|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;)
15.1.2009 21:02:05   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Naši user posted image  res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. user posted image  Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. user posted image  Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene.

jaz pa vsakič ko gremo tašči odnesem eno vrečko cunj(premal prostora pri nas), ker so ji premajhne user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
15.1.2009 21:02:13   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

a, zdej pa že mal bolje dela...se vidi po postihuser posted image

povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, user posted image nisem navajena

Meni osebno je najboljše: jogurti, kisla smetana, sir trapist, kis, wc papir- rumeni, eno kopel imajo zdaj v akciji, ki je ful dobra, .....
Oblačila za otroke imajo ugodna in kvalitetna. Jaku sem lani kupila majice s kratkimi rokavi in jih je imel celo poletje. 3 kom za 5 eur pa so kot nove kljub xxx pranju.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
15.1.2009 21:02:52   
*Tiana*

Naši user posted image  res hitro rastejo oz. čas hitro mineva in oni z njim rastejo. Danes sem mu mogla spet nove majice kupit, ker tako raste. user posted image  Že ima 4. ali 5. pa sploh še ni 4 star. user posted image  Maji pa skos letam na podstrešje iskat cunje, ker jih imam zgoraj spravljene.

Ja, vem kako je to....prehitro gre vse skupi....kaj bo šele potem ko bomo spet delale user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
15.1.2009 21:03:11   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tally

jaz pa vsakič ko gremo tašči odnesem eno vrečko cunj(premal prostora pri nas), ker so ji premajhne user posted image

To tudi, imam pa nekaj odjemalcev in že lifram stvari. Počasi ampak gre.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
15.1.2009 21:03:24   
tally
sesil a si dobila regal, ki si ga naročila?

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
15.1.2009 21:03:32   
tilči

povejte mi, tiste ki kupujete stvari v hoferju, a so vredu? hrana, ostali izdelki? meni je vse čudno, user posted image nisem navajena

Mi vglavnem bolj nakupujemo v Lidlu,ker nam je bližje oz.ko gremo k mojim staršem na obisk,je spotoma.V Hoferju, pa kadar gremo,kupimo jogurte,pa skutke za otroke,gosti sokovi so ful dobri; plenice sem že sprobala in so tudi ok.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
15.1.2009 21:03:52   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Ja, vem kako je to....prehitro gre vse skupi....kaj bo šele potem ko bomo spet delale user posted image

Raje niti ne razmišljam.

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
15.1.2009 21:04:06   
*Tiana*

Meni osebno je najboljše: jogurti, kisla smetana, sir trapist, kis, wc papir- rumeni, eno kopel imajo zdaj v akciji, ki je ful dobra, .....
Oblačila za otroke imajo ugodna in kvalitetna. Jaku sem lani kupila majice s kratkimi rokavi in jih je imel celo poletje. 3 kom za 5 eur pa so kot nove kljub xxx pranju.

a res, ne bi si mislila....bom šla še jaz kdaj kaj kupit, ko ga nardijo v Kranju

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
15.1.2009 21:05:13   
mafi

ja prehitrouser posted image ,

sem zadnjič kupila pižamo za 6let pa mu je čist prov, pa sem mu prejšni teden še eno kupila kar za 8user posted image , no smo mal zavihal- in problem rešen

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
15.1.2009 21:05:49   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

I´m back user posted image

Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina user posted image user posted image ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim user posted image

Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč.

Ma ne se sekirat, verjetno ga samo kaj muči...kakšen zobek?

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
15.1.2009 21:05:57   
tilči

a res, ne bi si mislila....bom šla še jaz kdaj kaj kupit, ko ga nardijo v Kranju

Baje morajo najprej še Leclerc naresti,potem bo pa Hofer na vrstiuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
15.1.2009 21:06:35   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Jana81 a že veš kje se dobijo Nejčeve sanke?

kličem, pa se ne oglasi...bo verjetno klicala nazaj in ti takoj javim.

evo je klicala v BABY CENTRU SO JIH KUPILI, SO PA OD CHICCOTA.

Hvalauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
15.1.2009 21:06:40   
*Tiana*

I´m back user posted image

Danes je Gal skozi cel dan pojedel komaj 2 žlici sadne kaše, 4 žlice jogurta in za večerjo 150 g čokolina user posted image user posted image ostalo sva se dojila. Ma jaz se tolk sekiram, če on ne je, da kar razmišljam kaj mu manjka, ali ga kaj boli ali ima vročino...se mi še meša in potem se full slabe volje, ker noče jesti, jaz mu pa tako fino vse pripravim user posted image

Jana midva pa sva Galu kupila Multi 6 igračo za Gala in mi je ful všeč.

Čisto brezveze se sekiraš. Sicer jaz to lahko govorim ti boš to težje naredila. Jaz sem se nehala, ko Maja ni jedla, zdaj pa mi lepše je. Če kaj noče jest ji dam kasneje ko je lačna. Ji ne ponujam drugih stvari kot prej ampak jo dam iz stola in se greve igrat.

Jaz naredim enako user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
15.1.2009 21:06:44   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: tally

to mi je pa ve čist znano, kot bi zame pisala za ene 2 leti nazaj

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
15.1.2009 21:08:08   
mafi

Raje niti ne razmišljam.

se podpišem

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
15.1.2009 21:08:22   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Ni se treba več truditi okoli inhalatorja,ker mi ga je že Anitka zrihtalauser posted image

Anitka..,najlepša hvala!!!user posted image user posted image user posted image

Ni za kaj, ti ga jutri pošljem.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
15.1.2009 21:09:14   
*Tiana*

Baje morajo najprej še Leclerc naresti,potem bo pa Hofer na vrstiuser posted image

Ma Leclerc bi mi še bolj sedu tukaj user posted image

Zadnjič sem vidla v reklami od Hoferja, da iščejo poslovodjo za Kranj in sem sklepala da ga bodo v bližnji prihodnosti odprli user posted image

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
15.1.2009 21:10:07   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Ni se treba več truditi okoli inhalatorja,ker mi ga je že Anitka zrihtalauser posted image

Anitka..,najlepša hvala!!!user posted image user posted image user posted image

Ni za kaj, ti ga jutri pošljem.

O,super! A si ga ti že sprobala?Ali imaš kakšna posebna eterična olja za inhalirat?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
15.1.2009 21:10:36   
aurora28
A moramo me, ki smo letos rodile tudi oddati napoved za davčno olajšavo za družinskega člana????? 

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
15.1.2009 21:11:08   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

no da se mal pohvalimuser posted image , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga.
jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor.

kje je pa Estrella???

Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. user posted image
user posted image user posted image user posted image  da vsi spijo. Pa le imaš nek red.

Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min prišla domov. Kaka poledica!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
15.1.2009 21:11:34   
tilči

Ma Leclerc bi mi še bolj sedu tukaj user posted image

Zadnjič sem vidla v reklami od Hoferja, da iščejo poslovodjo za Kranj in sem sklepala da ga bodo v bližnji prihodnosti odprli user posted image

Tudi jaz sem videla.Saj ko se bodo lotili,bo hitro postavljeno in bomo lahko zapravljaliuser posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
15.1.2009 21:12:25   
*Tiana*
Moj mali je pa zadnje par dni fuuuuullll tečen....in kaj ugotovim danes.....razlog za to tečnobo so kar 3 prihajajoči zobki zgoraj....sem kar pobulila ko sem vidla to....dva (ta druga enka in ena dvojka) mu bosta glihkar predrla, se je že preklala dlesen, eden (druga dvojka) je pa tik pod površjem...potem nisem bila nič več huda nanj user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
15.1.2009 21:12:42   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

no da se mal pohvalimuser posted image , pri meni pa mark že spi pa filip tudi no pa dragi tud neki zraven mene žaga.
jaz pa prec priliko izkoristim, da visim tukaj gor.

kje je pa Estrella???

Za Estrello ne vem, ampak zgleda, da se nas je ona prej naveličala kot mi nje. user posted image
user posted image user posted image user posted image  da vsi spijo. Pa le imaš nek red.

Evo mene na raport. Danes sem bila na plavanju, pol pa v LJ v šoping. Sva z Andražom prd dobrimi 20min rišla domov. Kaka poledica!!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image da sta srečno prispela dom in da si se našopingirala a ja iin še naplavala.
je barbaw kar neki zadelauser posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
15.1.2009 21:13:13   
Estrella*

A moramo me, ki smo letos rodile tudi oddati napoved za davčno olajšavo za družinskega člana????? 

Ja , samo ne za celo leto, ampak od meseca rojstva do konca letauser posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
15.1.2009 21:13:23   
tilči

ja.Samo ne napišeš za celo leto,ampak od aprila oz. maja pa do decembra

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Dojenje
agnes

Do kdaj ste oziroma nameravate dojiti?

Do štirih mesecev starosti. (20%)

Do šestih mesecev starosti. (18%)

Do enega leta. (47%)

Do dveh let. (11%)

Do treh let. (2%)

Več kot tri leta. (2%)

Število vseh glasov: 600

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!