Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 12:59:36
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Vse se je surovo. Jaz sem Galu olupila mango in mu meso postregla z banano in je ful jedel. Sm danes je pa moj Gal ful neješč , noče sadja, noče jogurta, noče kosila, nevem a bo nov zob Sam a ni, da enkrat pri otroku nastopi obdobje neješčnosti?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:04:32
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Vse se je surovo. Jaz sem Galu olupila mango in mu meso postregla z banano in je ful jedel. Sm danes je pa moj Gal ful neješč , noče sadja, noče jogurta, noče kosila, nevem a bo nov zob Sam a ni, da enkrat pri otroku nastopi obdobje neješčnosti? Še nisem slišala
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:07:30
|
|
|
|
Čmrlika
|
Moja Taja še nikol ni bla neješča...tud ko je bla bubana...pa pri zobekih.........
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:11:40
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Vse se je surovo. Jaz sem Galu olupila mango in mu meso postregla z banano in je ful jedel. Sm danes je pa moj Gal ful neješč , noče sadja, noče jogurta, noče kosila, nevem a bo nov zob Sam a ni, da enkrat pri otroku nastopi obdobje neješčnosti? Aurora, pri nas se menjavajo obdobja že od začetka. Nič se ne sekiraj bo pa čez kak dan ali dva več Še Andraž jih ima. V ponedeljek in torek je jedel kot sestradan volk , včeraj pa skoraj nič. Tako je to s temi otroci, se kar navadi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:12:01
|
|
|
|
hijenca
|
Evo sedaj sem še avto spucala, ampak ko sem avto spucala sem lahko še enkrat kidala, ker so bili kupi snega okrog avta. Sedaj pa če še vidim eno snežinko, grem k ****.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:14:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla! Evo mene. Dvorišče je skidano, HB. No ja, sneg ponavno pada . Kruh se že peče v pečici, kunija je v totalnem razsulu, Manca še vedno ni šla nič spat. HB je ta teden moja mami doma, da jo ona malce prevzame, ker meni se na čase že malo meša od nje. Itak je pa rajši čez dan pri njej kot pa pri meni
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:15:08
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Ta sončna, previdno kidaj, nit ti treba vsega naenkrat Nč bat, ga bom popoldan lahko še 1x, ker ta spet pada
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:16:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Grem sneg kidat Jaz pa sem že . Imam pa še avto za spucat , pa ni mi več. Jaz tudi pa nimam varuške. Jz mam pa HB ta teden mami doma, da malo Manco prevzame, ker drugače bi bila tudi težka. No ja, samo moja mami bo na ta račun ful dopusta pokoristila, ker nimajo dela v firmi in po spo defotlu vse petke doma do nadaljnjega. Ta teden je pa bila doma že od srede. Je pa res, da ima še kar nekaj lanskega dopusta, ker je bila ful dolgo časa na bolniški zaredi poškodbe in ni koristila dopusta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:17:17
|
|
|
|
tilči
|
Pri nas že spet narahlo sneži Nam je pa kurilca ravnokar pripeljal,tako da nas ne bo zeblo Bi šla pa tudi jaz v kakšne tople kraje.Škoda,ker je Nejc bolan,bi ga tako z veseljem naribala s snegom,kot je včasih sestra mene.No,saj bo kmalu bolje,sneg pa tudi še ne bo tako kmalu izginil.Ko kašlja,se mu že fino trga,le vročina ga še malo šlata
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:17:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Estrella pa se noče več družit z nami???? Kaj pa če jo je zamedlo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:18:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas že spet narahlo sneži Dobrodošla v klubu Nam je pa kurilca ravnokar pripeljal,tako da nas ne bo zeblo Bi šla pa tudi jaz v kakšne tople kraje.Škoda,ker je Nejc bolan,bi ga tako z veseljem naribala s snegom,kot je včasih sestra mene.No,saj bo kmalu bolje,sneg pa tudi še ne bo tako kmalu izginil.Ko kašlja,se mu že fino trga,le vročina ga še malo šlata Da bi se čim prej pozdravil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:19:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Men se pa Manca tlele po nogah vzpenja in nekaj čudno smrdi, mislim, da je eno orng bombo pridelala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:20:29
|
|
|
|
aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Vse se je surovo. Jaz sem Galu olupila mango in mu meso postregla z banano in je ful jedel. Sm danes je pa moj Gal ful neješč , noče sadja, noče jogurta, noče kosila, nevem a bo nov zob Sam a ni, da enkrat pri otroku nastopi obdobje neješčnosti? Aurora, pri nas se menjavajo obdobja že od začetka. Nič se ne sekiraj bo pa čez kak dan ali dva več Še Andraž jih ima. V ponedeljek in torek je jedel kot sestradan volk , včeraj pa skoraj nič. Tako je to s temi otroci, se kar navadi. MANJ KO SE BOM OBREMENJEVALA, BOLJE MI BO. SEJ GA OPAZUJEM IN VIDIM, DA NPR. EN DAN BI FUL PIL ČAJ, DRUG DAN GA SPLOH NOČE VIDET IN GA VZTRAJNO ODVRAČA, POTEM ENKRAT FUL JE... ups velike črke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:22:27
|
|
|
|
Čmrlika
|
Aurora pa se noče z mano pogovarjat.......
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:26:04
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas že spet narahlo sneži Dobrodošla v klubu Nam je pa kurilca ravnokar pripeljal,tako da nas ne bo zeblo Bi šla pa tudi jaz v kakšne tople kraje.Škoda,ker je Nejc bolan,bi ga tako z veseljem naribala s snegom,kot je včasih sestra mene.No,saj bo kmalu bolje,sneg pa tudi še ne bo tako kmalu izginil.Ko kašlja,se mu že fino trga,le vročina ga še malo šlata Da bi se čim prej pozdravil [/quote Da nebi ki sem pošiljali še kaj snega
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:26:41
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Vse se je surovo. Jaz sem Galu olupila mango in mu meso postregla z banano in je ful jedel. Sm danes je pa moj Gal ful neješč , noče sadja, noče jogurta, noče kosila, nevem a bo nov zob Sam a ni, da enkrat pri otroku nastopi obdobje neješčnosti? Še nisem slišala jst tud ne. Nejc je šele zdej zaspal prvo rundo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:30:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas že spet narahlo sneži Dobrodošla v klubu Nam je pa kurilca ravnokar pripeljal,tako da nas ne bo zeblo Bi šla pa tudi jaz v kakšne tople kraje.Škoda,ker je Nejc bolan,bi ga tako z veseljem naribala s snegom,kot je včasih sestra mene.No,saj bo kmalu bolje,sneg pa tudi še ne bo tako kmalu izginil.Ko kašlja,se mu že fino trga,le vročina ga še malo šlata Da bi se čim prej pozdravil [/quote Da nebi ki sem pošiljali še kaj snega Prepozno.Sem ga že zapakirala in naprej poslala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:31:06
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Ojla! Evo mene. Dvorišče je skidano, HB. No ja, sneg ponavno pada . Kruh se že peče v pečici, kunija je v totalnem razsulu, Manca še vedno ni šla nič spat. HB je ta teden moja mami doma, da jo ona malce prevzame, ker meni se na čase že malo meša od nje. Itak je pa rajši čez dan pri njej kot pa pri meni Vzami to kot dobro, ker se boš malo spočila. Pa ne smeš si jemat k srcu, ker so mamice za svoje otroke zakon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:31:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Vse se je surovo. Jaz sem Galu olupila mango in mu meso postregla z banano in je ful jedel. Sm danes je pa moj Gal ful neješč , noče sadja, noče jogurta, noče kosila, nevem a bo nov zob Sam a ni, da enkrat pri otroku nastopi obdobje neješčnosti? Aurora, pri nas se menjavajo obdobja že od začetka. Nič se ne sekiraj bo pa čez kak dan ali dva več Še Andraž jih ima. V ponedeljek in torek je jedel kot sestradan volk , včeraj pa skoraj nič. Tako je to s temi otroci, se kar navadi. tole lahko tudi jaz potrdim. Pri nas je isto.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:31:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pri nas že spet narahlo sneži Dobrodošla v klubu Nam je pa kurilca ravnokar pripeljal,tako da nas ne bo zeblo Bi šla pa tudi jaz v kakšne tople kraje.Škoda,ker je Nejc bolan,bi ga tako z veseljem naribala s snegom,kot je včasih sestra mene.No,saj bo kmalu bolje,sneg pa tudi še ne bo tako kmalu izginil.Ko kašlja,se mu že fino trga,le vročina ga še malo šlata Da bi se čim prej pozdravil [/quote Da nebi ki sem pošiljali še kaj snega Prepozno.Sem ga že zapakirala in naprej poslala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:32:04
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce pomoč? kako se pripravi avokado, mango in papaja? se to olupi al kako? lahko dam surovo al morem skuhat Sem kupila včeraj zdej pa ne vem kok se pripravi. Vse se je surovo. Jaz sem Galu olupila mango in mu meso postregla z banano in je ful jedel. Sm danes je pa moj Gal ful neješč , noče sadja, noče jogurta, noče kosila, nevem a bo nov zob Sam a ni, da enkrat pri otroku nastopi obdobje neješčnosti? Še nisem slišala jst tud ne. Nejc je šele zdej zaspal prvo rundo. Pri nas se je pa zbudil po drugi rundi.Sem imela namen še sama malo zaspat,pa me je šofer s kurilcem zjeb .Mi ne privoščijo spanja ne podnevi pa ne ponoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:32:40
|
|
|
|
barbaw
|
Maja pa je zdaj zaspala za 2. rundo. Danes je prvo hitro končala in ima zdaj 2.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:34:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo, bomba sanirana in Manca končno spi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 11.del ;) 15.1.2009 13:34:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Maja pa je zdaj zaspala za 2. rundo. Danes je prvo hitro končala in ima zdaj 2. Bravo Maja!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?