Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:21:26
|
|
|
|
aurora28
|
Jana, hvala . Gal je dobro, viroza je mimo, jeva tudi fajn, na dan imava 5 obrokov, dojiva se ko sva žejna in ponoči, zbuja se po 2-3 na noč, je nasploh dobro, razen danes in včeraj mi noče preveč jest in verjetno je to ta ranica ali pa zob. Kako pa kaj Nejc? Midva si bova tudi priskrbela hojico, mi jo bo posodila prijateljica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:21:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to sem hotla povedat: od danes naprej Manca spet spi v dnevni čez dan. So mi vsi govorili, da je fajn, da se navadi, da spi v svoji postelji čez dan in glej ga kaj je bil rezultat: nespanje ponoči. Zdej bomo pa videli, če jo bomo lahko nazaj "naštelali" na njen prejšnji ritem: beri: spanje ponoči Meni je Jaka vedno spal na sedežni čez dan, ponoči pa v svoji postelji. Tilen čez dan še vedno spi v lupinci.Mu najbolj odgovarja men je pa prej spal na sedežni v dnevni, zdej ga pa kr v posteljico dajem tud čez dan, pa ponoči ni panike, razen tega da v spanju vstaja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:27:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Hvala vam vsem za tople besede , ampak itak sploh ne uspem komentirat, ampak sdamo tole pa mooooraaaam. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje? Men se zdi ta izdelek zelo fajn in ga iscem tu pri nas ze 1 mesec..pa ga ne najdem. Hojca se mi zdi da je nezdrava, tole pa mislim, da je uredu saj se otrok sam dvigne in sprehaja ce to pac zmore se pravi po svojih zmoznostih in volji. Kjeeee naj jaz to kupim ?????? V glavnem Naty... zelo dober nakup ej mi imamo tole, pa je prehiter za Nejca, se mu kr odpelje, da se pa pol v kolo sestavit
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:50:13
|
|
|
|
špelin@
|
Tako, sedim s skodelico kave spet tu Med kuhanjem sem še poskušala v ležalniku uspavat Gregca (neuspešno ) in pomagala veliki piki pri nalogi (delno uspešno, ima še en plakat z družinskim drevesom za narest). Ta sončna, super, da ti mami lahko takole Manco popazi Je kruhek uspel? Saj ne vem, kaj bi komentirala, ker sem za nazaj na hitro preletela, vmes pa vse pozabila... Aja, jana81, tudi mi smo imeli nekaj podobnega pri veliki piki in mi je šlo na živce, ker se ji je odpeljalo naprej in si ni mogla s tem nič pomagat
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 15.1.2009 14:51:16 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:58:28
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, sedim s skodelico kave spet tu Med kuhanjem sem še poskušala v ležalniku uspavat Gregca (neuspešno ) in pomagala veliki piki pri nalogi (delno uspešno, ima še en plakat z družinskim drevesom za narest). Ma ti si tudi multitalent mami Ta sončna, super, da ti mami lahko takole Manco popazi Je kruhek uspel? Kruhek uspel . 2 velika hlebca, cca.5,5-6kg vsega skupaj. Sedaj se hladi na pultu, zvečer pa bo šel pod nož in v skrinjo Saj ne vem, kaj bi komentirala, ker sem za nazaj na hitro preletela, vmes pa vse pozabila... Aja, jana81, tudi mi smo imeli nekaj podobnega pri veliki piki in mi je šlo na živce, ker se ji je odpeljalo naprej in si ni mogla s tem nič pomagat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 14:59:44
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Aja pa še to sem hotla povedat: od danes naprej Manca spet spi v dnevni čez dan. So mi vsi govorili, da je fajn, da se navadi, da spi v svoji postelji čez dan in glej ga kaj je bil rezultat: nespanje ponoči. Zdej bomo pa videli, če jo bomo lahko nazaj "naštelali" na njen prejšnji ritem: beri: spanje ponoči Meni je Jaka vedno spal na sedežni čez dan, ponoči pa v svoji postelji. Tilen čez dan še vedno spi v lupinci.Mu najbolj odgovarja men je pa prej spal na sedežni v dnevni, zdej ga pa kr v posteljico dajem tud čez dan, pa ponoči ni panike, razen tega da v spanju vstaja men se pa za une prečke v postelji gor vleče. na noge se mi HB v postelji še ne postavlja
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:00:42
|
|
|
|
tilči
|
Nejc je danes spal do 8.30,sedaj po kosilu pa tudi spi že 3 ure
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:02:34
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejc je danes spal do 8.30,sedaj po kosilu pa tudi spi že 3 ure naša tudi, s tem da smo imeli ponoči xx ur žurno, sedaj pa spi tudi že uro in pol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:03:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: **** Hvala vam vsem za tople besede , ampak itak sploh ne uspem komentirat, ampak sdamo tole pa mooooraaaam. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje? Men se zdi ta izdelek zelo fajn in ga iscem tu pri nas ze 1 mesec..pa ga ne najdem. Hojca se mi zdi da je nezdrava, tole pa mislim, da je uredu saj se otrok sam dvigne in sprehaja ce to pac zmore se pravi po svojih zmoznostih in volji. Kjeeee naj jaz to kupim ?????? V glavnem Naty... zelo dober nakup ej mi imamo tole, pa je prehiter za Nejca, se mu kr odpelje, da se pa pol v kolo sestavit Ma kaj je dober!!!!!!!!!!!!! jaz bi to mela Mislim ne jaz ...Omar. Drugace pa sej ves dones se Nejcu se odpelje naprej,ker morda se ni zrel za to ampak cez en mesec al pa dva mu bo pa morda super pomagalo pri prvih korakih... pol se da pa se v kolo sestavit pa kako ces bolje nalozit denar, daj povej mi... ma super stvarca. Kje si pa kupila?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:03:19
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Zdej grem pa palčinke namazat pa v pečico vržt. Madona da mi ne bo donc pečica pregorela, er že celi dan laufa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:18:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Aurora pa se noče z mano pogovarjat....... Sorry , seveda se hočem s teboj pogovarjat. Zdajle sem Galu pogledala v usta in ima na spodnji dlesni tako malo ranico, ki se sicer celi in mislim, da se je s kakšno igračo poškodoval. Zato verjetno tudi noče jesti, ker ga mogoče boli ali peče Kaj naj storim, mogoče kaj kupim v lekarni? Kaj pa ve dajete vašim , ko jih boli od rasti zob? joj, nisem nič slabo mislila, si me spregledala, ko sem vprašala, kako sta z Galom?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:20:02
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa palčinke namazat pa v pečico vržt. Madona da mi ne bo donc pečica pregorela, er že celi dan laufa To ne bo, samo na računu se bo poznalo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:21:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa palčinke namazat pa v pečico vržt. Madona da mi ne bo donc pečica pregorela, er že celi dan laufa To ne bo, samo na računu se bo poznalo. Joj, ne govori...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:22:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zdej grem pa palčinke namazat pa v pečico vržt. Madona da mi ne bo donc pečica pregorela, er že celi dan laufa To ne bo, samo na računu se bo poznalo. Joj, ne govori... Jaz sem danes vse položnice plačala, edino trajnik mi je še ostal, ki ga trgajo 18. Tale mesec bo treba fejst zategnit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:25:48
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** Hvala vam vsem za tople besede , ampak itak sploh ne uspem komentirat, ampak sdamo tole pa mooooraaaam. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Ej a kera pozna tole: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195057 Midva sva ga naročila, ker bi bil tamau zdej skoz na nogicah in hodu. Kake izkušnje? Men se zdi ta izdelek zelo fajn in ga iscem tu pri nas ze 1 mesec..pa ga ne najdem. Hojca se mi zdi da je nezdrava, tole pa mislim, da je uredu saj se otrok sam dvigne in sprehaja ce to pac zmore se pravi po svojih zmoznostih in volji. Kjeeee naj jaz to kupim ?????? V glavnem Naty... zelo dober nakup Nre vem ti pomagat, je pa naši Taji super...točno tega ma...pa še enega od fisher price
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:27:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
eh sem zaj..... tega od tomija ko nejc od jane ...mamo tudi...no oba sta super
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:29:02
|
|
|
|
katy82
|
Pri nas je nehalo snežiti tko da grem počas spokat za tamalo in jo oddat tašči ,ki že komaj čaka da jo bo imela jst pa v šolo hujšanja pogledat kolk spet nisem shujšala Ma kolk me je minil vse skup
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:30:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Tako, sedim s skodelico kave spet tu Med kuhanjem sem še poskušala v ležalniku uspavat Gregca (neuspešno ) in pomagala veliki piki pri nalogi (delno uspešno, ima še en plakat z družinskim drevesom za narest). Ta sončna, super, da ti mami lahko takole Manco popazi Je kruhek uspel? Saj ne vem, kaj bi komentirala, ker sem za nazaj na hitro preletela, vmes pa vse pozabila... Aja, jana81, tudi mi smo imeli nekaj podobnega pri veliki piki in mi je šlo na živce, ker se ji je odpeljalo naprej in si ni mogla s tem nič pomagat Naša pa zenkrat lepo korakece dela...je pa res da še je vse počasno bolj ,pa na tepihu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:34:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika eh sem zaj..... tega od tomija ko nejc od jane ...mamo tudi...no oba sta super Koliko stane pa kje ste ga kupili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:34:59
|
|
|
|
Čmrlika
|
Kaj pa tole punce,ko se je v mojo tamalo zdaj nekaj vselilo... En al kaj...neverjetna je kr nekaj vrešči kriči protestira, ne bi to nebi ono......ono varjanta,...kot je moj rekel, pred časom ko jo je to držalo ene dva dni...kot ona reklama...KARAMELA!! SkorAJ SEM ŽIVČNEGA FASALA, PA SPOLH NE VEM KAKO BI REAGIRALA A Malo še, p a moj pride, pa jo naj malo prenaša, ej ni mi jasno,al jo vreme trga,al kaj? Zdaj pa tu zraven mene poskuša na vse štiri in valda ne rata in pizdi zraven......... No ji je ratalo tisto kar zna...je prišla do balona v rikvercu.......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:35:51
|
|
|
|
Anonimen
|
A lahko sam neki vprasam... Sedaj mi je prijateljica po msn razlagala da se je plin full podrazil je to res? parvi da je bila prejsnja poloznica 80 euro, sedaj pa 480 euro????? Pa jaz ne vem a je to mozno al kaj?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:39:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika eh sem zaj..... tega od tomija ko nejc od jane ...mamo tudi...no oba sta super Koliko stane pa kje ste ga kupili? KLIK sva ji ga kupla za božička v baby centru...je bil v akciji 39 90...zdaj je 50 mislim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:43:46
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** A lahko sam neki vprasam... Sedaj mi je prijateljica po msn razlagala da se je plin full podrazil je to res? parvi da je bila prejsnja poloznica 80 euro, sedaj pa 480 euro????? Pa jaz ne vem a je to mozno al kaj? Mislim, da je bil sedaj poračun plina. JE sestra nekaj razlagala, da imajo v dobrem.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 15:46:16
|
|
|
|
katy82
|
Čmrlika dobila sem pesmice se že sučejo,ful so dobre,res ti hvala
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?