Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Janey dolenjka ja po eni strani se veselim, po drugi pa bi raje bla z malim, sej veš. upam da spravim vse ure not do službe, ker drugaće se mi lahko samo spelje no, sam za prakso bi lahko verjetno kaj bolj smotanega dobila Vem, pa da ti bo zaradi Jakca hudo sej sem si sama lahko zbrala....jaz bi bila 100x raje na centru ker je tam dinamika dost bolša in več vidiš in delaš na primeru in res nekaj odneseš iz prakse. marsikdo si predstavlja da je center samo tisto za papirje, pa ni res....ampak žal bi tam morala delati zjutraj...pa to ni šlo in pol sem mela samo ene par baz na razpolago ko je blo možno oz bolše da sem popoldan in tu je blo najbolše da sem popoldan ker dopoldan itak so vsi po svje, pa v šoli pa v sluzbi,....me je malo strah ker je mentorica nova in ne vem ka bo...upam da bobro, danes bom videla. jaz pač vem da bi rada mela nekaj od prakse, ker sem zato šla študirat. je pa res da najbrž v bližnji prihodnosti nebom delala v socilanem delu, čist možno da nikoli veš Janey..tud jst sem hotla met lani prakso na anšem csd..pa nimajo posluha za študente..oni nimajo časa za to..halo? drugač mam pa tud jst čedalje bolj občutek,da ne bom delala v socialnem delu..čeprav sem si to vedno želela... kaj pa trenutno ti delaš..redna služba mislim? IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Dober dan, no nič dober Noč katastrofalna. Ob 1 se je zbudil in do 2:30 jokal kot zmešan. Sem ga nosila, mu ponujala sok, vodo, mleko, nič ni hotel. Sva bila na igralni podlogi pa nič. Nato sem mu operil našopala v nos in seveda s tem povzročila še večje dretje, a čez pol ure je končno zaspal. Nato se je sicer nekaj prebujal, parkrat sem šla k njemu ga malo pobožat, pokrit... Zbudil se je ob 7:00, pojedel 2 X 150 ml mleka z žlico čokolina, se igral v zakonski postelji, nato ga je pa dragi ob 8:20 odnesel v posteljo kjer je spal do 10:45. Mulček mali. Jaz sem si pa tudi privoščila spanec od 8 do 10:30, da sem malo bolje. Drugače sem tudi jaz očitno pokasirala ta virus in mi teče iz nosa, grlo me boli, vročine pa nimam. Vsaj to, da bom lahko malo študirala. Pikec ima danes še vedno 37,8 vročine, iz nosa mu še vedno teče, kašlja sicer manj, a sva se z odločila da ta teden ne gre v vrtec in da bosta jutri odšla k babi in dediju, da se jaz lahko v miru spravim za knjige. No Liu mi bo pustil za družbo . Je pa včeraj tudi Liu zakuhala in imela 42 vročine, smo mislili da ima shar peijovsko vročico, a je danes malo bolje, ni pa še čisto prava. Gremo popoldan k veterinarju za vsak slučaj. blacky..upam,da boste kmalu bolje..pa da bo steklo to tvoje učenje..kaj pa študiraš? IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* Mlavla sem prebrala tvojo zgodbo in sploh ne bom komentirala, ker imam jaz z DURSom tudi nič kaj dobre izkušnje. Vsaka izpostava dela po svoje, saj ne moreš verjet. Kar velja nekje, drugje sploh ni možno... je pa res, da so referenti s katerimi sem imela stik bili zelo prijazni. In tako je prav, saj nenazadnje so javni uslužbenci pri nas pa še uslužbenci niso nič kaj prijazni..bolj nesramni IZVIRNO SPOROČILO: blaža mlavla, kake kritike si pa ti slišala za Malega princa? No meni je ful všeč, ki je taka pozicija postelj kot sem si zamislila. In verjami mi sem katastrofa, ko si nekaj dam v glavo kako hočem imet. še posebaj, če sem noseča. No bomo vidli po par letih. Za zdej smo super zadovoljni. .. od mojega brat ima takšno sobo (je star 15let)..pa ima že vse nekaj polomljeno...od postelje..vratc..pri omarah..tašča pač pravi da ni vreden svojega denarja..da ni dobra kvaliteta.. IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jaz sem pa pojedla zdele skledo zelene solate z naribanim korenčkom. kosilo. se pa fuuul boljš počutim zdej ko sem na dieti. res. skor neverjetno. imam ful več energije. ampak me pa dones ful zebe v roke...brrr. bo treba še kaj toplega dat v rit.... žana še spi, čeprav se je od poldneva že 2x zbudila vmes. ...grem si čaj skuhat. bravo za dieto..mene to še čaka... a si se na ločevalno spravila.. IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 dan evo, jst mam končno pet minut zase. prebrat za nazaj še nisem uspela, ker smo laufal okrog ko nori. po napotnice k dr, pa kri dat, kjer je blo celo mrcvarjenje. ga vid una sestra pa začne cvilt, ja kako pa mu nej kri vzamem?! men je kr in ga je 10 min traplajla po roki, da bi najdla žilo. in pol je zapičla iglo in nič. in je probala še enkrat in spet nič ne rabm povedat, kok se je Luka , jst bi se pa tud skor začela. pol sem jo pa ustavla in rekla, da se greva malo pomirit, pol me je pa vprašala, če mu naj iz prstka vzame? No, vsaj to ji je ratal. itaq je bil pol na fizio še čist razdražen. ma pa povečane levkocite, tko da kar mal dvomim, da bo v ponedeljek operiran. Bo pa malo kasneje, nič zato. Glavno da smo na vrsti. pol sem šla pa še jst mojo kartico potrdit, pa mi jo avtomat požre, ker je kao neveljavna. na ZDS pa dons ni uradnih ur. HB dela tam bivša sodelavka, ki mi pove, da moj dragi ni plačal položnice za 3 eur in je zato kartica neveljavna (prejšnič ni najdu kartice, pa čeprav je bla točno na svojem mestu in je šel na ZSD po potrdilo, ki je stalo teh 3 eur). v avtu je Luka zaspal, pridemo domov, pa Blaž neki sesa okrog kamina, pa začne vrečka v sesalcu goret!!!!!! Jo nese ven, ugasne in gre v službo. Čez pet minut začne pa kanta zunaj na terasi goret!!! pa Luka siten ko muha, ok, zdej je končno zaspal. še dobr, ker bi se mi drugač odpeljal!!!! blacky, a ste se naše smole nalezli? jst upam, da boste vsi čim prej zdravi in nasmejani! še neki mi povej, a še velja, da lahko olajšavo za otroka uveljavljata vsak nekaj mesecev? Pa a mogoče veš, kaj mislijo pod otroka s pp? evo, konc spanja. celih 10min pri nas pa vedno kri jemljejo tako malim iz prstka?..mi je malo čudno tole..bogi Luka pa upam,da ste zdej že vse pogasili.. IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Lillchy123 - zate pa . Naši so v torek, ko sva bile pri alergologu tudi jemali kri. In je tudi na rokici iskala žilo, pa iglo ven in noter . Se mi je kar mešalo. Meni je sicer sestra rekla, da zaboli samo, ko gre notri. Potem ko pa šara pa ne več . Samo jaz ne vem, če je to res. Ker naša se je tudi tako jokala . a pri vas tud tkole matrajo otročke... Že celo večnost pravo končujem. Zdaj imam pa lepo možnost da spacam. Diplomo sem že začela pisat, dispozicijo imam potrjeno. Zdaj se pripravljam na izpite, ki jih imam čez 10 dni... a mi ne gre kaj preveč dobro. Val je skoz neki bolan, jaz ali pa mož. Pa vedno se mi tudi ne da, zvečer sem uničena da samo padem za domovino
|