Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:36:03
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč? a nisi še nič dobila? uuu, hudo bejba Čak, grem še ostale pogledat...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:37:16
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka To ne smem pozabit: lillchy - midve z Lano bova ful, ful, ful stiskale pestke v ponedeljek To je pa tako lepa novica, da komaj čakam na naslednjo, ko boš povedala, da Lukec odlično sliši hvala če nam bo sreča malo naklonjena, ga boste sam videle na naslednjem srečanju! ne bo še odlično, nekaj bo pa le!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:37:17
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč? a nisi še nič dobila? uuu, hudo bejba Čak, grem še ostale pogledat... brez komentarjev prosim...mlada pa neumna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:39:11
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč? a nisi še nič dobila? uuu, hudo bejba Čak, grem še ostale pogledat... brez komentarjev prosim...mlada pa neumna zelo lepa nevestica...kje pa sta mela to? No, lahko tudi na ZS, če želiš Sm si pa jst tud zamislila oblekco neki v tem stilu okoli vratu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:39:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka To ne smem pozabit: lillchy - midve z Lano bova ful, ful, ful stiskale pestke v ponedeljek To je pa tako lepa novica, da komaj čakam na naslednjo, ko boš povedala, da Lukec odlično sliši hvala če nam bo sreča malo naklonjena, ga boste sam videle na naslednjem srečanju! ne bo še odlično, nekaj bo pa le! bo tudi to odlično, samo da bo slišal
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:40:28
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč? a nisi še nič dobila? uuu, hudo bejba Čak, grem še ostale pogledat... brez komentarjev prosim...mlada pa neumna zelo lepa nevestica...kje pa sta mela to? No, lahko tudi na ZS, če želiš Sm si pa jst tud zamislila oblekco neki v tem stilu okoli vratu aha, sm že dojela...
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:41:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč? a nisi še nič dobila? uuu, hudo bejba Čak, grem še ostale pogledat... brez komentarjev prosim...mlada pa neumna a zdaj pa stara in še bolj neumna Tu neki sva
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:42:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Se moram pohvalit, da sem vmes še anketo izpolnila. Kdaj častijo kafe?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:46:15
|
|
|
|
lillchy123
|
zdej pa res nočko. mam jutr še en kup priprav na najine "počitnice"
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:48:12
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Se moram pohvalit, da sem vmes še anketo izpolnila. Kdaj častijo kafe? pridna, hvala Ne, ti pa si na vrsti, da dobiš liziko
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:48:46
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili Dolenjka, k si glih v elementu...bi poslala še meni kako slikico, dons k ne loudaš? pa kje si me ti zdej najdla...k jih nimam na tem pcju in moram po CD na polico,kar pomeni vstat s kavča no, mati...a bo šlo? Vam priskrbim pomoč? a nisi še nič dobila? uuu, hudo bejba Čak, grem še ostale pogledat... brez komentarjev prosim...mlada pa neumna a zdaj pa stara in še bolj neumna Tu neki sva kaj sprašuješ, če vse veš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:49:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Se moram pohvalit, da sem vmes še anketo izpolnila. Kdaj častijo kafe? pridna, hvala Ne, ti pa si na vrsti, da dobiš liziko jeeeeeeeeaaaaaaaaa
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:49:37
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Se moram pohvalit, da sem vmes še anketo izpolnila. Kdaj častijo kafe? pridna, hvala Ne, ti pa si na vrsti, da dobiš liziko sam lizika je šla v službo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:54:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Se moram pohvalit, da sem vmes še anketo izpolnila. Kdaj častijo kafe? pridna, hvala Ne, ti pa si na vrsti, da dobiš liziko sam lizika je šla v službo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:58:05
|
|
|
|
jencili
|
kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:59:17
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 22:59:31
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? eh, tm že vse poznaš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:00:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:02:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:03:34
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:05:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:05:32
|
|
|
|
jencili
|
ponavadi se najboljše služi z malimi drobnarijami ala wc papir, čigumiji itd. Dejmo torej kej takega pogruntat. Sej ni treba, da se utapljamo v denarju, sam da ga pač mamo čez glavo Šefla, ti na lov za čem, česar pri nas še nimamo, pol pa jst tle uredim dokumentacijo itd
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:06:50
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:07:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili ponavadi se najboljše služi z malimi drobnarijami ala wc papir, čigumiji itd. Dejmo torej kej takega pogruntat. Sej ni treba, da se utapljamo v denarju, sam da ga pač mamo čez glavo Šefla, ti na lov za čem, česar pri nas še nimamo, pol pa jst tle uredim dokumentacijo itd prijateljica, mene pa si že na ignor dala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:08:21
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.