Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:00:26
|
|
|
|
kasso
|
da se vam javim z naše bolnišnice ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdrava Mene pa je po dolgem času obiskala M , tako, da me vse boli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:00:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 mi smo pa nazaj z našega prvega plavanja Brina je ful uživala v vodi, prav vriskala je govorila mamam in podobno, druge dojenčke hotla prijemat in njihove šlaufe... čist je bla na spidu, sem mislila, da bo počla :)))) in po kopanju... samo oblekla sem jo in dala v lupinico, takoj je mrknila - še nikoli tako čist je bla navdušena - sem ful vesela, ker drgač bi mi čisto vzelo voljo do vozit jo tja, ker je kar nekaj dela in napora pred in po bazenu, ker moraš sebe in njo hitro štimat pa še ene so me malo prestrašile, da je brezveze tole plavanje, ker je itak ful kratko ampak zaenkrat je cost benefit pozitiven Bravo, punci
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:02:49
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso da se vam javim z naše bolnišnice ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdrava Mene pa je po dolgem času obiskala M , tako, da me vse boli
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:02:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso da se vam javim z naše bolnišnice ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdrava Mene pa je po dolgem času obiskala M , tako, da me vse boli Super, da je Varja zdrava Saj bodo tudi ostali okrevali Naj bo M kratka in švoh!!! Kako pa drugače tvoje počutje?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:03:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** cmrlika: nasa cetica ze spila imas se kaksno??? ej, sem jih več poslala...ampak imam en mail zavrnjen...maš poln boX?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:10:28
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso da se vam javim z naše bolnišnice ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdrava Mene pa je po dolgem času obiskala M , tako, da me vse boli Super, da je Varja zdrava Saj bodo tudi ostali okrevali Naj bo M kratka in švoh!!! Kako pa drugače tvoje počutje? Ja, upam, da bo kratka, ker švoh lih ni....sem že pozabila kako zgleda zvijanje v trebuhu ....tako je moje trenutno počutje. Si moram eno kavo skuhat, samo bom mogla Varjo odložt
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:11:16
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:13:23
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso da se vam javim z naše bolnišnice ja v glavnem izredno stanje sitnosti tle prevladuje, ampak kljub temu je trenutno mir....Gašper in Petja spista v spalnici, moj je za rač v kuhinji, Varja pa mi je zaspala v naročju. K sreči je zdrava Mene pa je po dolgem času obiskala M , tako, da me vse boli Super, da je Varja zdrava Saj bodo tudi ostali okrevali Naj bo M kratka in švoh!!! Kako pa drugače tvoje počutje? Ja, upam, da bo kratka, ker švoh lih ni....sem že pozabila kako zgleda zvijanje v trebuhu ....tako je moje trenutno počutje. Si moram eno kavo skuhat, samo bom mogla Varjo odložt Bi te kar k sebi na kofetek povabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:14:07
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:16:36
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso špelin@, zakaj pa me ne potrdiš na fb Ker je špelin@ levak, kar se tega tiče... Grem pogledat. Je toliko vsega gor, da sem vsa zgubljena... Evo, sem tally, kaj je tisto vabilo s srčkom??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:17:13
|
|
|
|
katy82
|
Čau punce moje Naše spanje je ,zbujala sem se na 10-30 minut,men res ni jasn kaj delam narobe,zakaj ta otrok noče spat Sem se včer hvalila da je spala 5 ur-no jih ni sam jst se sploh zbudila nisem je moj vstajal in to ene 5x je reku.Ne morem verjet da je nisem slišala,kaj sem res že tko zmatrana. Pa še z mojmu se vsak dan neki spičva tko da mi je prav bed doma bit k sam čakam na fajt HB mi vsaj je zdej mal več tko da mi je vsaj to v veselje Mogoče se še kasneje kej oglasm trenutno nimam niti volje niti moči za čvek tko da grem mal zalegnt
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:23:20
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čau punce moje Naše spanje je ,zbujala sem se na 10-30 minut,men res ni jasn kaj delam narobe,zakaj ta otrok noče spat Sem se včer hvalila da je spala 5 ur-no jih ni sam jst se sploh zbudila nisem je moj vstajal in to ene 5x je reku.Ne morem verjet da je nisem slišala,kaj sem res že tko zmatrana. Pa še z mojmu se vsak dan neki spičva tko da mi je prav bed doma bit k sam čakam na fajt HB mi vsaj je zdej mal več tko da mi je vsaj to v veselje Mogoče se še kasneje kej oglasm trenutno nimam niti volje niti moči za čvek tko da grem mal zalegnt Srčica, ti si čisto zmahana Fajn močno stiskam pestke, da se Lara čimprej nagliha, se boš bolje počutila in tudi z vama bo lažje Glede (ne)spanja te popolnoma razumem, mi je kar slabo samo ob misli...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:31:20
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Čmrlika HVALA za pesmice. Že pojemo, no mama, Videk še spi. ni zakaj....... Uživajta!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:31:35
|
|
|
|
Čmrlika
|
Čmrlika, kako ste pri vas danes? . [/quote] Bo kar se zdravja tajinega tiče, malo še tu in tam skašlja kaj....dvojnica, pa vztraja... siscer ne v taki hudi obliki kot včeraj ampak...neka ipka in kričanje sta šre prisotna....ne vem..... Je pa ponoči doživela izpad histerije,al kaj si naj mislim, nse je predramla ni mo gla nazaj zasat, pa kričala...z ničemer da jo pomirima no. ene 5 krat zaspala, na rokah odložim,...kričanje, cviljenje...sem že mislila da jo kaj boli..mapak da bi tak na trenutek potem ko jo je končno vrglo kr nehalo ...ne vem...kot da je preveč utrjujena in jezna na ves svet ko ne more trdno zaspat...pol seje p a dragi z njo ukvarjal...je prej mi po telefoonu rekel...da je vsekal dvakrat po riti pa je spala,... mene je pobralo med njenim kričanje... Zmantrana sem bla v nulo....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:33:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
****- sem še enkrat zdaj pskusila pa javlja ali je box poln ali pa je prevelik mail -maš omejitev velikosti mailov ... Da bi ti probala vsako posebaj poslat? Daj preveri, pa se potem zmenima... Kaj si sploh dobila...???? samo naša četica......
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 16.1.2009 15:36:50 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:46:00
|
|
|
|
hijenca
|
Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pa . Upam, da se ni kaj zgodilo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:52:07
|
|
|
|
barbaw
|
UUUUfffff je čtiva. Ne vem, če bom lahko, pa tudi zdaj ne bom mogla nadoknadit. Sem bila zunaj z obema otrokoma. Vsakega sem dala v svoje sanke in gasa. Smo kupili sanke za 6eur za Majo (plastične ampak so fajne, ker lepo not sedi, niso pa tako nobel kot od Nejca; važno da so uporabne), Jaka pa ima svoje in sem oba odvlekla do hribčka, ki je v sosednji ulici in se je Jaka vozil s sankami jaz pa sem Majo malo vlekla sem in tja. Ful smo uživali, slikat pa nisem mogla, ker sama težko sfolgam oba otroka in še fotoaparat. Jutri pa bomo atija zaposlili, ker bo doma, da bo slikal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 15:54:03
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pa . Upam, da se ni kaj zgodilo. Oprosti, ker nisem utegnila prit. Sem šla k P in ima Maja spet alergijo. Verjetno na prašek, ker je prinesla mrzla sestrična že oprane stvari, jaz jih pa nisem oprala, ker jih je ona extra zame in še zlikala. Zdaj pa imam . Za drugi teden se pa lahko zmenive pa sigurno pridem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 16:03:59
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tana7 mi smo pa nazaj z našega prvega plavanja Brina je ful uživala v vodi, prav vriskala je govorila mamam in podobno, druge dojenčke hotla prijemat in njihove šlaufe... čist je bla na spidu, sem mislila, da bo počla :)))) in po kopanju... samo oblekla sem jo in dala v lupinico, takoj je mrknila - še nikoli tako čist je bla navdušena - sem ful vesela, ker drgač bi mi čisto vzelo voljo do vozit jo tja, ker je kar nekaj dela in napora pred in po bazenu, ker moraš sebe in njo hitro štimat pa še ene so me malo prestrašile, da je brezveze tole plavanje, ker je itak ful kratko ampak zaenkrat je cost benefit pozitiven Za plavanje.A hodita v Atlantis? ne na Fakulteto za šport
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 16:06:38
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pa . Upam, da se ni kaj zgodilo. Oprosti, ker nisem utegnila prit. Sem šla k P in ima Maja spet alergijo. Verjetno na prašek, ker je prinesla mrzla sestrična že oprane stvari, jaz jih pa nisem oprala, ker jih je ona extra zame in še zlikala. Zdaj pa imam . Za drugi teden se pa lahko zmenive pa sigurno pridem. Nič hudega, samo da je vse OK.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 16:22:12
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Ej punce, danes sem že enkrat spraševala, kje je Barbaw. Sma bile namreč zmenjeni, da se danes zmeniva za kavico, ampak je ni na spregled. Zjutraj je še nekaj pisala, potem pa . Upam, da se ni kaj zgodilo. Oprosti, ker nisem utegnila prit. Sem šla k P in ima Maja spet alergijo. Verjetno na prašek, ker je prinesla mrzla sestrična že oprane stvari, jaz jih pa nisem oprala, ker jih je ona extra zame in še zlikala. Zdaj pa imam . Za drugi teden se pa lahko zmenive pa sigurno pridem. Nič hudega, samo da je vse OK. Hvala za skrb.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 16:23:04
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Js pa pridno zlagam stvari v škatle za naslednjega sončka... oz. zvezdico . Razen olja za masažo presredka ... prvič ni pomagalo, drugič ga pa ne rabim če bo kr CR. jaz sem tudi prvič ful dihanje vadla,pa ga nisem rabila A so ti rekli,da bo drugič kar CR?Kakšni posebni razlogi? Ja v bistvu zato, ker je bil potek prvega poroda tak kot je bil. Matranje cel dan in še nazadnje bi tamau lahk...ma rajš ne razmišljam . U glavnem moj G je reku, da bi on glede na to in pa na mojo telesno konstitucijo rajš kr CR naredu, ker je velik možnosti, da bo naslednji porod isti. Dihanje sm pa js vadla in bi mi prav prišlo, ampak pri tistih bolečinah se sploh nism spomnla, kako se pravilno diha . kasso veliko za vse tvoje bolančke!!! katy ... kaj naj rečem druzga kokr ... špelin@ če maš ti preveč stvari v torek, se lahko tud za kak drug dan zmenimo. Bejbe dejte se pofočkat za čvek pri Žanu, porkamadonca!!!!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 16:23:29
|
|
|
|
Naty*
|
Kje so pa smajliji ??? Mah nč, pol bo pa brez....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 16:24:11
|
|
|
|
jana81
|
**** sem ti hotla prej napisat da najdem na netu vsega hudiča, ampak ni denarcev za vse. Drgač sem pa prej zaprvaljala za Nejca..je dobil nove cicibanke-moji prvi koraki, so bile celo 20 posto znižane in stale samo 34€, in pa dobil je nove žabe, debele in manj debele Nejc je zaspal pri atiju, ki je danes prišel predčasno iz službe. HB. Midva sva se najedla in sedaj čakava da se Nejko zbudi in gremo na obisk k pra babici in dediju.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 16.1.2009 16:38:32
|
|
|
|
špelin@
|
Čmrlika, drži se IZVIRNO SPOROČILO: barbaw UUUUfffff je čtiva. Ne vem, če bom lahko, pa tudi zdaj ne bom mogla nadoknadit. Sem bila zunaj z obema otrokoma. Vsakega sem dala v svoje sanke in gasa. Smo kupili sanke za 6eur za Majo (plastične ampak so fajne, ker lepo not sedi, niso pa tako nobel kot od Nejca; važno da so uporabne), Jaka pa ima svoje in sem oba odvlekla do hribčka, ki je v sosednji ulici in se je Jaka vozil s sankami jaz pa sem Majo malo vlekla sem in tja. Ful smo uživali, slikat pa nisem mogla, ker sama težko sfolgam oba otroka in še fotoaparat. Jutri pa bomo atija zaposlili, ker bo doma, da bo slikal. IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem šla k P in ima Maja spet alergijo. Verjetno na prašek, ker je prinesla mrzla sestrična že oprane stvari, jaz jih pa nisem oprala, ker jih je ona extra zame in še zlikala. Zdaj pa imam . Pa ne še to, no Naty*, naj punce povejo, katere lahko pridejo, jaz se bom poskušala prilagodit IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Drgač sem pa prej zaprvaljala za Nejca..je dobil nove cicibanke-moji prvi koraki, so bile celo 20 posto znižane in stale samo 34€, in pa dobil je nove žabe, debele in manj debele Lepo Nejc je zaspal pri atiju, ki je danes prišel predčasno iz službe. HB. Midva sva se najedla in sedaj čakava da se Nejko zbudi in gremo na obisk k pra babici in dediju. Uživajte
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?