pleasure! Si za? Dioptrija se ti je povecala zaradi lec al kako? Uf, jaz imam se vecjo, tko da no worries Kam pa hodis k okulistu? Ker jaz se prijavljam ze sto let k moji, pa je skooooz zaseden telefon .... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... PS: dobr ga pihas s stosi! Brin za kakec, moya za smucarajanje, Jan za dober apetit, Kali za dnevni spanec, Lili za novo zvezdico, Tariku za izvrsten ritem hranjenja & spanja, Blacky za torto zajcka, pa princeske - dober tek in lep zur zelim glu, OMG, what a day! Samo, da je z maim vse OK. Kdaj ze pride tvoj hubby domov? Maja, thanks za info o oblekici. Res mi je tko fletkana! lejla, umpa, natka, neboglasnica, mojcek - za vas in/ali vase otrocke: umpa, si ze locirala tistega cudaka s FB? Skrivni obozevalec? Stalker? goog ... good whatever, sam, da se me razumemo! In thank God za tipko "Uredi" Mater, ste ble dobre vceraj, ej! Pa vse fore, misteriozna vprasanja, ... - ludnica, cista! You rock, ladies! IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mene bolj zanima kje je leteči puter Jaz pa obirala jagode ... hm .... ma, so ble fantasticne, ze dolgo niso bile tako zelo slastne tims, a mislis, da je res alergija? Shit, no! mojcej, lepo te je brati! netki, dzanika: rizeva kasica - imam Alnaturino iz DM-a. Naredim flaso Aptamila, odlijem cca. 70 ml mlecka, dodam kaso (nekaj zlic) in Anjo nahranim po zlicki. Poje vse. Potem pa se flasko zradira. Kasica je dobrega okusa, sem jo tudi sama ze probala. Mirjam, meni se ni nic bolj na vrhu zgoscevalo. Se malce premesaj ali dodaj se mleka. urnik hranjenja: 8.00 mleko 11.00 sadje (+ mleko cez) 14.00 mleko 17.00 rizeva kasica (+ mleko cez) 20.00 mleko Z zelenjavo startamo ju3! rebeca, fino je brat, kako skoordiniras tamaucka in jo mahnete na sprehod. Pa kako se razveselita kombinezonckov - ljubko! lex, dobr si speljala English, samo becAuse je, ostalo brez napak! Se ena minus petkica ... vaja dela mojstra (mojster pa vajo ) ... uzivajte cez vikend ... vidim,d a bo dogajalo na polno! Jude Law .... sexy, v. sexy. Tisti njegovi ucki, k se kar utopis notri Good choice, umpa! Film: ALFIE? Aha, vidim,d a si tud ti potem to povedala. Skoda, da me ni blo pri ugibanju, ej, ker jaz obozujem filme, igralce, igralke, cveke, ... Hollywood sceno, skratka! levinja, mogoce bi mogla pa pilates vpeljat v jutranji rezim? Tole zvecer oz. sredi noci zveni cista mission impossible! Johnny Depp, ne Deep (globok) Ali pac? IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Ej stare kljuke a ste zato da se enkrat zmenmo da ga gremo mal zažurat. Jaz sploh ne najdem več prijatlce k bi šla ga vn zažurat tko kot se spodob. Mal pijače, velik plesa, mal zajebacije, mal tipe osvajat... Mal mi je tole s tipi v uc padlo. Ilatic, ti, ti, macka poredna tims trojcek/dvojcek flower & family, enjoy! Majuska, od tvojih frustkov se bom virtualno zredila - noro dobri so! Yummy, yummy! In populis, ze pijem tvojo carolijo. Pase, pase!