Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:24:23
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo ma kaj se boš opravičevala... kaj ni namen foruma lih to, da si stojimo ob strani in njurimo čče nas kaj moti in muči?? jaaaaaaaaaaa.... ne se sekirat... če katero od nas kaj muči, je edino prav da to pove! Sam tašče so neznanka in nedorečen pojem . A veste, kaj imata skupnega tašča in union pivo? za union še nisem slišala,sem pa slišala za primerjavo s pečenko al pa soncem Pečenka in sonce? povej! pečenka in tašča- obe sta najboljši hladni sonce in tašča -nobenga ne moreš predolgo gledat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:25:14
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna ja prva pa vseeno neboš a ne?? kje to, kaj to? (govorim tolko debat naenkrat da ne vem več kje sm ) Jeeeeeeeeejjj... nabasala tretjo zvezdico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:25:39
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že lej, če druga ne, imaš vsega po malem! zdrava kombinacija
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:26:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 ehhh... bomo že tak se govori..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:26:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo ma kaj se boš opravičevala... kaj ni namen foruma lih to, da si stojimo ob strani in njurimo čče nas kaj moti in muči?? jaaaaaaaaaaa.... ne se sekirat... če katero od nas kaj muči, je edino prav da to pove! Sam tašče so neznanka in nedorečen pojem . A veste, kaj imata skupnega tašča in union pivo? za union še nisem slišala,sem pa slišala za primerjavo s pečenko al pa soncem Pečenka in sonce? povej! pečenka in tašča- obe sta najboljši hladni sonce in tašča -nobenga ne moreš predolgo gledat
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:26:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že pa si se pogovorila s kom?če te psiha j... maš možnost za poporodno depresijo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:27:04
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že lej, če druga ne, imaš vsega po malem! zdrava kombinacija hahaha... boljše tolažbe pa še nism slišala
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:27:19
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna ja prva pa vseeno neboš a ne?? kje to, kaj to? (govorim tolko debat naenkrat da ne vem več kje sm ) Jeeeeeeeeejjj... nabasala tretjo zvezdico prva marčevka..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:27:56
|
|
|
|
lejca
|
saj bo... a ste vse sle v MS?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:28:16
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že pa si se pogovorila s kom?če te psiha j... maš možnost za poporodno depresijo. ja ja... sm bla pri zdravnici... je hotla dat tablete ma... še ta mesec bom zdržala... pol bomo pa vidli...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:28:18
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna ja prva pa vseeno neboš a ne?? kje to, kaj to? (govorim tolko debat naenkrat da ne vem več kje sm ) Jeeeeeeeeejjj... nabasala tretjo zvezdico prva marčevka.. kera pa je drugač prva?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:28:45
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jjasna ja prva pa vseeno neboš a ne?? kje to, kaj to? (govorim tolko debat naenkrat da ne vem več kje sm ) Jeeeeeeeeejjj... nabasala tretjo zvezdico prva marčevka.. nee ne... Persida me je prehitela... damn!!! ma vseeno ciljam na stopničke
< Sporočilo je popravil jjasna85 -- 16.1.2009 20:30:40 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:29:08
|
|
|
|
lejca
|
kak to dela z zvezdicami? ze neki casa mam isto stevilo postov???
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:29:13
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? js še ne. Začnem v začetku februarja, ko bom že orng debela in tečna!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:29:47
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? jaz še hodim ampak itak ne zvem neke full pomembnega tak da.. če tud nebi šla nebi nič zamudila..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:29:47
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? js sm sla, ker je to prvi wotrok in nimam pojma kako gre kej... sej ne vem če bom kej dosti odnesla od te šole, ma vsaj za začetek je
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:30:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že pa si se pogovorila s kom?če te psiha j... maš možnost za poporodno depresijo. ja ja... sm bla pri zdravnici... je hotla dat tablete ma... še ta mesec bom zdržala... pol bomo pa vidli... Pusti času čas!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:30:21
|
|
|
|
lejca
|
morm mal se ulest...se beremo..priden bodte!!!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:31:26
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca kak to dela z zvezdicami? ze neki casa mam isto stevilo postov??? to se tebi samo zdi nemogoče
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:31:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo kera pa je drugač prva? ja naši dvojčki so prvi.. persida naj se šičnila vse po vrsti, kolko se je le dalo!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:32:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo kera pa je drugač prva? ja naši dvojčki so prvi.. persida naj se šičnila vse po vrsti, kolko se je le dalo! a ti nosiš dvojčke?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:32:48
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Pusti času čas! bom, bom... I'm a fighter!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:33:57
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kdaj pade kafe? nič nebo ker je na bolniški pa ne upa okoli skakat.. saj gre tvoj v žalc delat, pa te lah pr spps odloži pa bota cel dan kofetkale pupa pa ti si pametna ko sam hudič.. spps kaj praviš?? Pupe niti to, da je v Švici ne ustavi, da bi mela kontrolo nad nami hahahaha itak, zdaj pa vas zapuščam grem po obiskih pa lihkar sm debatirala po skypu z 2 letnim nečakom... kaki cuuuuker ne moreš verjet, gre jutri smučat in mi je vse razložu kako in kam in zakaj hahaha... no bodite fajn se tipkamo jutri, papa
Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :) 28.4.2009 5500g in 58,5cm :) 25.5.2009 6780g in 65cm :)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:34:07
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca saj bo... a ste vse sle v MS? jaz nisem šla
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:34:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že pa si se pogovorila s kom?če te psiha j... maš možnost za poporodno depresijo. ja ja... sm bla pri zdravnici... je hotla dat tablete ma... še ta mesec bom zdržala... pol bomo pa vidli... sam ,če se ne boš počutla ok,se pa le obrni na koga-nisi edina s takšnimi težavami,lažje jih je rešit,če se obrneš na orave osebe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?