|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009 2. del
16.1.2009 21:28:35   
Jancci
Čer!

Men se pa ne da izvajat tele masaže presredka!! Sicer verjetno tudi nebi imela ne vem kakšnega efekta en teden po roku, ane!? user posted image

Bom pol tam tisti babici, ki me bo merkala tok bolj težila.. jo bom s kakšno veliko čokolado podkupila, da se izrecno potrudi, da ostane cel!! A sem optimistka, a? user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
16.1.2009 21:32:34   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Čer!

Men se pa ne da izvajat tele masaže presredka!! Sicer verjetno tudi nebi imela ne vem kakšnega efekta en teden po roku, ane!? user posted image

Bom pol tam tisti babici, ki me bo merkala tok bolj težila.. jo bom s kakšno veliko čokolado podkupila, da se izrecno potrudi, da ostane cel!! A sem optimistka, a? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Jast sem bila prvič rezana, pa sem masirala. Zdaj sem pa odločena, da ne bom masirala in izvajala teror nad seboj, ker itak moram rodit, kar ni lih simpl, pa če bom spet šivana, pač bom.

Jancci, ti kar bodi optimistkauser posted image . Jast sem prepričana, da bom rodila od šuba, tko da....user posted image Boste še vse izvedele.

i belive i can fly....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
16.1.2009 21:36:54   
Jancci
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Jast sem prepričana, da bom rodila od šuba, tko da....user posted image Boste še vse izvedele.

Ja to pa itak!! To bo 1,2,3 vse fertik, pa še orgazem bom zraven doživela!!! Komi čakammmmmmm!! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Jancci -- 16.1.2009 21:39:05 >

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
16.1.2009 21:42:46   
nina166
Dober večer čvekice!

Uspavanje uspelo, zdaj pa še malo tule pokomentiram, drugače toliko napišete da se kar izgubim user posted image

sončni žarek kako to da boš imela CR...pardon, samo sem pozabila zakaj

kiara kako pa zgleda amnio...jaz je še nisem imela

ulla user posted image user posted image user posted image user posted image za Ulo, da se čimprej pozdravi. Kkako se prav napiše Ula ali Ulla...pa ne mislim na tvoj nick ampak na malo princesko user posted image

Limona a veš da pravijo, da naj bi bil drugi otrok navadno nasprotje prvega user posted image  user posted image . Mogoče pa ne bo vzel po tebi in se bo velikokrat zbujal user posted image  Saj se malo hecam...ti privoščim še enega tako pridnega kot je Lin

Sončni žarek tudi mene je že strah kako bo doma, ko bom v p. Naš mali je namreč navajen, da gre mamica zvečer zraven njega spat in da se še malo pocartama v postelji predno zaspi...brez tega pa sploh ne zaspi. Sicer bo ati doma, samo ne vem kako jima bo kaj uspevalo. Upam samo, da boma lahko šle kmalu domov in da ne bo tako kot prvič ko sva mogla bit v p 9 dni.

AQ lepo da si  našla malo časa še za nas. Upam, da bodo kapsule pomagale in da Noaha ne bod več matrali krčki...ker ti mali so res tako bogi, ko jih zvija...pa še nič kaj jim ne moreš pomagat.

Zvezdica imaš pa pridnega sina, da se že sedaj ukvarja z računanjem user posted image  user posted image  user posted image . A se že pripravlja na šolo user posted image  Kako pa je zdravje...je kaj boljši?

saša user posted image  user posted image  user posted image  za tako hiter porod. Pa super da sta starejša dva tako dobro sprejela brateca. Pa hitro se nauči limat slikice, ker bi jaz tudi rada vidla vašega sončka...najboljše kar vse tri. user posted image  za Eneja, da se čimprej reši vročine.

Zdaj pa grem še kaj prebrat, pol pa spat...mi kar slabo rata, ko se spomnim, da morem spat, ker bo verjetno spet katastrofalna noč...poročam jutri user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
16.1.2009 21:44:14   
nina166

Jast sem prepričana, da bom rodila od šuba, tko da....user posted image Boste še vse izvedele.

Ja to pa itak!! To bo 1,2,3 vse fertik, pa še orgazem bom zraven doživela!!! Komi čakammmmmmm!! user posted image user posted image

Tudi jaz računam na to...na kratek porod, z minimalnimi bolečinami user posted image  A mislite, da je to možno user posted image . Sicer pa pravijo, da če se prepričaš v to, da bo res kratek, da potem je res. Bom vidla če drži user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
16.1.2009 21:52:23   
Jancci

IZVIRNO SPOROČILO: nina166
Tudi jaz računam na to...na kratek porod, z minimalnimi bolečinami user posted image  A mislite, da je to možno user posted image . Sicer pa pravijo, da če se prepričaš v to, da bo res kratek, da potem je res. Bom vidla če drži user posted image

Ne če je možno... TAKO BO in PIKA!! user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
16.1.2009 21:55:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ej zvezdica a to pr teb teli linki, a če samo kliknem gor je namen dosežen a morm pol še kej v mestu klikat???

to sm jo že jst sprašvala, pa me je ignoriralauser posted image user posted image user posted image al pa sm jst pol njouser posted image user posted image

jancci največ je od babice odvisno, kaj bo s presredkomuser posted image kolk ma pa čokolada zravn, pa ne vemuser posted image

Ja to pa itak!! To bo 1,2,3 vse fertik, pa še orgazem bom zraven doživela!!! Komi čakammmmmmm!!

user posted image user posted image user posted image user posted image thats the spirit user posted image

Kkako se prav napiše Ula ali Ulla..

je kr Ulauser posted image

sm en film pogledla, zdej še magnezij spijem, pol pa najbrž da grem spatuser posted image oz. tist kar pač počnem namest spanjauser posted image

(odgovor članu Ploha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2957
16.1.2009 21:56:29   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: nina166

Jast definitivno verjame v to, ker v prvo sem bila prepričana, da bom v roku 8 ur po prvem poadku že cartala, pa sem dejansko 6 ur kasneje že imela malega v naročju.

Nina, ja naš mali sam šteje pa računa, računa zadnje dni skoz user posted image user posted image user posted image user posted image Sicer še vedno prehlajenuser posted image
Kar se psanja tiče, se prepričaj da boš super spala, pa poročaj jutriuser posted image

Jast bom danes dala liama spat v njegovo sobo, me je kar malo strah, ker se bojim, da bi spet zakuhal ponoči, jast se pa ne bi zbudila, Samo mi trije ne moremo spat na eni postelji, ker najin dolgin zavzame vso posteljo in mene tako bajsko kar dol zbrcauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
16.1.2009 21:59:06   
Zvezdica
Uh še tole, namerava katera kupit tale elektronski aspirator? TUKAJ

Jast razmišljam o tem pa o tistem baby vacu, samo tista reč s sesalnikom me enostavno ne pritegne. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
16.1.2009 22:01:48   
Anonimen
Uh še tole, namerava katera kupit tale elektronski aspirator? TUKAJ

men ne odpre....

morm pa rečt ( sem že večkrat sicer...khmuser posted image ) da je baby vac superuser posted image jst mam sesalc kar v kotu postavljen, tko da sam priklopim gor in akcijauser posted image mi je pa tud prvo blo čudno, pa kr nekak grozljivo s sesalcem nos pucat otrokuuser posted image sam pol k doživiš taprvi zabasan nos, pa vse kar sledi, pač probaš vse....in se je super obneslo. no, se šeuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2960
16.1.2009 23:08:13   
Zvezdica
tule

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 16.1.2009 23:14:11 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
16.1.2009 23:12:19   
Zvezdica
Sej pravim, itak da vse probaš, z Liamom sem imela navaden vakum, tisto reč za nekaj €, pa je blo, ampak mali ni bil prehlajen do 17. meseca, zdaj, ko bo drugi otrok kar malo dvomi, da bo zdržal tako dolgo brez prehladauser posted image

Jast sem bolj na izzi, če se le da je bl simpl. Ma najverjetneje bom kupila tole zadevo, elektronsko, če pa se ne obnese, pa baby vac.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
16.1.2009 23:15:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

ej zvezdica a to pr teb teli linki, a če samo kliknem gor je namen dosežen a morm pol še kej v mestu klikat???

to sm jo že jst sprašvala, pa me je ignorirala al pa sm jst pol njo

Itaq da sem te, pol pa še ti mene, zdaj pa mava user posted image In zdaj si komot užaljenauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.1.2009 8:08:31   
Anonimen
jutrouser posted image

sam tole sm pršla napisat, me je sms zbuduuser posted image

Ob 5:47 uri se je rodil mali David. Pozdrav vsem januarčicam.

petra88

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa froštkatuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.1.2009 8:20:38   
_kathy_
petra88, čestitam za Davida!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Končno si se nama pridružil!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.1.2009 8:26:40   
Jancci
Dobro jutro!

Evo, včeraj se je še praskala po celem telesu, danes pa že pestka!!!

ČESTITKE!!!!! user posted image user posted image user posted image

PS. počasi vsi pridemo na vrsto

(odgovor članu _kathy_)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.1.2009 8:37:31   
Ploha
Petra: čestitke!user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.1.2009 8:40:49   
Ploha

PDP 

Ime   (št.user posted image , št.user posted image )    starost     pregledi        spol     IME    porodnišnica

1.1.09    
jerči            (2,1 )    29        pregled:                                          
metkica23   (1,0)    28        pregled:                     
detece       (1, 0)     25       RODILA            user posted image     RUJ           
mima 83   (1,0)     25         RODILA           user posted image    JAKOB                  
 2.1.09
uršap        (1, 0)     21       RODILA                user posted image      ŽIGA             
petra28    (2,1)       ?        pregled:                user posted image
tančkaa    (  ,   )      ?        pregled:                user posted image
 3.1.09
*m*o*j*c*a (1,0)  22       RODILA              user posted image     MEDEA     SG             
krtekxx     (3 ,2user posted image )  ?        RODILA               user posted image      BRITA       KR    
 4.1.09   
rosancy    (1,0 )     22     pregled:                  user posted image               
marjetica84 (1,0)  24     pregled:                   user posted image                    
pikapoka2   (2, 0)  26    RODILA                 user posted image   NEŽA    SG  

5.1.09    
ac           (2 ,1 )      35     RODILA                user posted image
6.1.09    
kinokija   (2 ,1 )      ?      RODILA                  user posted image
OLjica    ( 1,0) )     28     RODILA              user posted image     FILIP         
sasa78  (3, 2user posted image )  30        RODILA             user posted image     ANŽE     NM
african queen(3, 2user posted image )32       RODILA        user posted image     NOAH    PO
acitak   (1 , 0 )      ?                RODILA        user posted image     NIKO      
7.1.09 
štrukelček (1, 0 )  25     RODILA              
user posted image       TAJ      
8.1.09  
dejcka      (3, 2)     ?      pregled:                  user posted image
mariolinka(1,0)      24    pregled:                  user posted image
9.1.09
niia       (1 ,0)       26     RODILA                   user posted image        OSKAR
magor  (5 , 4)      35      pregled:                 user posted image
vita_kp (2, 1)        ?      pregled:                  user posted image
10.1.09
babuška84(1 ,0)   ?     pregled:                                            
11.1.09
tjoka        (1,0)    32     pregled:                   user posted image
12.1.09
dušk@     (1,0 )     ?     pregled:                   user posted image
tadeja81 (  ,  )      ?     pregled:                   user posted image
mavrica24 (1,0)    29   RODILA               user posted image     MARKO
jancci       (1,0)     31    pregled: 12. 1.        user posted image            KR
14.1 09
petra88    (1,0) )  20  RODILA                 user posted image      DAVID  NG
15.1.09   
barba     (2,1)     27    pregled:  14.1           user posted image           KR
16.1.09
snežinka7(1,0)    27  pregled:                     user posted image           MS
snikolina  (1,0)    29   pregled:                     user posted image              
17.1.09
Ronja       (3,1user posted image )  30  RODILA                   user posted image   LEJLA  LJ    

via_2      (2,1)      32  pregled:                      user posted image  
najki        (1,0)    28    pregled:                    user posted image  
Kiara24   (1,0)    24    pregled: 8.1              
           KR
18.1.09
_kathy_   (1,0)      ?    pregled:                     user posted image           CE
trebušolinka(1,0)) ?   pregled:                      user posted image
limona     (2,1user posted image )  30  pregled:                    user posted image   LIA
srečnica   (  , )        ?   pregled:                    
19.1.09 
pebi       (3,1)       ?   pregled:                      user posted image
soncnica (2,1)      ?    pregled:                      user posted image
20.1.09
uršika***(1,0)  24   pregled:                       user posted image ALEN  BREŽICE
barbž      (1,0)    24  pregled:                       user posted image
haidi       (2,1)    26   pregled:                       user posted image
Petri_    (2,1 )     ?     pregled:                      user posted image

22.01.09
sončica23 (?, ?)   ?   pregled:                       user posted image
lunica 12  (1, 0)  21 RODILA                    user posted image   ANINA   CE
23.01.09
temtem (1,0)     27   pregled:                       user posted image          LJ

24.1.09
Zvezdica (3,1user posted image )30 pregled:    22.1            user posted image         LJ 
*m*t*    (1,0)    23  pregled:                        user posted image
marusa80( x ,  x )?  pregled:                        user posted image            
25.1.09     
aleksandras (1,0) 28 pregled:                     user posted image
vrtnica84  (1,0 )  ?    pregled:                      user posted image   ANA
26.1.09
nina166  (2,,1user posted image ) 25 pregled:                    user posted image DAŠA  CE    
sončni žarek(2,1)29  pregled:                     user posted image                                                                  

27.1.09
drdra      (2,1)   ?     pregled:                      user posted image
sonček33 (1, 0)  29 pregled: 13. 1.            user posted image
crtka       (2,1 )    ?  pregled:                       user posted image
khurde   (1,0)   25   pregled: 16. 1.            user posted image                     
28.1.09
hijacinta (1,0)   ?    pregled:                       user posted image
29.1.09    
symona  (2,1)   28  pregled:                      user posted image
ploha      (1,0 )  21 pregled: 21.01., 19.1   user posted image      
30.01.09
m333       (x , x ) ?  pregled:                       user posted image
anej01     (2,1)  ?   pregled:                       user posted image
PAJO       (2,1)     22    pregled:                 
31.01.09
ULLA80 (2 ,1user posted image ) 28 pregled:                      user posted image        CE 
mimi 30 (2,1user posted image )  ?  pregled:19.01              user posted image       CE

Dobrodošle na seznamu !!!!
 Trenutno nas je 69!
Pričakujemo:
9=user posted image
13=user posted image
47= user posted image

user posted image
1.12. 08      DETECE                        user posted image   RUJ     2660g      49 cm     user posted image user posted image    PDP (1.1.2009)
19.12.08     AFRICAN QUEEN        user posted image    NOAH  3090g    50 cm      user posted image user posted image   PDP (6.1.2009)

21.12.08     AC                              user posted image     MAJA   3060g      51 cm      user posted image user posted image   PDP (5.1.2009)

24. 12. 08   KINOKIJA                                                                      user posted image user posted image    PDP (6. 1. 2009)

24. 12. 08   URŠAP                       user posted image      ŽIGA    3500g   51 cm         user posted image user posted image   PDP (2. 1. 2009)

29.12.08    MAVRICA24                  user posted image      MARKO  3600g   52 cm     
user posted image   user posted image     PDP (12.1.2009)
31.12.08    M*O*J*C*A               user posted image     MEDEA  3580g     48 cm     user posted image user posted image   PDP (3.1.2009)
01.01.09    MIMA83                      user posted image     JAKOB   3900g     52 cm     user posted image user posted image      PDP  (2.1.2009)
03.01.09     OLJICA                        user posted image      FILIP    3450g      52 cm  user posted image   user posted image    PDP (6.1.2009)    

03.01.09      RONJA                        user posted image       LEJLA   3520g    53 cm    user posted image user posted image      PDP (17.1.2009)

04.01.09      KRTEKXX                   user posted image        BRITA   3390g    54 cm   user posted image   user posted image     PDP (3.1.2009)

06. 01. 09  
   SAŠA78
                  user posted image        ANŽE   4210g    53 cm      user posted image user posted image     PDP (6. 1. 2009)

07.01.09        PIKAPOKA2           user posted image        NEŽA   3280g     50 cm     user posted image user posted image      PDP (4.1.2009)

11.01.09        ŠTRUKELČEK          user posted image         TAJ      4040g    55 cm      user posted image user posted image     PDP  (7.1.2009)

12.01.09       ACITAK                   user posted image         NIKO    3400g     51 cm     user posted image user posted image       PDP (6.1.2009)

12.01.09       NIIA                       user posted image          OSKAR   3740g     54cm     user posted image user posted image        PDP (9.1.2009)

15.01.09       LUNICA12              user posted image         ANINA      2800g    48cm   user posted image user posted image      PDP (22.1.2009)

17.01.09       PETRA88                 user posted image     DAVID                                      user posted image   user posted image    PDP (14.1.2009)                            

user posted image user posted image user posted image user posted image    ČESTITKE!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
17.1.2009 8:43:23   
Ploha
zvezdica: zdej ko vem kako, bom pa vsak dan klikala,...

ja štrihala sm ene dilce za garažna vrata pa sm bla že čist fuč,...

joj kolk me kolki dons bolijo, v bistvu me že celo noč, nism čist nč spala, zdej pa tolk boli, da mi je prou smešno user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
17.1.2009 9:25:46   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

jutrouser posted image

sam tole sm pršla napisat, me je sms zbuduuser posted image

Ob 5:47 uri se je rodil mali David. Pozdrav vsem januarčicam.

petra88

Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdej grem pa froštkatuser posted image

Petra ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
17.1.2009 9:26:50   
Zvezdica
joj kolk me kolki dons bolijo, v bistvu me že celo noč, nism čist nč spala, zdej pa tolk boli, da mi je prou smešno

Danes sem tudi jast bolj boga s kolkiuser posted image Ma ne vem zakaj me to vsake tok prime, sem že sita počas.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
17.1.2009 10:14:53   
VRTNICA84
Dobro jutro!

Že dolgo vam nisem pisala, ker enostavno nisem imela časa. Priprave in še zadnja dejanja za prihod naše pupe so me čisto utrudle.
Zadnje dneve me full bolijo kolki in vse, ampak drugače pa je vse ok.
Upam, da ste tudi ve ok.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
17.1.2009 10:16:52   
sonček33
Vrtnica smo ravno včeraj spraševale po tebi. Kako si? Počutje sicer?

Tudi mene so danes ponoči tako boleli kolkii, pa kar na zadnjico se še preseli ta bolečina. Sem mal pred peto vstala, se mal sprehajal po hiši pol pa skočila nazaj v toplo posteljo okol pol šestih. Čez dan mene nič ne bolijo.

Zvezdica, a Liam je boljše.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
17.1.2009 10:32:11   
sonček33
A gre danes katera rodit?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
17.1.2009 10:32:51   
sonček33
jancci vidim te, dej kej povej no

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.