jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? Takoj ko s šihta pride, da ga boš ta vikend lahko ti pila, ker 1 v familiji pa mora bit trezen vsaj o mu privošči, da za otrokov RD nazdravi a danes nista nič midva sama nikoli ne pijeva alko doma Čudna sva - vem. Zato pa zunaj nadoknadiva, oz spijeva doma, če imava družbo. napaka, če bi, bi ga lahko še za 1 punčko zlorabla to si ti misliš, takrat, ko se pije akcija odpade SN, sej pol ko gresta pa od doma, se pas ketne spustita, ne? točno tako ampak, kdaj je bilo to že lani okoli 1.5. kaj pol, smo ostale pri pivu al kako? zaenkrat itak, sam da je alko, pa je tema rešena