|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
15.1.2009 15:13:56   
mesecnica
Dan! user posted image

Naša spi, jaz pa takoj v akcijo. Za comp user posted image user posted image user posted image .

Sem že prebrala vse za nazaj. Full čvekate. Kje imate čas?user posted image

Vsem, ki slabo spite,želim, da se vam poštima spanje. In tistim, kateri otročki iščejo bližino - user posted image .

Februarka08 - user posted image  da si zdrava.
Janey - user posted image  za selitev.
Pina-1 - user posted image  za bolečine.
Suzi* - user posted image  za dieto.
Dolenjka - eno? Kako pa retuširaš slikice oz. odbeluješ (a to kaj popraviš)? Kateri program imaš? Sorry, sem laik na področju obdelave slik.

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
15.1.2009 15:17:52   
mesecnica
Lillchy123 - zate pa user posted image user posted image user posted image . Naši so v torek, ko sva bile pri alergologu tudi jemali kri. In je tudi na rokici iskala žilo, pa iglo ven in noter user posted image user posted image user posted image . Se mi je kar mešalo. Meni je sicer sestra rekla, da zaboli samo, ko gre notri. Potem ko pa šara pa ne več user posted image . Samo jaz ne vem, če je to res. Ker naša se je tudi tako jokala user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
15.1.2009 15:49:38   
ella79
dan user posted image
sem polna energije... user posted image user posted image user posted image v glavneem, jaz res že komaj čakam, da mal okolje zamenjam, sej me more bit Zoja tudi že sita, k cele dneve več al manj skupaj čepiva... če bi bilo poletje, se bi mi vejetno zlolalo, tako pa... aja, pa vprašal so me če še dojim, da mal prilagodijo moj delovnik user posted image pa če bom želela kak dan doma ostati, ne bo problema, bom pa od doma takrat mal podelala user posted image user posted image user posted image

sem na hitro preletela... sam neki sladkega mi je v oči padlo user posted image user posted image user posted image katera je pekla, da se povabim user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
15.1.2009 15:53:25   
jencili
Taj pa še vedno spiuser posted image  - to mu pa ni glih podobnouser posted image
Je zaspal ob 14, pa se je ob 14.35 zbudil, ampak je ob 14.40 že spet dol padu in pe vedno spiuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
15.1.2009 15:53:59   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dolenjka ja po eni strani se veselim, po drugi pa bi raje bla z malim, sej veš. upam da spravim vse ure not do službe, ker drugaće se mi lahko samo speljeuser posted image

no, sam za prakso bi lahko verjetno kaj bolj smotanega dobila user posted image  Vem, pa da ti bo zaradi Jakca hudo user posted image

sej sem si sama lahko zbrala....jaz bi bila 100x raje na centru ker je tam dinamika dost bolša in več vidiš in delaš na primeru in res nekaj odneseš iz prakse. marsikdo si predstavlja da je center samo tisto za papirje, pa ni res....ampak žal bi tam morala delati zjutraj...pa to ni šlo in pol sem mela samo ene par baz na razpolago ko je blo možno oz bolše da sem popoldan in tu je blo najbolše da sem popoldan ker dopoldan itak so vsi po svje, pa v šoli pa v sluzbi,....me je malo strah ker je mentorica nova in ne vem ka bo...upam da bobro, danes bom videla. jaz pač vem da bi rada mela nekaj od prakse, ker sem zato šla študirat. je pa res da najbrž v bližnji prihodnosti nebom delala v socilanem delu, čist možno da nikoliuser posted image

veš Janey..tud jst sem hotla met lani prakso na anšem csd..pa nimajo posluha za študente..oni nimajo časa za to..halo?
drugač mam pa tud jst čedalje bolj občutek,da ne bom delala v socialnem delu..čeprav sem si to vedno želela...
kaj pa trenutno ti delaš..redna služba mislim?

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Dober dan, no nič dober

Noč katastrofalna. Ob 1 se je zbudil in do 2:30 jokal kot zmešan. Sem ga nosila, mu ponujala sok, vodo, mleko, nič ni hotel. Sva bila na igralni podlogi pa nič. Nato sem mu operil našopala v nos in seveda s tem povzročila še večje dretje, a čez pol ure je končno zaspal. Nato se je sicer nekaj prebujal, parkrat sem šla k njemu ga malo pobožat, pokrit... Zbudil se je ob 7:00, pojedel 2 X 150 ml mleka z žlico čokolina, se igral v zakonski postelji, nato ga je pa dragi ob 8:20 odnesel v posteljo kjer je spal do 10:45. Mulček mali.

Jaz sem si pa tudi privoščila spanec od 8 do 10:30, da sem malo bolje. Drugače sem tudi jaz očitno pokasirala ta virus in mi teče iz nosa, grlo me boli, vročine pa nimam. Vsaj to, da bom lahko malo študirala.

Pikec ima danes še vedno 37,8 vročine, iz nosa mu še vedno teče, kašlja sicer manj, a sva se z odločila da ta teden ne gre v vrtec in da bosta jutri odšla k babi in dediju, da se jaz lahko v miru spravim za knjige. No Liu mi bo pustil za družbo . Je pa včeraj tudi Liu zakuhala in imela 42 vročine, smo mislili da ima shar peijovsko vročico, a je danes malo bolje, ni pa še čisto prava. Gremo popoldan k veterinarju za vsak slučaj.

blacky..upam,da boste kmalu bolje..pa da bo steklo to tvoje učenje..kaj pa študiraš?

Mlavla sem prebrala tvojo zgodbo in sploh ne bom komentirala, ker imam jaz z DURSom tudi nič kaj dobre izkušnje.

Vsaka izpostava dela po svoje, saj ne moreš verjet. Kar velja nekje, drugje sploh ni možno... je pa res, da so referenti s katerimi sem imela stik bili zelo prijazni. In tako je prav, saj nenazadnje so javni uslužbenci  

pri nas pa še uslužbenci niso nič kaj prijazni..bolj nesramni

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

mlavla, kake kritike si pa ti slišala za Malega princa?

No meni je ful všeč, ki je taka pozicija postelj kot sem si zamislila. In verjami mi sem katastrofa, ko si nekaj dam v glavo kako hočem imet. še posebaj, če sem noseča.

No bomo vidli po par letih. Za zdej smo super zadovoljni.
..

od mojega brat ima takšno sobo (je star 15let)..pa ima že vse nekaj polomljeno...od postelje..vratc..pri omarah..tašča pač pravi da ni vreden svojega denarja..da ni dobra kvaliteta..

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jaz sem pa pojedla zdele skledo zelene solate z naribanim korenčkom.  kosilo.  se pa fuuul boljš počutim zdej ko sem na dieti. res. skor neverjetno. imam ful več energije. ampak me pa dones ful zebe v roke...brrr. bo treba še kaj toplega dat v rit....

žana še spi, čeprav se je od poldneva že 2x zbudila vmes.

...grem si čaj skuhat.

bravo za dieto..mene to še čaka... a si se na ločevalno spravila..

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

dan

evo, jst mam končno pet minut zase.  prebrat za nazaj še nisem uspela, ker smo laufal okrog ko nori. po napotnice k dr, pa kri dat, kjer je blo celo mrcvarjenje. ga vid una sestra pa začne cvilt, ja kako pa mu nej kri vzamem?! men je kr  in ga je 10 min traplajla po roki, da bi najdla žilo. in pol je zapičla iglo in nič. in je probala še enkrat in spet nič  ne rabm povedat, kok se je Luka , jst bi se pa tud skor začela. pol sem jo pa ustavla in rekla, da se greva malo pomirit, pol me je pa vprašala, če mu naj iz prstka vzame? No, vsaj to ji je ratal. itaq je bil pol na fizio še čist razdražen.  ma pa povečane levkocite, tko da kar mal dvomim, da bo v ponedeljek operiran. Bo pa malo kasneje, nič zato. Glavno da smo na vrsti.
pol sem šla pa še jst mojo kartico potrdit, pa mi jo avtomat požre, ker je kao neveljavna. na ZDS pa dons ni uradnih ur. HB dela tam bivša sodelavka, ki mi pove, da moj dragi ni plačal položnice za 3 eur in je zato kartica neveljavna (prejšnič ni najdu kartice, pa čeprav je bla točno na svojem mestu in je šel na ZSD po potrdilo, ki je stalo teh 3 eur).
v avtu je Luka zaspal, pridemo domov, pa Blaž neki sesa okrog kamina, pa začne vrečka v sesalcu goret!!!!!! Jo nese ven, ugasne in gre v službo. Čez pet minut začne pa kanta zunaj na terasi goret!!!
pa Luka siten ko muha, ok, zdej je končno zaspal. še dobr, ker bi se mi drugač odpeljal!!!!

blacky, a ste se naše smole nalezli? jst upam, da boste vsi čim prej zdravi in nasmejani! še neki mi povej, a še velja, da lahko olajšavo za otroka uveljavljata vsak nekaj mesecev? Pa a mogoče veš, kaj mislijo pod otroka s pp?

evo, konc spanja. celih 10min

pri nas pa vedno kri jemljejo tako malim iz prstka?..mi je malo čudno tole..bogi Luka
pa upam,da ste zdej že vse pogasili..

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Lillchy123 - zate pa . Naši so v torek, ko sva bile pri alergologu tudi jemali kri. In je tudi na rokici iskala žilo, pa iglo ven in noter . Se mi je kar mešalo. Meni je sicer sestra rekla, da zaboli samo, ko gre notri. Potem ko pa šara pa ne več . Samo jaz ne vem, če je to res. Ker naša se je tudi tako jokala .

a pri vas tud tkole matrajo otročke...user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
15.1.2009 15:56:00   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

Taj pa še vedno spiuser posted image  - to mu pa ni glih podobnouser posted image
Je zaspal ob 14, pa se je ob 14.35 zbudil, ampak je ob 14.40 že spet dol padu in pe vedno spiuser posted image

Neža pa je danes spala le 40 minut..zdej jo je pa moja mami mal ven peljala..pa premislila sva se da greva danes v Lj..se nam ne da..mava čist preveč dela...oj za šiht..jst pa moram med knjige..

pozdravćić (še posebej to velja za dolenjkouser posted image )

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
15.1.2009 16:06:17   
ELMA
Živjo čveke...

lillchy123 user posted image user posted image user posted image  Držim pesti za vas .....user posted image user posted image
Blaža , si kr pridna z recepti ,user posted image več te berem , bolj sem lačna user posted image , klinc in moja dijeta .
Si se zmenila z uno gospo za tično ?
Pina  gospa je 20 minut stran od mene , poslala sem ti ZS

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
15.1.2009 16:15:53   
nizy
lilči-user posted image user posted image user posted image

elma - kje si stara sablja , nič se ne javljašuser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
15.1.2009 16:30:05   
katka37

IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..
naša nočka je bila ok..zbudili smo se ob 7:30..brez budnic od 22:30...

zdele me pa čaka kuhanje kosila, nato pogreb sosede..pol pa (najbrž) z mojim šibava v Lj..Neža gre pa k moji mam..
najbrž bova šla še pogledat za laminat...za Nežino sobico..ma katera kakšen dober predlog..

Blaža..zanima me če si zadovoljna  s pohištvom mali princ? aja pa za recept za štrudelj..proooosimuser posted image

Mi smo imeli v stanovanju malega princa, smo bili kar zadovoljni, smo pa potem vseeno ugotovili, da takšna velekvaliteta tudi ni, kot je cena. Smo pa pustili tam, ker sta fanta zdaj dobila večji postelji in zato tudi omare. Mi pa ni bilo žal, da smo imeli malega princa, ker rešitve pa imajo svetovne.

kolko let ste ga pa imeli? kaj je pa šlo po slabem?

Imeli smo ga samo 3 leta, pa ne da nismo bili zadovoljni, ampak za ta denar bi tudi že dobili kaj drugega, tudi lepega (za ta denar bi pričakovala, da so robovi ravno odrezani, deli pašejo en na drugega kot ata na mamo...)  Je samo lestev za posteljo draga, vse moraš posebaj plačati, vsak delček skoraj (lestev, obroba postelje, zaščitna ograjica.....Pisalnih miz nimajo ne vem kake izbire, sicer ti naredijo po meri, ampak cena??? Se mi zdi, da je danes večja izbira otroških sob, tudi alples ima lepe, mavrica, nekaj imajo tudi v lesnini in dipoju.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
15.1.2009 16:38:16   
Blacky*

dan

evo, jst mam končno pet minut zase. user posted image  prebrat za nazaj še nisem uspela, ker smo laufal okrog ko nori. po napotnice k dr, pa kri dat, kjer je blo celo mrcvarjenje. ga vid una sestra pa začne cvilt, ja kako pa mu nej kri vzamem?! men je kr user posted image user posted image user posted image  in ga je 10 min traplajla po roki, da bi najdla žilo. in pol je zapičla iglo in nič. in je probala še enkrat in spet nič user posted image user posted image user posted image  ne rabm povedat, kok se je Luka user posted image , jst bi se pa tud skor začela. pol sem jo pa ustavla in rekla, da se greva malo pomirit, pol me je pa vprašala, če mu naj iz prstka vzame? user posted image No, vsaj to ji je ratal. itaq je bil pol na fizio še čist razdražen. user posted image  ma pa povečane levkocite, tko da kar mal dvomim, da bo v ponedeljek operiran. Bo pa malo kasneje, nič zato. Glavno da smo na vrsti.user posted image
pol sem šla pa še jst mojo kartico potrdit, pa mi jo avtomat požre, ker je kao neveljavna. na ZDS pa dons ni uradnih ur. HB dela tam bivša sodelavka, ki mi pove, da moj dragi ni plačal položnice za 3 eur in je zato kartica neveljavna (prejšnič ni najdu kartice, pa čeprav je bla točno na svojem mestu in je šel na ZSD po potrdilo, ki je stalo teh 3 eur).
v avtu je Luka zaspal, pridemo domov, pa Blaž neki sesa okrog kamina, pa začne vrečka v sesalcu goret!!!!!! Jo nese ven, ugasne in gre v službo. Čez pet minut začne pa kanta zunaj na terasi goret!!!
pa Luka siten ko muha, ok, zdej je končno zaspal. še dobr, ker bi se mi drugač odpeljal!!!!

blacky, a ste se naše smole nalezli? jst upam, da boste vsi čim prej zdravi in nasmejani! še neki mi povej, a še velja, da lahko olajšavo za otroka uveljavljata vsak nekaj mesecev? Pa a mogoče veš, kaj mislijo pod otroka s pp?

evo, konc spanja. celih 10min user posted image

danes smo pa res tam nekje s smolo user posted image , a bo že...

Lahko se delno uveljavlja olajšava. Torej vsak nekaj mesecev. Vi2 prereačunajta komu se najbolje splača, še posebej zaradi punc in preživnine...

To sem pa v navodilih najdla glede otroka s pp:

Oznaka A5 – Otrok, ki potrebuje posebno nego in varstvo in ima pravico do dodatka za nego otroka v skladu z zakonom o starševskem varstvu in družinskih prejemkih ali pravico do dodatka za pomoč in postrežbo v skladu z zakonom o pokojninskem in invalidskem zavarovanju. K napovedi je treba priložiti odločbo, s katero je priznana navedena pravica, v kolikor tega niste storili že pri vložitvi napovedi za pretekla leta. Olajšava se ne prizna zavezancu, čigar otrok je zaradi zdravljenja, usposabljanja, vzgoje ali šolanja v zavodu, v katerem ima celodnevno brezplačno oskrbo, ali v rejništvu, razen če dokaže, da tudi v tem času materialno skrbi za otroka. Tedaj se olajšava prizna za dobo, za katero center za socialno delo v skladu z zakonom, ki ureja starševsko varstvo in družinske prejemke, prizna pravico do dodatka za nego otroka.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
15.1.2009 16:40:53   
Blacky*

dolenjka ja po eni strani se veselim, po drugi pa bi raje bla z malim, sej veš. upam da spravim vse ure not do službe, ker drugaće se mi lahko samo speljeuser posted image

no, sam za prakso bi lahko verjetno kaj bolj smotanega dobila user posted image  Vem, pa da ti bo zaradi Jakca hudo user posted image

sej sem si sama lahko zbrala....jaz bi bila 100x raje na centru ker je tam dinamika dost bolša in več vidiš in delaš na primeru in res nekaj odneseš iz prakse. marsikdo si predstavlja da je center samo tisto za papirje, pa ni res....ampak žal bi tam morala delati zjutraj...pa to ni šlo in pol sem mela samo ene par baz na razpolago ko je blo možno oz bolše da sem popoldan in tu je blo najbolše da sem popoldan ker dopoldan itak so vsi po svje, pa v šoli pa v sluzbi,....me je malo strah ker je mentorica nova in ne vem ka bo...upam da bobro, danes bom videla. jaz pač vem da bi rada mela nekaj od prakse, ker sem zato šla študirat. je pa res da najbrž v bližnji prihodnosti nebom delala v socilanem delu, čist možno da nikoliuser posted image

veš Janey..tud jst sem hotla met lani prakso na anšem csd..pa nimajo posluha za študente..oni nimajo časa za to..halo?
drugač mam pa tud jst čedalje bolj občutek,da ne bom delala v socialnem delu..čeprav sem si to vedno želela...
kaj pa trenutno ti delaš..redna služba mislim?

Dober dan, no nič dober

Noč katastrofalna. Ob 1 se je zbudil in do 2:30 jokal kot zmešan. Sem ga nosila, mu ponujala sok, vodo, mleko, nič ni hotel. Sva bila na igralni podlogi pa nič. Nato sem mu operil našopala v nos in seveda s tem povzročila še večje dretje, a čez pol ure je končno zaspal. Nato se je sicer nekaj prebujal, parkrat sem šla k njemu ga malo pobožat, pokrit... Zbudil se je ob 7:00, pojedel 2 X 150 ml mleka z žlico čokolina, se igral v zakonski postelji, nato ga je pa dragi ob 8:20 odnesel v posteljo kjer je spal do 10:45. Mulček mali.

Jaz sem si pa tudi privoščila spanec od 8 do 10:30, da sem malo bolje. Drugače sem tudi jaz očitno pokasirala ta virus in mi teče iz nosa, grlo me boli, vročine pa nimam. Vsaj to, da bom lahko malo študirala.

Pikec ima danes še vedno 37,8 vročine, iz nosa mu še vedno teče, kašlja sicer manj, a sva se z odločila da ta teden ne gre v vrtec in da bosta jutri odšla k babi in dediju, da se jaz lahko v miru spravim za knjige. No Liu mi bo pustil za družbo . Je pa včeraj tudi Liu zakuhala in imela 42 vročine, smo mislili da ima shar peijovsko vročico, a je danes malo bolje, ni pa še čisto prava. Gremo popoldan k veterinarju za vsak slučaj.

blacky..upam,da boste kmalu bolje..pa da bo steklo to tvoje učenje..kaj pa študiraš?

Mlavla sem prebrala tvojo zgodbo in sploh ne bom komentirala, ker imam jaz z DURSom tudi nič kaj dobre izkušnje.

Vsaka izpostava dela po svoje, saj ne moreš verjet. Kar velja nekje, drugje sploh ni možno... je pa res, da so referenti s katerimi sem imela stik bili zelo prijazni. In tako je prav, saj nenazadnje so javni uslužbenci  

pri nas pa še uslužbenci niso nič kaj prijazni..bolj nesramni

mlavla, kake kritike si pa ti slišala za Malega princa?

No meni je ful všeč, ki je taka pozicija postelj kot sem si zamislila. In verjami mi sem katastrofa, ko si nekaj dam v glavo kako hočem imet. še posebaj, če sem noseča.

No bomo vidli po par letih. Za zdej smo super zadovoljni.
..

od mojega brat ima takšno sobo (je star 15let)..pa ima že vse nekaj polomljeno...od postelje..vratc..pri omarah..tašča pač pravi da ni vreden svojega denarja..da ni dobra kvaliteta..

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jaz sem pa pojedla zdele skledo zelene solate z naribanim korenčkom.  kosilo.  se pa fuuul boljš počutim zdej ko sem na dieti. res. skor neverjetno. imam ful več energije. ampak me pa dones ful zebe v roke...brrr. bo treba še kaj toplega dat v rit....

žana še spi, čeprav se je od poldneva že 2x zbudila vmes.

...grem si čaj skuhat.

bravo za dieto..mene to še čaka... a si se na ločevalno spravila..

dan

evo, jst mam končno pet minut zase.  prebrat za nazaj še nisem uspela, ker smo laufal okrog ko nori. po napotnice k dr, pa kri dat, kjer je blo celo mrcvarjenje. ga vid una sestra pa začne cvilt, ja kako pa mu nej kri vzamem?! men je kr  in ga je 10 min traplajla po roki, da bi najdla žilo. in pol je zapičla iglo in nič. in je probala še enkrat in spet nič  ne rabm povedat, kok se je Luka , jst bi se pa tud skor začela. pol sem jo pa ustavla in rekla, da se greva malo pomirit, pol me je pa vprašala, če mu naj iz prstka vzame? No, vsaj to ji je ratal. itaq je bil pol na fizio še čist razdražen.  ma pa povečane levkocite, tko da kar mal dvomim, da bo v ponedeljek operiran. Bo pa malo kasneje, nič zato. Glavno da smo na vrsti.

evo, konc spanja. celih 10min

pri nas pa vedno kri jemljejo tako malim iz prstka?..mi je malo čudno tole..bogi Luka
pa upam,da ste zdej že vse pogasili..

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Lillchy123 - zate pa . Naši so v torek, ko sva bile pri alergologu tudi jemali kri. In je tudi na rokici iskala žilo, pa iglo ven in noter . Se mi je kar mešalo. Meni je sicer sestra rekla, da zaboli samo, ko gre notri. Potem ko pa šara pa ne več . Samo jaz ne vem, če je to res. Ker naša se je tudi tako jokala .

a pri vas tud tkole matrajo otročke...user posted image

Že celo večnost pravo končujem. Zdaj imam pa lepo možnost da spacam. Diplomo sem že začela pisat, dispozicijo imam potrjeno. Zdaj se pripravljam na izpite, ki jih imam čez 10 dni... a mi ne gre kaj preveč dobro. Val je skoz neki bolan, jaz ali pa mož. Pa vedno se mi tudi ne da, zvečer sem uničena da samo padem za domovino user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
15.1.2009 16:47:11   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Živjo čveke...

lillchy123 user posted image user posted image user posted image  Držim pesti za vas .....user posted image user posted image
Blaža , si kr pridna z recepti ,user posted image več te berem , bolj sem lačna user posted image , klinc in moja dijeta .
Pina
 gospa je 20 minut stran od mene , poslala sem ti ZS

ja sem rekla, da če tebe lahko kontaktira, da bi ti vzela , pa Pina, da bi vzela 3 kg. In bo naročila od Ramsa, ki je okoli 33e, drugače je pa v vtrhniški 55e. Te bo kontaktirala, pa se boste zmenle, pa od Pine naslov sem ji javla. je brez veze, da se še jaz mešam.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
15.1.2009 16:48:38   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Živjo čveke...

Pina
 gospa je 20 minut stran od mene , poslala sem ti ZS

ja sem rekla, da če tebe lahko kontaktira, da bi ti vzela , pa Pina, da bi vzela 3 kg. In bo naročila od Ramsa, ki je okoli 33e, drugače je pa v vtrhniški 55e. Te bo kontaktirala, pa se boste zmenle, pa od Pine naslov sem ji javla. je brez veze, da se še jaz mešam.

A ta šjora je tvoja soseda, če sem prav štekala? No pol pa bosta še Pini poslale.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
15.1.2009 16:51:54   
blaža

dan..
naša nočka je bila ok..zbudili smo se ob 7:30..brez budnic od 22:30...

zdele me pa čaka kuhanje kosila, nato pogreb sosede..pol pa (najbrž) z mojim šibava v Lj..Neža gre pa k moji mam..
najbrž bova šla še pogledat za laminat...za Nežino sobico..ma katera kakšen dober predlog..

Blaža..zanima me če si zadovoljna  s pohištvom mali princ? aja pa za recept za štrudelj..proooosimuser posted image

Mi smo imeli v stanovanju malega princa, smo bili kar zadovoljni, smo pa potem vseeno ugotovili, da takšna velekvaliteta tudi ni, kot je cena. Smo pa pustili tam, ker sta fanta zdaj dobila večji postelji in zato tudi omare. Mi pa ni bilo žal, da smo imeli malega princa, ker rešitve pa imajo svetovne.

kolko let ste ga pa imeli? kaj je pa šlo po slabem?

Imeli smo ga samo 3 leta, pa ne da nismo bili zadovoljni, ampak za ta denar bi tudi že dobili kaj drugega, tudi lepega (za ta denar bi pričakovala, da so robovi ravno odrezani, deli pašejo en na drugega kot ata na mamo...)  Je samo lestev za posteljo draga, vse moraš posebaj plačati, vsak delček skoraj (lestev, obroba postelje, zaščitna ograjica.....Pisalnih miz nimajo ne vem kake izbire, sicer ti naredijo po meri, ampak cena??? Se mi zdi, da je danes večja izbira otroških sob, tudi alples ima lepe, mavrica, nekaj imajo tudi v lesnini in dipoju.

mi smo pa ful zadovoljni. vse je na knap narejeno edino taka zaščita, ko pride na zid na zgornji postelji nam ni na knap, ki mamo ful kriv zid( stara hiša9, ma ni panike. Drugo je vse super. predali se lepo zapirajo,... je pa res, da ni poceni. No meni niso ble njihove pisalne mize všeč in smo vzeli eno drugo, da je kotna za v kot. Pa smo skombinirali. user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
15.1.2009 16:55:53   
Stipe air force
Ko pridemo v drugi polovici februarja v SLO, predlagam eno svinjsko - sladko turnejo.... po Primorski... user posted image  in sicer:

Prvo o pojemo vse svinjarije pr Pini v Predloki... seveda zalijemo z refoskom... user posted image  in potem v Senozecama pr Blazi pojemo vse sladkarije user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
15.1.2009 16:57:27   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Ko pridemo v drugi polovici februarja v SLO, predlagam eno svinjsko - sladko turnejo.... po Primorski... user posted image  in sicer:

Prvo o pojemo vse svinjarije pr Pini v Predloki... seveda zalijemo z refoskom... user posted image  in potem v Senozecama pr Blazi pojemo vse sladkarije user posted image  user posted image  user posted image ...

Jaaaaa sevedaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
15.1.2009 17:01:13   
Stipe air force

Jaaaaa sevedaaaaa! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mormo se Seflo sprovocirat... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
15.1.2009 17:16:57   
dolenjka

če bova pridno shujšala do takrat gremo na turnejo, drugače stradanje user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1143
15.1.2009 17:21:15   
Stipe air force

če bova pridno shujšala do takrat gremo na turnejo, drugače stradanje user posted image

Evo, ze komplicira... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
15.1.2009 17:22:07   
dolenjka

sem vedla da se ti bo zataknilo user posted image  user posted image  user posted image  Sej jaz rabim samo 14 dni, pa sem na željeni teži user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

Neposredna povezava do sporočila: 1145
15.1.2009 17:28:30   
Stipe air force

sem vedla da se ti bo zataknilo user posted image  user posted image  user posted image  Sej jaz rabim samo 14 dni, pa sem na željeni teži user posted image

Blaza ne skrbi ker Sefla sovrazi sladkarije... ha, ha user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
15.1.2009 17:32:52   
MetiLu
Moj mali frajer je dones v varstvu spal 2 uri in pol user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  uh, kok sem vesela, da se ima dobr tam, pa tok me je skrbelo user posted image  zaspal še hitrej kot včeraj user posted image  Zdej šele vidim kako me doma okol mazica mota user posted image  jah kaj čmo, smo zasral, mogoče bo pri drugem drugačen red user posted image

Zdele se pa pripravlja na krajši dremež, ker spanja mu ne dovolim, da ne bo spet žurka zvečer ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
15.1.2009 18:29:57   
Februarka08
Čer.

Smo se našopingirali in nakofetkali, zdej pa pride kolega od mojga in bosta mal računalnik spucalauser posted image tako da bom brez cel večer... pa brez mojga tud pomojeuser posted image user posted image ahhhhh....

Listek
in Bajsa lepo vaju je blo vidtuser posted image

Lep večeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
15.1.2009 19:36:47   
jencili
Mi smo pa zaključili z današnjo akcijo pucanjauser posted image
Bli smo pridni in lepo počistili, jst sm pa zdej speglala še 4 žehte perila, tko da mam zdej spet plac za nalaganjeuser posted image user posted image

Kavica dons...zakaj pa jst nč ne vem o njej?user posted image user posted image
Kero bom za ušesa?user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
15.1.2009 19:50:16   
dolenjka
jencili... lahko mene za usesa... pust punce...sm pa itak dalec... user posted image , zdej pa udri po tipkovnici... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.