Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:10:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal je pa danes govoril didi Zdaj veš, koga ima najraje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:10:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A ste videle moj novi avator. Kakšen srček
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:11:57
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal je pa danes govoril didi Zdaj veš, koga ima najraje In ta ljubezen je vzajemna, ker tudi ona njega najbolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:19:16
|
|
|
|
tana7
|
ojoj, punce, kaj se mi je pa zdaj zgodilo pozvonila je policija na naša vrata, mene so zahtevali - in to en ful hud (beri: dober) policaj, pa ena zraven policajka prišla sta zarad avta, ki smo ga prodali avgusta, ker je bila po prodaji in ko so ga odpeljali, očitno cela kriminalka z njim no, kakorkoli, nisem vedla, da imamo v LJ tako prijazne, hude in zmedene (ko ga mal hecaš) policaje bo treba začet mal prekrške zganjat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:22:54
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Gal je pa danes govoril didi Zdaj veš, koga ima najraje In ta ljubezen je vzajemna, ker tudi ona njega najbolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:23:37
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ojoj, punce, kaj se mi je pa zdaj zgodilo pozvonila je policija na naša vrata, mene so zahtevali - in to en ful hud (beri: dober) policaj, pa ena zraven policajka prišla sta zarad avta, ki smo ga prodali avgusta, ker je bila po prodaji in ko so ga odpeljali, očitno cela kriminalka z njim no, kakorkoli, nisem vedla, da imamo v LJ tako prijazne, hude in zmedene (ko ga mal hecaš) policaje bo treba začet mal prekrške zganjat Hudooo , kakšna kriminalka je bila z avtom?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:23:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ojoj, punce, kaj se mi je pa zdaj zgodilo pozvonila je policija na naša vrata, mene so zahtevali - in to en ful hud (beri: dober) policaj, pa ena zraven policajka prišla sta zarad avta, ki smo ga prodali avgusta, ker je bila po prodaji in ko so ga odpeljali, očitno cela kriminalka z njim no, kakorkoli, nisem vedla, da imamo v LJ tako prijazne, hude in zmedene (ko ga mal hecaš) policaje bo treba začet mal prekrške zganjat opa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:23:46
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Tilči imaš ZS Odgovorila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:24:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ojoj, punce, kaj se mi je pa zdaj zgodilo pozvonila je policija na naša vrata, mene so zahtevali - in to en ful hud (beri: dober) policaj, pa ena zraven policajka prišla sta zarad avta, ki smo ga prodali avgusta, ker je bila po prodaji in ko so ga odpeljali, očitno cela kriminalka z njim no, kakorkoli, nisem vedla, da imamo v LJ tako prijazne, hude in zmedene (ko ga mal hecaš) policaje bo treba začet mal prekrške zganjat Hudooo , kakšna kriminalka je bila z avtom? To tudi mene zanima
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:24:43
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A ste videle moj novi avator.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:24:59
|
|
|
|
Estrella*
|
Čer, tudi mi smo danes bili zunaj. Drugače pa sem bila v PO(šoping), meddrugim tudi v Mercator centru in sem bila tako razočarana, saj je štacuna malo večja kot v Logatcu Nimajo svežih rib!!! Zmatrana sem za znoret in grem kar v horizontalo, saj že pred 7h štartava z Andražom v Medvode. Barla za nazaj nisem, bom ob priliki. Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:25:34
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa Včasih bi res rabil še kakšne dodatne roke.jaz kar zaposlim,če je doma,da ga drži Jaz pri Jaku nisem imela takih problemov, da bi se kaj grabil, se pa zato Maja kdaj pa kdaj. Pri meni se pa punci nikoli nista grabili za tamalo, princ pa kar naprej (vsakič, ko ga previjam) čekira, če je premoženje na mestu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:27:23
|
|
|
|
špelin@
|
Estrella*, Alja izgleda na sankah že prava velika dama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:28:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ojoj, punce, kaj se mi je pa zdaj zgodilo pozvonila je policija na naša vrata, mene so zahtevali - in to en ful hud (beri: dober) policaj, pa ena zraven policajka prišla sta zarad avta, ki smo ga prodali avgusta, ker je bila po prodaji in ko so ga odpeljali, očitno cela kriminalka z njim no, kakorkoli, nisem vedla, da imamo v LJ tako prijazne, hude in zmedene (ko ga mal hecaš) policaje bo treba začet mal prekrške zganjat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:28:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Čer, tudi mi smo danes bili zunaj. Drugače pa sem bila v PO(šoping), meddrugim tudi v Mercator centru in sem bila tako razočarana, saj je štacuna malo večja kot v Logatcu Nimajo svežih rib!!! Zmatrana sem za znoret in grem kar v horizontalo, saj že pred 7h štartava z Andražom v Medvode. Barla za nazaj nisem, bom ob priliki. Lahko noč. Spočij se, da boš lahko kaj več čvekala ko boš imela čas.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:30:15
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella uvav kak je dobra Alja , a je uživala v vožnji? In kakšen kiss ji je dala vaša psica?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:32:36
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Lahko noč. Kake dobreslikce . Kje se pa te sanke dobijo? Pa lahko noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:34:33
|
|
|
|
aurora28
|
Lahko noč tudi iz moje strani. Sweet dreams.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:39:05
|
|
|
|
Čmrlika
|
Estrella- ste lepo uživali, kaj? Od kod so te sanke... Punce o ribah sem spraševala.malo nazaj....jana hvala tebi, ni blo nobenih problemov, ne?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:39:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je dobila še zraven dara govora voljo do hoje. Jo moram pod pazduho držat ona pa mašira. Pa nekaj ji je celo uspelo preplazit. Počasi se premikamo naprej po lestvici razvoja. Počasi caplja za svojim bratcem. najbolj popularna beseda trenutno je : glej. Vse kar vidi ali drži govori glej. a prav reče ti "glej"? ja ali pa lej Maja mala klepetulja . Naš pa govori ag in eh. barbaw a prav glej, lepo tak reče...? Ful dobro...Moja taja pa teta- ki je bolj tita...ji pa pali ata sto na uro into že lep čas in prav vidi se da ve kaj je to...ups kdo je to
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:39:41
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: **** cmrlika: nasa cetica ze spila imas se kaksno??? ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? Meni špilajo vse . Hvala še enkrat. ni zakaj od kod si ti točno, jutri grem v beltince
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:47:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Lahko noč tudi iz moje strani. Sweet dreams. Tudi vam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:49:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: **** cmrlika: nasa cetica ze spila imas se kaksno??? ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX? Meni špilajo vse . Hvala še enkrat. ni zakaj od kod si ti točno, jutri grem v beltince A res, kdaj pa? Sicer imam kar nekaj km do Beltincev, ampak bi se dalo kaj zmeniti.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:50:30
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana Ja, zraven se pa še za po.sr.anega tiča zagrabi - oprostite sočnosti opisa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 20:50:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober večer, končno sem uspela mal do računalnika , skratka moja prinčipesa je bubana , bogica moja ima tako zamašen nos da je jooj, včeraj nisve celo noč spale niti urco, danes pričakujem enako . Pa ravno sedaj ko sem sama, saj je moj že včeraj šel v Nemčijo (beri: službeno) in pride šele v nedeljo domov , jaz sem pa čisto izmozgana. Vidim, da ve predno čvekate . Tana: vauuu a kar policajački dogajajo , povej ti Brina kej bolj pridno papa? Estrella: vidim, da je Alči fuul uživala na sankah , ostalo grem pa brat za nazaj, kolikor mi bo ratal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?