Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:13:30
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A moramo me, ki smo letos rodile tudi oddati napoved za davčno olajšavo za družinskega člana????? a ti si letos rodila???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:13:53
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj a trije naenkrat???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:14:08
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A moramo me, ki smo letos rodile tudi oddati napoved za davčno olajšavo za družinskega člana????? drugač pa; ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:14:12
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min rišla domov. Kaka poledica!!!! da sta srečno prispela dom in da si se našopingirala a ja iin še naplavala. je barbaw kar neki zadela barbaw ima itak nos za take stavri. Pred njo je težko kaj skriti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:14:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:15:04
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min prišla domov. Kaka poledica!!!! Spet si vandrala Na cesti je pa res grozno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:15:07
|
|
|
|
aurora28
|
Kje pa dobim obrazec? A če mu mož plačuje zavarovanje preko firme, a to pomeni, da ga on uveljavlja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:15:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min rišla domov. Kaka poledica!!!! da sta srečno prispela dom in da si se našopingirala a ja iin še naplavala. je barbaw kar neki zadela barbaw ima itak nos za take stavri. Pred njo je težko kaj skriti al pa pred tabo . in kaj si kej kupila??? a sem ferbec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:15:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj Ja to je verjetn zato, ker greš prej na šiht in mora mal pohitet, da ne bi ti kaj zamudila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:15:41
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 A moramo me, ki smo letos rodile tudi oddati napoved za davčno olajšavo za družinskega člana????? a ti si letos rodila???
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:16:37
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj a trije naenkrat??? Jaaaaa, je kr bogi , sam upam da bo kmal konc tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:17:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min rišla domov. Kaka poledica!!!! da sta srečno prispela dom in da si se našopingirala a ja iin še naplavala. je barbaw kar neki zadela barbaw ima itak nos za take stavri. Pred njo je težko kaj skriti al pa pred tabo . in kaj si kej kupila??? a sem ferbec Za Aljo v Muellerju frutke, mleko, čaj v Leclercu pa za Andraža gate, žabe , kapo, štumfe, pa še nekaj malenkosti. Pa še v leakrno sem šla in tankat, pa sem ob porodniško
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:17:52
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj a trije naenkrat??? Jaaaaa, je kr bogi , sam upam da bo kmal konc tega sej bodo kmalu zunaj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:17:53
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kje pa dobim obrazec? A če mu mož plačuje zavarovanje preko firme, a to pomeni, da ga on uveljavlja? ne, to nima veze, obrazec pa dobiš na dursu, sej ti bo ziher kera pripopala link jaz bom letos kar prek edavkov to uredila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:17:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
A zdej končn dela RR?
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:18:23
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ma ne morem verjet, mi je celo post objavilo
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:18:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Aja: dober večer
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:19:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj Opa, bravo Erazem!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:19:07
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj Ja to je verjetn zato, ker greš prej na šiht in mora mal pohitet, da ne bi ti kaj zamudila ti si faca ej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:19:21
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi no da se mal pohvalim , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga. jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor. kje je pa Estrella??? Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. da vsi spijo. Pa le imaš nek red. Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min rišla domov. Kaka poledica!!!! da sta srečno prispela dom in da si se našopingirala a ja iin še naplavala. je barbaw kar neki zadela barbaw ima itak nos za take stavri. Pred njo je težko kaj skriti al pa pred tabo . in kaj si kej kupila??? a sem ferbec Za Aljo v Muellerju frutke, mleko, čaj v Leclercu pa za Andraža gate, žabe , kapo, štumfe, pa še nekaj malenkosti. Pa še v leakrno sem šla in tankat, pa sem ob porodniško zdej si me pa razočarala!!!!! a seb pa nič???? a je založen v Muellerju??- sklepam da si bla na rudniku
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:19:42
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Kje pa dobim obrazec? A če mu mož plačuje zavarovanje preko firme, a to pomeni, da ga on uveljavlja? Ne uveljavlja ga tisti, kateremu se bolj splača. Lahko ga delita po mesecih. Dobi se pa na netu,KLIK
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:20:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj Ja to je verjetn zato, ker greš prej na šiht in mora mal pohitet, da ne bi ti kaj zamudila ti si faca ej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:20:16
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer Dober večer A si si kej odpočila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:20:18
|
|
|
|
tilči
|
Pri nas bo zgleda spet pestra noč,ker se Tilen že skoz zbuja,tako da vas zapuščam. Mirno nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 21:20:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja: dober večer čer kako je kej pri vas ste dans kej kidal???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?