|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:27:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
   RE: Julijske čakulone 08 VII. del
15.1.2009 23:27:36   
Anonimen
user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Metuljcek ob taki pozitivni energiji vama bo  kaki zrasel do neba! Haha, pridem obirat, lol

Lex menda ne bojo pozabili.user posted image Mene so tudi že prilike prehitele. Pa bodo nove prišle. Se ne sekiram več.

Angelina jutri grem v trgovino pa bom malo pošnjofala za tem sadjem. user posted image user posted image

Zdaj pa še grem eno L prilepit. Sem obljubila Dzaniki.user posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:28:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
15.1.2009 23:28:40   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Ste jih dale že h komu drugemu v varstvo preko noči?!

eh, nimam komu. pa bi z veseljemuser posted image ga še niti za eno uro nisem dala kam. pa sej bo... ko bo večji bo pa že kam šel user posted image

K lubici ja!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2304
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:29:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2305
15.1.2009 23:29:48   
lex
lumpa tvoj luka ma tako št. kot moja Alina - si res boga, moji vsaj malo počasneje rastejo, pa se mi zdi, da kar iz aleksove omare v alinino pospravljam coteuser posted image

angelina http://www.hiti.dk/animationer%20index.htm (zg. jezički ti pokažejo slikce) in http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=20&ziel=flowers

< Sporočilo je popravil lex -- 15.1.2009 23:30:41 >

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:31:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2307
15.1.2009 23:31:45   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

nič, zdaj pa res grem user posted image

nočka user posted image

jaz tudiuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2308
15.1.2009 23:32:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

Ste jih dale že h komu drugemu v varstvo preko noči?!

eh, nimam komu. pa bi z veseljemuser posted image ga še niti za eno uro nisem dala kam. pa sej bo... ko bo večji bo pa že kam šel user posted image

K lubici ja!!!

user posted image  ali večim...user posted image

Umpa...imaš ZS

lex, hvalauser posted image

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2309
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:32:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2310
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:33:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2311
15.1.2009 23:34:50   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

naš lump je zdej na 86 bodyih, sem tak jezna... sva mu kupla 6 novih bodyeh 80 zadnjič in vse je premajhno, ma en teden, dva in menja celotno garderobo, dela ati za cotke, vse žabice sva danes nove kupla 86...

OMG...moja nosi po večini 62/68 user posted image
resnično bom začela razmišljat, da ji bom dala kako pohano bedro user posted image

Luka nosi že 86-ko???? Pridna sta! Bravo žabica mala! Hopla!
Levinja lahko se za nasl. teden zmenimo, ja!!!user posted image Meni bi pasal en čvek. Komaj čakam!

Lex kaj se nisi poslovila?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2312
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:36:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:38:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2314
15.1.2009 23:38:38   
frutka_

frutka, če bo šel k ljubici bom vesela. lahko bi šel k ljubčku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lex, ne sej bogi je ati ko dela sam še za cotke user posted image user posted image user posted image
ma ja ful neki raste, sam sem pa zihr, da bojo pa 86 držale vsaj neki časa! vsaj kak mesec menda, ker sma spet dala danes 40 e za cotke, pa morma kupit še hlače in to se men zdi dosti, vsak mesec 50 e no.

Jaz sem običajno še veliko več na mesec porabila za cotke. Prvič. Ko nisem dobila ma niti ene plenice. Zdaj v drugo pa sem dobila od dveh prijateljic nekaj oblačil za deklico, paše vseeno ji vsak mesec kupim nekaj novega.
Pa meni se oblačila še ne zdijo tako draga kot so dragi čevlji. Itak , da kupiš malo boljše in pod 50eur/kom nimaš kaj za gledat. Zdaj pa računaj.

Neposredna povezava do sporočila: 2315
15.1.2009 23:39:53   
frutka_

frutka ja bravo 10 kilska žabica user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj ,še vedno je žabica. Drugo leto pa je lahko že žabček. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2316
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:41:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
15.1.2009 23:42:23   
frutka_
Lahko noč žabček in mamica!

Neposredna povezava do sporočila: 2318
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:42:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2319
   [Brisano sporočilo]
15.1.2009 23:42:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2320
16.1.2009 0:00:43   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

IZVIRNO SPOROČILO: ilatic

Je pač moški. Len. Kaj češ?

Je to to a ne? Da je len. Sam da je to pol mi ni panike!

ilatic, don't worry, Tarik se bo enkrat kar obrnil, bos videla. In potem ne bo konca. Tocno tako je pri nas. Ne vem, mogoce jo je pa spodbudilo to, da ji je sestra pri P rekla, da je mala lenobica ... in potem se je naslednji dan zacela obracat kot ta velika. Probaj in mu reci tako, potem pa cez kaksen dan porocaj - morda je v tem ves stos!

Izgleda pa obracanje nekako takole:
before:
user posted image

after (beri: po pol sekunde):
user posted image

Filip pa se sploh ne mara več obrniti na trebuh. Že kakšnih 20 dni se ni sam obrnil. user posted image

Mi lahko zaupaš kje si kupila puzzle. Mi je zelo všeč. Filipu bi bila tudi najbrž, ker ima zelo rad žive barve, pa da je čim bolj pisano.

Glede kilogramov - med nosečnostjo sem se zredila  za 8 kil, do novembra sem jih zgubila 11kg, decembra pa sem jih dobila 4 kg kljub dojenjuuser posted image

Glede stolčkov - Filip je dobil Triptrap stolček za božička od dedija, ampak ima noge na A.

Z možem sva se odočila, da bomo imeli ta stolček pri babici.
Doma pa bomo imeli triptrap stolček, ki ima noge na L.

Jaz sem pa dobila za 2 eura višjo porodniško.

lahko noč.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
16.1.2009 0:06:31   
tims
s

< Sporočilo je popravil tims -- 16.1.2009 0:10:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 2322
16.1.2009 0:09:09   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

No, da še jaz povem svojo štorijo okol teh slikic tukaj.

Prej glih gledam, ko ste nalimale una dva, pa pride moj...malo čudno pogleda user posted image ..reče: "Na kerem forumu pa tej si ti?" Rečem: "Ja na RR." Pa reče: "Ja samo na KERI TEMI pa?" Spet jaz: " Na julijkah!" On: "In to so že otroci? Ok, mi je jasno zakaj hodiš tak pozno spat."  user posted image  user posted image user posted image

Tole sem se pa narežalauser posted image user posted image user posted image

Sicer sem vam pa samo prišla zaželet lahko noč. Sem že z Nino zaspala, pa sem se spomnila, da stroj še pere, tko da počakam še teh pet minut, da konča in presenetim samo sebe, ko bom v pojstli pred pol eno.

Lahko noč vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 2323
16.1.2009 0:09:47   
tims
Ja, prov fajn, prej mi je pa napisal, da ni poslano user posted image . Kr neki.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
16.1.2009 0:17:51   
Blacky30
Evo, končno sem se sparkirala na comp in imam mir. Dragega sem spravila spat (metuljcek, jagod ni bilo, ker niti prav gledat ne moreuser posted image ), bo zdaj verjetno tableta prijela, da bo jutri kot nov. Torej, ura je 22.31, me zanima, koliko bo, ko bom tale post objavila in upam, da prebrala do konca.user posted image  Ja, ni dolgo trajalo, ker sem vmes še v živo debato zašla in sem spet izgubila nekaj časa.user posted image

Ravno sem dobila mail od 24ur, da je v NY strmoglavilo letalo, ker se je v motor zaletela jata ptic. WTF???user posted image user posted image user posted image

Lumpa, nanka, populis, ilatic, netki, evo nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje!!!
Slavljenčki, vse naj naj ob vašem mini tiny prazniku!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gilo, krasne fotke!!!user posted image

Rovarka, vauuu, tak blizu imata Tia in Taja rd??? Superca!! Ja, če bi blo na isti dan, pa bi blo še boljše. Moji sestrični, sestri imata na isti dan rd, samo 5 let razlike.user posted image

Aja, še to - pomešanje avatarjev z nicki. Jaz pa vedno zamenjam mirjam80 in tinky, potem pa mi ves tekst tak čudno zveni, pa le pogledam boljše slikico, ker drugač samo vidim modro. Pa majusko in almero pogosto zamenjam, ko samo z eno očko škilim. Ja, pa res, Dzanika me je spomnila tudi na levinjo in rebeco.

Hvala za pohvale okol naših slikic.user posted image

Mirjam, čestitke prijateljici ob rojstvu Nejca. Btw. izbrala je prekrasno ime.user posted image user posted image user posted image  Kar me spomni na to, da sem zadnjič gledala seznam in ugotovila, da niti enemu julijčku ni ime Nejc. Hmmm, a gre ven iz mode?? Pa Zarje menda tud nimamo, pa Taje, Aline, Aleksa, Sare, Marka, imamo pa Ano, Nino. Kaj še, pomagajte malo. Uf, spet ena fajn statistika.user posted image user posted image

Rebeca, poročaj o vlažilcu zraka, pa kak linko pripopaj, plis.user posted image

Netki, Nejc mi je tudi včeraj ponoči tak kašljal, da je na koncu bruhal, revček. In to se tak pogosto dogaja. Ker ga sluz moti, ko se uleže, ga začne dražit v grlu. Sicer pa je čez dan čist ok, nič prehlajen, nič.user posted image

Evo, tims, po tvoji želji sem najela človeka, dva profesionalca,ki obvladata stvar, da porihtata tega vašega natakarja:

user posted image      user posted image

Ko jih porihtata, pa hitro menjajte lokal. Pa populis, vseeno jim pošlji pritožbo, če si bodo le blagovolili spraznit p.p.user posted image user posted image

Karamela6, daj poročaj, kaj je to s Katarino Kresal in odvetničkom????

Ok, obupala.............ja ne mogu više.............

umoran, umoran sam prijatelji, umoran................i od branja i od deca, umoran..........

idem sad na spavanje.......lalalalalalalalalala..........user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?