Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:20:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas bo zgleda spet pestra noč,ker se Tilen že skoz zbuja,tako da vas zapuščam. Mirno nočko vsem! Njega tud nekaj matra Lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:20:52
|
|
|
|
aurora28
|
O hvala, šibam jutri na davčno po obrazec, ker grem ravno mimo. Lahko noč.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:21:27
|
|
|
|
mafi
|
mesecih. Dobi se pa na netu,KLIK IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas bo zgleda spet pestra noč,ker se Tilen že skoz zbuja,tako da vas zapuščam. Mirno nočko vsem! nočka in upam da bo čim manj zbujanja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:21:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min rišla domov. Kaka poledica!!!! da sta srečno prispela dom in da si se našopingirala a ja iin še naplavala. je barbaw kar neki zadela barbaw ima itak nos za take stavri. Pred njo je težko kaj skriti al pa pred tabo . in kaj si kej kupila??? a sem ferbec Za Aljo v Muellerju frutke, mleko, čaj v Leclercu pa za Andraža gate, žabe , kapo, štumfe, pa še nekaj malenkosti. Pa še v leakrno sem šla in tankat, pa sem ob porodniško zdej si me pa razočarala!!!!! a seb pa nič???? a je založen v Muellerju??- sklepam da si bla na rudniku Ja še kar, drgač pa sproti filajo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:21:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer Dober večer A si si kej odpočila? ojla! Hvala za vprašanje ma zdele sem kar vredu, čeprav sem bila res cel dan v pogonu non stop, še za RR nisem mela kej velik časa zdej pa nemasto, da bi šla v posteljo, pa spet tle visim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:22:14
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 O hvala, šibam jutri na davčno po obrazec, ker grem ravno mimo. Lahko noč. Ja sprintaj ga!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:22:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas bo zgleda spet pestra noč,ker se Tilen že skoz zbuja,tako da vas zapuščam. Mirno nočko vsem! Mirno in lahko noč vam želim
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:22:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer Dober večer A si si kej odpočila? ojla! Hvala za vprašanje ma zdele sem kar vredu, čeprav sem bila res cel dan v pogonu non stop, še za RR nisem mela kej velik časa zdej pa nemasto, da bi šla v posteljo, pa spet tle visim RR džanki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:23:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer čer kako je kej pri vas ste dans kej kidal??? oh ne vpraš glede kidanja, ker mam že pol k*** tega snega in kidanja. pa še dvorišče imamo tako veliko, da me mine samo ko ga vidim, kaj šele, da bi ga kidala, ampak ga je treba, drugega ni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:24:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer Dober večer A si si kej odpočila? ojla! Hvala za vprašanje ma zdele sem kar vredu, čeprav sem bila res cel dan v pogonu non stop, še za RR nisem mela kej velik časa zdej pa nemasto, da bi šla v posteljo, pa spet tle visim RR džanki ja, sam res
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:24:54
|
|
|
|
sesil
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally sesil a si dobila regal, ki si ga naročila? ma smo si premislili. nimamo še nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:25:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 O hvala, šibam jutri na davčno po obrazec, ker grem ravno mimo. Lahko noč. lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:25:30
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer čer kako je kej pri vas ste dans kej kidal??? oh ne vpraš glede kidanja, ker mam že pol k*** tega snega in kidanja. pa še dvorišče imamo tako veliko, da me mine samo ko ga vidim, kaj šele, da bi ga kidala, ampak ga je treba, drugega ni HB je nehal snežit in upam, da ne bo več, ker mi gre zima že pošteno na k.....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:26:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min prišla domov. Kaka poledica!!!! A pri vas mate pa poledico? JOj HB pri nas vsej tega še ni. In tud upam, da ga ne bo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:26:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
Jaz sem se pa dons sankala s tamalo, pa sem bla po treh spustih že čist crknjena, ker sem ta malo gor vlekla...pa snežaka sva delali, ampak ni glih ta prav sneg za to, no ratal je bolj pingvin, kot snežak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:26:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer čer kako je kej pri vas ste dans kej kidal??? oh ne vpraš glede kidanja, ker mam že pol k*** tega snega in kidanja. pa še dvorišče imamo tako veliko, da me mine samo ko ga vidim, kaj šele, da bi ga kidala, ampak ga je treba, drugega ni HB je nehal snežit in upam, da ne bo več, ker mi gre zima že pošteno na k..... naj te malo razočaram: vsak dan, od ponedeljka do petka je napovedan dež in sneg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:27:22
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jaz sem se pa dons sankala s tamalo, pa sem bla po treh spustih že čist crknjena, ker sem ta malo gor vlekla...pa snežaka sva delali, ampak ni glih ta prav sneg za to, no ratal je bolj pingvin, kot snežak ice ice pingvin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:27:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min prišla domov. Kaka poledica!!!! A pri vas mate pa poledico? JOj HB pri nas vsej tega še ni. In tud upam, da ga ne bo Ne pri nas v LJ Mi se s snegom borimo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:27:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 I´m back Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč. Čisto brezveze se sekiraš. Sicer jaz to lahko govorim ti boš to težje naredila. Jaz sem se nehala, ko Maja ni jedla, zdaj pa mi lepše je. Če kaj noče jest ji dam kasneje ko je lačna. Ji ne ponujam drugih stvari kot prej ampak jo dam iz stola in se greve igrat. jaz sedaj po nasvetu barbaw delam isto kot ona
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:28:02
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jaz sem se pa dons sankala s tamalo, pa sem bla po treh spustih že čist crknjena, ker sem ta malo gor vlekla...pa snežaka sva delali, ampak ni glih ta prav sneg za to, no ratal je bolj pingvin, kot snežak važno je ,da je neki ratal . mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:28:09
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Jaz sem se pa dons sankala s tamalo, pa sem bla po treh spustih že čist crknjena, ker sem ta malo gor vlekla...pa snežaka sva delali, ampak ni glih ta prav sneg za to, no ratal je bolj pingvin, kot snežak ice ice pingvin
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:28:26
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min prišla domov. Kaka poledica!!!! A pri vas mate pa poledico? JOj HB pri nas vsej tega še ni. In tud upam, da ga ne bo Ne pri nas v LJ Mi se s snegom borimo aha mi tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:28:29
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer čer kako je kej pri vas ste dans kej kidal??? oh ne vpraš glede kidanja, ker mam že pol k*** tega snega in kidanja. pa še dvorišče imamo tako veliko, da me mine samo ko ga vidim, kaj šele, da bi ga kidala, ampak ga je treba, drugega ni HB je nehal snežit in upam, da ne bo več, ker mi gre zima že pošteno na k..... naj te malo razočaram: vsak dan, od ponedeljka do petka je napovedan dež in sneg Jaz samo molim, da bi se temperatura dvignila in bi padal dež, ker ta sneg je za pop
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:29:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer čer kako je kej pri vas ste dans kej kidal??? oh ne vpraš glede kidanja, ker mam že pol k*** tega snega in kidanja. pa še dvorišče imamo tako veliko, da me mine samo ko ga vidim, kaj šele, da bi ga kidala, ampak ga je treba, drugega ni HB je nehal snežit in upam, da ne bo več, ker mi gre zima že pošteno na k..... naj te malo razočaram: vsak dan, od ponedeljka do petka je napovedan dež in sneg kaj, no pomoje bolj veš saj kidaš!! sneg. bom prov čekirala naslednji teden, upam da ne bo
|
|
|
Vas skrbi recesijaksenija12Vas skrbi recesija? Ste že začeli ukrepati? ne, ne skrbi me (
39%)
ja, skrbi me (
61%)
Število vseh glasov: 196Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!