Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:03:16
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Bejbe dejte se pofočkat za čvek pri Žanu, porkamadonca!!!!! če bomo zdravi pridemo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:09:18
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena... Evo, sem tally, kaj je tisto vabilo s srčkom?? Kva pa jaz vem jaz to dobim in naprej pošljem Meni je 99% "opcij" na FB španska vas Sploh se ne znajdem... sej je men tudi A veste, da moj princ spi? Drugo današnjo rundo Gregi. a so vsaj polurne runde? 1. runda je trajala celo uro , zdajle pa pol urce to delaj mamici Gregi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:09:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pa . Upam, da se ni kaj zgodilo. a kr brez mene'? Barbaw- ti pa bla pogrešana...zdaj pa klofaš, ha? je blo zdaj prav hecno, videt...zadnje s foruma...vse barbaw na temi m.h.11 del....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:11:23
|
|
|
|
barbaw
|
Maja je dobila še zraven dara govora voljo do hoje. Jo moram pod pazduho držat ona pa mašira. Pa nekaj ji je celo uspelo preplazit. Počasi se premikamo naprej po lestvici razvoja. Počasi caplja za svojim bratcem. najbolj popularna beseda trenutno je : glej. Vse kar vidi ali drži govori glej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:14:21
|
|
|
|
hijenca
|
Punce, a domači gris ste že kuhale za ???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:19:07
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a domači gris ste že kuhale za ??? Ja. Jaz sem razredčila mleko.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:19:26
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a domači gris ste že kuhale za ??? Jp in je popapal z užitkom. Jeejj, midva z Vidkom sva spala kupaj 1h in 30 min. Jst bi še a bo dost. Kdo bo pa o noč spal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:28:39
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a domači gris ste že kuhale za ??? Ja. Jaz sem razredčila mleko. Midva ga ravnokar papama, sem tudi dala 1/3 vode in 2/3 mleka, sem pa mu mogla seveda še malo kakava posipat, kot velikemu fantu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:42:06
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tana7 mi smo pa nazaj z našega prvega plavanja Brina je ful uživala v vodi, prav vriskala je govorila mamam in podobno, druge dojenčke hotla prijemat in njihove šlaufe... čist je bla na spidu, sem mislila, da bo počla :)))) in po kopanju... samo oblekla sem jo in dala v lupinico, takoj je mrknila - še nikoli tako čist je bla navdušena - sem ful vesela, ker drgač bi mi čisto vzelo voljo do vozit jo tja, ker je kar nekaj dela in napora pred in po bazenu, ker moraš sebe in njo hitro štimat pa še ene so me malo prestrašile, da je brezveze tole plavanje, ker je itak ful kratko ampak zaenkrat je cost benefit pozitiven Za plavanje.A hodita v Atlantis? ne na Fakulteto za šport jaz sem pa zdej prav v nostalgijo padla...fš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:48:13
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Bejbe dejte se pofočkat za čvek pri Žanu, porkamadonca!!!!! če bomo zdravi pridemo če naju bo Tiana pobral prideva, v torek rabi ati avto . včeraj je rekla da ji new bi bil problem., mene pa danes tkl gor verjetno no bo ker mormo rač. zrihtat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 18:49:26
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Bejbe dejte se pofočkat za čvek pri Žanu, porkamadonca!!!!! če bomo zdravi pridemo. jaz tud pridem, če me ne zamete ...pridem, pridem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:06:21
|
|
|
|
aurora28
|
Bravo Gregi, da pridno pančaš Midva pa greva jutri v avtosalone gledat avte , končno se približuje trenutek, ko bova dala zeleno luč in kupila avto, najverjetneje februarja, ker nama 1.2. poteče vinjeta in ne bova nove vinjete limala na star avto Gal je danes spet pridno papcal, je pojedel 5 obrokov in zdaj že spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:11:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem Pri nas je isto. Komaj čakam poletje, da jo v spodnje hlačke ruknem. podpišem obe.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:11:49
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika A ve že dajete kaj od ribic? Kako je sploh...ajde izkušene mamice, ker sem že miljon varjant slišala...je spala taja, kr drugače bi ji ga dala, ker to je pa res tak mesek....zakaj so ribe sploh problem? midva sva že jedla postrv, zdej bova morski list probala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:12:02
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je dobila še zraven dara govora voljo do hoje. Jo moram pod pazduho držat ona pa mašira. Pa nekaj ji je celo uspelo preplazit. Počasi se premikamo naprej po lestvici razvoja. Počasi caplja za svojim bratcem. najbolj popularna beseda trenutno je : glej. Vse kar vidi ali drži govori glej. a prav reče ti "glej"?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:13:07
|
|
|
|
tilči
|
Vprašanje: Ali mislite,da je med mlekom,delan za vzhodni trg in mlekom za zahodni trg,razlika v okusu? Prej sem vedno kupovala milumil v Mulerju.Pred prazniki ga pa niso imeli in sem ga šla kupit v BC.Od takrat sva imela s Tilnom borbe za mleko,spil ga je le napol v snu;danes pa sem mu ga dala spet iz Mulerja in ga je kot za šalo spil 350 ml Pa ponavadi se je zvečer nekaj zvijal,preden je zaspal,danes je pa v momentu dol padel
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:14:36
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Bravo Gregi, da pridno pančaš Midva pa greva jutri v avtosalone gledat avte , končno se približuje trenutek, ko bova dala zeleno luč in kupila avto, najverjetneje februarja, ker nama 1.2. poteče vinjeta in ne bova nove vinjete limala na star avto Gal je danes spet pridno papcal, je pojedel 5 obrokov in zdaj že spi. bravo...katere avte pa gledata?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:16:06
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: Ali mislite,da je med mlekom,delan za vzhodni trg in mlekom za zahodni trg,razlika v okusu? po moje je.Kot v vsem drugem. Prej sem vedno kupovala milumil v Mulerju.Pred prazniki ga pa niso imeli in sem ga šla kupit v BC.Od takrat sva imela s Tilnom borbe za mleko,spil ga je le napol v snu;danes pa sem mu ga dala spet iz Mulerja in ga je kot za šalo spil 350 ml kolk spije ?????????????? Nejc spije max 210 ml. Al pa bom mogla večjo flaško kupit, da bo šlo več not. Pa ponavadi se je zvečer nekaj zvijal,preden je zaspal,danes je pa v momentu dol padel
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:16:57
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce, a domači gris ste že kuhale za ??? midva sva jedla čokolino z navadnim mlekom, malo sem ga redčila in je pojedle vse...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:24:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Bravo Gregi, da pridno pančaš Midva pa greva jutri v avtosalone gledat avte , končno se približuje trenutek, ko bova dala zeleno luč in kupila avto, najverjetneje februarja, ker nama 1.2. poteče vinjeta in ne bova nove vinjete limala na star avto Gal je danes spet pridno papcal, je pojedel 5 obrokov in zdaj že spi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:24:05
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je dobila še zraven dara govora voljo do hoje. Jo moram pod pazduho držat ona pa mašira. Pa nekaj ji je celo uspelo preplazit. Počasi se premikamo naprej po lestvici razvoja. Počasi caplja za svojim bratcem. najbolj popularna beseda trenutno je : glej. Vse kar vidi ali drži govori glej. a prav reče ti "glej"? ja ali pa lej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:24:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: Ali mislite,da je med mlekom,delan za vzhodni trg in mlekom za zahodni trg,razlika v okusu? Prej sem vedno kupovala milumil v Mulerju.Pred prazniki ga pa niso imeli in sem ga šla kupit v BC.Od takrat sva imela s Tilnom borbe za mleko,spil ga je le napol v snu;danes pa sem mu ga dala spet iz Mulerja in ga je kot za šalo spil 350 ml Pa ponavadi se je zvečer nekaj zvijal,preden je zaspal,danes je pa v momentu dol padel Čisto možno, da so razlike. Tilen najbolje ve.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:33:01
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Vprašanje: Ali mislite,da je med mlekom,delan za vzhodni trg in mlekom za zahodni trg,razlika v okusu? Prej sem vedno kupovala milumil v Mulerju.Pred prazniki ga pa niso imeli in sem ga šla kupit v BC.Od takrat sva imela s Tilnom borbe za mleko,spil ga je le napol v snu;danes pa sem mu ga dala spet iz Mulerja in ga je kot za šalo spil 350 ml Pa ponavadi se je zvečer nekaj zvijal,preden je zaspal,danes je pa v momentu dol padel Si kar upam trditi, da je razlika v okusu. Če primerjam nakup Hipp-a v Müllerju in v DM-u (sem primerjala l. 2005), je v okusu definitivno bila razlika. Ej, a 350 ml je naenkrat spravil vase?? Ogromno!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:33:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja je dobila še zraven dara govora voljo do hoje. Jo moram pod pazduho držat ona pa mašira. Pa nekaj ji je celo uspelo preplazit. Počasi se premikamo naprej po lestvici razvoja. Počasi caplja za svojim bratcem. najbolj popularna beseda trenutno je : glej. Vse kar vidi ali drži govori glej. a prav reče ti "glej"? ja ali pa lej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 19:35:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ej, jaz bom ob mojem divjačku popenila: prej se je ob previjanju ves čas vrtel (na trebuh, na stran, nazaj na hrbet), zdaj se pa kar naprej vseda Ga moram s komolcem dol tiščat, da mu lahko plenico zavijem mi je zelo poznana ta situacija. Sploh je super, če je rita pokakana
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?