|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
16.1.2009 20:43:41   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

Mi pa se zdej Ani režimo. Pino na kavču arašide lupi, jaz sem pa za mizo in ana meni prinaša olupljene za jest. Ampak ona hodi. In se ziba kot kaka stara baba, pa še usta tako našitma... cel smehuser posted image

user posted image user posted image user posted image , ma kaj še ne spi?

je spala do 18:45, tako da sedaj še ne kaže znakov.

ella, full dobro že hodi. zdej se že sama spusti.. Jo bom posnela....

Si vidla , da maš zs?

neuser posted image  
grem gledat

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
16.1.2009 20:43:42   
jencili
ok, jst sm pa razumela, da Taj učer ni hotu zvečer zaspat, ker je popoldan tok časa spal. Zakaj pa pol dons noče, ker je pokonci od 15h in je pred tem spal 1h15min?user posted image
No, sej je že v postli, samo vsake toliko se še malo oglasiuser posted image  - sej počasi bouser posted image
Je pa pasalo dons zjutri, ker je spal do 10h, ker je šel tudi včeraj skor ob 22h šele spat.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
16.1.2009 20:44:34   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

kako ste pa drgač?
moj štrudelj in sicer skutni..je ravnokar pečen..takooo diši...

o to mam pa jst tooook rada. tud če so cvibe notr... jih pa ven zmečem!user posted image

jih pa ni notr..sicer jih imamo radi,sam jih danes za spremembo nisem dala notri...

blaža..spet eno vprašanje zate..kakšne so pinjole..ker to pa jst ne poznam..

Ma Pinjole so taka semena od enega drevesa iglavca z imenom Pinja. to raste na obali, ne vem pa kje še. Ma to so taka mala podolgovata semena bele oz smetanove barve.

kaj pa okus?

Ma pojma nimam kako ti ga naj opišem. Tak bolj blag, mlečen.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
16.1.2009 20:45:26   
blaža

Mi pa se zdej Ani režimo. Pino na kavču arašide lupi, jaz sem pa za mizo in ana meni prinaša olupljene za jest. Ampak ona hodi. In se ziba kot kaka stara baba, pa še usta tako našitma... cel smehuser posted image

user posted image user posted image user posted image , ma kaj še ne spi?

je spala do 18:45, tako da sedaj še ne kaže znakov.

ella, full dobro že hodi. zdej se že sama spusti.. Jo bom posnela....

Si vidla , da maš zs?

neuser posted image  
grem gledat

ja sej ni panike, sem ti moj mail poslala.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
16.1.2009 20:45:29   
mlavla

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Čer user posted image

Evo šoping uspel, kupili smo poganjalca, ampak ne Puja (Ella user posted image ) ampak tegale http://www.smoby.be/detail.php?ID=431207&lang=    No barve niso iste, je celo mal lepši - modro zelen in oranžen user posted image  tule je še ena mal večja slika samo palice ni   http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/berchet-poganjalec-maestro-oblazinjen/4312073032164312078

Pa po fasngo smo šli in pamperske sem dobila v akciji user posted image  Tu jumbo paket stane drugač 23 EUR, zdaj je pa tolk kot v Mullerju, 18 EUR user posted image  No, plenic imamo zdaj predvidoma za mesec in pol doma user posted image

Mi smo mu tudi kupili poganjalca, ma čisto navadnega. ima pa itak še od Matije dobro ohranjen tricikel z ročajem pa še v gugalnik se lahko spremeni, tako, da bo dobil navadnega poganjalca za po stanvanju

Še dobro, da mamo ful placa.user posted image

No pa še kako knjigico kartonko mu bom kupla, čeprav jih ma še nekaj od Matije, pa itak bo dobil še ful stvari od mojih, pa od tašče in tasta,... Mamo pa res doma že vse živo. še kolegice so mi posodle raznorazne stvari. mam tudi tak voziček, ki hodiš ob njem in ga potiskaš, pa ima še ful muzik gor,...pa raznih likov,... Mi se zdi, da ga je mlavla nekaj omenjala, al je bla pa Bamby, se ne spomnem točno.

Ma edino kar Matija ni imel, sem se zdej spomnila je tako za pritiskat živalice, ki se pol oglašajo. mogoče bom šla še to kupit.user posted image

v bistvu sem to mislila in ne poganjalca..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
16.1.2009 20:46:28   
blaža

Čer user posted image

Evo šoping uspel, kupili smo poganjalca, ampak ne Puja (Ella user posted image ) ampak tegale http://www.smoby.be/detail.php?ID=431207&lang=    No barve niso iste, je celo mal lepši - modro zelen in oranžen user posted image  tule je še ena mal večja slika samo palice ni   http://nakup.pikapolonica.com/igrace/igra-na-prostem/poganjalci-tricikli/berchet-poganjalec-maestro-oblazinjen/4312073032164312078

Pa po fasngo smo šli in pamperske sem dobila v akciji user posted image  Tu jumbo paket stane drugač 23 EUR, zdaj je pa tolk kot v Mullerju, 18 EUR user posted image  No, plenic imamo zdaj predvidoma za mesec in pol doma user posted image

Mi smo mu tudi kupili poganjalca, ma čisto navadnega. ima pa itak še od Matije dobro ohranjen tricikel z ročajem pa še v gugalnik se lahko spremeni, tako, da bo dobil navadnega poganjalca za po stanvanju

No pa še kako knjigico kartonko mu bom kupla, čeprav jih ma še nekaj od Matije, pa itak bo dobil še ful stvari od mojih, pa od tašče in tasta,... Mamo pa res doma že vse živo. še kolegice so mi posodle raznorazne stvari. mam tudi tak voziček, ki hodiš ob njem in ga potiskaš, pa ima še ful muzik gor,...pa raznih likov,... Mi se zdi, da ga je mlavla nekaj omenjala, al je bla pa Bamby, se ne spomnem točno.

Ma edino kar Matija ni imel, sem se zdej spomnila je tako za pritiskat živalice, ki se pol oglašajo. mogoče bom šla še to kupit.user posted image

a ti si bla, se mi je zdelo. no to so nam posodli kolegi. mi smo prej ful posojali od Matije, pol so si pa še drugi kej kupli, zdej pri Blažu je pa vsega fulll.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
16.1.2009 20:46:40   
mlavla
dolenjka..čer..a so slikce že na voljo?..ma sem tečna..user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
16.1.2009 20:47:32   
mlavla

Čer user posted image

a ti si bla, se mi je zdelo. no to so nam posodli kolegi. mi smo prej ful posojali od Matije, pol so si pa še drugi kej kupli, zdej pri Blažu je pa vsega fulll.

ma sej mi smo tud veliko dobili.. HB...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
16.1.2009 20:48:29   
MetiLu
Čer!
Sem frišna user posted image  

Janez pančka, ma 38°C vročine, pa čist je umirjen revček, tud bliz ustk mi ne pusti, da bi pogledala, če ma fajn natečeno user posted image  bogec moj mali, upam, da ga tale zobek ne bo preveč matral user posted image  pa da vročina čiprej pade, sem mu dala calpol, upam, da bo pomagalo ...

Sem šla pa po stolček in se mi zdi superca user posted image  no more prestavljanja iz avta v avto ...

Jutri ima pa lubek cel dan šiht user posted image  jaz sem pa mami poklicala, če bo prišla mal Janeza pocrkljat, če ne bodo men roke odpadle, pa še ful sem mesa nakupila, pa ga je treba skuhat, pa porcije za v skrinjo naštimat, pa za prat je gora cunj, pa posesat moram ... dela koker češ ...

Grem zdej mal prebrat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
16.1.2009 20:48:48   
blaža
user posted image

Čer user posted image

ma sej mi smo tud veliko dobili.. HB...

ja sej to je ful fajn. jaz sem edino šparala določena oblačila od Matije, ki sem vedla, da bomo imeli še enega, ma pol so mi pe še za Blaža ful kolegice vsega posodle, sem pa še jaz vse posodla.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
16.1.2009 20:48:51   
mlavla
sam pri nas na žalost več ne špilajo muzike..pa nekatere stvari so se že mal pozgubile..v bistvu ga uporablja bolj kot voziček za potiskanje..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
16.1.2009 20:49:55   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Čer!
Sem frišna user posted image  

Janez pančka, ma 38°C vročine, pa čist je umirjen revček, tud bliz ustk mi ne pusti, da bi pogledala, če ma fajn natečeno user posted image  bogec moj mali, upam, da ga tale zobek ne bo preveč matral user posted image  pa da vročina čiprej pade, sem mu dala calpol, upam, da bo pomagalo ...

Sem šla pa po stolček in se mi zdi superca user posted image  no more prestavljanja iz avta v avto ...

Jutri ima pa lubek cel dan šiht user posted image  jaz sem pa mami poklicala, če bo prišla mal Janeza pocrkljat, če ne bodo men roke odpadle, pa še ful sem mesa nakupila, pa ga je treba skuhat, pa porcije za v skrinjo naštimat, pa za prat je gora cunj, pa posesat moram ... dela koker češ ...

Grem zdej mal prebrat ...

Upam, da mu čim prej pade vročina.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
16.1.2009 20:50:29   
blaža

sam pri nas na žalost več ne špilajo muzike..pa nekatere stvari so se že mal pozgubile..v bistvu ga uporablja bolj kot voziček za potiskanje..

ja ma sej to je itak glavno, tiste muzike so bolj tako.

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
16.1.2009 20:52:21   
blaža
Samo poganjalca sem mu pa morala kupit. matija ga ni imel, in je vedno, ko smo kam šli, še do lani ko je mel že 4 leta gor zlezel in se poganjal . user posted image  sem rekla, da ga bo naslednji otrok 100% mel. No drugače mamo pa še takega kot praviš ti mlavla za potiskat, pa še en tak podoben, ko se spodaj zložijo kocke. no ma poganjalec je poganjalec.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
16.1.2009 20:52:32   
mlavla
Meti..čer...Upam,da bo janezu kmal nehal zobek nagajat..in bo ven pokukal..da bo konc teh muk..

Neža se pa zdej že ene dva dni tako slini..da nevem kaj to pomeni..mi pa sploh ne pusti,da bi ji pogledala v usta..
itak imamo še zmeri ta problem s čiščenjem zobk..cela muka.. je to pri nas ..skoz sam neki na hitro..ma nevem kdaj bo kaj bolje..sej imamo vedno tako dretje zraven..ma sem probala že vse živo pa nič ne pali...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
16.1.2009 20:54:12   
mlavla
pri nas bo pa najbrž neža dobila od tašče poganjalčka..kakega čist navadnega za 1.RD

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
16.1.2009 20:56:08   
mlavla
pri nas je bila ravnokar taka sirena..je padla pa se je mal bunknila...zdej se pa crklja tle pri meni..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
16.1.2009 21:00:37   
blaža

pri nas bo pa najbrž neža dobila od tašče poganjalčka..kakega čist navadnega za 1.RD

Mi smo dali zanj 10e. V baby centru je bla ena akcija. In je čisto ok. ga bom slikala, ko ga sestavimo, ma ne pred RD.

je fajn plastika, to pa malo poznam, ki sem delala skoraj 5 let v Arielu.user posted image  Mislim, da bo čisto ok.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
16.1.2009 21:03:48   
blaža

Čer user posted image

nekaj mi ni jasno pri tem poganjalčku od smobija.

Ima palco, ma s to palco, ga lahko samo guncaš, ki če daš tisto rdečo ploščo spodaj, dol, pol kam da otrok nogice, ko ga potiskaš? user posted image  On se ne more sam poganjat, če ga ti potiskaš z palico, se pravi, da je ta palica samo za guncanje?

No mi imamo tricikel da da nogice na pedala, pa pol ga potiskaš in greš lahko z njim ven. S tem poganjalcem, pa ne moreš it na sprehod kot sem prvotno mislila.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
16.1.2009 21:04:45   
ella79
mlavla pinjole so oreščki, potem veš kak okus je približno. Je pa v pesto omaki, če uporabljaš za testenine user posted image jaz pinjole kar cele mal potresem po testeninah, mi je tako ful dobro

meti upam, da jo Janez jutri že bolje. pa user posted image user posted image user posted image za stolček

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
16.1.2009 21:06:35   
blaža
No ta iz pikapolonice nima palce, ma itak se guncajo sami, mi se pa preveč zdi 65 e, glede nato, da sem jaz dala samo 10e in je podobna zadeva, samo, da nima za se guncat. lahko pa  se kupi tisto samo za se guncat. ne vem no, mi se zdi za to kar se ga uporablja v taki obliki malo preveč 65 e. pa ne da ne bi imela al da šparam. jaz bom itak še kej kupla zraven poganjalca. ne vem samo tako razmišljam.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
16.1.2009 21:11:16   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

mlavla pinjole so oreščki, potem veš kak okus je približno. Je pa v pesto omaki, če uporabljaš za testenine user posted image jaz pinjole kar cele mal potresem po testeninah, mi je tako ful dobro

meti upam, da jo Janez jutri že bolje. pa user posted image user posted image user posted image za stolček

Mi smo ga danes jedli- pesto omako. no ma definitivno je čisto drugačnega okusa, če nardiš sam iz: Bazilike cel lonček listkov, pinjole, par orehovih jedrc, pa kos mletega parmezana ta pravega, pa strok česna, pa malo olivnega olja.

jaz ga prej nisem marala, ko mi je pa moja stranka čez povedala recept, sem nardila in je totalno drugega okusa.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
16.1.2009 21:12:06   
dolenjka
Blaža uporabo ti bom ju3 razložila, ker še ni sestavljenm, ker ima Stipe šraufcigre v avtu user posted image  Jaz tega za ven itak ne bi imela, sem ga za notri kupila k je dovoj prostora, za ven pa sva ogledala tricikel, Sam je še prekmalu..... user posted image  Zunaj se ful kolesa uničijo in pol to notri nest...uničiš parket user posted image
Sam kokr sem gla gledala se ga da tudi porivat, naša ziher še nima nog do tal user posted image

< Sporočilo je popravil dolenjka -- 16.1.2009 21:13:33 >

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
16.1.2009 21:14:25   
MetiLu
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Ampak je pa res treba na začetku take razvade- če so sploh razvade zatret, ki pol jhe še 100x težje. vem iz iskušenj, da kar sem ga posračkala z možem pri Matiji, sva se pol še enkrat tolko matrala, da sva popravla. Vsaka razvada naju je lopnila po glavi.

Jaz sem tudi takega mnenja, ampak na žalost ne mislijo vsi enako user posted image . Jaz lahko za svoje otroke rečem, da nobeden ni trpel zaradi tega, sta pa oba hitro ugotovila, da ponoči ne bo igranja in miganja, da bomo ponoči le spali. Saj Anaja se kdaj tudi zbudi, ampak tudi zaspi nazaj. HB!

Drugače pa itata, mislim da si že od vsega začetka naredila napako, ker si mu dovolila, da se gresta njegove igrice.
V knjigi NEGA MATERE IN OTROKA je lepo napisan postopek, kako ravnati, če otrok noče zaspati ali pa če se zbuja. V njej priporočajo,da če otrok joka, hodiš k njemu, pa ga pokriješ in odideš, pa če ne zaleže, spet prideš nazaj pa ga pobožaš.... dokler ne skuži, da je čas za spanje. Če se fajn razjoče, ga tudi vzameš ven, pa ga pocrkljaš, ampak potem spet nazaj v posteljico in greš ven. Na žalost tako je in pri tem je treba vztrajat. Če pa otrok ne sme nič pojokat, potem so pač kasneje noči porazne. Je pa res tudi vsak otrok svoja osebnost in pri tem ne moreš dva primerjat.

hja, teoretično to vem in se čist strinjam s tem. no ampak mi smo imeli res zahtevno tole našo žano, prve 3 mesece je imela ful krče, do polnoči pa od osmih zvečer je pretulila, NE samo prejokala....in kaj čes s takim otrokom kokr da ga nosiš, pa cartaš ker se ti smili, pa mu probaš mal olajšat.....pa še v sobo od anžeja, kjer je posteljica,  je pol po 4 mesecu nisem mogla dat zvečer, ker je jokala, da se ni še on zbudil.......no in tako smo se mi tako razvadili kokr smo se, ker takrat jo je EDINO ziza pomirila, ČIST NIČ drugega....in velikokrat je tako tudi zdaj.....čeprav smo zdaj ponoči prešle iz zize na nošenje....nekaj je........je pa še vedno ne morem zvečer dat v postlco in odit, ker itak tuli in zbudi anžeja.....in kaj naj????? jaz nimam ideje. ravno včeraj sva dala anžeja pol kar v spalnico spat, žano pa v postlco....pa je blo tako dretje da joj, pa vsakič ko sem k njej prišla in spet odšla še hujš.....se je mala že kar tresla od ihte, krokodilje solze tekle.....mah nimam srca jo pustit, res, čeprav vem, da mogoče drugač ne bo šlo, da jo navadimo enga reda, da bi sama zaspala v svoji postli. na koncu mi je zaspala v naročju...pa še 2x sem jo mogla dvignit, ker se je pri odlaganju zbudila.....tako da ITATA, jaz te 100% razumem, ker smo mi na istem, edino teh dolgih obdobij budnosti sredi noči ponavadi zdaj več nima. Upam in želim si da nam vsem, ki imamo take živčke ponoči to obdobje hitro mine.

Pod vse tole se moram tud jaz podpisat user posted image

Jencili, jaz sem bla tud pridna in sem odgovorila na anketo user posted image

Pina ali pa Blaža, mi lahko prosim še enkrat napišeta ta recept za torto (biskvit)? HVALAAAA user posted image

Kaj se neki menite o skupnem praznovanju, mi lahko katera pove, ker nimam časa tolk nazaj brat ...

Jaz tud ne prenesem rozin, sej se spomnite med nosečnostjo, ko smo o tem klepetale user posted image

Mlavla, mene okus pinjol spominja na avokado user posted image  zlo podoben mi je tud indijski orešček, so pa pinjole velike kot kak rižek, mogoče malo večje.

ah, ti zobki user posted image  našga zgornje enke matrajo že cel mesec, zdej so pa na koncu ... par dni nazaj je tud Janez enkrat bruhnil v loku, pa mi ni blo jasno zakaj ... sva se mogla oba komplet preoblečt user posted image  joj če bo za vsak zob tako, smo ga naje**** ker imamo šele dva user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
16.1.2009 21:18:55   
MetiLu
Kaj zdej, ko jaz pridem gor vse pobegnete user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
FOTO: Tako je v resnici videti trebuh po p...
Blogerka Mel Watts je s fotografijo svojega trebuha po porodu osvojila simpatije na družabnih omrežjih. Spremembo svojeg...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.