Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:50:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko sam neki vprasam... Sedaj mi je prijateljica po msn razlagala da se je plin full podrazil je to res? parvi da je bila prejsnja poloznica 80 euro, sedaj pa 480 euro????? Pa jaz ne vem a je to mozno al kaj? Je res. Ker se je plin poleti FUUUUUUL podražil (takrat se seveda ni toliko poznalo, ker se ni ogrevalo drugega kot vodo za umivat), zdaj pa se to hudo pozna na položnici. Za primerjavo: mi smo februarja 2007 in zdaj porabili enako kubikov plina, položnica je pa še 1x višja!!! Torej tisti znesek krat 2. Od januarja 2008 je položnica višja za znesek krat 1,5
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:51:44
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko sam neki vprasam... Sedaj mi je prijateljica po msn razlagala da se je plin full podrazil je to res? parvi da je bila prejsnja poloznica 80 euro, sedaj pa 480 euro????? Pa jaz ne vem a je to mozno al kaj? Mislim, da je bil sedaj poračun plina. JE sestra nekaj razlagala, da imajo v dobrem. Mi plačujemo po vsakomesečni porabi, ni nič poračunov.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:56:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko sam neki vprasam... Sedaj mi je prijateljica po msn razlagala da se je plin full podrazil je to res? parvi da je bila prejsnja poloznica 80 euro, sedaj pa 480 euro????? Pa jaz ne vem a je to mozno al kaj? Mislim, da je bil sedaj poračun plina. JE sestra nekaj razlagala, da imajo v dobrem. aha....no pol pa stekam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:56:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika eh sem zaj..... tega od tomija ko nejc od jane ...mamo tudi...no oba sta super Koliko stane pa kje ste ga kupili? KLIK sva ji ga kupla za božička v baby centru...je bil v akciji 39 90...zdaj je 50 mislim Hvala tud tebi... Cenovno bi sfolgali samo sedaj moram pa najti khe prodajajo Tomy v Kairu.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko sam neki vprasam... Sedaj mi je prijateljica po msn razlagala da se je plin full podrazil je to res? parvi da je bila prejsnja poloznica 80 euro, sedaj pa 480 euro????? Pa jaz ne vem a je to mozno al kaj? Je res. Ker se je plin poleti FUUUUUUL podražil (takrat se seveda ni toliko poznalo, ker se ni ogrevalo drugega kot vodo za umivat), zdaj pa se to hudo pozna na položnici. Za primerjavo: mi smo februarja 2007 in zdaj porabili enako kubikov plina, položnica je pa še 1x višja!!! Torej tisti znesek krat 2. Od januarja 2008 je položnica višja za znesek krat 1,5 Barabe so pametni pa so to poleti podrazili, da folk se opazil ni...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 16:00:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Pri nas je nehalo snežiti tko da grem počas spokat za tamalo in jo oddat tašči ,ki že komaj čaka da jo bo imela jst pa v šolo hujšanja pogledat kolk spet nisem shujšala Ma kolk me je minil vse skup zakaj te je minilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 16:00:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko sam neki vprasam... Sedaj mi je prijateljica po msn razlagala da se je plin full podrazil je to res? parvi da je bila prejsnja poloznica 80 euro, sedaj pa 480 euro????? Pa jaz ne vem a je to mozno al kaj? Je res. Ker se je plin poleti FUUUUUUL podražil (takrat se seveda ni toliko poznalo, ker se ni ogrevalo drugega kot vodo za umivat), zdaj pa se to hudo pozna na položnici. Za primerjavo: mi smo februarja 2007 in zdaj porabili enako kubikov plina, položnica je pa še 1x višja!!! Torej tisti znesek krat 2. Od januarja 2008 je položnica višja za znesek krat 1,5 Bi mogla bit še plača x 1,5
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 16:06:52
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čmrlika dobila sem pesmice se že sučejo,ful so dobre,res ti hvala Ni zakaj, kot sem rekla, upam, da vama bodo v veselje... Moja Taja obožuje petje teh pesmic, pa kr poplesuje zraven skoz
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 16:07:55
|
|
|
|
barbaw
|
Maja se mi zdaj drajsa po riti po dnevni in počasi bo prilezla do kuhinje. Dobila je dar govora in počasi se bo spet kaj naučila. Je bila prav zanimiva ko je gledala skozi okno in nekaj čebljala in mahala papa. Jaka pa je šel z babico do enega hribčka, da se bo lahko malo sankal. Pa snežaka sta postavila prej. babi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 16:30:49
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Estrella- meni je tud ena avatar drpnila... na julijkah 2009 ......... Bom morala jo pregnat..jaz sem prva prišla Pa za seznamček...imava prestavljeno posvetovalnico v ponedeljek...na 2 .februar...sem prestavla, če nam rata it v podčetrtek... če bo taja zdrava ,...Prosim , prosim, prosim.... da bi bla.......
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 16:35:45
|
|
|
|
Čmrlika
|
pa kje ste vsee, ko jaz rabim tolažbo... Taja in podnajemnik sta se vdala in končno spi..........
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 16:40:58
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika pa kje ste vsee, ko jaz rabim tolažbo... Taja in podnajemnik sta se vdala in končno spi.......... Jaz kukam tu in tam, ker se z Majo igram.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 16:51:17
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika pa kje ste vsee, ko jaz rabim tolažbo... Taja in podnajemnik sta se vdala in končno spi.......... Jaz sem tudi zmeraj kje v bližini. Bi jaz tudi lahko dobila te pesmice???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:01:20
|
|
|
|
špelin@
|
Obup, Gregi danes od jutra sploh ni še nič spal, zdajle se pa tudi noro bori, da ne bi zadremal Čmrlika, a ti imaš tudi "dvojnico"?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:08:33
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Obup, Gregi danes od jutra sploh ni še nič spal, zdajle se pa tudi noro bori, da ne bi zadremal Čmrlika, a ti imaš tudi "dvojnico"? Ne morem verjet, da Gregi noče nič spat. Moj Vid ima danes že tretjo rundo spanja, vsako po 1,5 ure.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:09:58
|
|
|
|
špelin@
|
Končno je mrknil!!! Zdaj grem lahko položnice plačevat...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:10:02
|
|
|
|
tilči
|
http://www.hofer.si/si/html/offers/58_9548.htm Ali je bila katera danes v Hoferju in zasledila tale inhalator? Malo sem gledala po forumih,pa so jih baje že vse razgrabili.Ali ima katera kakšne veze,če jih bodo kje še dobili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:13:18
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Hvala vam vsem za tople besede , ampak itak sploh ne uspem komentirat, ampak sdamo tole pa mooooraaaam. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje? Men se zdi ta izdelek zelo fajn in ga iscem tu pri nas ze 1 mesec..pa ga ne najdem. Hojca se mi zdi da je nezdrava, tole pa mislim, da je uredu saj se otrok sam dvigne in sprehaja ce to pac zmore se pravi po svojih zmoznostih in volji. Kjeeee naj jaz to kupim ?????? V glavnem Naty... zelo dober nakup ej mi imamo tole, pa je prehiter za Nejca, se mu kr odpelje, da se pa pol v kolo sestavit Ma kaj je dober!!!!!!!!!!!!! jaz bi to mela Mislim ne jaz ...Omar. Drugace pa sej ves dones se Nejcu se odpelje naprej,ker morda se ni zrel za to ampak cez en mesec al pa dva mu bo pa morda super pomagalo pri prvih korakih... pol se da pa se v kolo sestavit pa kako ces bolje nalozit denar, daj povej mi... ma super stvarca. Kje si pa kupila? dobil je za dedka Mraza, drugače pa imajo v Baby centru...je pa od Tomy, in če vtipkaš v google, dobiš ven njihovo uradno spletno stran.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:32:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Ej punce, naš Gal je sedaj zmazal krepko porcijo frutolina, sedaj pa noro je še piščančjo salamo in bel kruh Gal!!! Naš ima tudi zelo rad piščančjo salamo a to daste piščančje prsi al kr koker poli? podobno kot poli
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:36:48
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, dobro nakupuj Pa je šlo 100 evrov iz moje denarnice. Sem pa dobila ta inhalator . Pa vzela sem dva spalna pajaca tudi v Hoferju za ceno 5,49. Pa potem sem šla še v Bipo po plenice, robčke, čistila....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:38:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pa za seznamček...imava prestavljeno posvetovalnico v ponedeljek...na 2 .februar...sem prestavla, če nam rata it v podčetrtek... če bo taja zdrava ,...Prosim , prosim, prosim.... da bi bla....... za Tajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:39:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Vse se je surovo. Jaz sem Galu olupila mango in mu meso postregla z banano in je ful jedel. Sm danes je pa moj Gal ful neješč , noče sadja, noče jogurta, noče kosila, nevem a bo nov zob Sam a ni, da enkrat pri otroku nastopi obdobje neješčnosti? Aurora, pri nas se menjavajo obdobja že od začetka. Nič se ne sekiraj bo pa čez kak dan ali dva več Še Andraž jih ima. V ponedeljek in torek je jedel kot sestradan volk , včeraj pa skoraj nič. Tako je to s temi otroci, se kar navadi. Tudi pri nas pride včasih kak dan, ko smo neješči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:39:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Anitka, dobro nakupuj Pa je šlo 100 evrov iz moje denarnice. Sem pa dobila ta inhalator . Pa vzela sem dva spalna pajaca tudi v Hoferju za ceno 5,49. Pa potem sem šla še v Bipo po plenice, robčke, čistila.... Škoda,ker se nisem prej spomnila,da bi ga še zame vzela
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:44:04
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Čmrlika dobila sem pesmice se že sučejo,ful so dobre,res ti hvala Ni zakaj, kot sem rekla, upam, da vama bodo v veselje... Moja Taja obožuje petje teh pesmic, pa kr poplesuje zraven skoz A bi lahko še jaz kako prišla do teh pesmic?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 17:44:49
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči http://www.hofer.si/si/html/offers/58_9548.htm Ali je bila katera danes v Hoferju in zasledila tale inhalator? Malo sem gledala po forumih,pa so jih baje že vse razgrabili.Ali ima katera kakšne veze,če jih bodo kje še dobili? Jaz sem ga dobila v avstrijskem Hoferju za 34,99
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?