|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
15.1.2009 23:25:36   
kiara24
Sonček33- oprosti zmotila sem seuser posted image .

Ploha-
zelo molčel, če je kaj narobe ti pove, drugače je bolj tiho. Se da z njim pogovarjat samo ga moraš kar nekajkart vprašat eno in isto strav, da sploh sliši. Za brez veze te ne pusti doma,ne popušča, če je pa kaj resnega se pa zelo zavzame zate. njega moraš spraševat da dobiš info, drugače ti jih ne da! Je pa zelo previden vsakič ko greš k nejmu na pregled ti vedno vzame bris tudi če greš na pol leta- preventivno ker je sedaj tolk teh rakavih obolenj! Opracije in za diagnoze je najboljši.
Redko kdaj ga vidiš nasmejanega to je pa tudi res.

Zvezdica
- tudi tebi se opravičujem zamešala sem! user posted image

Sedaj grem pa spat, da bom malček naspana za jutrišni pregleduser posted image

Vsem user posted image vam želim mirno nočko!

evo pa en user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
15.1.2009 23:27:50   
Anonimen
sem jaz tud šla pogledat, če je to naša vrtnicauser posted image k se že tolk časa ni nč javla, da nisem bla ziheruser posted image

tolk sem zaspanauser posted image sam mi je kr muka it spat, k že vidim kak bouser posted image bom crkvala spet celo nočuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2877
16.1.2009 0:38:38   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Joj razneslo me bo, ko berem o tem kakšne sladkarije jeste, jst pa nič ne smem. TRGA SE MI!!!

Mah nič ne bo še pri meni, sine me tko intenzivno brca in mi dela izbolkline-ME FUL BOLI! Potolažila pa bi me zdaj čokolada ali pa kak sladoled haha, grozna sem.

Sem pa res vesela za Limonico!

heh, jaz si pa včasih ne morem pomagat in se pregrešim. samo pa vseeno pazim s čim - npr. včeraj sem na koncu z gustinom zgostila vanilijevo sojino mleko, sladkano s trsnim sladkorjem, zraven pa dala en čokoladni sojin puding oz. desert, ki tudi ne vsebuje belega sladkorja, pa ima manj masten kakav itd. ker včasih si pa res ne morem pomagati...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.1.2009 0:51:05   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

Dobila še ostale podatke o lunici12 in Anini...
Deklica je tehtala 2800g, velika48cm, rojena pa je bila ob 17:26 uri.

Mali drobižek
user posted image user posted image
user posted image

Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.1.2009 1:08:55   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla!

Jaz pa sem se odločla, da ne bom toliko pisala na forum januarčic, ker se enostavno pogovarjate samo med sabo. Ter drugih sploh ne spustite zraven.
Imam utemeljen razlog zato kar govorim. Vsakič, ko sem pisala in sem se postavila kakšno vprašanje včasih sploh niste odgovorile in ste me preprosto ignorirale.

To je moje mnenje pa brez zamere!
Če se strinjate z mano se, če pa ne se pač ne. Ter mi je tudi vseeno če me popljuvate, ker sem se odločila, da ostanem anonimna.

To podobno sem pa en čas nazaj brala nekje na forumu, samo je bila pritožba čez RR na splošno (nič ne mislim, da si tudi ti tisto napisala, samo spomnila sem se).

Uf, ne vem, če drugih "ne spustimo zraven", konec koncev je kar ene par bolj novih tu, ki so se pridružile šele v zadnjem mesecu in postale aktivne, pa prav lepo sodelujemo.

Si napisala, da včasih sploh nisi dobila odgovora, samo veš, to se verjetno vsaki zgodi, tudi meni se je že velikokrat, pa pač vprašaš ponovno. Saj če malo prebereš za par dni nazaj, lahko vidiš, da je kakšna punca "potarnala", da ji nobena ni odgovorila, pa čeprav je "stalna udeleženka debat". Samo včasih ali ne veš odgovora in upaš, da bo kakšna druga kaj povedala ali imaš toliko za prebrati, da sproti pozabljaš veliko stvari ali pa je postavljeno tako vprašanje, o katerem se je govorilo stran nazaj in misliš, da bo tisti, ki ga je postavil, še malo bral za nazaj in našel odgovore.

Jaz sem tudi imela na začetku filing, da je "zaprt krog januarčic", samo res je, da če ne sodeluješ dokaj redno, včasih postaviš "stara vprašanja" (to zdaj vidim, prej nisem), res je, da ljudje prej pogrešajo ali opazijo nekoga, ki se več javlja, pa čeprav samo na forumu in res je, da takih stvari ni ok vzeti preveč osebno, ker konec koncev se osebno ne poznamo in ne vem na podlagi česa bi te kdorkoli namenoma ignoriral.

Ni pa nobene zamere in tudi ne verjamem, da bi te kdorkoli popljuval, ker si anonimna, saj zato pa obstaja ta funkcija. Škoda le, da si to vzela tako osebno, pa če si premisliš, se pa še kaj javi, ni pa 100% (pri nobeni, ne samo pri tebi), da boš vedno dobila odgovor na vsako vprašanje in s strani vseh uporabnic. Sej za nosečnice pravijo, da nam spomin včasih nagaja, sploh če imamo za prebrati par strani za nazaj... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.1.2009 1:13:48   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Sej res, kje pa se skriva vrtnica...se nič ne javi:(

Sem jo sicer zasledila na rodili smo...ampak tam jo res ne morem ogovarjat, ker je tema odprta za mamice.

za vrtnico sem pa že zadnjič spraševala, se mi zdi, da se je nazadnje javila nekje decembra, pa če se ne motim, je imela ful dela na faksu (če se motim, se opravičujem).

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.1.2009 1:27:03   
khurde
No, sem se končno prebila skoz vse napisano, pa sem raje vedno nov odgovor napisala, ker drugače pozabljam in potem gor pa dol po straneh skačem. user posted image user posted image user posted image

Glede knjig in vzgoje, to knjigo - Povezovalno starševstvo - imam namen si sposodit, pa malo prečekirat. Meni je ok brat vse te knjige, samo jih vzamem z rezervo - kar se mi zdi uporabno ali pametno, si zapomnim ali zapišem, ostalo spregledam ... v bistvu ničesar ne vzamem za suho zlato, ker je vsak človek/otrok pač svoja osebnost in vsem ne pašejo iste stvari, samo berem pa kot kakšen vir idej, ki bi jih mogoče lahko kdaj uporabila.

Meni je bila res ok knjiga Dojenje in materinstvo iz srca, smo že enkrat govorile o njej, ful poudarja individualnost otrok in pač delovanje po instinktu in srcu, ne nasvetih drugih ljudi. Zdaj pa berem knjigo Izziv poroda, samo - kot rečeno - jaz to vedno berem z distanco, kot zanimivost, potem pa pač sama precenim, koliko mi sploh pašejo razni nasveti in kasneje bom videla, kakšne zadeve sploh pašejo otroku.

Eh, sranje, še o nečem ste govorile, pa sem sedaj pozabila. Sem pa mislila napisati še nekaj na to temo, ki mi je ušla iz glave...

Grem počasi spat. Lahko noč!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.1.2009 8:10:00   
_kathy_
Jutro!
Evo kavica še za vasuser posted image .
Imamo kakšnega novega januarčka? Anina, je pa res drobižek, kot sem videla nekaj postov nazaj. user posted image
Jst sm dans ful slabo spala, vse me neki boli ...user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.1.2009 8:13:11   
snikolina
Jaz sem tudi imela na začetku filing, da je "zaprt krog januarčic", samo res je, da če ne sodeluješ dokaj redno, včasih postaviš "stara vprašanja" (to zdaj vidim, prej nisem), res je, da ljudje prej pogrešajo ali opazijo nekoga, ki se več javlja, pa čeprav samo na forumu in res je, da takih stvari ni ok vzeti preveč osebno, ker konec koncev se osebno ne poznamo in ne vem na podlagi česa bi te kdorkoli namenoma ignoriral.

Ni pa nobene zamere in tudi ne verjamem, da bi te kdorkoli popljuval, ker si anonimna, saj zato pa obstaja ta funkcija. Škoda le, da si to vzela tako osebno, pa če si premisliš, se pa še kaj javi, ni pa 100% (pri nobeni, ne samo pri tebi), da boš vedno dobila odgovor na vsako vprašanje in s strani vseh uporabnic. Sej za nosečnice pravijo, da nam spomin včasih nagaja, sploh če imamo za prebrati par strani za nazaj...

NAJPREJ DOBRO JUTRO!!
Danes sem zgodnja, ker grem ob 9h na CTG, pa neki me šraufa doliuser posted image tako da mogoče kaj bo. Upam samo, da ne bom notri ostala.

Kar se tiče zgoraj napisanega se strinjam s Khurde.
Tudi, če nisi dobila odgovora Anonimna, verjamem, da ni bilo namerno.

Grem na zajtrk potem pa akcija.

Lepo se mejte in naklamfajte par strani, da bom mela kaj za brat, ko se vrnem.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
16.1.2009 8:49:07   
Zvezdica
Jutro, sam na hitr, snikolina drž se danes.

Mislimo nate, če boš pa že cartala, nam pa itak sporoči.

Grem se k mojmu čmrlčku stiskat, je imel spet vročino. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
16.1.2009 8:53:00   
mimi30
Jst sm dans ful slabo spala, vse me neki boli ...

se podpišem.

Včeraj sva z user posted image gledala film, neko akcijo, brezveze. Glih tolk, da sem bila na koncu cela zlamana, ker sem sedela na gugalniku (kavč je predaleč), dvakrat mi je celo uspelo zadremat zraven. Bi blo bolš. če bi tle gor čvekala, sam se mi zdi, da moj na cajte že pike dobiva user posted image .

Khurde, sem imela namen odgovorit anonimni pa si ti vse tako lepo obširno napisala, da se lahk sam podpišem.
Jaz sem tud že večkrat misla nehat pisat, ker ste me spregledle pa sem si premislila, ker sem pač posiljena user posted image . Včasih smo malo preveč občutljive, pa pozabljive, pa šlampaste, pa jokaste,... ker nas zgleda hormoni dajejo. Ulla bi mi verjetno rekla, da je čas, da že grem rodit. Sem pogledala katera je pozabljiva in sem bila to kar jaz user posted image , .. ne pozabljiva, tak šlampasta, da sem tvoj nebom šla prebrala, da bo tvoj dragi šeluser posted image , pač razumeš kak hočeš, ko nekaj na hitro bereš. Un sling na stojalu je pa trenutno v akciji. Mene je tolk matru, da sem ga naročila.

nina166 sem vidla, da čekiraš. Si že kaj boljše?

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.1.2009 8:58:31   
mimi30
včeraj smo uživali na snegu in smo delali snežaka. Moj user posted image mu je za nos izvijač dal (ma oranžen ročaj), samo ga danes zjutraj ni blo več user posted image so ga že maznal. In to iz vrta, svašta.

Snikolina, drži se. Če te bodo hotli not zadržat pa še mal tam okol pa po stopnicah hodi user posted image , da bo šlo čim hitreje.

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.1.2009 9:02:52   
mimi30
zvezdica, kak pa veš kam rabiš klik? A jaz, če kliknem na prvi link tud vidim kaj rabiš?
Fino se pocartajta in naj se čim prej pozdravi user posted image .

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.1.2009 9:08:25   
PAJO
dobro jutro

se jaz se oglasim mal danes.za vse zgodnje nosecke ena user posted image .
vidm da vse bolj slabo spite zadnje case,no pol smo nekje na istem,
jz tud ne spim po 2 uri skupej,pa skoz se nekej premetavam....
no ja se malo pa bo vse za nami.

kaj boste kej pocele danes?vidm da bo soncek in bo spet lepo,
sm ze cunje dala prat...pol grem mal v kranj...

se slismo,lep dan user posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.1.2009 9:22:22   
ronja
Nejc je mel pa danes en pravi izpad. Se je zbudil po dnevnem počitku in kar v jok. Sem šla tja in ga hotla pomirit,.. je čist znorel, ... brcal okol sebe, tolkel z rokami, zverinsko se drl zraven,...ni variante, da mu sploh kaj dopoveš ali pa da ga primeš.Je vse skupaj trajalo kar lep čas, da je potem šel ven iz postelje in se nehal jokat, sam do večera nismo ugotovili zakaj bi to lahko bilo.

uf, mimi, tako hudo pri nas ni (bilo), hvalabogu, samo sem jaz bolj občutljivček, pa se zasekiram že če ni več smejko in če joče.

on bi pa bolj na oštro. pa kr kazen bi dal

hehe, ulla, meni se zdiš že ti čisto dost oštrauser posted image . kazen - taki mali???user posted image No, pri nama mava bolj podobne poglede - seveda sem spet jaz tista tabolj "soft", ampak vseeno - sva oba proti kakim hudim sankcijam. Največ kar je bilo, da sva jo odnesla v drugo sobouser posted image , ampak ne da bi jo zapirala kam, samo sprememba okolja dostikrat dobro vpliva.

kot bi res se ji fino zdelo, da zdej je pa orenk pritegnila pozornost

Ja, poznamo touser posted image . Zato se pa sekiram, če vidim, da jo ful hoče, čeprav ji jo dava - ker potem očitno ni dovolj...

No, da poročam: včeraj in danes, odkar se je zbudila, je Ronja pravi angelček, ves čas je ful nasmejana, rada je z mano, nobenega ljubosumja ali kakih hudih izpadov, skratka ko da bi jo zamenjali!!! Očitno tale taktika z ljubeznijo in nenormalno veliko pozornosti kar paliuser posted image user posted image . Zdaj je ne zahteva več nič bolj kot prej. Pazim pa, da pridem k njej zjutraj brez Lejle v rokah.

Včeri sva se pol v postli spraševala.. kaj nama je blo, da sva se v to podala???

hehe, moj lubi me to vsak večer vprašauser posted image . Ko se lih hočeva stisnit, pa se VEDNO ena od njiju zbudiuser posted image . Ampak so cukri, brez skrbi, pa potovanja so vseeno možna - malo drugače, ampak mi smo z Ronjo bili že na Cipru (z letalom, lubi je moral službeno tja) in v Rimu (z avtom z dvema prijateljema, ki sta en dan pred najino Lejlo povila prvorojenca). Tak da brez skrbi - ni konec življenja, ko dobiš tele male zgagiceuser posted image

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
16.1.2009 9:29:08   
sonček33
kiara - nikar se opravičevat...ni paniek sploh

uf tale masaža presredka, tole pa je podvig. matr pa si nisem mislila, da to tko boli, kako more šele ko mali z glavo ven rine.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
16.1.2009 9:33:54   
Shuka
Glede na to da je kar nekaj januarčic že rodilo a je kera masirala presredek pa ga pol niso rabili prerezat? Mislim, če je učinkovito?

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
16.1.2009 9:39:05   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ojla!

Jaz pa sem se odločla, da ne bom toliko pisala na forum januarčic, ker se enostavno pogovarjate samo med sabo. Ter drugih sploh ne spustite zraven.
Imam utemeljen razlog zato kar govorim. Vsakič, ko sem pisala in sem se postavila kakšno vprašanje včasih sploh niste odgovorile in ste me preprosto ignorirale.

To je moje mnenje pa brez zamere!
Če se strinjate z mano se, če pa ne se pač ne. Ter mi je tudi vseeno če me popljuvate, ker sem se odločila, da ostanem anonimna.

ena pred menoj je že napisla, da če se ne razkriješ težko rečem al sm te spregledala al te nism (govorim zase, ker samo zase vem komu in kaj odgovarjam),...
ni zamer,....
sem pa zdaj firbčna kera si

PAJO: kokr sm vidla maš rok 17.1 na seznamu, sam ko smo se pa na gorenjskih nosečkah pogovarjale mam pa v spominu 31.1, a sm kej zamutila???

danes pa učenje, učenje, učenje,...včeraj me je klicala sošolka in me je skor kap, u bistvu v 10 dneh mam možnost opravt 4 izpite, tko da sm rekla, da se bom potrudla da bi jih čim več nardila,....zdele bom šla še bodočemu možu spet dilce pomagat farbat, pa psa nafutrat,...

o Ronja živjo, sam dobra si da folgaš, me prou zanima kako bo meni šlo,..

no tisto svečko sm vzela, pa dala sm si un vir80 vložek, aaaaaaa sm jezna, kaj je to za en drek, sej res da je bombaž, samo tak velik pa debel pa nerodn, če ga sam na gate dam mi pol mem teče, kaj naj ga med ritnice potlačm user posted image user posted image user posted image

aja pa ena je sprašvala od peternostra oz. njegove hčerke,...jst mislm da more bit dobra, sej ma dobrga mentorja user posted image , jst bi bla ful rada pri temu stricu sam ga kmal ne bo več,....tko da nimam pojma al nej kr njegovo hčerko mam,.....ker stari dohtarji so vseen bolj izkušeni kot pa mladina,...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
16.1.2009 9:46:48   
ronja
od sebe? da bom delala tko, da ko bodo moji otroci odrasli, da ne bodo z grenkobo gledali za nazaj....sam to.

no, mal več pa žeuser posted image , da bosta meli srečno otroštvo, recimo...

Aja, jaz pa sem včeraj prebrala pol tiste knjige, ki sem jo dobila od očetove punce za novo leto: Kompetenten otrok, ful dobra, priporočam! ne gre zato, da bi ti dajala neke napotke, da moraš delat to tako pa tako, ampak bolj razlaga, kako naj razumemo določene reakcije - je fajn videt še drug pogled... Izhaja namreč iz predpostavke, da otrok vedno sodeluje s starši. Jaz se rada učim - od vseh mogočih ljudi, skoraj od vsakega se lahko česa naučiš - če ne drugega pa, kako ne delatuser posted image . Nisem tak ego, da bi si lahko rekla, da mi noben ne bo govoril, kaj je dobro in kaj ne - če da za svojo trditev argumente in razlage, seveda.

jancci, brala nisem tiste knjige Povezovalno starševstvo, ga pa baje furava - to pravijo tisti, ki so jo brali, pa naju poznajouser posted image .

je pa tak, da vsega pač otroku ne moreš dovolit, ne moreš ignorirat, če se začne igrat z vtičnico - pa čeprav je zaščitena...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
16.1.2009 9:57:07   
Ploha
masaža presredka: jst sm jo do zdej ene 3x delala, v bistvu mi je fnt delov, pa se mi ni zdela tako boleča, no mrbit je pa premal raztegvov, sej bomo še poskušal, zdej sam da tale izcedek umirim, sej pri men je bolj problem sproščenosti,...

aja pa nič več me zvečer in ponoč zgaga ne daje, a je to od tega ker se je otroček spustil mal nižje, ker tud trebuh je drugačne oblike,...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.1.2009 10:30:02   
nina166
Dan!

Današnja noč je bila spet katastrofalna...sploh ne morem spat, ker me vse boli kakorkoli se vležem. Jaz bi šla že kar rodit, pa se očitno Daša še ne strinja s tem.

Sem pa že včeraj zvečer napisala en post, pa ga nisem kopirala in mi ga ni poslalo. Pa ga navadno vedno kopiram, ravno včeraj pa ga nisem user posted image . Grem brat za nazaj, da bom lahko malo pokomentirala.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
16.1.2009 10:35:16   
uršika***
Živijo.
Zvečer je user posted image akcija spet bila, pa spet ni nič pomagaluser posted image - ma zdaj se ne sekiram več, očitno ne pomagauser posted image ,
se imava pa vsaj midva fajnuser posted image . Nobenega špikanja ne čutim, samo brcanje in boksanje- to je pa tudi vse.

Glede tele Anonimne si jaz sploh nebi belila glave- se še spomnete, kako je enkrat ena pisala svojo zgodbo, pa so takoj priletele še ene druge punce iz foruma in povedale da po vseh temah dela zgagouser posted image No, čist možno, da se ena spet norce dela, tko da če bi imela željo, da bi z nami komunicirala bi sigurno lahko, ker smo vsako lepo pozdravle in nismo nobene ignorirale- če so pa bila vprašanja že1001 postavljena pa se tudi meni ne da stalno eno in ta isto pisat. Nekateri se pač ne znajo vklopit- kaj čmo.

Ronja super, da vama je uspelo na tako lepo način tamalo spravit nazaj v normalno stanjeuser posted image Ti si supermami!!!!
Se zavedaš, kako hitro vama je to uspelo??? Jaz sem vedela, da ti bo, ampak da tako hitro pa spet neuser posted image user posted image user posted image

Saša se pa še zdaj ni nič javilauser posted image - najbrž je polno zaposlena. Le kako bo ona tole izpeljala, ko pa ima doma že dva razgrajačauser posted image

Ploha men kar slabo rata, ko pogledam te debele vložke.

Kako je pa potem to v bolnici- a nič mimo ne steče? Jaz si predstavljam, da gredo ven ogromne količine krvi(ali se motim????) A si je treba več vložkov zatlačit???

Jaz se pa nekak ne morem spravit nad tale presredekuser posted image Sem se odločila, da ga bom kar na miru pustila, če me bojo pa rezal, me pa pač bojo.

Zvezdica županjauser posted image kako se čveka v tvojem mestuuser posted image Bom užaljena, če mi ne boš odgovorila, ker sem enkrat to že vprašala, pa sem bila ignorirana(user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hec)
A mali ni še nič boljši????? še malo pikpok za njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ulla a je tebe mogoče kam odneslo? V Rim np?????? Ali si spet nevidnauser posted image

Sem imela pa danes moraste sanje. Da je že napočil torek, sem šla v porodnišnico in so rekli, da mi bodo naredil CRuser posted image Ponavadi sanje pomenijo kontra al kako je s tem??? Se spozna katera na te stvari???

Grem še malo na Netlog počekirat- polno kolegic je rodilo, pa lepijo gor take lepe slikiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
16.1.2009 10:39:42   
ronja

anonimna, imaš čisto prav, ampak verjemi, da ni nalašč in se ti opravičujem. Sama zdaj nimam časa brat za nazaj in navadno samo preletim kako stran, da vidim, če katera kaj meni piše, ostalo pa bolj tak tak... "stare januarčice" smo samo bolj tečne, pa večkrat zatežimo, če se naše vpr. spregleda... Tak da ne jemlji tega kot nalašč ignoriranje, ampak pač ti najprej padejo v oči niki, ki jih poznaš... pa kake teme smo že obdelali, pa potem pozabimo odgovorit še 1x...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.1.2009 10:40:40   
ronja
Glede na to da je kar nekaj januarčic že rodilo a je kera masirala presredek pa ga pol niso rabili prerezat? Mislim, če je učinkovito?

pri meni je bilo - obakrat...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.1.2009 10:41:26   
sonček33
Ma anonimna ne bit užaljena. Pridi k nam na klepet. Mi vsako sprejmemo. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.