Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo mene. Dvorišče je skidano, HB. No ja, sneg ponavno pada . Kruh se že peče v pečici, kunija je v totalnem razsulu, Manca še vedno ni šla nič spat. HB je ta teden moja mami doma, da jo ona malce prevzame, ker meni se na čase že malo meša od nje. Itak je pa rajši čez dan pri njej kot pa pri meni kaj pa Manco tako matra da ne spi ne podnevi in ne ponoči? Ma pojma nimam kaj ji je zadnje čase Zdej mamo že skor mesec dni krizo, amapk se mi zdi, da je vsako noč slabše . Upam, da se kmalu obrne na bolje Joj, kako se mi smilite, ko berem vaše poste . Jaz si niti v sanjah ne predstavljam, kako je če otrok tako sračka. Meni je sraćkal malo Andraž ko je bil bolan, pa še to res parkrat v celih 6 letih, Alja tudi sem ter tja kako noč, drugače je vse OK. SS, Špelin@, nina7 , **** in ostale nespećnice Da se čimprej rešite te nadloge. A veš, da ti niti ne privoščim vsega tega. Zame je še toliko težji ta mesec, ker sem bila prej navajena spati, saj je že prej kot pri 2.mesecih prespala celo noč, sedaj pa tole
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|