Anonimen
|
dobr dan jst mam Ulo doma, z 38.3 vročine.... sej ne vem, al nej se smejem al jokam....za crknt no...ah ja..... sem pa cel dopoldan spala, k ubita, noč je bla čist zanič, zjutri sma z lubijem tamalo spravla v vrtec, se nafroškala in pol sem jaz šla nazaj spat....pol so pa iz vrtca prej klicali in je šel ponjo, pa v službo neki malga narest ( je sicer doma dons, sam neki je mogu it....). Ula pa spi zdej, mi je na rokah zaspala, taka čist umirjena je. ji nisem še nič dala za vročino, nej naredi tasvoje, bomo vidla kak bo, k se bo zbudila... hehe, ulla, meni se zdiš že ti čisto dost oštra he he, pa nism glih, no pr takih stvareh ne...kar se vzgoje in to tiče...pa ne da sem zdej soft pa popustljiva, sam dobr premislim kaj je tisto zarad česa se splača otroku težit in kaj je brezveze u bistvu....in se tega držim pol, tist pa ja....nema trte mrte uf tale masaža presredka, tole pa je podvig. sej pravm...nasilje od sebe? da bom delala tko, da ko bodo moji otroci odrasli, da ne bodo z grenkobo gledali za nazaj....sam to. no, mal več pa že , da bosta meli srečno otroštvo, recimo... mah, niti ne....sej to je to če bom delala v skladu s sabo in v skladu z otroci, bodo ziher meli srečno otroštvo in ne bodo z grenkobo gledali za nazaj kolk se preprosto sliš Ploha men kar slabo rata, ko pogledam te debele vložke. ja babe, no jst recimo vložkov tko ne uporabljam, za menstro sem uporabljala tampone, če pa že vložke, pa zmeri te navadne ker ne prenesem une plastike med nogami...razni always itd. to je men obup ( najbolj blesave se mi pa zdijo reklame v stilu - mehko kot bombaš, ja kira fora, narest plastiko kt bombaž kaj pa je z bombažem narobe???) u glavnem, jst tega ne prenesem, no, to je bil tud edn od razlogov za bombažne plenice, ker mi je groza da je otrok cele ljube dneve v plastiki če jst že unga usranga vložka ne morm met po porodu bo treba pa kr dva, en bo premalo in ja, tud mim steče, čeprov une mrežaste hlačke fajn držijo....zato se pa men zdi brezveze že tam v bolnici s svojimi gatami in pižamami in ne vem čem še fintirat, k je sam delo....če je una njihova srajca krvava, pač...je tko še doma pol dost zajebancije s tem limona sm ti fauš za spanje kje je leto 2015 da se jst naspim...
|