Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 11:50:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella pa se noče več družit z nami???? Mogoče se za Aljo zaganja po hiši.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 11:51:43
|
|
|
|
hijenca
|
Videk pa ima danes dar govora. Ampak tako glasno, da me res ušesa bolijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 11:53:11
|
|
|
|
Čmrlika
|
Moja Taja pa dar petja! Se dere zraven ob enkrat je bil en mali škrat... Zdaj pa ob gosenici!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 11:56:10
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja pa dar petja! Se dere zraven ob enkrat je bil en mali škrat... Zdaj pa ob gosenici! Upam, da bo imel Videk posluh po meni. Za enkrat zelo rad posluša pesmice, pa godi zraven.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 11:58:33
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mačkice dejte na hrt2 na oprahshow-svaka čast tej mamici kaj pa je bilo?? Mamica ki je po carskem rezu fasala mesojedo bakterijo in so ji moral vzet maternico in jajčnike,mehur in velik del črevesja,čez 14 dni so ji pa amputiral roke in noge.Ženska je imela tako voljo in moč ker ji je bil cilj da pride domov k možu in punčkama,je imela še starejšo hčerko doma.Kazalo je kako določene stvari dela,pa kolk ji je blo hudo k tamale ni mogla cartat zdej ji je pa lažje k se je tamala že prime in jo sama porihta. Svaka ji čast
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 11:58:38
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja pa dar petja! Se dere zraven ob enkrat je bil en mali škrat... Zdaj pa ob gosenici! Upam, da bo imel Videk posluh po meni. Za enkrat zelo rad posluša pesmice, pa godi zraven. No no, to je že dober začetek....držim pesti. Kdaj pa se mi kaj na kaki kavci dobimo...? boš povabla?
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:00:12
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja pa dar petja! Se dere zraven ob enkrat je bil en mali škrat... Zdaj pa ob gosenici! Upam, da bo imel Videk posluh po meni. Za enkrat zelo rad posluša pesmice, pa godi zraven. Kje ste dobile pesmice jst bi jih tud mela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:01:23
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mačkice dejte na hrt2 na oprahshow-svaka čast tej mamici kaj pa je bilo?? Mamica ki je po carskem rezu fasala mesojedo bakterijo in so ji moral vzet maternico in jajčnike,mehur in velik del črevesja,čez 14 dni so ji pa amputiral roke in noge.Ženska je imela tako voljo in moč ker ji je bil cilj da pride domov k možu in punčkama,je imela še starejšo hčerko doma.Kazalo je kako določene stvari dela,pa kolk ji je blo hudo k tamale ni mogla cartat zdej ji je pa lažje k se je tamala že prime in jo sama porihta. Svaka ji čast Ojoj, žalostno...da ne moreš verjet, ha? Bravo mAMICI!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:02:44
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja pa dar petja! Se dere zraven ob enkrat je bil en mali škrat... Zdaj pa ob gosenici! Upam, da bo imel Videk posluh po meni. Za enkrat zelo rad posluša pesmice, pa godi zraven. Kje ste dobile pesmice jst bi jih tud mela ENE DVA CD- JA KR OD SPARKIJA SEM KUPLA ...NEKAJ PAR PA Z NETA POTEGNILA...DAJ MI NA zs MAIL ,TI POŠLJEM ENE TRI LEPE jOJ, nismenamerno kričala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:11:47
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja pa dar petja! Se dere zraven ob enkrat je bil en mali škrat... Zdaj pa ob gosenici! Upam, da bo imel Videk posluh po meni. Za enkrat zelo rad posluša pesmice, pa godi zraven. Kje ste dobile pesmice jst bi jih tud mela emule Nekaj pa je babi kupila.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:11:49
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mačkice dejte na hrt2 na oprahshow-svaka čast tej mamici kaj pa je bilo?? Mamica ki je po carskem rezu fasala mesojedo bakterijo in so ji moral vzet maternico in jajčnike,mehur in velik del črevesja,čez 14 dni so ji pa amputiral roke in noge.Ženska je imela tako voljo in moč ker ji je bil cilj da pride domov k možu in punčkama,je imela še starejšo hčerko doma.Kazalo je kako določene stvari dela,pa kolk ji je blo hudo k tamale ni mogla cartat zdej ji je pa lažje k se je tamala že prime in jo sama porihta. Svaka ji čast Groza!!!!! Ampak roko na srce, to ni nobeno življenje, če si brez nog in brez rok.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:12:26
|
|
|
|
špelin@
|
Anitka, dobro nakupuj jana81, midva z Gregcem sva prejle jedla kruh s piščančjo posebno, piščančjih prsi ravno ne obožujem katy82, boga Lara, glavno, da se da to golazen likvidirati hijenca, tudi Gregi zadnje dni ful "poje", glasen je kot sirena Ta sončna, previdno kidaj, nit ti treba vsega naenkrat IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Mačkice dejte na hrt2 na oprahshow-svaka čast tej mamici Nisem gledala, povej!!! O fak, sem prebrala... Res je pogumna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:13:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella pa se noče več družit z nami???? Mogoče se za Aljo zaganja po hiši. In čuva lamelne zavese
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:15:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi sem se šla zdele stehtat je -1,5kg
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:15:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella lepe nove slikice Alje. Hvala. Sem šele pred pol ure prisankala domov od edine. Jajo spet ni bilo spluženo in smo se dejansko sankali. Sem mislila, da je pri Edini kaj bolje, pa imajo pred blokom tud vse zametano Špelin@: imam povšter, kio sem ga kupla par let nazaj in sploh mi takrat ni odgovarjal. Je tak iz pene, ki ima na sredi vdolbino. Sedaj mi pa paše
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:17:50
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja pa dar petja! Se dere zraven ob enkrat je bil en mali škrat... Zdaj pa ob gosenici! Upam, da bo imel Videk posluh po meni. Za enkrat zelo rad posluša pesmice, pa godi zraven. No no, to je že dober začetek....držim pesti. Kdaj pa se mi kaj na kaki kavci dobimo...? boš povabla? Bi res lahko šle kmalu. Pa z Barbaw sma se tudi pogovarjale. Bi bilo fajn malo počvekat v živo, pa da Videk malo v punčkasto družbo pride, ima same pubece okrog sebe. Samo kaj, če mu je potem tako nerodno
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:18:31
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Se vam šele zdej javljam, kr prej niblo časa sm bla zaposlena : vstajanje, pitje kavice, kurjenje ( da nam bo toplo), kidanje, pol sm 'letela' v trgovino po par stvari, itd...... Spanje je blo zadovoljivo, sam zjutrej spet auf ob 4:45 in pol cartanje, pa mal sva se po dojila ter spanje do 7:20. K sm vstala sm se počutila k da bi se ga prejšn dan oreng nasekala, sm bla vsa majava Nč, šibam jst Vidku nardit do konca papico. Evo, ena k bo zmano maja praznovala: NIKI (zalazoya) VSE NAJ, NAJ ZA 8 MESCEV.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 15.1.2009 12:19:22 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:18:40
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 izdelava fotk mi tudi prek neta pošljemo in dobimo po pošti dela nam pa Digifot smo ful zadovoljni pa super program za pošiljanje fotk imajo sem jih malo primerjala med sabo in testirala - te programčke - pa mi je bil od Digifot najbolj všeč, zato pri njih delamo anitka, ti bi pa psloh moral apri njih fotke delat, ker si Prekmurka Jst sm včasih tud kle dala razvit pa sm bla tud zadovoljna, sam pol sm pa kle dala in tud nardijo super slike pa še cenejš so.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:31:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ena ti je sunila piščanca KLIK Hmmm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:35:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Estrella*, ena ti je sunila piščanca KLIK Hmmm se je še en skotil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:36:08
|
|
|
|
jana81
|
punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:43:46
|
|
|
|
katy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Kokr vem se vse lahko surovo je tko da olupi in zmiksaj pa boš vidla.Pa poročaj če je mali pojedu,jst vem da bi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:47:31
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Moja Taja pa dar petja! Se dere zraven ob enkrat je bil en mali škrat... Zdaj pa ob gosenici! Upam, da bo imel Videk posluh po meni. Za enkrat zelo rad posluša pesmice, pa godi zraven. No no, to je že dober začetek....držim pesti. Kdaj pa se mi kaj na kaki kavci dobimo...? boš povabla? Bi res lahko šle kmalu. Pa z Barbaw sma se tudi pogovarjale. Bi bilo fajn malo počvekat v živo, pa da Videk malo v punčkasto družbo pride, ima same pubece okrog sebe. Samo kaj, če mu je potem tako nerodno Bomo ga že zrihtale... Moja pa spet spi.... Barbaw, Katy...hvala za odgovor o kašlju....sej pustim da gre ven...vem...ampak sem mislila ,če bi ji lahko kak ublažila....no upam, da čimprej čist izveni
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:54:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
Estrella- meni je tud ena avatar drpnila... na julijkah 2009 ......... Bom morala jo pregnat..jaz sem prva prišla Pa za seznamček...imava prestavljeno posvetovalnico v ponedeljek...na 2 .februar...sem prestavla, če nam rata it v podčetrtek... če bo taja zdrava ,...Prosim , prosim, prosim.... da bi bla.......
< Sporočilo je popravil Čmrlika -- 15.1.2009 13:05:59 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:57:25
|
|
|
|
Čmrlika
|
Aurora28--ku ku... tebe pa že dolgo nisem zasledila...no, sej sem sama tud malo tukaj....povej kaj ,,,kako sta?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?