|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
15.1.2009 12:36:58   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1
je pa res, da je to odločitev vsakega posameznika.

Tako tudi jaz mislim... Sami se odločamo: prav ali narobe - je čisto na nas

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 101
15.1.2009 12:37:56   
Samsa
oouuuuuuujjjjjjeeeeeeeeeeaaaaaaaaa user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 102
15.1.2009 12:38:55   
alea01
ja,jaz bi tudi od justa imela pa nobenega ne poznamuser posted image . *Mojca*, če ima to tvoja tašča čez, se bom kar mal prištulila. Pa *Mojca*- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za gramčke in bravo Luka in tako naprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 103
15.1.2009 12:40:19   
Anonimen
Sasa ne se sekirat,nisi edina...jaz sem tudi Saro menjala za Sabino-Sabinciuser posted image .
Pa hvala za pohvale o moji rdecelickiuser posted image .
A ti si pa bolana,kaj pa jeuser posted image ?

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
15.1.2009 12:40:49   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

*Mojca*- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za gramčke in bravo Luka in tako naprejuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 105
15.1.2009 12:41:25   
alea01
Jaz tudi poznam en kup modelov, ki so se odločili, da ne bodo imeli otrok. Razlogi?????....da te kapuser posted image . Hočejo imeti skoz pospravljeno, pa da previjalna nikakor ne paše v prostor, pa banjice ni take barve kot je kopalnica in jao božeuser posted image . Pa koliko stane vse skupaj in raje se pehajo za denar in imajo svojo bajtico in zrihtano v nulo.......

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 106
15.1.2009 12:42:45   
alea01
kleopatra........a Meri ima to lasulje gor ali kapice?    Je pa luštkan tale tvoj cukrčekuser posted image user posted image user posted image ......p.s. najbolj ji paše rdeča, k ima rdeča ličkauser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 107
15.1.2009 12:45:14   
slovenka
Ja, punce, tako je pri tejle: parkrat sem jo slišala reči, da bi bila zelo razočarana, če v življenju ne bi imela otrok, pa se je govorilo, da njen noče, ona da bi, sedaj pa tudi včasih reče, ja, moram še hitro to in ono končat, da se potem spravimo bebo delat, samo potem pa spet ob drugi priliki sprašuje, koliko lahko delam znanstveno ob bebi, da bi ona od rojstva dalje varuško imela, potem pa kako ne bo pospravljeno in ona tega ne prenese... Drugače pa rada gleda slike od naše in druge otroke ima rada, samo kaj jaz vem... Zdi se mi, da če/ko bo imela otroka, da bo fajna mamica, da bo vse naredila zanj, samo sedaj ima neke dileme. Mogoče pa je ne poznam tako dobro in ji je kariera in neodvisnost več, kot sem mislila ali kot je meni...

Ma, saj, tako kot pravi Kleo - jaz prej tudi nisem bila tako ponežena, če so bili kaki otroci in to, nisem čist skup lezla od luškanega, sem bila bolj 'moški tip' user posted image , no, potem ko je pa prišel čas za otroka, kot sem zmeraj rekla, po doktoratu..., pa ko je to šlo blizu, sem pa že dlje časa razmišljala, kaj če pa ne bo uspelo, bi me res  zelo prizadelo. Na srečo potem je hitro uspelo in sedaj imam občutek, kot da se mi je cela ena polovica življenja demistificirala in da prej pojma nisem imela, pa tudi vidim, ko starši govorijo, da so otroci največ vredni in da si življenja brez njih ne predstavljajo, da to ni kar tra la la, ampak je to res.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
15.1.2009 12:48:51   
Tina 28
Mene pa žre, ker Anjino spanje vedno seka Uro, ko moram po Nejca v vrtec. Prej je imel celodnevno varsto jeseni pa sem spremenila na 5-urno, saj sem doma in 35 € se tud pozna.
Zdaj pa Anja spi od 11.00 do 13.00 ali 13.30. Ravno toliko, da ji ukradem mal spanca, ko grem po Nejca. Zdaj spi, pa jio bom mogla dvignit. jo pa zato dam ven spat, da je že oblečena in jo sam previdno nesem v avto. Drugače bi jo morala še prej zbudit, da se oblečeva in pretegneva. Tko je bolj v izi. Ne vem, ali bom mogla zaradi pol ure podaljšat Nejčev program, ampak saj se v 2 urah tud naspi.user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 109
15.1.2009 12:49:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

kleopatra........a Meri ima to lasulje gor ali kapice?    Je pa luštkan tale tvoj cukrčekuser posted image user posted image user posted image ......p.s. najbolj ji paše rdeča, k ima rdeča ličkauser posted image

To sem jo slikala zadnjic v trgovini,sem ji potem rdeco kapico kupila.Sta mi bili pa unidve tudi tako spon,samo sta bili 35euuser posted image .Zdaj jo je vzela Tali,se je koj v kapo zaljubilauser posted image ,ker Marisi je prevelika,na zalost,ji je ves cas na ucke lezla.Skoda,ker v njej je res poisrecena,samo ne bom ji jo zato gor "tlacila",ker mi je v njej cortiuser posted image user posted image .
Je bila pa tudi meni ena vsec rjava zame,pa je bla ravn tko 35eu,je nisem vzela.Vedno,ko najdem kaksen klobucek ali kapo zame,je cena ubitacnauser posted image .

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 110
15.1.2009 12:52:56   
Anonimen
Slovenka,mogoce je pa res tudi kaj na tem,ker partner ni prevec navdusen,pa isce izgovore,da ji je lazje.Samo je res,ce se ti zdi(pa ne govorim ravno o tvoji znanki),da nisi za otroke,je bolje da jih nimas.Je se prevec "nesposobnih",ki ima kup otrok,pa bi bilo veliko bolje,da ne bi imeli nobenega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
15.1.2009 12:53:59   
Anonimen
Tina,kaj pa ce bi jo poskusla pol urce prej dat spat?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
15.1.2009 13:05:20   
slovenka
Kleo, se strinjam, samo me sedaj ona malo preseneča s temi argumenti.

Tina, te razumem - jaz sem pa včeraj zaradi posvetovalnice morala našo zbudit, narahlo, da je imela čas se pretegniti... pa ji ni bilo nič jasno, kaj te zdaj je mami user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 113
15.1.2009 13:06:53   
Kaja08
BRAVO LUUUUKIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image  Le tako naprej!

Ampak, babe, ne vem, kaj jamrate - vaši škorci tolk velik spijo!!! Naš spi ene 2-3x na dan po pol urce, max 40 minut. Pa spat tud ne gre pred 9. zvečer... Je ta teden dvakrat zaspal okoli 7 in je potem zjutraj enkrat že ob 5, drugič pa ob 6 začel klicat iz posteljice MAMA, MAMA...Tko da raj vidim, da zvečer kasnej zaspi, da vsaj zjutri lahko potegneva do 7.

Aja, pa da se považim - drugi zobek je na vidiku user posted image  Sem danes videla, da se že bela črtica vidi pod dlesnijo user posted image user posted image user posted image  jupi jaja jupi jupi jaaaaaaaa user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 114
15.1.2009 13:08:53   
anaj22
mene pa skoz ven mečeuser posted image

vas zadnje dni sam mal berm pol mi pa vedno zmanka časa za pokomntirat, tako da se opravičujem
vse slikice so user posted image user posted image user posted image
BS - sam da je Sabina že bolš
vsem obmesečnikom (tud za nazaj) vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi mamo tud dost snega in katastrofalne cest

Mojca- Luka bravo za pridobljene guser posted image user posted image user posted image

Včerej je sodelovka rodila user posted image  fantka Marka, sva skupje dihali po telefonuuser posted image . Komej čakam da ga vidim, pa upam da tud sama kmal v rokah držim še eno svojo štručko. Zgleda da je dojenje pri meni res 100% zaščita, dejte mal pestke zame stiskat, da zdej ko sem končno dobila prvo m., da se kmal kej prime. Ker dojila bom še nekej časa sej je Jaka nor na zizouser posted image

Samsa- kako je kej z Larino alergijo?

Zdej grem pa mal likat dokler škratek še spi

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
15.1.2009 13:13:46   
Kaja08
O, anaj, a ti pa kr kuj druzga user posted image ?? Ja, sej jst bi v bistvu tud, sam 2 leti ne smem zarad CR, pa še zarad službe ne morem, ker mi niso podaljšal pogodbe, tko da bo treba po porodniški spet jovo na novo nabirat mesece in leta, da bom lahko šla na porodniško z normalnim mesečnim prihodkom user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 116
15.1.2009 13:34:19   
Anonimen
ta pa je dober :-)))

Pride stara naglušna babica k doktorju in reče:
"Doktor, če bi vi znali kako mene boli tu, pa tam, pa ovo pa ono......."
Ugotovi doktor, da babici v bistvu nič ni , samo EMŠO je visok pa ji
priporoča:

"Oma, vam manjka kura C- VITAMINA"

Pride babica domov, pa jo deda vpraša: "Kaj pravi dohtar, žena"
Oma pa : kaj pravi ? To kaj že sama dobro vem , da potrebujem K...C in
LITER VINA "user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 117
15.1.2009 13:51:56   
anaj22
kaja- jest bi mela takoj še enga, morm pa tud jest drugo službo najdet

kleo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kje jih najdeš

pr nas pa spet snežiuser posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 118
15.1.2009 13:55:40   
Anonimen
dan

sem mislila, da narobe vidim- 5.del user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem za nazaj prebratuser posted image

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 119
15.1.2009 13:56:03   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22
Komej čakam da ga vidim, pa upam da tud sama kmal v rokah držim še eno svojo štručko. Zgleda da je dojenje pri meni res 100% zaščita, dejte mal pestke zame stiskat, da zdej ko sem končno dobila prvo m., da se kmal kej prime. Ker dojila bom še nekej časa sej je Jaka nor na zizouser posted image

Držim pesti, da čimprej zagledaš + in da boš spet " tečka nosečka" user posted image user posted image user posted image
Pri nas pa mislim, da smo zaključili ( sam nikoli ne reci nikoli) user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: anaj22
Samsa- kako je kej z Larino alergijo?

V ponedeljek imamo kožna testiranja... kak dan je bolje, kak dan pa slabše, bo že

Aja, če ti bo premalo hodilo za likat, si vljudno vabljena še k meni user posted image

Kleo, ta je pa tapravi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 120
15.1.2009 13:56:59   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

dan

sem mislila, da narobe vidim- 5.del user posted image user posted image user posted image bravouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem za nazaj prebratuser posted image

ja leeeeej jooooooooooooo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 121
15.1.2009 13:58:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: Samsa

IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

OOOUUUJJJJJJEEEEAAAA
I rock!!!! Očitno mi je 5. del usojen user posted image user posted image

obvladaš user posted image user posted image user posted image user posted image

A si se pri ninny učila al se je ina pri tebi? user posted image user posted image user posted image

To je vzajemno učenje user posted image

Pol se mi je prav zdelo ja user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Samsa)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
15.1.2009 13:58:39   
Anonimen
Danes smo pa končno malo bolj pridni kot včeraj ,zdej spi jst pa hop na rr pogledat kaj dogaja.In kaj vidim-same znane face ,sam ninny pa ni

tukaj semuser posted image se pozna, da je moj doma in nimam toliko časa za računalnik

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 123
15.1.2009 13:59:40   
*Mojca*
Hvala vsem za čestitke za naše grame user posted image user posted image

Mi bomo tudi hmalu naročili še enega user posted image Seksamo itak brez zaščite, ampak pri meni očitno tudi dojenje učinkuje kot zaščita user posted image M pa še ni....

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 124
15.1.2009 13:59:52   
anaj22
ojla ninny

kako je kej Ema?

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?