Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:12:01
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo ma kaj se boš opravičevala... kaj ni namen foruma lih to, da si stojimo ob strani in njurimo čče nas kaj moti in muči?? jaaaaaaaaaaa.... ne se sekirat... če katero od nas kaj muči, je edino prav da to pove! Sam tašče so neznanka in nedorečen pojem . A veste, kaj imata skupnega tašča in union pivo?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:12:11
|
|
|
|
lejca
|
jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:13:09
|
|
|
|
lejca
|
tasca- union pivo???
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:13:24
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo ma kaj se boš opravičevala... kaj ni namen foruma lih to, da si stojimo ob strani in njurimo čče nas kaj moti in muči?? jaaaaaaaaaaa.... ne se sekirat... če katero od nas kaj muči, je edino prav da to pove! Sam tašče so neznanka in nedorečen pojem . A veste, kaj imata skupnega tašča in union pivo? ne... ampak kaj zanimivega sigurno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:14:25
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo le glej da nebom kaj prehitevala.. jaz sam do marca čakam pol pa ne gledam kiro prehitim in se ne opravičujem..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:14:56
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo Spps, kdaj pade kafe? hm...drug teden nimam avta-čez 14dni ok, ti sam reči, pa se bova kaj zmenle! velja.a si pozdravla otroke? kaj so ti kaj povedali? jih ful pogrešam, oni pa tudi mene. Vsaka sprememba (zamenjava) naredi svoje pri njih. Če veš, kaj mislim? Ja, pa mislili so, da bom že prišla z dojenčkom!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:15:03
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:15:16
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo ma kaj se boš opravičevala... kaj ni namen foruma lih to, da si stojimo ob strani in njurimo čče nas kaj moti in muči?? jaaaaaaaaaaa.... ne se sekirat... če katero od nas kaj muči, je edino prav da to pove! Sam tašče so neznanka in nedorečen pojem . A veste, kaj imata skupnega tašča in union pivo? za union še nisem slišala,sem pa slišala za primerjavo s pečenko al pa soncem
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:15:31
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo le glej da nebom kaj prehitevala.. jaz sam do marca čakam pol pa ne gledam kiro prehitim in se ne opravičujem.. ja ce bi lahk zbiral bi jst kr na 12.
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:15:50
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasca- union pivo??? Zmaj (narisan na steklenici)
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:16:47
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasca- union pivo??? Zmaj (narisan na steklenici) hahahahahahahaha... sej nisi normalna
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:17:04
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem tako je prav,ne se dat sej še malo pa boš cartala svojo bebico
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:17:07
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasca- union pivo??? Zmaj (narisan na steklenici) ta jepa dobra
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:17:37
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasca- union pivo??? Zmaj (narisan na steklenici) hahahahahahahaha... sej nisi normalna to mi vsi pravijo!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:18:20
|
|
|
|
lejca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem se mi vcasih zdi,da gre kr prehitro...
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:18:22
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasca- union pivo??? Zmaj (narisan na steklenici)
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:18:25
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca pustmo raj tasce..se vam morm kr opravicit ,da sm sploh zacela to temo.. dejmo rajs kej bolj veselga tasa sm vidla da mas spodaj napisan ,da zdej bo pa kmal cas...res je..jaz sm pa se pred tabo ma kaj se boš opravičevala... kaj ni namen foruma lih to, da si stojimo ob strani in njurimo čče nas kaj moti in muči?? jaaaaaaaaaaa.... ne se sekirat... če katero od nas kaj muči, je edino prav da to pove! Sam tašče so neznanka in nedorečen pojem . A veste, kaj imata skupnega tašča in union pivo? za union še nisem slišala,sem pa slišala za primerjavo s pečenko al pa soncem Pečenka in sonce? povej!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:19:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasca- union pivo??? Zmaj (narisan na steklenici)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:19:40
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem tako je prav,ne se dat sej še malo pa boš cartala svojo bebico jaa... HB sej sm slišala da ma kar nekaj nosečk probleme z živci samo ne vem... meni se zdi, da so vse tako pozitivne da me kar malo zmrazi... booo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:19:57
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah?
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:20:19
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasca- union pivo??? Zmaj (narisan na steklenici) hahahahahahahaha... sej nisi normalna to mi vsi pravijo! ma dobro... js nism misnla lih dobesedno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:21:46
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: lejca tasca- union pivo??? Zmaj (narisan na steklenici) hahahahahahahaha... sej nisi normalna to mi vsi pravijo! ma dobro... js nism misnla lih dobesedno sej js tud ne!
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:21:49
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: lejca IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem se mi vcasih zdi,da gre kr prehitro... ja no... če bi blo tako kot prve 4 mesce, bi bla lahko js noseča tudi non stop, pa mi prow nič nebi manjkalo
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:22:34
|
|
|
|
tasa_m
|
jjasna ja prva pa vseeno neboš a ne??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 -4.del 16.1.2009 20:23:26
|
|
|
|
jjasna85
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: jjasna85 IZVIRNO SPOROČILO: lejca jjasna 85 a nisi ti ze v 35.tednu? kak se kej pocutis? jaa.. danes je začel tečt 35. teden... uhhhhhh... ne pitaj!! res že komaj čakam, da gre ven sicer sm lahko tiho, ker fizično nimam nobenih problemov (ponoči ne hodim na wc, noge ne zatekajo....)... samo živci se malo igrajo z mano... ma se bomo borili do konca ne bojo me uničli pa makar umrem kaki živci? Strah? ma sej niti ne vem točno... 3 mesce me že neki meče... panika, strah, utrujenost... ehhh... bomo že
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?