|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
16.1.2009 20:51:58   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: ****

cmrlika:

nasa cetica ze spila user posted image user posted image  imas se kaksno???user posted image

ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? user posted image

Meni špilajo vseuser posted image . Hvala še enkrat.

ni zakaj user posted image  

od kod si ti točno, jutri grem v beltince user posted image

A res, kdaj pa? Sicer imam kar nekaj km do Beltincev, ampak bi se dalo kaj zmeniti.user posted image

ne sej sem samo tak vprašala, greva s Tajo z lubijem, me nek opravek tam...user posted image  n osej mogoče bi pa meli kak trenutek za kavico...no, pa mi vseeno povej od kod si, da vem za še kdaj...gremo žee dopoldne enkrat

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
16.1.2009 20:52:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda user posted image  Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakanauser posted image

Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moškiuser posted image

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 2777
16.1.2009 20:54:09   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Dober večer,

končno sem uspela mal do računalnikauser posted image , skratka moja prinčipesa je bubanauser posted image , bogica moja ima tako zamašen nos da je jooj, včeraj nisve  celo noč spale niti urco, danes pričakujem enakouser posted image . Pa ravno sedaj ko sem sama, saj je moj že včeraj šel v Nemčijo (beri: službeno) in pride šele v nedeljo domovuser posted image , jaz sem pa čisto izmozgana.

bogici, obe...je hudo, vem...saj bo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jat tud čakam kdaj bo tajo kaj zbudilo in bomo melo štalo, kot včeraj user posted image  

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
16.1.2009 20:54:45   
Anitka

Dober večer,

končno sem uspela mal do računalnikauser posted image , skratka moja prinčipesa je bubanauser posted image , bogica moja ima tako zamašen nos da je jooj, včeraj nisve  celo noč spale niti urco, danes pričakujem enakouser posted image . Pa ravno sedaj ko sem sama, saj je moj že včeraj šel v Nemčijo (beri: službeno) in pride šele v nedeljo domovuser posted image , jaz sem pa čisto izmozgana.

Vidim, da ve predno čvekateuser posted image .

Tana: vauuu a kar policajački dogajajouser posted image user posted image user posted image , povej ti Brina kej bolj pridno papa?

Estrella: vidim, da je Alči fuul uživala na sankahuser posted image user posted image ,

ostalo grem pa brat za nazaj, kolikor mi bo rataluser posted image

Ojej user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo nocojšnja noč kaj boljša.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
16.1.2009 20:56:23   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: ****

cmrlika:

nasa cetica ze spila user posted image user posted image  imas se kaksno???user posted image

ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? user posted image

Meni špilajo vseuser posted image . Hvala še enkrat.

ni zakaj user posted image  

od kod si ti točno, jutri grem v beltince user posted image

A res, kdaj pa? Sicer imam kar nekaj km do Beltincev, ampak bi se dalo kaj zmeniti.user posted image

ne sej sem samo tak vprašala, greva s Tajo z lubijem, me nek opravek tam...user posted image  n osej mogoče bi pa meli kak trenutek za kavico...no, pa mi vseeno povej od kod si, da vem za še kdaj...gremo žee dopoldne enkrat

Jaz sem doma čisto ob avstrijski meji. Če ti je poznan kaj kraj Cankova.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
16.1.2009 20:56:51   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte user posted image

Fajn izberita user posted image

mi2 tudi kupujeva nov avto, najinega cliota pridejo eni jutri pogledat in če ga uspemo prodati, sva si zamislila da bi imela šit sploh se ne morem spomnituser posted image user posted image , tazga kot ima Sesiluser posted image user posted image kva je žeuser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 2781
16.1.2009 20:58:04   
Estrella*

Jana gledat greva Citroen C4 Picasso, Citroen berlingo, Citroen C8, Opel Zafira, pa še nekaj, pa se ne spomnem imena, to ima moj dragi vse v glavi. Zdaj je čist not padu in vsak dan gledava po netu avte user posted image

mi2 tudi kupujeva nov avto, najinega cliota pridejo eni jutri pogledat in če ga uspemo prodati, sva si zamislila da bi imela šit sploh se ne morem spomnituser posted image user posted image , tazga kot ima Sesiluser posted image user posted image kva je žeuser posted image

Citroen picasso

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
16.1.2009 21:00:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Citroen picasso

blondaaa jazuser posted image user posted image user posted image sem se spomnila senika bova kupilauser posted image kaj nima sesil tega???

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2783
16.1.2009 21:01:55   
Estrella*
Tako, mulca sta porihtana, sedaj še jaz pod tuš skočim in via postelja.

Edinaos: mirno nočko in upajmo, da ji kmalu mine ta prehladuser posted image

Sanke ne vem od kod so, ker mi jih je dala kolegicauser posted image  Se pa rada vozi v njih in sedi kot grofica.

Aurora: user posted image  za nov vtar, sem ga kuj uočila.

Špelin@: ja deci se vedno vede ali nevede čohajo dol že od malih nog, pol pa še boljuser posted image user posted image

tally: user posted image user posted image  za pogum, da si se vsedla v avto. Sem prav ponosna nateuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2784
16.1.2009 21:02:45   
Estrella*

Citroen picasso

blondaaa jazuser posted image user posted image user posted image sem se spomnila senika bova kupilauser posted image kaj nima sesil tega???

Ne, nima ga, senik je pa  od Renaultauser posted image

< Sporočilo je popravil Estrella* -- 16.1.2009 21:03:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
16.1.2009 21:04:35   
barbaw

Dober večer,

Tana: vauuu a kar policajački dogajajouser posted image user posted image user posted image , povej ti Brina kej bolj pridno papa?

Estrella: vidim, da je Alči fuul uživala na sankahuser posted image user posted image ,

user posted image user posted image user posted image
A ti lahko kaj mami pomaga?

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
16.1.2009 21:04:41   
barbaw

Jaz sem doma čisto ob avstrijski meji. Če ti je poznan kaj kraj Cankova.

Kam v Avstrijo hodiš nakupovat?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
16.1.2009 21:05:09   
jana81

A ste videle moj novi avator. user posted image

čupko luškan ima isto pižamco kot Nejc

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
16.1.2009 21:05:12   
jana81

Aurora sem vidla, da si že pisala glede avta. Ja želim vama dober nakupuser posted image

Jana v katerem BC so bile kupljene vaše sanke. Mene so te prodajlake v MS samo čudno gledale user posted image user posted image user posted image . Mi gre tako na živce, da pol stvari pri nas nimajouser posted image

v Novem mestu lani.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
16.1.2009 21:05:18   
jana81

Estrella- ste lepo uživali, kaj? Od kod so te sanke...user posted image

Punce o ribah sem spraševala.malo nazaj....jana hvala tebi, ni blo nobenih problemov, ne?

ne nič. Naredila sem mu jo z špinačo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
16.1.2009 21:05:43   
barbaw

Citroen picasso

Ne, nima ga, senik je pa  od Renaultauser posted image

Meni picasso ni všeč samo zato, ker sem se enkrat mogla na zadnjih sedežih peljat 45 min pa me je minilo. Rit me je bolela ko user posted image  pa še noseča sem bila.

Neposredna povezava do sporočila: 2791
16.1.2009 21:06:43   
jana81
Nejc je danes zaspal po stari uri, pred 5 minutami, sicer je čez dan spal 2x 15 minut in 1x 30 minut.. Upam da bo spal kr neki časa, ampak spet je spil samo 140 ml AM...tičli kam tvoj da 350 ?user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
16.1.2009 21:06:45   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dober večer,

user posted image user posted image user posted image
A ti lahko kaj mami pomaga?

edinaos, tudi jaz upam, da ti lahko mami kaj priskoči na pomoč  user posted image user posted image user posted image  Za Anjo-Tio pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
16.1.2009 21:07:03   
barbaw
Danes z moje strani spet ne bo nič. Me bo mafi nadomeščala. user posted image  Lepo se imejte, pa lepo spite.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
16.1.2009 21:08:43   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81
Nejc je danes zaspal po stari uri, pred 5 minutami, sicer je čez dan spal 2x 15 minut in 1x 30 minut.. Upam da bo spal kr neki časa, ampak spet je spil samo 140 ml AM...tičli kam tvoj da 350 ?user posted image

Ga je Gregi "šišal", ker je čez dan vsega skupaj spal 1,5 ure user posted image
Upam, da bosta najina lumpa ponoči lepo spala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
16.1.2009 21:08:59   
tana7
edina, brina zadnja dva dneva bolje papa zelenjavo, ja
pa ne vem, v čem je keč - danes je bilo recimo zelo podobno tistemu kake 4 dni nazaj, kar ni skoraj nič pojedla, anes pa ful - edina razlika je ta, da sem danes primešala stopljen kiri, pa da je mal kasnej jedla, ker je spala po plavanju, ...
no, karkoli že je razlog, upam, da bo tudi v prihodnje lepše papala kot par dni nazaj
sadne kašice pa tudi sprejemljivo papa...
kje se je pa AT prehladila?

ostale:
jah, tale policijski obisk danes je povezan s tistim zapletom zadnjič z upravno enoto, ko sem pisala tukaj, da ne najdem prodajne pogodbe in da zdaj od mene zahtevajo ali odjavo avta ali blabla,... jst sm potem takrat uspela dobit nov izvod pogodbe od tiste firme, ki je nardila komisijsko prodajo in sem potem vse skupaj poslala na UE
ampak zgleda, da niso takoj vse v evidencah poštimali in je bil avto v času nesreče sredi novembra še vedno napisan name blablabla
baje je bila neka nesreča v MB s tem avtom in avto je bil potem puščen sredi ceste in so bili stroški odvoza blablablauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
16.1.2009 21:14:47   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Ga je Gregi "šišal", ker je čez dan vsega skupaj spal 1,5 ure user posted image
Upam, da bosta najina lumpa ponoči lepo spala user posted image user posted image user posted image

joj jst tud, ker če se bom še dans tolk vstajala kot včeri, bom znorela, pa še postle nisva uspela dol spustit.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
16.1.2009 21:19:31   
mafi
čeruser posted image .
danes sem se pa mal potepala po btc z dragijem, je prav pasal mal ven brez otrok.
zdej pa že spita tako da mam zdej mal časa za rruser posted image user posted image ,.
o čem teče debata, no grem mal zanazaj prečekirat

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
16.1.2009 21:24:43   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Danes z moje strani spet ne bo nič. Me bo mafi nadomeščala. user posted image  Lepo se imejte, pa lepo spite.

ne ne spet name celga bremena preložituser posted image user posted image user posted image , kaj boš spet skliznila??

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
16.1.2009 21:25:58   
mafi

A ste videle moj novi avator. user posted image

Kakšen srček user posted image

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?