lillchy123
|
dan evo, jst mam končno pet minut zase. prebrat za nazaj še nisem uspela, ker smo laufal okrog ko nori. po napotnice k dr, pa kri dat, kjer je blo celo mrcvarjenje. ga vid una sestra pa začne cvilt, ja kako pa mu nej kri vzamem?! men je kr in ga je 10 min traplajla po roki, da bi najdla žilo. in pol je zapičla iglo in nič. in je probala še enkrat in spet nič ne rabm povedat, kok se je Luka , jst bi se pa tud skor začela. pol sem jo pa ustavla in rekla, da se greva malo pomirit, pol me je pa vprašala, če mu naj iz prstka vzame? No, vsaj to ji je ratal. itaq je bil pol na fizio še čist razdražen. ma pa povečane levkocite, tko da kar mal dvomim, da bo v ponedeljek operiran. Bo pa malo kasneje, nič zato. Glavno da smo na vrsti. pol sem šla pa še jst mojo kartico potrdit, pa mi jo avtomat požre, ker je kao neveljavna. na ZDS pa dons ni uradnih ur. HB dela tam bivša sodelavka, ki mi pove, da moj dragi ni plačal položnice za 3 eur in je zato kartica neveljavna (prejšnič ni najdu kartice, pa čeprav je bla točno na svojem mestu in je šel na ZSD po potrdilo, ki je stalo teh 3 eur). v avtu je Luka zaspal, pridemo domov, pa Blaž neki sesa okrog kamina, pa začne vrečka v sesalcu goret!!!!!! Jo nese ven, ugasne in gre v službo. Čez pet minut začne pa kanta zunaj na terasi goret!!! pa Luka siten ko muha, ok, zdej je končno zaspal. še dobr, ker bi se mi drugač odpeljal!!!! blacky, a ste se naše smole nalezli? jst upam, da boste vsi čim prej zdravi in nasmejani! še neki mi povej, a še velja, da lahko olajšavo za otroka uveljavljata vsak nekaj mesecev? Pa a mogoče veš, kaj mislijo pod otroka s pp? evo, konc spanja. celih 10min