khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ojla! Jaz pa sem se odločla, da ne bom toliko pisala na forum januarčic, ker se enostavno pogovarjate samo med sabo. Ter drugih sploh ne spustite zraven. Imam utemeljen razlog zato kar govorim. Vsakič, ko sem pisala in sem se postavila kakšno vprašanje včasih sploh niste odgovorile in ste me preprosto ignorirale. To je moje mnenje pa brez zamere! Če se strinjate z mano se, če pa ne se pač ne. Ter mi je tudi vseeno če me popljuvate, ker sem se odločila, da ostanem anonimna. To podobno sem pa en čas nazaj brala nekje na forumu, samo je bila pritožba čez RR na splošno (nič ne mislim, da si tudi ti tisto napisala, samo spomnila sem se). Uf, ne vem, če drugih "ne spustimo zraven", konec koncev je kar ene par bolj novih tu, ki so se pridružile šele v zadnjem mesecu in postale aktivne, pa prav lepo sodelujemo. Si napisala, da včasih sploh nisi dobila odgovora, samo veš, to se verjetno vsaki zgodi, tudi meni se je že velikokrat, pa pač vprašaš ponovno. Saj če malo prebereš za par dni nazaj, lahko vidiš, da je kakšna punca "potarnala", da ji nobena ni odgovorila, pa čeprav je "stalna udeleženka debat". Samo včasih ali ne veš odgovora in upaš, da bo kakšna druga kaj povedala ali imaš toliko za prebrati, da sproti pozabljaš veliko stvari ali pa je postavljeno tako vprašanje, o katerem se je govorilo stran nazaj in misliš, da bo tisti, ki ga je postavil, še malo bral za nazaj in našel odgovore. Jaz sem tudi imela na začetku filing, da je "zaprt krog januarčic", samo res je, da če ne sodeluješ dokaj redno, včasih postaviš "stara vprašanja" (to zdaj vidim, prej nisem), res je, da ljudje prej pogrešajo ali opazijo nekoga, ki se več javlja, pa čeprav samo na forumu in res je, da takih stvari ni ok vzeti preveč osebno, ker konec koncev se osebno ne poznamo in ne vem na podlagi česa bi te kdorkoli namenoma ignoriral. Ni pa nobene zamere in tudi ne verjamem, da bi te kdorkoli popljuval, ker si anonimna, saj zato pa obstaja ta funkcija. Škoda le, da si to vzela tako osebno, pa če si premisliš, se pa še kaj javi, ni pa 100% (pri nobeni, ne samo pri tebi), da boš vedno dobila odgovor na vsako vprašanje in s strani vseh uporabnic. Sej za nosečnice pravijo, da nam spomin včasih nagaja, sploh če imamo za prebrati par strani za nazaj...
|