![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:21:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce, kaj pa tista igralnica v Areni vodafone? Se mi zdi da je boljša, ker je še tobogan, pa mimice smo lahk okrog....bom probala slike poiskat
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:28:19
|
|
|
|
katka37
|
Metka, to pa je res groza z alergijo, ima od kolegice na jajca, km,pšenico in krompir.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:29:21
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije Se mi malo smili, ampak lahko bi blo še slabše. Tavečji je imel na KM pa je blo velik težje glede hrane. Sva pa začela hodit na terapije z bioresonanco pa in upam da bo potem Ok. Nam je bioresonanca pomagala, upam, da bo vam tudi. Kam pa hodita?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:34:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije Se mi malo smili, ampak lahko bi blo še slabše. Tavečji je imel na KM pa je blo velik težje glede hrane. Sva pa začela hodit na terapije z bioresonanco pa in upam da bo potem Ok. Nam je bioresonanca pomagala, upam, da bo vam tudi. Kam pa hodita? Revita Lj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:50:26
|
|
|
|
dolenjka
|
Evo punce, sem našla ko so imele novemberke srečanje v areni pa se mi zdi simpatično.... http://www.ringaraja.net/forum/m_3031464/mpage_114/key_/tm.htm
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:51:19
|
|
|
|
dolenjka
|
Pa še tole... http://picasaweb.google.si/ninaval/SreAnjeRR710ArenaVodafone#
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:51:57
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije Se mi malo smili, ampak lahko bi blo še slabše. Tavečji je imel na KM pa je blo velik težje glede hrane. Sva pa začela hodit na terapije z bioresonanco pa in upam da bo potem Ok. Nam je bioresonanca pomagala, upam, da bo vam tudi. Kam pa hodita? Revita Lj aha, sem že slišala
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:53:10
|
|
|
|
mary_lou
|
luštn ful
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:56:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije Se mi malo smili, ampak lahko bi blo še slabše. Tavečji je imel na KM pa je blo velik težje glede hrane. Sva pa začela hodit na terapije z bioresonanco pa in upam da bo potem Ok. Nam je bioresonanca pomagala, upam, da bo vam tudi. Kam pa hodita? Revita Lj aha, sem že slišala Kam pa ste vi hodili?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 11:58:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije Se mi malo smili, ampak lahko bi blo še slabše. Tavečji je imel na KM pa je blo velik težje glede hrane. Sva pa začela hodit na terapije z bioresonanco pa in upam da bo potem Ok. Nam je bioresonanca pomagala, upam, da bo vam tudi. Kam pa hodita? Revita Lj aha, sem že slišala Kam pa ste vi hodili? v Laško k dr. Metllerjevi, zdaj imam pa tut 1 v LJ
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:02:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije Se mi malo smili, ampak lahko bi blo še slabše. Tavečji je imel na KM pa je blo velik težje glede hrane. Sva pa začela hodit na terapije z bioresonanco pa in upam da bo potem Ok. Nam je bioresonanca pomagala, upam, da bo vam tudi. Kam pa hodita? Revita Lj aha, sem že slišala Kam pa ste vi hodili? v Laško k dr. Metllerjevi, zdaj imam pa tut 1 v LJ Kje v Laškem pa ima ordinacijo? v zdravilišču?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:07:01
|
|
|
|
itata
|
a bioresonanca tud kej za nespečnost pomaga?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:10:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Metka15 Sedalje imam res malo časa. Jon spi starejša dva sta pa v šoli in vrtcu. Imam eno vprašanje, kaj jedo vaši sončki za zajtrk? Jaz mojemu dajem flaško - mleko in kakno žemljico za glodat ( mu jih speče očka iz pirine moke, ker ima alergijo na pšenico). o ti bošček Naša proti jutru običajno 1 flašo faše (med 5. in 6.30) in potem je okoli 9h. Razlikno. Včasih kar sadje npr. banano in jabolko s piškotom, to obožuje, drugič frutolino al pa 7 žit, al pa muslije Se mi malo smili, ampak lahko bi blo še slabše. Tavečji je imel na KM pa je blo velik težje glede hrane. Sva pa začela hodit na terapije z bioresonanco pa in upam da bo potem Ok. Nam je bioresonanca pomagala, upam, da bo vam tudi. Kam pa hodita? Revita Lj aha, sem že slišala Kam pa ste vi hodili? v Laško k dr. Metllerjevi, zdaj imam pa tut 1 v LJ Kje v Laškem pa ima ordinacijo? v zdravilišču? ja, v stari zgradbi
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:10:41
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata a bioresonanca tud kej za nespečnost pomaga? mogoče , nisem spraševala Sam pomojem gre tu za vedenjski vzorec Lahko ti dam pa cifro in vprašaš
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:18:23
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata a bioresonanca tud kej za nespečnost pomaga? sej vem da se ti verjetno ne hecaš z vprašanjem, ampak če bi to palilo, bi meli tak obisk, da se nebi dalo podelat .... Mislim, da je to res vedenjski vzorec in pomaga samo čas da odraste, al pa vojaški dril
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:23:51
|
|
|
|
lillchy123
|
mi smo končno doma, smo uspeli vse podelat in kar je najvažnejše, mamo zeleno luč!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:24:59
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mi smo končno doma, smo uspeli vse podelat in kar je najvažnejše, mamo zeleno luč! Jupiiii, sem res ful vesela za vas! Kdaj je the day?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:25:20
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mi smo končno doma, smo uspeli vse podelat in kar je najvažnejše, mamo zeleno luč!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:26:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mi smo končno doma, smo uspeli vse podelat in kar je najvažnejše, mamo zeleno luč! Lillchy & Luka
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:37:35
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: larisa IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 mi smo končno doma, smo uspeli vse podelat in kar je najvažnejše, mamo zeleno luč! Jupiiii, sem res ful vesela za vas! Kdaj je the day? v ponedeljek, mislim da ob 8h.
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:40:49
|
|
|
|
lillchy123
|
hvala! vidim, da bo spet padlo srečanje. no, če bo se ok, prideva tud midva in mogoče takrat že slišiva čist happy
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:42:46
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 hvala! vidim, da bo spet padlo srečanje. no, če bo se ok, prideva tud midva in mogoče takrat že slišiva čist happy Že vesta katerega bo dobil (implant)?
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:45:04
|
|
|
|
lillchy123
|
dr Gross je reku da cochlear- predvidevam freedom. upam!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:46:46
|
|
|
|
larisa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dr Gross je reku da cochlear- predvidevam freedom. Škoda. No saj ne zarad drugega, kot zaradi servisa in pomoči, ki bi ti jo lahko nudila. Implant je 1a!
|
|
RE: Februarski sončki - 9. del 16.1.2009 12:48:37
|
|
|
|
itata
|
žal se nič ne hecam z vprašanjem glede bioresonance... sej zdej je taka kriza, da ga redno odlagam v njegovo posteljo, če se mi pa 2x zbudi k ga odložim, pol ga pa k sebi vzamem, tko da je ta teden večino noči spal sam... lilči in luka!!
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.