|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
15.1.2009 13:12:12   
blaža
Pina, a si ti rabla vanilijevo za torto? Sem mislila nekaj drugega. no če je za torto mi javi, pa bom poiskala. A kuhano z jajci si mislila.?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
15.1.2009 13:13:02   
Janey
joj se mi zdaj ne da....mi je žal da nisem sla z malim spat.
pa še laćna sem, ko voham iz kuhinje

sem spocala njoke s tuno in koruzo, pa malo sirčka pa kisle smetane, pa je njami, pa še jaka bo jedel....tuno prvič...bom mu itak čisto malo dala.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
15.1.2009 13:13:12   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

blaža a prideš k meni, da dama en tečaj skozi?? ko tebe poslušam si mislim, d aja nič ne znam skuhatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja kar pridi, če maš cajt. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
15.1.2009 13:15:14   
blaža
No ko ste že pri kosilu, mamo mi:

Kuhana cvetača in rdeča paprika na tanke rezine, pa pol posuto z 200g sira pa zapečeno v pečici, za moje pa še zraven svinski zrezki. pa še rdeč radič.

No Blaž ma pa teletino in zelenjavo. no pa pol bo sigurno še cvetačo z nami jedel. itak je skozi lačen, se prav skrivamo pred njim.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
15.1.2009 13:17:56   
Blacky*
Dober dan, no nič dober

Noč katastrofalna. Ob 1 se je zbudil in do 2:30 jokal kot zmešan. Sem ga nosila, mu ponujala sok, vodo, mleko, nič ni hotel. Sva bila na igralni podlogi pa nič. Nato sem mu operil našopala v nos in seveda s tem povzročila še večje dretje, a čez pol ure je končno zaspal. Nato se je sicer nekaj prebujal, parkrat sem šla k njemu ga malo pobožat, pokrit... Zbudil se je ob 7:00, pojedel 2 X 150 ml mleka z žlico čokolina, se igral v zakonski postelji, nato ga je pa dragi ob 8:20 odnesel v posteljo kjer je spal do 10:45. Mulček mali.

Jaz sem si pa tudi privoščila spanec od 8 do 10:30, da sem malo bolje. Drugače sem tudi jaz očitno pokasirala ta virus in mi teče iz nosa, grlo me boli, vročine pa nimam. Vsaj to, da bom lahko malo študirala.

Pikec ima danes še vedno 37,8 vročine, iz nosa mu še vedno teče, kašlja sicer manj, a sva se z user posted image odločila da ta teden ne gre v vrtec in da bosta jutri odšla k babi in dediju, da se jaz lahko v miru spravim za knjige. No Liu mi bo pustil za družbo user posted image . Je pa včeraj tudi Liu zakuhala in imela 42 vročine, smo mislili da ima shar peijovsko vročico, a je danes malo bolje, ni pa še čisto prava. Gremo popoldan k veterinarju za vsak slučaj.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
15.1.2009 13:19:35   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..
naša nočka je bila ok..zbudili smo se ob 7:30..brez budnic od 22:30...

zdele me pa čaka kuhanje kosila, nato pogreb sosede..pol pa (najbrž) z mojim šibava v Lj..Neža gre pa k moji mam..
najbrž bova šla še pogledat za laminat...za Nežino sobico..ma katera kakšen dober predlog..

Blaža..zanima me če si zadovoljna  s pohištvom mali princ? aja pa za recept za štrudelj..proooosimuser posted image

Mi smo imeli v stanovanju malega princa, smo bili kar zadovoljni, smo pa potem vseeno ugotovili, da takšna velekvaliteta tudi ni, kot je cena. Smo pa pustili tam, ker sta fanta zdaj dobila večji postelji in zato tudi omare. Mi pa ni bilo žal, da smo imeli malega princa, ker rešitve pa imajo svetovne.

kolko let ste ga pa imeli? kaj je pa šlo po slabem?

Steve Jobs

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
15.1.2009 13:23:01   
Blacky*
sem prebrala za nazaj in rabila kar nekaj časa user posted image

Ne vem katera je spraševala glede dohodnine. Tudi letos bomo dobili predizpolnjene odločbe, me smo pa včeraj informativno izračunavale kaj naj bi nam oz. nam bodo poslali iz DURSa. Zato, da se lažje odločiš glede olajšav, kdo naj olajšavo uveljavlja.

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
15.1.2009 13:24:11   
Blacky*
Mlavla sem prebrala tvojo zgodbo in sploh ne bom komentirala, ker imam jaz z DURSom tudi nič kaj dobre izkušnje.

Vsaka izpostava dela po svoje, saj ne moreš verjet. Kar velja nekje, drugje sploh ni možno... je pa res, da so referenti s katerimi sem imela stik bili zelo prijazni. In tako je prav, saj nenazadnje so javni uslužbenci user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil Blacky* -- 15.1.2009 13:28:08 >

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
15.1.2009 13:25:27   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky*

Dober dan, no nič dober

Noč katastrofalna. Ob 1 se je zbudil in do 2:30 jokal kot zmešan. Sem ga nosila, mu ponujala sok, vodo, mleko, nič ni hotel. Sva bila na igralni podlogi pa nič. Nato sem mu operil našopala v nos in seveda s tem povzročila še večje dretje, a čez pol ure je končno zaspal. Nato se je sicer nekaj prebujal, parkrat sem šla k njemu ga malo pobožat, pokrit... Zbudil se je ob 7:00, pojedel 2 X 150 ml mleka z žlico čokolina, se igral v zakonski postelji, nato ga je pa dragi ob 8:20 odnesel v posteljo kjer je spal do 10:45. Mulček mali.

Jaz sem si pa tudi privoščila spanec od 8 do 10:30, da sem malo bolje. Drugače sem tudi jaz očitno pokasirala ta virus in mi teče iz nosa, grlo me boli, vročine pa nimam. Vsaj to, da bom lahko malo študirala.

Pikec ima danes še vedno 37,8 vročine, iz nosa mu še vedno teče, kašlja sicer manj, a sva se z user posted image odločila da ta teden ne gre v vrtec in da bosta jutri odšla k babi in dediju, da se jaz lahko v miru spravim za knjige. No Liu mi bo pustil za družbo user posted image . Je pa včeraj tudi Liu zakuhala in imela 42 vročine, smo mislili da ima shar peijovsko vročico, a je danes malo bolje, ni pa še čisto prava. Gremo popoldan k veterinarju za vsak slučaj.

ma ti ne zavidam... user posted image , vseeno pa drzim pesti da bo bolje...

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
15.1.2009 13:25:37   
blaža
mlavla, kake kritike si pa ti slišala za Malega princa?

No meni je ful všeč, ki je taka pozicija postelj kot sem si zamislila. In verjami mi sem katastrofa, ko si nekaj dam v glavo kako hočem imet. še posebaj, če sem noseča.user posted image

No bomo vidli po par letih. Za zdej smo super zadovoljni.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
15.1.2009 13:26:40   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Dober dan, no nič dober

jaz tudi upam, da bo kmalu bolje.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
15.1.2009 13:31:00   
Blacky*

IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Dober dan, no nič dober

jaz tudi upam, da bo kmalu bolje.user posted image user posted image

thx obema, zdaj se grem pa prvo mal s čajem zadevat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
15.1.2009 13:34:23   
pina-1

Pina, a si ti rabla vanilijevo za torto? Sem mislila nekaj drugega. no če je za torto mi javi, pa bom poiskala. A kuhano z jajci si mislila.?

blaža kako kremo sem hotla za dat v toro, pa bi čez dala še gozdne sadeže.... lahko je udi za kuhat. meni to ni problem.

Ana se je že bzudila in pojedla svoje kosilo ( pire krompir in špinačo). Mi bomo pa jedli riž z treviso radičem in za gospoda še kk zrezek zraven.

Pokidala po bajti pa nisem še nič, ker me še vedno nenormalno boli želodec. Grem zdej vseeno probat kopalnico spucat.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
15.1.2009 13:38:27   
Blacky*
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

blaža kako kremo sem hotla za dat v toro, pa bi čez dala še gozdne sadeže.... lahko je udi za kuhat. meni to ni problem.

Ana se je že bzudila in pojedla svoje kosilo ( pire krompir in špinačo). Mi bomo pa jedli riž z treviso radičem in za gospoda še kk zrezek zraven.

Pokidala po bajti pa nisem še nič, ker me še vedno nenormalno boli želodec. Grem zdej vseeno probat kopalnico spucat.

to je pa meni full njami, njami... včasih še mal pršutka zraven, glaž vina in je čista zmaga... user posted image user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
15.1.2009 13:44:29   
Suzi*
jaz sem pa pojedla zdele skledo zelene solate z naribanim korenčkom. user posted image  kosilo. user posted image  se pa fuuul boljš počutim zdej ko sem na dieti. res. skor neverjetno. imam ful več energije. ampak me pa dones ful zebe v roke...brrr. bo treba še kaj toplega dat v rit....

žana še spi, čeprav se je od poldneva že 2x zbudila vmes. user posted image

...grem si čaj skuhat.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
15.1.2009 13:49:00   
MetiLu
Dan!
Jaz sem s šihta, sem bla odnes sam do enih, zdel pa šibam po tamvčka v varstvo user posted image  

Noč, do 00.30 smo se zbujali na pol ure, potem smo se drli 1 uro, pol pa spali od 1.30 do 7.00, ni tko slabo, mislim, da ga malo varstvo daje, ker išče bližino user posted image

Upam, da je dones tud lepo pančkal ... šibam ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
15.1.2009 13:49:47   
blaža
Vanlijeva krema za torto:

- 1/2 l mleka
- 10 dag sladkorja
-2x vanilin sladkor

Ko to zavre vliješ še:

- 1 rumenjak
- 5 dag gustina
- 2 žlici mleka, ki ga vzameš od tistega pol litra zgoraj

V glavnem skuhaš kot puding, pol pa penasto vmešaš 250g margarine( 1 kocka) in pol jaz kar margarino postopoma ročno z metlico vmešam v kremo. ko mi se zdi dovolj se vstavim. Včasih pride malenkost manj kot 250g margarine.

no ma tisa krema kot puding mora pridet zelo zelo trda. To je to.

Če delam za čokoladno torto nardima samo tako to vanilijevo kremo, če delam za sadno z gozdnimi sadeži pa dodam v to kremo še ekstrakt od maline, da dobi lepo roza barvo, pa še aromo po malinah. Pol pa posujem še gozdne sadeže na vrh.user posted image

no če je torta velika okoli 3 kg in več, pol nardim obvezno dvojno dozo te kreme, tako, da kar podvojim sestavine, pa je.

< Sporočilo je popravil blaža -- 15.1.2009 13:50:30 >

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
15.1.2009 13:54:02   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

jaz sem pa pojedla zdele skledo zelene solate z naribanim korenčkom. user posted image  kosilo. user posted image  se pa fuuul boljš počutim zdej ko sem na dieti. res. skor neverjetno. imam ful več energije. ampak me pa dones ful zebe v roke...brrr. bo treba še kaj toplega dat v rit....

žana še spi, čeprav se je od poldneva že 2x zbudila vmes. user posted image

...grem si čaj skuhat.

Kaj maš sadni? oz vitaminski dan? meni je bil ta vedno najtežji in sem komaj čakala meso drugi dan.user posted image

Sej bo.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
15.1.2009 14:07:20   
Februarka08
Blacky in Meti user posted image user posted image za neprespano noč. Upam da bo ta boljšauser posted image
Pina, upam da bolečina čim prej popustiuser posted image user posted image user posted image

No, jest sem mal pokidala po stanovanju, sem hotla it še mal prah pobrisat, se je pa Larisa začela oglašat. Sem jo pustila in je zgleda zaspala nazajuser posted image user posted image čeprav si je že eno zapela prejuser posted image

Kosilo sem sam v pečico vrgla, danes bojo same kalorijeuser posted image ampak tud to paše kdajuser posted image za tamalo se pa kuha...
Uf, seznam morm skup spravit, šibamo potem mal v nabavo...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
15.1.2009 14:44:08   
blaža
Evo zrezki se pečejo, vsak čas pride moj domov. Blaž še spi. škoda , daprej ni hotel spat, ki bi še jaz malo speglala kavč. No zdej pa moram kuhat kosilo.user posted image

danes sem kar precej depresivne volje. nevem, tako vreme je, pa ven nisem šla, pa dolgcajt mi je.

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
15.1.2009 14:44:39   
blaža
Si spečem štrudlj, popoldne, pa bom takoj dobre volje. Evo pilulo zame.user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
15.1.2009 14:52:46   
dolenjka
Jaz sem pa danes na šihtu iber produktivna. Sem 307 izbranih Tarinih slik od rojstva do 1.12. obdelala, zretuširala...pripravljene za v izdelavo in nato v album. Sem bila pa zelo selektivna in raje ne povem, kolk je bilo vseh skupaj..... Sej račun pri fotografu bo tudi temu primeren user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
15.1.2009 15:02:05   
lillchy123
dan

evo, jst mam končno pet minut zase. user posted image  prebrat za nazaj še nisem uspela, ker smo laufal okrog ko nori. po napotnice k dr, pa kri dat, kjer je blo celo mrcvarjenje. ga vid una sestra pa začne cvilt, ja kako pa mu nej kri vzamem?! men je kr user posted image user posted image user posted image  in ga je 10 min traplajla po roki, da bi najdla žilo. in pol je zapičla iglo in nič. in je probala še enkrat in spet nič user posted image user posted image user posted image  ne rabm povedat, kok se je Luka user posted image , jst bi se pa tud skor začela. pol sem jo pa ustavla in rekla, da se greva malo pomirit, pol me je pa vprašala, če mu naj iz prstka vzame? user posted image No, vsaj to ji je ratal. itaq je bil pol na fizio še čist razdražen. user posted image  ma pa povečane levkocite, tko da kar mal dvomim, da bo v ponedeljek operiran. Bo pa malo kasneje, nič zato. Glavno da smo na vrsti.user posted image
pol sem šla pa še jst mojo kartico potrdit, pa mi jo avtomat požre, ker je kao neveljavna. na ZDS pa dons ni uradnih ur. HB dela tam bivša sodelavka, ki mi pove, da moj dragi ni plačal položnice za 3 eur in je zato kartica neveljavna (prejšnič ni najdu kartice, pa čeprav je bla točno na svojem mestu in je šel na ZSD po potrdilo, ki je stalo teh 3 eur).
v avtu je Luka zaspal, pridemo domov, pa Blaž neki sesa okrog kamina, pa začne vrečka v sesalcu goret!!!!!! Jo nese ven, ugasne in gre v službo. Čez pet minut začne pa kanta zunaj na terasi goret!!!
pa Luka siten ko muha, ok, zdej je končno zaspal. še dobr, ker bi se mi drugač odpeljal!!!!

blacky, a ste se naše smole nalezli? jst upam, da boste vsi čim prej zdravi in nasmejani! še neki mi povej, a še velja, da lahko olajšavo za otroka uveljavljata vsak nekaj mesecev? Pa a mogoče veš, kaj mislijo pod otroka s pp?

evo, konc spanja. celih 10min user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
15.1.2009 15:08:14   
lillchy123
je še mal nazaj zaspančku user posted image

drugač je pa dons vstal ob 5.15 user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
15.1.2009 15:10:58   
jencili
dan čveke...

Evo, tud pri nas je dons kr akcija. Ati je doma in je treba to izkoristituser posted image .
Zjutri smo meli visoko gostjo, kot pravi februarka, pol sva pa mal pokidala po stanovanju, vmes dala Taja spat, zdej pa kuhamo kosilo. Taj se je po 35 minutah zbudil, sm mu dala flašo, je še mal pojedu, neki odpel in zaspal nazaj in še vedno spiuser posted image

Listek, opažam, da imaš novo funkcijo, odkar imaš Davida v vrtcu - si Visoka gostja na pohoduuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.