Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:51:58
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: **** cmrlika: nasa cetica ze spila imas se kaksno??? ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? Meni špilajo vse . Hvala še enkrat. ni zakaj od kod si ti točno, jutri grem v beltince A res, kdaj pa? Sicer imam kar nekaj km do Beltincev, ampak bi se dalo kaj zmeniti. ne sej sem samo tak vprašala, greva s Tajo z lubijem, me nek opravek tam... n osej mogoče bi pa meli kak trenutek za kavico...no, pa mi vseeno povej od kod si, da vem za še kdaj...gremo žee dopoldne enkrat
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa moški
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:54:09
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer, končno sem uspela mal do računalnika , skratka moja prinčipesa je bubana , bogica moja ima tako zamašen nos da je jooj, včeraj nisve celo noč spale niti urco, danes pričakujem enako . Pa ravno sedaj ko sem sama, saj je moj že včeraj šel v Nemčijo (beri: službeno) in pride šele v nedeljo domov , jaz sem pa čisto izmozgana. bogici, obe...je hudo, vem...saj bo.... jat tud čakam kdaj bo tajo kaj zbudilo in bomo melo štalo, kot včeraj
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:54:45
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer, končno sem uspela mal do računalnika , skratka moja prinčipesa je bubana , bogica moja ima tako zamašen nos da je jooj, včeraj nisve celo noč spale niti urco, danes pričakujem enako . Pa ravno sedaj ko sem sama, saj je moj že včeraj šel v Nemčijo (beri: službeno) in pride šele v nedeljo domov , jaz sem pa čisto izmozgana. Vidim, da ve predno čvekate . Tana: vauuu a kar policajački dogajajo , povej ti Brina kej bolj pridno papa? Estrella: vidim, da je Alči fuul uživala na sankah , ostalo grem pa brat za nazaj, kolikor mi bo ratal Ojej in en kup . Upam, da bo nocojšnja noč kaj boljša.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:56:23
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: **** cmrlika: nasa cetica ze spila imas se kaksno??? ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? Meni špilajo vse . Hvala še enkrat. ni zakaj od kod si ti točno, jutri grem v beltince A res, kdaj pa? Sicer imam kar nekaj km do Beltincev, ampak bi se dalo kaj zmeniti. ne sej sem samo tak vprašala, greva s Tajo z lubijem, me nek opravek tam... n osej mogoče bi pa meli kak trenutek za kavico...no, pa mi vseeno povej od kod si, da vem za še kdaj...gremo žee dopoldne enkrat Jaz sem doma čisto ob avstrijski meji. Če ti je poznan kaj kraj Cankova.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:56:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte Fajn izberita mi2 tudi kupujeva nov avto, najinega cliota pridejo eni jutri pogledat in če ga uspemo prodati, sva si zamislila da bi imela šit sploh se ne morem spomnit , tazga kot ima Sesil kva je že
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:58:04
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte Fajn izberita mi2 tudi kupujeva nov avto, najinega cliota pridejo eni jutri pogledat in če ga uspemo prodati, sva si zamislila da bi imela šit sploh se ne morem spomnit , tazga kot ima Sesil kva je že Citroen picasso
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte Fajn izberita mi2 tudi kupujeva nov avto, najinega cliota pridejo eni jutri pogledat in če ga uspemo prodati, sva si zamislila da bi imela šit sploh se ne morem spomnit , tazga kot ima Sesil kva je že Citroen picasso blondaaa jaz sem se spomnila senika bova kupila kaj nima sesil tega???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:01:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Tako, mulca sta porihtana, sedaj še jaz pod tuš skočim in via postelja. Edinaos: mirno nočko in upajmo, da ji kmalu mine ta prehlad Sanke ne vem od kod so, ker mi jih je dala kolegica Se pa rada vozi v njih in sedi kot grofica. Aurora: za nov vtar, sem ga kuj uočila. Špelin@: ja deci se vedno vede ali nevede čohajo dol že od malih nog, pol pa še bolj tally: za pogum, da si se vsedla v avto. Sem prav ponosna nate
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:02:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte Fajn izberita mi2 tudi kupujeva nov avto, najinega cliota pridejo eni jutri pogledat in če ga uspemo prodati, sva si zamislila da bi imela šit sploh se ne morem spomnit , tazga kot ima Sesil kva je že Citroen picasso blondaaa jaz sem se spomnila senika bova kupila kaj nima sesil tega??? Ne, nima ga, senik je pa od Renaulta
< Sporočilo je popravil Estrella* -- 16.1.2009 21:03:34 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:04:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer, končno sem uspela mal do računalnika , skratka moja prinčipesa je bubana , bogica moja ima tako zamašen nos da je jooj, včeraj nisve celo noč spale niti urco, danes pričakujem enako . Pa ravno sedaj ko sem sama, saj je moj že včeraj šel v Nemčijo (beri: službeno) in pride šele v nedeljo domov , jaz sem pa čisto izmozgana. Vidim, da ve predno čvekate . Tana: vauuu a kar policajački dogajajo , povej ti Brina kej bolj pridno papa? Estrella: vidim, da je Alči fuul uživala na sankah , ostalo grem pa brat za nazaj, kolikor mi bo ratal A ti lahko kaj mami pomaga?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:04:41
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem doma čisto ob avstrijski meji. Če ti je poznan kaj kraj Cankova. Kam v Avstrijo hodiš nakupovat?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:05:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A ste videle moj novi avator. čupko luškan ima isto pižamco kot Nejc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:05:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurora sem vidla, da si že pisala glede avta. Ja želim vama dober nakup Jana v katerem BC so bile kupljene vaše sanke. Mene so te prodajlake v MS samo čudno gledale . Mi gre tako na živce, da pol stvari pri nas nimajo v Novem mestu lani.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:05:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Estrella- ste lepo uživali, kaj? Od kod so te sanke... Punce o ribah sem spraševala.malo nazaj....jana hvala tebi, ni blo nobenih problemov, ne? ne nič. Naredila sem mu jo z špinačo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:05:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte Fajn izberita mi2 tudi kupujeva nov avto, najinega cliota pridejo eni jutri pogledat in če ga uspemo prodati, sva si zamislila da bi imela šit sploh se ne morem spomnit , tazga kot ima Sesil kva je že Citroen picasso blondaaa jaz sem se spomnila senika bova kupila kaj nima sesil tega??? Ne, nima ga, senik je pa od Renaulta Meni picasso ni všeč samo zato, ker sem se enkrat mogla na zadnjih sedežih peljat 45 min pa me je minilo. Rit me je bolela ko pa še noseča sem bila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:06:43
|
|
|
|
jana81
|
Nejc je danes zaspal po stari uri, pred 5 minutami, sicer je čez dan spal 2x 15 minut in 1x 30 minut.. Upam da bo spal kr neki časa, ampak spet je spil samo 140 ml AM...tičli kam tvoj da 350 ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:06:45
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Dober večer, končno sem uspela mal do računalnika , skratka moja prinčipesa je bubana , bogica moja ima tako zamašen nos da je jooj, včeraj nisve celo noč spale niti urco, danes pričakujem enako . Pa ravno sedaj ko sem sama, saj je moj že včeraj šel v Nemčijo (beri: službeno) in pride šele v nedeljo domov , jaz sem pa čisto izmozgana. Vidim, da ve predno čvekate . Tana: vauuu a kar policajački dogajajo , povej ti Brina kej bolj pridno papa? Estrella: vidim, da je Alči fuul uživala na sankah , ostalo grem pa brat za nazaj, kolikor mi bo ratal A ti lahko kaj mami pomaga? edinaos, tudi jaz upam, da ti lahko mami kaj priskoči na pomoč Za Anjo-Tio pa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:07:03
|
|
|
|
barbaw
|
Danes z moje strani spet ne bo nič. Me bo mafi nadomeščala. Lepo se imejte, pa lepo spite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:08:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes zaspal po stari uri, pred 5 minutami, sicer je čez dan spal 2x 15 minut in 1x 30 minut.. Upam da bo spal kr neki časa, ampak spet je spil samo 140 ml AM...tičli kam tvoj da 350 ? Ga je Gregi "šišal", ker je čez dan vsega skupaj spal 1,5 ure Upam, da bosta najina lumpa ponoči lepo spala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:08:59
|
|
|
|
tana7
|
edina, brina zadnja dva dneva bolje papa zelenjavo, ja pa ne vem, v čem je keč - danes je bilo recimo zelo podobno tistemu kake 4 dni nazaj, kar ni skoraj nič pojedla, anes pa ful - edina razlika je ta, da sem danes primešala stopljen kiri, pa da je mal kasnej jedla, ker je spala po plavanju, ... no, karkoli že je razlog, upam, da bo tudi v prihodnje lepše papala kot par dni nazaj sadne kašice pa tudi sprejemljivo papa... kje se je pa AT prehladila? ostale: jah, tale policijski obisk danes je povezan s tistim zapletom zadnjič z upravno enoto, ko sem pisala tukaj, da ne najdem prodajne pogodbe in da zdaj od mene zahtevajo ali odjavo avta ali blabla,... jst sm potem takrat uspela dobit nov izvod pogodbe od tiste firme, ki je nardila komisijsko prodajo in sem potem vse skupaj poslala na UE ampak zgleda, da niso takoj vse v evidencah poštimali in je bil avto v času nesreče sredi novembra še vedno napisan name blablabla baje je bila neka nesreča v MB s tem avtom in avto je bil potem puščen sredi ceste in so bili stroški odvoza blablabla
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:14:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes zaspal po stari uri, pred 5 minutami, sicer je čez dan spal 2x 15 minut in 1x 30 minut.. Upam da bo spal kr neki časa, ampak spet je spil samo 140 ml AM...tičli kam tvoj da 350 ? Ga je Gregi "šišal", ker je čez dan vsega skupaj spal 1,5 ure Upam, da bosta najina lumpa ponoči lepo spala joj jst tud, ker če se bom še dans tolk vstajala kot včeri, bom znorela, pa še postle nisva uspela dol spustit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:19:31
|
|
|
|
mafi
|
čer . danes sem se pa mal potepala po btc z dragijem, je prav pasal mal ven brez otrok. zdej pa že spita tako da mam zdej mal časa za rr ,. o čem teče debata, no grem mal zanazaj prečekirat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:24:43
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes z moje strani spet ne bo nič. Me bo mafi nadomeščala. Lepo se imejte, pa lepo spite. ne ne spet name celga bremena preložit , kaj boš spet skliznila??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 21:25:58
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A ste videle moj novi avator. Kakšen srček se podpišem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?