Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:34:13
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna ja prva pa vseeno neboš a ne?? kje to, kaj to? (govorim tolko debat naenkrat da ne vem več kje sm ) Jeeeeeeeeejjj... nabasala tretjo zvezdico čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:34:18
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kera pa je drugač prva? ja naši dvojčki so prvi.. persida naj se šičnila vse po vrsti, kolko se je le dalo! samo res nas je pošteno nabrisala več kot 2 mesca si je privoščla a je kej novega kako je z njo pa tamalimi??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:34:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo a ti nosiš dvojčke? ah karne se hecaj.. mam dovolj z eno dela pa bolečin v križu Ne persidini dvojčki so prvi...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:36:04
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? jaz nisem šla sej js načeloma tud nebi šla, sam greva bolj zaradi mojega.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:36:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že pa si se pogovorila s kom?če te psiha j... maš možnost za poporodno depresijo. ja ja... sm bla pri zdravnici... je hotla dat tablete ma... še ta mesec bom zdržala... pol bomo pa vidli... sam ,če se ne boš počutla ok,se pa le obrni na koga-nisi edina s takšnimi težavami,lažje jih je rešit,če se obrneš na orave osebe ja ja.. to itak... niti približno ne mislim pustit, da se vse kuha samo v moji glavi... zato so pa dohtarji da jim morim sej nism hotla tle neki ''jokat''... samo pravim, da vsi govorijo kako so kao vse nosečke neki sfuk zaraj hormonov... js pa nism vidla prow nobene take... tako da mi je blo malo čudno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:37:12
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna ja prva pa vseeno neboš a ne?? kje to, kaj to? (govorim tolko debat naenkrat da ne vem več kje sm ) Jeeeeeeeeejjj... nabasala tretjo zvezdico čestitke hvala hvala... I'm so proud of myself
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:37:40
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? jaz nisem šla sej js načeloma tud nebi šla, sam greva bolj zaradi mojega. sej je prav,da se pol ne bo mogel zgovarjat,da česa ne zna
< Sporočilo je popravil spps -- 16.1.2009 20:38:01 >
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:38:37
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? jaz nisem šla sej js načeloma tud nebi šla, sam greva bolj zaradi mojega. ja, ja... js sm mojega tudi kar angažirala... se ne bo nič mogu zgovarjat: dej ti, js ne znam! NEMA!! maš za se učit tako kot js... sej je priden zdej... pridno posluša in tudi kej zapiše... zlato moje
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:39:22
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že pa si se pogovorila s kom?če te psiha j... maš možnost za poporodno depresijo. ja ja... sm bla pri zdravnici... je hotla dat tablete ma... še ta mesec bom zdržala... pol bomo pa vidli... sam ,če se ne boš počutla ok,se pa le obrni na koga-nisi edina s takšnimi težavami,lažje jih je rešit,če se obrneš na orave osebe ja ja.. to itak... niti približno ne mislim pustit, da se vse kuha samo v moji glavi... zato so pa dohtarji da jim morim sej nism hotla tle neki ''jokat''... samo pravim, da vsi govorijo kako so kao vse nosečke neki sfuk zaraj hormonov... js pa nism vidla prow nobene take... tako da mi je blo malo čudno... Take se skrivamo! Malo šale ni nikoli odveč, pa ne zamerit!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:40:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 samo res nas je pošteno nabrisala več kot 2 mesca si je privoščla a je kej novega kako je z njo pa tamalimi?? ona si je dala duška.. je rekla da ko bomo me v P. bodo oni brali za nazaj in veselo vsi trije tipkali in odgovarjali.. Ja, napisala je da ima Anže samo še zunanji kisik v nosek in da ga malo še hrana muči..še ne je tako kt bi moral, Tomaža pa bodo začeli hranit z njenim mlekom . Tak da bo počasi tudi ona lahko veselo cartala njena dva bauceka. Ko dobim slikice jih pa takoj prilepim in pokažem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:42:53
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? jaz nisem šla sej js načeloma tud nebi šla, sam greva bolj zaradi mojega. IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? jaz nisem šla sej js načeloma tud nebi šla, sam greva bolj zaradi mojega. sej je prav,da se pol ne bo mogel zgovarjat,da česa ne zna ja, ja... js sm mojega tudi kar angažirala... se ne bo nič mogu zgovarjat: dej ti, js ne znam! NEMA!! maš za se učit tako kot js... sej je priden zdej... pridno posluša in tudi kej zapiše... zlato moje
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:42:57
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej ignorirala sem jo tud jaz pol. Sam kaj, ko me je že čisto iz tira vrgla! Tiste, ki vas peče zgaga - vas vsak dan? Mene danes že drugi dan ne. mene pa ravno zdej peče in to po parih brusnicah, ki sem jih pojedla 3 ure nazaj. Groza...in to full. se mi zdi, da bi lahko ogenj bruhala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:43:06
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Take se skrivamo! Malo šale ni nikoli odveč, pa ne zamerit! ne zamerim tako hitro ne se bat
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:43:38
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 samo res nas je pošteno nabrisala več kot 2 mesca si je privoščla a je kej novega kako je z njo pa tamalimi?? ona si je dala duška.. je rekla da ko bomo me v P. bodo oni brali za nazaj in veselo vsi trije tipkali in odgovarjali.. Ja, napisala je da ima Anže samo še zunanji kisik v nosek in da ga malo še hrana muči..še ne je tako kt bi moral, Tomaža pa bodo začeli hranit z njenim mlekom . Tak da bo počasi tudi ona lahko veselo cartala njena dva bauceka. Ko dobim slikice jih pa takoj prilepim in pokažem.. oooo ke dobro... pol sta oba izven nevarnosti??? slike pa kr nabavit... AKCIJA!!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:44:33
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej ignorirala sem jo tud jaz pol. Sam kaj, ko me je že čisto iz tira vrgla! Tiste, ki vas peče zgaga - vas vsak dan? Mene danes že drugi dan ne. mene pa ravno zdej peče in to po parih brusnicah, ki sem jih pojedla 3 ure nazaj. Groza...in to full. se mi zdi, da bi lahko ogenj bruhala... , se smejem, ker tipkam in imam zraven steklenico donata!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:45:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 samo res nas je pošteno nabrisala več kot 2 mesca si je privoščla a je kej novega kako je z njo pa tamalimi?? ona si je dala duška.. je rekla da ko bomo me v P. bodo oni brali za nazaj in veselo vsi trije tipkali in odgovarjali.. Ja, napisala je da ima Anže samo še zunanji kisik v nosek in da ga malo še hrana muči..še ne je tako kt bi moral, Tomaža pa bodo začeli hranit z njenim mlekom . Tak da bo počasi tudi ona lahko veselo cartala njena dva bauceka. Ko dobim slikice jih pa takoj prilepim in pokažem.. oooo ke dobro... pol sta oba izven nevarnosti??? slike pa kr nabavit... AKCIJA!!!! mene tud zanima kak maladva pikeca zgledata
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:46:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Sej ignorirala sem jo tud jaz pol. Sam kaj, ko me je že čisto iz tira vrgla! Tiste, ki vas peče zgaga - vas vsak dan? Mene danes že drugi dan ne. mene pa ravno zdej peče in to po parih brusnicah, ki sem jih pojedla 3 ure nazaj. Groza...in to full. se mi zdi, da bi lahko ogenj bruhala... , se smejem, ker tipkam in imam zraven steklenico donata! kroniki eni smo že tak daleč,da ne prime več bo treba na kaj drugega prešaltat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:47:02
|
|
|
|
jjasna85
|
Spps... ti si pa dobro natempirana... en čas te ni, pol pa prideš lih kakšno stran preden je treba seznamčke limat... te kliče podzavestno dolžnost a??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:47:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo , se smejem, ker tipkam in imam zraven steklenico donata! pol pa na zdravje..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:48:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 Spps... ti si pa dobro natempirana... en čas te ni, pol pa prideš lih kakšno stran preden je treba seznamčke limat... te kliče podzavestno dolžnost a?? čutim na vodi sej sem skoz nekje v bližini,sam me mogoč ne zaslediš,ko pridno tipkamo vse po vrsti
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:48:09
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kroniki eni smo že tak daleč,da ne prime več bo treba na kaj drugega prešaltat bi ti kako pivce pasalo ha??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:49:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps kroniki eni smo že tak daleč,da ne prime več bo treba na kaj drugega prešaltat IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m pol pa na zdravje..
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:49:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kroniki eni smo že tak daleč,da ne prime več bo treba na kaj drugega prešaltat bi ti kako pivce pasalo ha?? če me ne bi kislina pol zaj...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:53:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: spps kroniki eni smo že tak daleč,da ne prime več bo treba na kaj drugega prešaltat bi ti kako pivce pasalo ha?? če me ne bi kislina pol zaj... pol pa bom jaz namesto tebe misliš da majo kako dietno pivce..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:54:33
|
|
|
|
novo
|
nič, ne grem se več. Sm dans bla v pikapolonici in kot da že nimam dovolj, sem zopet zapravljala. Sm se odločila, da ne bom nič več kupovala za . Sam v lekarno še bom šla po nujne stvari, pa zaključim z nabavljanjem.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?