Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:10:21
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Dober večer čveke. Povejte mi kako veste težo svojega malčka???? Meni je G še ni nikoli povedala,pa me tudi zanima. Zdaj pa vas šibam brat za nazaj. poglej v materinsko, mogoče ti piše notri!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:10:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m al pa novo odloči se zdaj kaj bi rada mela mam domače borovničke še doma.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:11:20
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Dober večer čveke. Povejte mi kako veste težo svojega malčka???? Meni je G še ni nikoli povedala,pa me tudi zanima. Zdaj pa vas šibam brat za nazaj. vprašaj jo na nasl. pregledu. Men tud ni povedala sama od sebe,,sem jo vpr. pa je povedala...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:11:28
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo Sej smo Štajerke!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:11:31
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh mi ni do govorjenja tok je grozn...Pa tok grzn, me pa še ni peklo...Joj... dali saj tukaj ne rabiš govorit,..moraš sam pisat.. ...ja pa jst rada tudi govorim...pa morem bit kr tiho... Čuj...sam tale tvoj podpis me pa že straši...Že tko mi gre prehitro...še 1011 stvar za uredit...ti pa da gre že zares... Dej nehi...Jst bi še bla noseča ene 54 mesece...No, vprašaj me čez 1 mesec...ko se bom že drgač počutla... ? zakaj pa tko dolgo?jaz že komaj čakam,da bom mela bebija v naročju,moja mala pa še ekstra
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:11:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja alo čveke.kako ste?jaz nekak spet čudno.kosti spodaj me tako bolijo da me bo 5raztrgalo. .a vas tudi?imam občutek da že mogoče febtruarja grem v rim .ko sem se zbudila me je trebuh tako bolel-mogoče od premetavanja z enega boka na drugi,katastrofa bebi raste
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:11:37
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Dober večer čveke. Povejte mi kako veste težo svojega malčka???? Meni je G še ni nikoli povedala,pa me tudi zanima. Zdaj pa vas šibam brat za nazaj. na zadnjem UZ je povedal težo,višine pa ne more zmerit
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:12:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo mam domače borovničke še doma. kak pa veš da tote niso domače??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:12:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: dolči Dober večer čveke. Povejte mi kako veste težo svojega malčka???? Meni je G še ni nikoli povedala,pa me tudi zanima. Zdaj pa vas šibam brat za nazaj. poglej v materinsko, mogoče ti piše notri! men v materinsko ni napisal,piše pa na slikci
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:13:12
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolči Dober večer čveke. Povejte mi kako veste težo svojega malčka???? Meni je G še ni nikoli povedala,pa me tudi zanima. Zdaj pa vas šibam brat za nazaj. težo izračuna s tem ko izmeri glavico, trebušček in stegnenico. Kr vprašaj jo naslednjič...No, meni vsakič to naredi, ker imam vsakič UZ, brez UZ ti pa ne more dati tega podatka
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:13:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo mam domače borovničke še doma. kak pa veš da tote niso domače?? so preveč vodene no,vsaj štajerske niso
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:13:27
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo mam domače borovničke še doma. kak pa veš da tote niso domače?? ker niso tak lepih barv. Domače so bolj temne.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:13:32
|
|
|
|
Grahec
|
Pozdravček, jaz sem pa nekaj zbolela. Kajvem, MŠ v takem mrzlem vremenu in ko razsajajo razne viroze... je idealna za kaj staknit... Drugače pa mi je bilo prav smešno, ko je vsaka druga imela preed sabo stekleničko ali pa kar steklenico Donata . Mene je par dni nazaj tudi zgaga tako pekla, da sem se kar nacejala z njim, ampak potem so nastopili pa drugi problemi (driska). Drugače pa zdaj, ko se bolj cajtam, ker imam malo vročine... vsaj zapravljam ne. Tako, da je vsaka stvar za kaj dobra. Ma saj za začetek moram kupit samo še koš za plenice, pa stvari z lekarne in par povijalnih plenic. Edino, ker me skrbi je, da nimam skoraj nič cunjic za št. 68 in večjih, ker pač sploh ne vem, kakšno bo vreme takrat..., samo od sestre tamala, ki ima danes točno 1 mesec, je v tem času zrasla za celih 6 cm in je že prerasla kar nekaj cotic št.62, pa meni ginekolog tudi napoveduje da bo velik otroček. Upam, da bo sploh lahko vsaj na začetku nosil št 56, ker imam sicer le par cotic, ampak so res luštkane...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:13:52
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh mi ni do govorjenja tok je grozn...Pa tok grzn, me pa še ni peklo...Joj... dali saj tukaj ne rabiš govorit,..moraš sam pisat.. ...ja pa jst rada tudi govorim...pa morem bit kr tiho... Čuj...sam tale tvoj podpis me pa že straši...Že tko mi gre prehitro...še 1011 stvar za uredit...ti pa da gre že zares... Dej nehi...Jst bi še bla noseča ene 54 mesece...No, vprašaj me čez 1 mesec...ko se bom že drgač počutla... ? zakaj pa tko dolgo?jaz že komaj čakam,da bom mela bebija v naročju,moja mala pa še ekstra Jaz tudi že komaj čakam,še posebaj zvečer, ko se igrava igrce, pa jo kličem po imenu, pa se mi zdi da se odziva,ali pa se pogovarjam z njo, mislim da je ati čist pravo ime izbral.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:14:09
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo mam domače borovničke še doma. kak pa veš da tote niso domače?? so preveč vodene no,vsaj štajerske niso
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:15:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo mam domače borovničke še doma. kak pa veš da tote niso domače?? so preveč vodene no,vsaj štajerske niso hja.,saj sem vedla da se ne spoznaš sam na pivca..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:15:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh mi ni do govorjenja tok je grozn...Pa tok grzn, me pa še ni peklo...Joj... dali saj tukaj ne rabiš govorit,..moraš sam pisat.. ...ja pa jst rada tudi govorim...pa morem bit kr tiho... Čuj...sam tale tvoj podpis me pa že straši...Že tko mi gre prehitro...še 1011 stvar za uredit...ti pa da gre že zares... Dej nehi...Jst bi še bla noseča ene 54 mesece...No, vprašaj me čez 1 mesec...ko se bom že drgač počutla... ? zakaj pa tko dolgo?jaz že komaj čakam,da bom mela bebija v naročju,moja mala pa še ekstra Jaz tudi že komaj čakam,še posebaj zvečer, ko se igrava igrce, pa jo kličem po imenu, pa se mi zdi da se odziva,ali pa se pogovarjam z njo, mislim da je ati čist pravo ime izbral. katero pa, če smem vprašet?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:15:57
|
|
|
|
Dali*
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh mi ni do govorjenja tok je grozn...Pa tok grzn, me pa še ni peklo...Joj... dali saj tukaj ne rabiš govorit,..moraš sam pisat.. ...ja pa jst rada tudi govorim...pa morem bit kr tiho... Čuj...sam tale tvoj podpis me pa že straši...Že tko mi gre prehitro...še 1011 stvar za uredit...ti pa da gre že zares... Dej nehi...Jst bi še bla noseča ene 54 mesece...No, vprašaj me čez 1 mesec...ko se bom že drgač počutla... ? zakaj pa tko dolgo?jaz že komaj čakam,da bom mela bebija v naročju,moja mala pa še ekstra joj...sem se zatipkala...no kake 4 mesece še...da bi imela dovolj časa za vse poštimat, ker že vidim kako bom divjala zadnjih 14 dni...pa taka okorna bom in hitro utrujena...pa bog ne daj da mali kaj prehiti...pol sem pa adijo... mam rada vse pošlihtan...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:16:31
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo mam domače borovničke še doma. kak pa veš da tote niso domače?? ker niso tak lepih barv. Domače so bolj temne. ja ti pa si že poznavalka.. nisi z ničemer zadovolna. kaj si mogoče noseča
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:17:01
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grahec Pozdravček, jaz sem pa nekaj zbolela. Kajvem, MŠ v takem mrzlem vremenu in ko razsajajo razne viroze... je idealna za kaj staknit... Drugače pa mi je bilo prav smešno, ko je vsaka druga imela preed sabo stekleničko ali pa kar steklenico Donata . Mene je par dni nazaj tudi zgaga tako pekla, da sem se kar nacejala z njim, ampak potem so nastopili pa drugi problemi (driska). Drugače pa zdaj, ko se bolj cajtam, ker imam malo vročine... vsaj zapravljam ne. Tako, da je vsaka stvar za kaj dobra. Ma saj za začetek moram kupit samo še koš za plenice, pa stvari z lekarne in par povijalnih plenic. Edino, ker me skrbi je, da nimam skoraj nič cunjic za št. 68 in večjih, ker pač sploh ne vem, kakšno bo vreme takrat..., samo od sestre tamala, ki ima danes točno 1 mesec, je v tem času zrasla za celih 6 cm in je že prerasla kar nekaj cotic št.62, pa meni ginekolog tudi napoveduje da bo velik otroček. Upam, da bo sploh lahko vsaj na začetku nosil št 56, ker imam sicer le par cotic, ampak so res luštkane... si se le opogumla in nekaj napisala dost tekočine spi in počivaj,pa bo boljš-zdaj res ni problem viroze staknit. boš vidla,da ne bo problema za cotke,boste že potem sproti dokupovali
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:17:32
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh mi ni do govorjenja tok je grozn...Pa tok grzn, me pa še ni peklo...Joj... dali saj tukaj ne rabiš govorit,..moraš sam pisat.. ...ja pa jst rada tudi govorim...pa morem bit kr tiho... Čuj...sam tale tvoj podpis me pa že straši...Že tko mi gre prehitro...še 1011 stvar za uredit...ti pa da gre že zares... Dej nehi...Jst bi še bla noseča ene 54 mesece...No, vprašaj me čez 1 mesec...ko se bom že drgač počutla... ? zakaj pa tko dolgo?jaz že komaj čakam,da bom mela bebija v naročju,moja mala pa še ekstra joj...sem se zatipkala...no kake 4 mesece še...da bi imela dovolj časa za vse poštimat, ker že vidim kako bom divjala zadnjih 14 dni...pa taka okorna bom in hitro utrujena...pa bog ne daj da mali kaj prehiti...pol sem pa adijo... mam rada vse pošlihtan... To se boš pa mogla kr odvadit, če boš imela . Tak pravijo!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:17:35
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh mi ni do govorjenja tok je grozn...Pa tok grzn, me pa še ni peklo...Joj... dali saj tukaj ne rabiš govorit,..moraš sam pisat.. ...ja pa jst rada tudi govorim...pa morem bit kr tiho... Čuj...sam tale tvoj podpis me pa že straši...Že tko mi gre prehitro...še 1011 stvar za uredit...ti pa da gre že zares... Dej nehi...Jst bi še bla noseča ene 54 mesece...No, vprašaj me čez 1 mesec...ko se bom že drgač počutla... ? zakaj pa tko dolgo?jaz že komaj čakam,da bom mela bebija v naročju,moja mala pa še ekstra Jaz tudi že komaj čakam,še posebaj zvečer, ko se igrava igrce, pa jo kličem po imenu, pa se mi zdi da se odziva,ali pa se pogovarjam z njo, mislim da je ati čist pravo ime izbral. katero pa, če smem vprašet? Tjaša, sicer meni na začetku ni bilo všeč, ker iam sestrična tudi prvorojenko Tjašo, ampak je moj reku, da ko je čakal na bratca ali sestrco je že imel to ime izbrano, ter da mu je še najbolj od vseh všeč, pa mu naj bo.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:18:19
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: novo mam domače borovničke še doma. kak pa veš da tote niso domače?? ker niso tak lepih barv. Domače so bolj temne. ja ti pa si že poznavalka.. nisi z ničemer zadovolna. kaj si mogoče noseča
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:18:54
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh mi ni do govorjenja tok je grozn...Pa tok grzn, me pa še ni peklo...Joj... dali saj tukaj ne rabiš govorit,..moraš sam pisat.. ...ja pa jst rada tudi govorim...pa morem bit kr tiho... Čuj...sam tale tvoj podpis me pa že straši...Že tko mi gre prehitro...še 1011 stvar za uredit...ti pa da gre že zares... Dej nehi...Jst bi še bla noseča ene 54 mesece...No, vprašaj me čez 1 mesec...ko se bom že drgač počutla... ? zakaj pa tko dolgo?jaz že komaj čakam,da bom mela bebija v naročju,moja mala pa še ekstra Jaz tudi že komaj čakam,še posebaj zvečer, ko se igrava igrce, pa jo kličem po imenu, pa se mi zdi da se odziva,ali pa se pogovarjam z njo, mislim da je ati čist pravo ime izbral. katero pa, če smem vprašet? Tjaša, sicer meni na začetku ni bilo všeč, ker iam sestrična tudi prvorojenko Tjašo, ampak je moj reku, da ko je čakal na bratca ali sestrco je že imel to ime izbrano, ter da mu je še najbolj od vseh všeč, pa mu naj bo. lepo ime!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 21:19:48
|
|
|
|
Lolita23
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: Dali* IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Dali* sploh mi ni do govorjenja tok je grozn...Pa tok grzn, me pa še ni peklo...Joj... dali saj tukaj ne rabiš govorit,..moraš sam pisat.. . ...ja pa jst rada tudi govorim...pa morem bit kr tiho... Čuj...sam tale tvoj podpis me pa že straši...Že tko mi gre prehitro...še 1011 stvar za uredit...ti pa da gre že zares... Dej nehi...Jst bi še bla noseča ene 54 mesece...No, vprašaj me čez 1 mesec...ko se bom že drgač počutla... ? zakaj pa tko dolgo?jaz že komaj čakam,da bom mela bebija v naročju,moja mala pa še ekstra joj...sem se zatipkala...no kake 4 mesece še...da bi imela dovolj časa za vse poštimat, ker že vidim kako bom divjala zadnjih 14 dni...pa taka okorna bom in hitro utrujena...pa bog ne daj da mali kaj prehiti...pol sem pa adijo... mam rada vse pošlihtan... To se boš pa mogla kr odvadit, če boš imela . Tak pravijo! Midva sva se vselila pred 3 meseci, pa še zdaj nisva čist vseljena,pa tudi drugi pravijo, ko se jaz sekiram, kaj mi še manjka, da naj se ne sekiram, ker ko bo mala tak ne bom imela časa niti pospravljat, kaj šele kaj drugega.
< Sporočilo je popravil Lolita23 -- 16.1.2009 21:21:06 >
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?