![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:08:22
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ponavadi se najboljše služi z malimi drobnarijami ala wc papir, čigumiji itd. Dejmo torej kej takega pogruntat. Sej ni treba, da se utapljamo v denarju, sam da ga pač mamo čez glavo Šefla, ti na lov za čem, česar pri nas še nimamo, pol pa jst tle uredim dokumentacijo itd prijateljica, mene pa si že na ignor dala nisem, nisem. Ti prideš samo majčkeno kasneje na potezo, sam takrat si pa ta glavna
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:08:43
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ponavadi se najboljše služi z malimi drobnarijami ala wc papir, čigumiji itd. Dejmo torej kej takega pogruntat. Sej ni treba, da se utapljamo v denarju, sam da ga pač mamo čez glavo Šefla, ti na lov za čem, česar pri nas še nimamo, pol pa jst tle uredim dokumentacijo itd prijateljica, mene pa si že na ignor dala ja, mal se grebe punca, da bi ji čim več ostal, k se bo kmal poročila
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:09:05
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ponavadi se najboljše služi z malimi drobnarijami ala wc papir, čigumiji itd. Dejmo torej kej takega pogruntat. Sej ni treba, da se utapljamo v denarju, sam da ga pač mamo čez glavo Šefla, ti na lov za čem, česar pri nas še nimamo, pol pa jst tle uredim dokumentacijo itd prijateljica, mene pa si že na ignor dala nisem, nisem. Ti prideš samo majčkeno kasneje na potezo, sam takrat si pa ta glavna sem si oddahnila, ker tukaj mi nekaj po uspehu diši
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:09:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:09:50
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ponavadi se najboljše služi z malimi drobnarijami ala wc papir, čigumiji itd. Dejmo torej kej takega pogruntat. Sej ni treba, da se utapljamo v denarju, sam da ga pač mamo čez glavo Šefla, ti na lov za čem, česar pri nas še nimamo, pol pa jst tle uredim dokumentacijo itd prijateljica, mene pa si že na ignor dala nisem, nisem. Ti prideš samo majčkeno kasneje na potezo, sam takrat si pa ta glavna sem si oddahnila, ker tukaj mi nekaj po uspehu diši
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:09:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ponavadi se najboljše služi z malimi drobnarijami ala wc papir, čigumiji itd. Dejmo torej kej takega pogruntat. Sej ni treba, da se utapljamo v denarju, sam da ga pač mamo čez glavo Šefla, ti na lov za čem, česar pri nas še nimamo, pol pa jst tle uredim dokumentacijo itd prijateljica, mene pa si že na ignor dala ja, mal se grebe punca, da bi ji čim več ostal, k se bo kmal poročila za tisti liter, da se jaz napijem še imam v pujsu
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:10:31
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šrotu konkurenca? Veliko ti ciljaš
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 16.1.2009 23:11:51 >
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:11:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili ponavadi se najboljše služi z malimi drobnarijami ala wc papir, čigumiji itd. Dejmo torej kej takega pogruntat. Sej ni treba, da se utapljamo v denarju, sam da ga pač mamo čez glavo Šefla, ti na lov za čem, česar pri nas še nimamo, pol pa jst tle uredim dokumentacijo itd prijateljica, mene pa si že na ignor dala ja, mal se grebe punca, da bi ji čim več ostal, k se bo kmal poročila za tisti liter, da se jaz napijem še imam v pujsu ja, sam ona si mora ohcet plačat Jaz sem pa pujsa spraznila in šele 1 teden notr dajem, sam kolkr ga zdej nesem, bi bla že tut za ta dnar pijana
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:11:50
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo možno tudi, če zalaufa Drugače mam pa kolega, k je k nam uvozil eno pivo (pozabila sem kako se imenuje), ker smo ga cel čas pili na turneji v Grčiji in Turčiji, pa ne vem kok lahko ta človek kej živi glih od tega
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:12:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:13:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:14:11
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo možno tudi, če zalaufa Drugače mam pa kolega, k je k nam uvozil eno pivo (pozabila sem kako se imenuje), ker smo ga cel čas pili na turneji v Grčiji in Turčiji, pa ne vem kok lahko ta človek kej živi glih od tega ja zdej če ti misliš popit vse kar bomo uvozile, pol se jaz tega ne grem, hvala k si že v naprej povedala kaka si! Sn, bejžva na svoje, ta je zapita
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:14:42
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo možno tudi, če zalaufa Drugače mam pa kolega, k je k nam uvozil eno pivo (pozabila sem kako se imenuje), ker smo ga cel čas pili na turneji v Grčiji in Turčiji, pa ne vem kok lahko ta človek kej živi glih od tega ja zdej če ti misliš popit vse kar bomo uvozile, pol se jaz tega ne grem, hvala k si že v naprej povedala kaka si! Sn, bejžva na svoje, ta je zapita
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:15:22
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm).....
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:18:25
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:19:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:20:46
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:22:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? Takoj ko s šihta pride, da ga boš ta vikend lahko ti pila, ker 1 v familiji pa mora bit trezen
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:23:02
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? ko priznaje, pola mu se oprašta Sicer mam pa tud jst enga pravega potrošnika doma
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:25:50
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? ko priznaje, pola mu se oprašta Sicer mam pa tud jst enga pravega potrošnika doma a tole je najdaljši citat v naši zgodovini
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:26:27
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? Takoj ko s šihta pride, da ga boš ta vikend lahko ti pila, ker 1 v familiji pa mora bit trezen vsaj o mu privošči, da za otrokov RD nazdravi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:27:04
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? Takoj ko s šihta pride, da ga boš ta vikend lahko ti pila, ker 1 v familiji pa mora bit trezen vsaj o mu privošči, da za otrokov RD nazdravi a danes nista nič
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:27:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? ko priznaje, pola mu se oprašta Sicer mam pa tud jst enga pravega potrošnika doma a tole je najdaljši citat v naši zgodovini še ne, bo pa pa Stipe je rekel, da bo pomagal do 200-ke, do danes, pa ga niti blizu ni
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:28:28
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? ko priznaje, pola mu se oprašta Sicer mam pa tud jst enga pravega potrošnika doma a tole je najdaljši citat v naši zgodovini še ne, bo pa pa Stipe je rekel, da bo pomagal do 200-ke, do danes, pa ga niti blizu ni počiva, k je konc njegovga šihta za 4 dni
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 23:28:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: jencili kaj pol, čmo kakšno rečt, al čm it jst počasi proti sobanam? ma ja, dajmo kaj pametnega pogruntat, da patentiramo in veliko služimo No dajta, jaz marketing v inozemsktvu prevzamem jaz bi finance imela preko jencili - ti pa izmisli, kaj čemo delat a mene sta našli? pa sej sva ti vse rešile, denar je spedenan, kupci tudi aha, vidve bi tko. Kaj pa če začnemo kej k nam uvažat iz tujine? To je dober biznis pri nas...no, če najdeš pravo stvar res je dolenjka hitro povej kaj imajo v B in mi nimamo pa bi lahko dilali? pivoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo a da bi bile Šroti konkurenca? Veliko ti ciljaš eh, oni bo itak potonil, pa še to pivo je boljše in čez 200 vrst potonil bo v lastnem pivu katero B pivo je to? sej ti pravim da je preko 200 vrst...Leffe (pa ima vsaj 8 različnih), Grimbergen, Hoegarden (mmmmmmmmmmmmmmm)..... ahaaaa, ti si mislila na vsa B piva Tega sedaj ni pri nas in bi bilo zanimivo poizkusit Samo se bojim, da bom najboljšo stranko imela doma ne ne, jih bomo kar na odvajanje dale še preden začnemo kDaj štartamo, da ga pahnem v jok? Takoj ko s šihta pride, da ga boš ta vikend lahko ti pila, ker 1 v familiji pa mora bit trezen vsaj o mu privošči, da za otrokov RD nazdravi a danes nista nič midva sama nikoli ne pijeva alko doma Čudna sva - vem. Zato pa zunaj nadoknadiva, oz spijeva doma, če imava družbo.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.