|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
16.1.2009 10:42:49   
ronja
v bistvu mi je fnt delov, pa se mi ni zdela tako boleča,

hehe, itak, če ti je on delal... če češ, da dela, je kar fino treba raztegnit...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
16.1.2009 10:44:56   
sonček33
Sej pri meni je tudi dragi prevzel stvar ampak se je kr trudu in me je bolelo. torej Ronja, more bolet, da ma kej haska

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
16.1.2009 10:48:49   
ronja
uršika, sanje dostikrat izražajo naše strahove... tTorej se pač soočaš s tem, česar se bojiš in se pripravljaš na vse možne scenarije - kar je dobro. Itak pa da bo na koncu vse ok.

ps:hvala za čestitke, upam, da je faza res mimo in ne bo đe kakih problemov... No, verjetno 2. teden, ko gre lubi v službo -  v čet... Držite mi pesti! pa da bo tako toplo, da bomo lahko šle vse 3 ven... Naj bi bilo vsaj 5 sopinj (spet pozabla, kje na tipkovnici so stopinjeuser posted image )

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
16.1.2009 10:50:25   
ronja
sonček, ja, to tudi jaz pravim, je kar treba it do bolečine, če češ, da se raztegne... itak na porodu boli precej boljuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
16.1.2009 11:08:44   
nina166
Lunice iskrene čestitke še tukaj. Lepo se cartajte. Pa zelo lepo ime je Anina user posted image  user posted image  user posted image

uršika danes si že kaj boljše...ali si še vedno prelena za rodit user posted image  user posted image  user posted image

Jancci meni gredo take tete ko razlagajo nosečkam kaj vse se lahko zgodi in kaj se je kateri zgodilo tako na živce. Ker ni od tega nobene koristi, samo nosečko zživcirajo, da se potem sekira in jo je strah, kaj pa če se to naredi njej. To da je ona rodila brez svojih popadkov nima s tabo nobene veze, ker ni dedno. Poleg tega se je vse to dogajalo verjetno že kar nekaj let nazaj /glede na to, da je že babica) ko so imele ženske v celi nosečnosti en uz, pa še to bolj površno ali pa še tega ne. Danes pa hodi vsaka nosečka ki je čez rok vsaka 2 dni na ctg in uz tako da te ni treba bit strah, da bi bilo zaradi tega kaj narobe. Ti pa verjamem, da te je prestrašila...kar mirno, boš videla da bo vse vredu

pajo mi tudi pričakujemo punčko, doma pa imamo že 2,5 let starega fanteka user posted image

snikolina se že kaj dogaja pri tebi?

Zvezdica kako pa je Liam? user posted image user posted image da se čimprej pozdravi

Pregledi: jaz sem imela do sedaj že 15 UZ. Je pa res glede tega velika razlika med g...nekateri naredijo striktno samo 2, drugi pa več. Saj jih jaz tudi ne bi imela toliko, če ne bi bila taka situacija kot je.

mimi danes sem malo bolje...čeprav sem spet grozno spala. Sem ponoči rekla mojemu (ko se je zbudil, ker sem nonstop vstajala), da bi že šla takoj rodit, pa je rekel, da potem bom mogla pa na 2 ure vstajat. Pa sem rekla, da saj ni važno...samo da bom tisto vmes lahko normalno spala user posted image

mimi sem se zdajle nasmejala vašemu snežaku...oz izvijaču. Meni se zdi to tako smešno, da ti nekdo ukrade tako stvar...mogoče pa je nujno rabil in bo prinesel nazaj user posted image

ronja sem vesela, da je Ronja boljše volje. Saj počasi se bo navadila na sestrico. Kako pa si ti...malo nam povej kako ti uspe zjutraj obe zrihtat...za tiste, ki bomo v podobni situaciji kot ti

Ploha držim pesti, da ti uspe naredit čimveč izpitov, da bo za potem manj dela. Lepo se uči

Anonimna moreš bit malj bolj sitna in če ti katera ne odgoori jo vprašaj še enkrat. Saj tudi meni ne odgovorijo vedno...pač človek spregleda kak post, posebno če moreš veliko za nazaj prebrat.

Spet sem napisala cele litanije user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
16.1.2009 11:09:17   
nina166
ronja kaj na Starši čvekamo že kaj čvekate?

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
16.1.2009 11:17:15   
nina166
Danes ko imam pa jaz čas čveka pa ni nobene nikjer user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
16.1.2009 11:35:43   
Sončni žarek
Oj januarčice user posted image

Sem vas prišla malo pogledat- saj preberm še, sam za pisanje pa ni več cajta.....

Čestitke vsem, ki ste že mamice user posted image user posted image user posted image

Ronja- tudi mene zanima kakšen bo odziv Eve user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zaenkrat sem še 2v1, rok pa prestavljen na 24.1......danes sem imela že 5ctg......in v torek imam spet kontrolo-če se nebo prej začelo kaj dogajat......Mi je rekla sam da začutim poapdek direkt v porodnišnico...... Ker poroda mi ne smejo sprožit z umetnimi....pa preveč boleče baje nesme biti.....pa preeveč na hitro ne......tak da zgleda da bo kar CR.......

Spim zaenkrat zelo dobro, pa tudi nič drugega me še ne matra.....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
16.1.2009 11:47:11   
kiara24
Ojla user posted image ,

a ni nobena šla v Rim?

No jaz sem imela, danes prvič amnio, sem zaprat ko kunzervauser posted image , plodovnica je bistra, paravi da se nič ne vidi, da bi se kaj prštimvaluser posted image . Ja očitno bom še nekj časa takole. Za jutri mije dal CTG, prvič ga bom imela... drugače ga nebi imela sigurno tako pa ni bil moj G, me je pa dal. Če ne bo nič pa v torek spet amniauser posted image .

No saj amnia ni tako strašna, priejtna pa tudi ne.

Ronja- me veseli, da se je stanje obrnilo na bolje, držim pesti da bo tako tudi ostalo in da ne boš imela nobenih težav , ko bo šel tvoj v službo.

evo sem rekla, da se vam malček oglasim.

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
16.1.2009 12:09:29   
Limona
Pri meni se še tudi nič ne dogaja. Spim kar vredu, boli me nič, nič ne špika, kot da sploh ne bi bila noseča user posted image
le prepognem se težko, pa vstanem user posted image
Uz-ji pri moji G so mi pripadali samo 3-je, zato sem tudi samoplačniško šla drugam, tiste, ki imate več UZ-jev vam malo zavidam user posted image , CTG-je sem imela zdaj 4 pri svoji G.
Presredka si nisem masirala niti prvič, pa so me vseeno prerezali, čeprav me ne bi rabili saj je Lin kar padla ven. Šivov pa sem imela kar nekaj, pa še boleli so kot hudič user posted image
Aja pa zgleda,da amnio ne delajo v MB ali pa se motim user posted image , bom zdaj videla, ker zgleda. da bom rodila kar krepko čez rok.

Lin je ponoči začela kašljat in jokat, da jo grlo boli, sem ji dala sirup iz islandskega lišaja pa zgleda, da ji je pomagalo, je zjutraj že bila boljša. Upam, da se ne bo razvilo v kaj več...

Lin sem pokazala filmček o porodu in kako se godi dojenčku v trebuščku in je bila navdušena user posted image , najbolj ji je bil všeč porod v vodi in jo je od vsega naj bolj zanimalo, če bom tudi jaz rodila v vodi user posted image
Filmčki so  TUKAJ, če katero zanima user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
16.1.2009 13:02:48   
Anonimen
dobr danuser posted image jst mam Ulo doma, z 38.3 vročine....user posted image user posted image user posted image  user posted image sej ne vem, al nej se smejem al jokam....za crknt no...ah ja.....

sem pa cel dopoldan spala, k ubita, noč je bla čist zanič, zjutri sma z lubijem tamalo spravla v vrtec, se nafroškala in pol sem jaz šla nazaj spat....pol so pa iz vrtca prej klicali in je šel ponjo, pa v službo neki malga narest ( je sicer doma dons, sam neki je mogu it....). Ula pa spi zdej, mi je na rokah zaspala, taka čist umirjena je. ji nisem še nič dala za vročino, nej naredi tasvoje, bomo vidla kak bo, k se bo zbudila...

hehe, ulla, meni se zdiš že ti čisto dost oštra

he he, pa nism glih, no pr takih stvareh ne...kar se vzgoje in to tiče...pa ne da sem zdej soft pa popustljiva, sam dobr premislim kaj je tisto zarad česa se splača otroku težit in kaj je brezveze u bistvu....in se tega držim pol, tist pa ja....nema trte mrteuser posted image

uf tale masaža presredka, tole pa je podvig.

sej pravm...nasiljeuser posted image

od sebe? da bom delala tko, da ko bodo moji otroci odrasli, da ne bodo z grenkobo gledali za nazaj....sam to.

no, mal več pa že , da bosta meli srečno otroštvo, recimo...

mah, niti ne....sej to je touser posted image če bom delala v skladu s sabo in v skladu z otroci, bodo ziher meli srečno otroštvo in ne bodo z grenkobo gledali za nazajuser posted image kolk se preprosto slišuser posted image

Ploha men kar slabo rata, ko pogledam te debele vložke.

ja babe, no user posted image jst recimo vložkov tko ne uporabljam, za menstro sem uporabljala tampone, če pa že vložke, pa zmeri te navadneuser posted image ker ne prenesem une plastike med nogami...razni always itd. to je men obup ( najbolj blesave se mi pa zdijo reklame v stilu - mehko kot bombaš, ja kira fora, narest plastiko kt bombažuser posted image kaj pa je z bombažem narobe???) u glavnem, jst tega ne prenesem, no, to je bil tud edn od razlogov za bombažne plenice, ker mi je groza da je otrok cele ljube dneve v plastikiuser posted image če jst že unga usranga vložka ne morm metuser posted image

po porodu bo treba pa kr dva, en bo premalouser posted image in ja, tud mim steče, čeprov une mrežaste hlačke fajn držijo....zato se pa men zdi brezveze že tam v bolnici s svojimi gatami in pižamami in ne vem čem še fintirat, k je sam delo....če je una njihova srajca krvava, pač...je tko še doma pol dost zajebancije s temuser posted image

limona sm ti fauš za spanjeuser posted image   kje je leto 2015user posted image user posted image da se jst naspim...

(odgovor članu mimi30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2911
16.1.2009 13:08:46   
PAJO
ploha jz imam rok 30.1. tako da lahko popravis na seznamu,ce lahko seveda,
da ne bo pomote.

hvala

kako si drugac?no midve se lahko se srecava v porodnisniciuser posted image

lp,ana

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
16.1.2009 13:12:47   
Anonimen
Ker ni od tega nobene koristi, samo nosečko zživcirajo, da se potem sekira in jo je strah, kaj pa če se to naredi njej. To da je ona rodila brez svojih popadkov nima s tabo nobene veze, ker ni dedno. Poleg tega se je vse to dogajalo verjetno že kar nekaj let nazaj /glede na to, da je že babica) ko so imele ženske v celi nosečnosti en uz, pa še to bolj površno ali pa še tega ne. Danes pa hodi vsaka nosečka ki je čez rok vsaka 2 dni na ctg in uz tako da te ni treba bit strah, da bi bilo zaradi tega kaj narobe. Ti pa verjamem, da te je prestrašila...kar mirno, boš videla da bo vse vredu

sam tole je pa res.....pa tud - bohve kaj in kako se je v resnici dogajalo, to je tolk let nazaj....ker men je mal sumljivo, da bi narava tko zatajila-in to tolkratuser posted image na tak način neb preživeliuser posted image

drgač pa take zgodbe čez eno uho not, pa drugo venuser posted image

pa včasih k sploh niso delali uz, ker jih pač ni blo, noben ni mel pojma kaj se dogaja v trebuhu, otroka so smatrali za živega in za osebek šele ko ga je ženska začutila....in ko sem jaz tašči razlagala, kaj to dela notri pri 12. tednu, mi enostavno ni verjelauser posted image ker je prepričana da je otrok notri čisto pri miru in sam raste, tam do polovice nekjeuser posted image itd. itd. pa moja mami tud večkrat reče, da je šele pr tamalih dveh ( mam ful mlajšo sestro pa brata) vidla in doživela določene čare nosečnostiuser posted image ker pa nama z bratom je to šlo kr tko mimo, sploh ni vedla kaj se dogaja in imela pojma o vsem skpuser posted image

tko da takih reči in nasvetov pa res ni za poslušatuser posted image

(odgovor članu nina166)
  Neposredna povezava do sporočila: 2913
16.1.2009 13:13:42   
Anonimen
pajo nama boš še ti pol družbo delala, k ploho skrbi da bo na konc dohcajt tule, k bojo že vse rodileuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2914
16.1.2009 13:15:09   
Limona

limona sm ti fauš za spanje kje je leto 2015 da se jst naspim...

Saj sočustvujem s tistimi, ki ne morejo spat user posted image
Res mi je groza, ker jaz zelo, zelo rada spim, upam da bo ta drug user posted image tudi rad spal, ker Lin od 3 meseca naprej spi po 12 ur. Nikoli ni bilo problema z njo. Danes pa je tud spala od 21 pa do 9.15 zjutraj. Pa finta je, da spi tudi popoldan, še zdaj pri 4 letih, vedno manj ampak mi še vedno uspeva.
Se vidi, da je moja je tudi takšen zaspanec kot jaz user posted image

Parents spend the first part of our lives teaching us to walk and talk, and the rest of it telling us to sit down and shut up.

Lp
Limona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
16.1.2009 13:23:46   
Zvezdica
Zvezdica županja kako se čveka v tvojem mestu Bom užaljena, če mi ne boš odgovorila, ker sem enkrat to že vprašala, pa sem bila ignorirana( hec)
A mali ni še nič boljši????? še malo pikpok za njega

Zdaj sem skor dol padla... OPROSTI URŠIKA; ker sem te spregledala

Greš na WRITE IN THE NEWS Bull...nekitazga, klikneš, pol vpišeš nick, pa kodo, ki jo tam dobiš, pa pol pišeš

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
16.1.2009 13:24:05   
Zvezdica
Nina, te čist razumem, pri naju še tamal spi te dve noči in sva , pa še kako brco dobim.

Uršika, kar se sanjt iče, je že ronja srokovno pokomentirala.

Joj te naše mamice, nič nočjo nalepit slikic, sem prav žalostna, ker jih pogrešam. Vem, pa da imajo dela za ponort.
Tko da mamice, dajte nam namenit akko minutko. Ok Ronja je z nami, tko da je izključena iz pogrešanih

Ja sončni Žarek, sem te že klicala (virtualno), pa si me po kakem tednu res uslišala
.Pa še pdp imava glih...

Kiara, otroci že vedo kje je najlepš

Limona, naš mali kašlja, islandski lišaj pa bolj tko zaleže, mi imamo ta sranje s tem šlajmom. Upam, da ne bo več vročine. Da bo noč mirna. Ima pa vročino sam čez noč. Držim pesti, da se ne razvije.

Ploha, ulla, nč vam nau dolgčas, jast vam bom težila , ker tale moj mulac bo očitno do konc januarja notri.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
16.1.2009 13:25:15   
Anonimen
Lin od 3 meseca naprej spi po 12 ur. Nikoli ni bilo problema z njo. Da

user posted image a si mogla user posted image

oh, jst sem tud tak zaspanc, ne funkcioniram brez spanja....zato mi pa tolk zbiva verjetnouser posted image sem enkrt nekje brala, da je norost ene vrste samoobramba organizma, ko je realnost preveč kriuta, da bi lohk preneseluser posted image user posted image user posted image se mi kej podobnega dogaja verjetno na momenteuser posted image

pr nas še zdej ne spimo....in tud nič ne kaže da bomo user posted image

(odgovor članu Limona)
  Neposredna povezava do sporočila: 2918
16.1.2009 13:28:08   
Anonimen
aja, sončni žarek sem jst hotla že k avgustovkam it iskatuser posted image pa sem zmeri pozabla ( no, sm se spomnla, sam sem takoj tud pozabla )...in sem dons tud hotla ji mal user posted image user posted image user posted image user posted image pa sem spet pozablauser posted image da nauš misla da sm te ignorirala zanalaščuser posted image ( madona, zdej bomo neki časa vse čist pajsje s tem ignoriranjemuser posted image )

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2919
16.1.2009 13:34:14   
Zvezdica
sem dons tud hotla ji mal pa sem spet pozabla da nauš misla da sm te ignorirala zanalašč ( madona, zdej bomo neki časa vse čist pajsje s tem ignoriranjem )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
16.1.2009 14:05:58   
mimi30
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

sem dons tud hotla ji mal pa sem spet pozabla da nauš misla da sm te ignorirala zanalašč ( madona, zdej bomo neki časa vse čist pajsje s tem ignoriranjem )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men itak ne odgovarjate. A naj sploh še kaj sprašujem user posted image , bom raj sam monologe pisala user posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
16.1.2009 14:15:57   
Limona
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

Lin od 3 meseca naprej spi po 12 ur. Nikoli ni bilo problema z njo. Da

user posted image a si mogla user posted image ------ Malo že user posted image user posted image

oh, jst sem tud tak zaspanc, ne funkcioniram brez spanja....zato mi pa tolk zbiva verjetnouser posted image sem enkrt nekje brala, da je norost ene vrste samoobramba organizma, ko je realnost preveč kriuta, da bi lohk preneseluser posted image user posted image user posted image se mi kej podobnega dogaja verjetno na momenteuser posted image       Vsaj organizem se je zaščitil nekako user posted image !

pr nas še zdej ne spimo....in tud nič ne kaže da bomo user posted image    Bo že odrasla, če ne prej ko bo šla v šolo user posted image saj ne-vem kako je to če si nenaspanin bi moral full funkcionirat, otroka animirat, se ukvarjat z njim ti pa nimaš niti energije, da držiš oči odprte kaj še kaj drugega. Bi te rada potolažila in dala kakšen pameten nasvet, pa nimam pojma, nama je vedno uspevalo z rutino, saj so bili včasih dnevi, ko ni želela spat pa sva vedno vztrajala pa čeprav sva stala zraven nje ali pa jo po 20x nesla nazaj v posteljo. Vedno ni šlo lahko, še posebaj takrat ko je začela uveljavljat svojo voljo.

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Limona, naš mali kašlja, islandski lišaj pa bolj tko zaleže, mi imamo ta sranje s tem šlajmom. Upam, da ne bo več vročine. Da bo noč mirna. Ima pa vročino sam čez noč. Držim pesti, da se ne razvije.

Za grlo islandski lišaj kar zaleže, Lin vedno ko je prehlajena kašlja, da se davi zraven, pa ji noben sirup ne pomagauser posted image , pa na ušesa ji vedno vdari.
Danes sem že malo prečekirala uhice in ima več masla, ji kar priteče ven. Vročino pa ima redko, ko jo ima pa ima konkretno pa težko zbijam.
Eh, ti naši mali škrati...

Lp
Limona

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
16.1.2009 14:24:09   
Sončni žarek
Oj Ulla...... Jaz se tudi velikokrat spomnim nate, pa na Ronjo..... Sploh ker imamo približno stare princeske....... Joj, kako bom jaz Evo pogrešala, ko bom v porodnišnici-to mi bo po moje najtežje.....

A Ulla pa je bolna? Upam,d a čimprej mine..... No, saj Eva je tudi bolana-prvič pri 17m.....smo dobili v ponedeljek ospen, sam vročine pa nima.....In imamo alergijo na ospen-sem jaz pozabila povedat, da ga jaz tudi ne smem......

Zvezdica- jap kmalu bo naš datum tu.....Ampak jaz mislim, da bom najkasneje v torek-sredo zibala-ker mi je rekla, da moram biti na tešče.......Ziher tokrat ne bodo čakali na rok oz. še po njem..... pa še ob prvem popadku moram v porodnišnico. ...... ali pa če mi čep odpade......pa še sprožit mi ne smejo poroda z umetnimi popadki......sem pač zakompliciran primer.....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
16.1.2009 14:37:44   
African queen
Lep sončen pozdravček!

lunica,čestitke za Anino,je pa res drobcena tale tvoja mala!

glede anonimne-mal se strinjam z njo,se res zgodi,da ne odgovarjate na vprašanja.meni tut velikokrat niste...ma sej vam ne zamerim..

zvezdica,upam,da je Liam boljše user posted image user posted image

Danes je pri nas full lepo sončke,niti enega oblakeca ni na nebu,imamo celo 10 stopinj user posted image ..sva šla z Noah eno urco na sprehod..zdej mi pa lepo spančka kar v vozičku zunaj na svežem zraku.Zadnje par dni pa zelo malo spi,veliko joka...matrajo ga krčki user posted image  in danes sem šla kupit ene kapsule v Italijo,ki baje full pomagajo...začela mu bom dajat danes zvečer.Upajmo,da bodo tudi njemu pomagale.

Kje je pa saša?zvezdica,a tudi tebi se ni nič javila?

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
16.1.2009 14:40:37   
mimi30
danes pa učenje, učenje, učenje,...včeraj me je klicala sošolka in me je skor kap, u bistvu v 10 dneh mam možnost opravt 4 izpite, tko da sm rekla, da se bom potrudla da bi jih čim več nardila,....

Ploha, mogoč pa tvoje dete mal čez rok počaka in ti rata še vse naredit. Bom držala pesti. Zdej bi se lahk ponoči učila user posted image , ko ne morem spat user posted image , če bi seveda mela namen dokončat nedokončano in ne bi rabla nekih morskih romanov brat user posted image . Če bi se pa mogla, mi pa verjetno itak ne bi blo, bi mi bilo pa vse odveč in prenaporno.

vir80 vložek, aaaaaaa sm jezna, kaj je to za en drek, sej res da je bombaž, samo tak velik pa debel pa nerodn, če ga sam na gate dam mi pol mem teče, kaj naj ga med ritnice potlačm

tele vložke je menda res najlažji s tistimi mrežastimi gatami v P. fiksiraš user posted image , doma so pa sami problemi z njimi.

Sem pa že včeraj zvečer napisala en post, pa ga nisem kopirala in mi ga ni poslalo. Pa ga navadno vedno kopiram, ravno včeraj pa ga nisem

včeraj je zgleda vse nekaj za*****, jaz sem isto naredila. Včasih sem vse kopirala, ker se je to pogosteje dogajalo, zdaj sem pa prenehala, sam se bom verjetn nazaj navadla kopirat, ker me pol ful razkuri...

Sem imela pa danes moraste sanje. Da je že napočil torek, sem šla v porodnišnico in so rekli, da mi bodo naredil CR Ponavadi sanje pomenijo kontra al kako je s tem???

velikokrat sanjamo o tistem o čemer čez dan razmišljamo, česar se spomnimo al pa o tem česar nas je strah.

mimi sem se zdajle nasmejala vašemu snežaku...oz izvijaču. Meni se zdi to tako smešno, da ti nekdo ukrade tako stvar...mogoče pa je nujno rabil in bo prinesel nazaj

ja verjetno res user posted image sredi noči user posted image mu je še samo to manjkalo in pa zvonenje in letanje okol sosedove hiše, da je lahk avto popraviluser posted image

tile naši malčki in malčice pa zgleda zdaj kar en za drugim nekaj zbolevajo. user posted image user posted image user posted image da bo čim prej boljše. Sem pa zasledila, da je sedaj v naših (Mb) vrtcih škrlatinka, pred novim letom je bila baje v Ce. Bomo vidli mogoče bo pa naš škrat še naslednji teden doma, ker zdej pa res ne bi škrlatinke. Kolegica je zbolela, jo je sinek domov prinesel in za nas starejše to res ni mačji kašellj.

Škrat že kakšno uro leži v postelji in se igra in nekaj šepeta namesto, da bi spal. Eh, sicer je pa to tud počivanje, neuser posted image .

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.