Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:07:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Grem mal na kolo se tipkamo kasneje Daj še namesto mene
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:08:43
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A veste, da se ravnokar sladkam s "Planico"? O ti požeruhinja, ...jaz bi tudi Škoda, da nisi bližje, imam ravno frišno načeto 2l banjico jaz bi tud , sam bo pol premal 2l banjica No, na 3 dele bi še šlo se že obuvam sam povej na ker konc moram Nimaš hudo daleč Dobre pol urce.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:08:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, predvčerajšnjim: imam čas za čvek, tu gor mrtvilo. Včeraj: me ni, se čveka na vse pretege. Danes: sem spet tu in je vse bolj zaspano... sklep: vsa dan moreš viset na RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:08:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, predvčerajšnjim: imam čas za čvek, tu gor mrtvilo. Včeraj: me ni, se čveka na vse pretege. Danes: sem spet tu in je vse bolj zaspano... ni ni povej kej, jaz mal špijuniram na internetu za stolčke in hojice, pa ne najdem nič pametnega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:09:15
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, predvčerajšnjim: imam čas za čvek, tu gor mrtvilo. Včeraj: me ni, se čveka na vse pretege. Danes: sem spet tu in je vse bolj zaspano... sklep: vsa dan moreš viset na RR Ja, če hočem vse odgnat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:10:11
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, predvčerajšnjim: imam čas za čvek, tu gor mrtvilo. Včeraj: me ni, se čveka na vse pretege. Danes: sem spet tu in je vse bolj zaspano... sklep: vsa dan moreš viset na RR Ja, če hočem vse odgnat jst mam dons cajt, ker moj visi za drugim compom, Nejc se pa vsake kvatre zajoče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:10:26
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A veste, da se ravnokar sladkam s "Planico"? O ti požeruhinja, ...jaz bi tudi Škoda, da nisi bližje, imam ravno frišno načeto 2l banjico jaz bi tud , sam bo pol premal 2l banjica No, na 3 dele bi še šlo se že obuvam sam povej na ker konc moram Nimaš hudo daleč Dobre pol urce. to se prav najbolje na AC da bom čim prej, da se sladoled ne stopi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:11:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem doma čisto ob avstrijski meji. Če ti je poznan kaj kraj Cankova. Kam v Avstrijo hodiš nakupovat? Najbližje mi je Bad Radkersburg (5 minut vožnje). Sicer pa se občasno zapeljem tudi do Feldbacha ali Graza.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:11:30
|
|
|
|
jana81
|
jst mam pa na razpolago Piran in carte dor sladoled, pa nimam želje po njem,ko se samo spomnem na juhuhu bruhuhu 3 ni nazaj.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:11:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, predvčerajšnjim: imam čas za čvek, tu gor mrtvilo. Včeraj: me ni, se čveka na vse pretege. Danes: sem spet tu in je vse bolj zaspano... sklep: vsa dan moreš viset na RR Ja, če hočem vse odgnat ma ne no punce neki štrajkajo, al pa svoj penzion zapravljajo, ki so ga dobile včeraj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:12:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurora sem vidla, da si že pisala glede avta. Ja želim vama dober nakup Jana v katerem BC so bile kupljene vaše sanke. Mene so te prodajlake v MS samo čudno gledale . Mi gre tako na živce, da pol stvari pri nas nimajo v Novem mestu lani. A tako. Sploh ne vem več kje naj kaj podobnega iščem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:12:46
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jaz sem doma čisto ob avstrijski meji. Če ti je poznan kaj kraj Cankova. Kam v Avstrijo hodiš nakupovat? Najbližje mi je Bad Radkersburg (5 minut vožnje). Sicer pa se občasno zapeljem tudi do Feldbacha ali Graza. anitka Gal že spi?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:13:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst mam pa na razpolago Piran in carte dor sladoled, pa nimam želje po njem,ko se samo spomnem na juhuhu bruhuhu 3 ni nazaj. ??? A po sladoledu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:13:16
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Danes z moje strani spet ne bo nič. Me bo mafi nadomeščala. Lepo se imejte, pa lepo spite. Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:13:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A veste, da se ravnokar sladkam s "Planico"? O ti požeruhinja, ...jaz bi tudi Škoda, da nisi bližje, imam ravno frišno načeto 2l banjico jaz bi tud , sam bo pol premal 2l banjica No, na 3 dele bi še šlo se že obuvam sam povej na ker konc moram Nimaš hudo daleč Dobre pol urce. to se prav najbolje na AC da bom čim prej, da se sladoled ne stopi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:13:38
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurora sem vidla, da si že pisala glede avta. Ja želim vama dober nakup Jana v katerem BC so bile kupljene vaše sanke. Mene so te prodajlake v MS samo čudno gledale . Mi gre tako na živce, da pol stvari pri nas nimajo v Novem mestu lani. A tako. Sploh ne vem več kje naj kaj podobnega iščem a si šla kej v čeking po internetu???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:13:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Aurora sem vidla, da si že pisala glede avta. Ja želim vama dober nakup Jana v katerem BC so bile kupljene vaše sanke. Mene so te prodajlake v MS samo čudno gledale . Mi gre tako na živce, da pol stvari pri nas nimajo v Novem mestu lani. A tako. Sploh ne vem več kje naj kaj podobnega iščem mogpče prav na chicco strani ? bom jst v BC v Celju vprašala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:13:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, predvčerajšnjim: imam čas za čvek, tu gor mrtvilo. Včeraj: me ni, se čveka na vse pretege. Danes: sem spet tu in je vse bolj zaspano... sklep: vsa dan moreš viset na RR Ja, če hočem vse odgnat jst mam dons cajt, ker moj visi za drugim compom, Nejc se pa vsake kvatre zajoče. Gregi je zaenkrat tiho. No, itak ga bo imel vsaj pol noči na skrbi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:15:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst mam pa na razpolago Piran in carte dor sladoled, pa nimam želje po njem,ko se samo spomnem na juhuhu bruhuhu 3 ni nazaj. ??? A po sladoledu??? ne nisem po sladoledu bruhala, neko virozo sem fasala, želje niam po sladoledu, kar je zame čudno.KEr bi požrla vse kar se začne na sladko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:15:40
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes zaspal po stari uri, pred 5 minutami, sicer je čez dan spal 2x 15 minut in 1x 30 minut.. Upam da bo spal kr neki časa, ampak spet je spil samo 140 ml AM...tičli kam tvoj da 350 ? Ga je Gregi "šišal", ker je čez dan vsega skupaj spal 1,5 ure Upam, da bosta najina lumpa ponoči lepo spala joj jst tud, ker če se bom še dans tolk vstajala kot včeri, bom znorela, pa še postle nisva uspela dol spustit. Upam, da bodo tako vajina, kot moj mulc spali ponoči in se ne bodo nonstop prebujali. Jana mogoče si mi že odgovorila pa sem spregledala pa bom vprašala še enkrat - a ko se Nejc zbudi joče in rogovili ali samo vstaja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:16:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, predvčerajšnjim: imam čas za čvek, tu gor mrtvilo. Včeraj: me ni, se čveka na vse pretege. Danes: sem spet tu in je vse bolj zaspano... sklep: vsa dan moreš viset na RR Ja, če hočem vse odgnat jst mam dons cajt, ker moj visi za drugim compom, Nejc se pa vsake kvatre zajoče. Gregi je zaenkrat tiho. No, itak ga bo imel vsaj pol noči na skrbi sej moj tud gre tja s čajem, sam kr naprej ga pa tud ne morem tja pošiljat, ponoč pa itak ne sliši ko se mali zbudi, ker ne joče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:17:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 sem ful vesela, sem pravkar kupila prek neta karte za 5MOŠKIH.COM v Laškem in žalostna hkrati ker je Nejc že imel prvi alrm, neustavljiv jok, in sedel je na postejici. za karte. Kdaj pa je pri vas predstava? Pri nas je 12.2. Sicer pa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:18:07
|
|
|
|
mafi
|
punce počasi vas zapuščam, ker grem na sladoled mislim v horizontalo in upam da se vam hrošči ne bojo zbujal in da boste mele mirno nočko. nočka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:18:25
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 jst mam pa na razpolago Piran in carte dor sladoled, pa nimam želje po njem,ko se samo spomnem na juhuhu bruhuhu 3 ni nazaj. ??? A po sladoledu??? ne nisem po sladoledu bruhala, neko virozo sem fasala, želje niam po sladoledu, kar je zame čudno.KEr bi požrla vse kar se začne na sladko. Aha, sem se že bala, da je bilo kaj pokvarjenega...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 22:18:26
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Nejc je danes zaspal po stari uri, pred 5 minutami, sicer je čez dan spal 2x 15 minut in 1x 30 minut.. Upam da bo spal kr neki časa, ampak spet je spil samo 140 ml AM...tičli kam tvoj da 350 ? Ga je Gregi "šišal", ker je čez dan vsega skupaj spal 1,5 ure Upam, da bosta najina lumpa ponoči lepo spala joj jst tud, ker če se bom še dans tolk vstajala kot včeri, bom znorela, pa še postle nisva uspela dol spustit. Upam, da bodo tako vajina, kot moj mulc spali ponoči in se ne bodo nonstop prebujali. Jana mogoče si mi že odgovorila pa sem spregledala pa bom vprašala še enkrat - a ko se Nejc zbudi joče in rogovili ali samo vstaja? včasih samo vstane in gode, včasih se pa začne kakor jokat, no bolj tako kot tečnarit, ker se z glavo v stranico ruka..ni prav jok, bolj stokanje. Prej je celo sedel na postelji in stokal.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?