|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
15.1.2009 10:41:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

ja -zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz user posted image user posted image user posted image

ce je bla pa zaspanauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
15.1.2009 11:00:28   
Taanikaa
nevem zakaj si ne morem jst profila zdej na novo zrihtatuser posted image ..tam pod dojenček je blo tko lušten ko sem prej lahko gledala kok je mali star pakaj piše,zdej grem pa pod razvoj otroka po mesecih pa sploh ne zazna podatkov,kr neki nosečniški koledar mi ven meče...šment

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 77
15.1.2009 11:01:13   
Anonimen
Jutro.user posted image

Upam, da kaj bolje spite kot mi.user posted image Danes smo se 3x nacejali s čajem ponoči. Zdej je šla pa mala spat, upam, da bo eno urco mir.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
15.1.2009 11:03:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: christy

nevem zakaj si ne morem jst profila zdej na novo zrihtatuser posted image ..tam pod dojenček je blo tko lušten ko sem prej lahko gledala kok je mali star pakaj piše,zdej grem pa pod razvoj otroka po mesecih pa sploh ne zazna podatkov,kr neki nosečniški koledar mi ven meče...šment

Men to že kakšen mesec nagaja.user posted image user posted image user posted image Kr neki meče ven.user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
15.1.2009 11:16:35   
beyba
evo sem vama kar skopirala njeno zs ki ga  je poslala meni, je pa full dobrab zadeva, ker krem a je res preveč agresivna za dojenčkovo kožo....

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 80
15.1.2009 11:22:44   
Samsa
beyba hvala user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 81
15.1.2009 11:24:15   
Tina 28
Beyba...hvala za nasvet...bom jaz tud rajš kar kopel prpravla, ko bo sila. Hvalabogu je kar zdrava punca. Če samo pomislim, kolk težav ma Nejčev polbratec (bronhitis za bronhitise, občasne alergije) sem ful vesela. Zdravje je prvo, pol pa šele ostalo.

Se mi pa zdi ful zanimivo, kolk različna otroka imam. Mi je čist novo vse pri Anji. Nejc je bil tak živec...Pri taki starosti je šel sam še enkrat spat (2-3 urce po kosilu), se že veselo plazil, skakal v stajici in norel oh in sploh. Še zdaj je žv in po dveh letih ni več spal čez dan.
Anja pa rada spi....ob 8.00 vstane ...ob 11.00 gre spat za dve ure...pol je spet tri ure pokonci in gre spet spat za urco in pol) . do večera spet zdrži največ tri ure.
Se pa vmes čisto drugače igra....opazuje igračke, se igra z ropotulcami... maha in se nasmiha. Nekaj se je začela vlečt ob pohištvu da bi vstala...pa je še prešibka.
Ali vaši tud še tolk spijo čez dan. Res je dobrodošlo tole spanje, samo spet imam občutek, da bo zdaj kmal na eno rundo na dan prišla in moram bit pozorna.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 82
15.1.2009 11:29:47   
*Mojca*
Dan dan!

Midva sva se danes šla vagat in sva v 8 dneh dobila 260g user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da morava dodajat samo še enkrat dnevno. Se mi je kamen odvalik od srca. user posted image

Brazgotina po CR: ni še popolnoma bela, je pa videt da bledi. Ne mažem pa z ničemer. O kaki kopeli to ve? Moja tašča dila Just, pa bi ji kr naročila user posted image

Kar se tiče GH smo še vedno pretežno na sadju in zelenjavi, včeraj pa smo prvič jedli meso. P je svetovala žrebička in po srečnem naključju sem dobila domačega svežega žrebička. Za prvič sem dala košček 1x1cm kuhat kr skupaj v zelenjavo in potem zmiksala s paličnim. Je pojedu vse. Itak pa Luka glede hrane ni izbirčen in poje kar mu dam user posted image

Toliko za enkrat, zdaj pa šibam pospravljat preden se sine zbudi in začne noret user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 83
15.1.2009 11:29:49   
Anonimen
Tina28, naša več kot 3 ure ne zdrži pokonci tud čez dan. Zdej sem malo pogruntala, da ko gre čez dan spat in ko zaspi, položim zraven nje igrače in ko se zbudi, se začne igrat. Se igra par minut, potem pa zaspi nazaj. V bistvu velikokrat spi točno 20 minut, ampak to spanje smo kar lepo podaljšali, ker se ji je prav videlo, da je to 20 minut premalo spanca. Je bla sitna kot hudič.user posted image Zdaj je HB ok in spi vedno vsaj 1 uro po vsakem obroku. Sej tko mi je že od začetka (razen prva 2 meseca, ko je sam jedla in takoj zaspala), potem pa se je kar nekaj pomešalo, pa smo spali samo tiste kinkle po 20 minut, potem pa ko se je zbudila seveda samo po rokah, ker je bilo spanca občutno premalo. Pa ssmo to uredili na način, da hodi spat v tavelko posteljo čez dan. Itak se premeče za 780 stopinj, zaspi pa le.user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
15.1.2009 11:31:50   
Samsa
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

Ali vaši tud še tolk spijo čez dan. Res je dobrodošlo tole spanje, samo spet imam občutek, da bo zdaj kmal na eno rundo na dan prišla in moram bit pozorna.

Nak... čeprav me je včeraj presenetila in je spala 2 uri skupaj... sem bla čist paf user posted image
Drugače pa tako 1/2 urce spi, pa 2 - 3 ure bedi, pa spet 1/2 urce spi....

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 85
15.1.2009 11:34:40   
Anonimen
*Mojca*, superca za pridobljene grame.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Od justa mam tud jest eno kremo tee-tre (al kaj je žeuser posted image ), sem si jo nabavla za hemoroide, pa ne pomaga nič, ama ništa.user posted image Hemoroide mamo dedne in sem se že sprijaznila s tem  vragom.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
15.1.2009 11:35:31   
*Mojca*
Aja še spanje: 3x ali 4x na dan po max 40min user posted image Itak pa nikoli nismo spali dolgo časa....

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Samsa)
Neposredna povezava do sporočila: 87
15.1.2009 11:38:37   
Anonimen
Tina
Moji dve sta si tudi fajn razlicni,le rast zobkov imata pa popolnoma isto.Obe prvega pri 4m,Tali jih je mela pri 9m 8,Meri bo kmal 8m,jih ima 7,bo v 1m ziher se eden.
Spanje-s Tali ful tezave,Meri,zelo pridna(proti Tali mislim)
hranjene-Tali cist nejesca,Meri HB pridno je
sedenje-Tali je ze püri 4muser posted image sama sedela,Meri se zdaj ne
plazenje-Tali ful hitro obvladala,Meri ne zanima niti pod raznouser posted image ,da op kakem vstajanju ne govorim.
Sem pa ravn vceraj premisljevala-vozicek,sem mela Tali privezano samo cez pas,pa mi ni na misel padlo da bi lahko iz vozka letela,pri Meri pa obvezno fajn zapasat....

Spi pa Meri tudi 2x na dan,najprej 2h potem pa se 1h(itak da ni vedno tako,vcasih tudi manj ali vec),nimam pa pojma kdaj zacnejo enkrat dnevno.

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 88
15.1.2009 11:42:14   
sasa.vracko
Pozdravljene

Vas moram pozdravit na novem, 5. delu, sem vas sicer mal spremljala sinoči kako hitite čvekat, pa nisem bla nekak v filingu prisostvovat, ker sem še zmeraj bolna. Mi je pa v spominu predvsem ostala naša Nya, ki je bla zelo dobre volje in nas vse spodbujala z domačimi narodnimi... user posted image
Ja, pa Kleopatra, welcome back, je bil očitno kratek obisk v Sloveniji. Meri je super sladka v profilu, pa super frizurce ma user posted image
Beyba - tvoja Sabinči je tud srčkana ful!
No, itak so vsi naši otroci čudoviti... Se še kaj oglasim kasneje, zdej se je naš lubček zbudu in greva na kosilo...

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 89
15.1.2009 11:52:21   
Tina 28
Ja res so ful razlike...pri nas podobno kot pri tebi. Nejc je mel pri sedmih mesecih 6 zobkov...anja vztraja (mogoče se boji, da bo ob zizouser posted image ). Že kar se dojenja tiče...Anja je pridna, Nejc pa je bil počasen jedec. Sicer tud pri GH ni bil izbirčen, ampak je trajalo da se je najedu. Traja še zdaj...ima že vse mrzlo. To je največji obirač na svetu, ko je treba kosilo pojest ali pa se oblečt.

Sem pa ugotovila, da Anja ne bo šla  po vseh štirih. Ima čist eno posebno nastavljanje...kolena noče k sebi dat. Čeprav ko se iz sedečega v ležeč položaj spravlja...en čas obstane na kolenih in jih zravna. Mi je mami povedala, da jaz tudi nisem plazla...me je pa radovednost tamo okoli 10M le pripravla, da sem nekak začela po riti odskakovat in potem kar pri 11Mveselo začela hodit. Eni pač preskočijo.
mi je reku dragi,da sem že takrat vse po svoje hotla...ne po normah kot še sedaj neuser posted image

< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 15.1.2009 11:53:09 >

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 90
15.1.2009 11:57:12   
beyba
SAša hvala za komplimen moji mali ELI. Sej vem pri toliko škratkih in imenih tu gori.....

Pri nas pa pridno vstajamo ob vsaki priložnosti če se le lehko česa oprimemo da vstanemo. Pa ma šele dobrih šest mesecev pa pol, stoji pa kot bi jih mela 8....potem je pa vsa ponoosna in se smeji ko pohan pišek...a mislite da jeisva  kajnarobe če se otrok sam na noge postavlja...midva je namreč nisva nikoli, tko da je to čist samostojno dojela

Men se je pa zgleda spet zob vnev, pa me je bolel sam eno noč, zdej me pa zob ne boli več, me pa boli vse pod zobom do grla, in čutim vsakič ko požrem...vzamem dva lakadola na dan enega zjutri drugega zvečer in molim da kmalu mine. Nazadnje je trajal 5 dniuser posted image upam da  ne bo hujše kot je zdele....SEm že bla zaradi tega pri zobarju pa je rekla da je z zobom vse uredu in da ga lahko sam ven spuli, pa nisem pustla je rekla da lahko da se bo to še kdaj ponovilo, lahko da se ne bo nikoli, lahko pa da se mi vsaka dva meseca...no zdej se mi je po dveh letih in pol tko da sej pravim upam da kmalu mine....user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

Neposredna povezava do sporočila: 91
15.1.2009 11:58:48   
mtinca1
oj,
pridno ste naklepetale, je blo kr nekaj za prebrat in huraaaaa za 5.DEL!
tile forumi verjetno zamrejo, ko se končajo porodniški dopusti, ali...?

vsem user posted image za mini rojstne dneve in vsem, ki potrebujete: 1000xuser posted image .

mi pa ponovem spimo čez dan včasih (redko) celo dvakrat. prvič cca. 11-12 in drugič 15-16. no, verjetno bo čez par dni spet drugače... sicer pa, zadnjič sem se hvalila, da spet spimo v kosu celo noč, napaka... spet se zbujamo, predvčerajšnjim celo 4x in včeraj je bil prvi halo ob polnoči, jo previjem (kakec) in nahranim potem pa čez 15minut spet dretje. sem jo kr pustila in je kmalu nehala in spala do 7:30.

Neposredna povezava do sporočila: 92
15.1.2009 11:59:40   
slovenka
Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za hranjenje.

Tina, naša spi običajno 2x čez dan. Zdrži tam dve uri, zvečer pa kake 3 ure pokonci. Spi pa včasih 1 uro, včasih 2 uri. Je pa to manj, kot je včasih znala spati - enih parkrat je čez dan potegnila 4 ure, velikokrat pa 3 ure skup. Samo takrat je pa čez noč manj spala. Sedaj je pa ob 20h zaspana, potem se pa zbudi ob 8h zjutraj ali še malo kasneje. No, vmes ni ves čas mir, je žejna, pa lačna, pa dudo bi, pa malo bi bla božana... user posted image

No, danes sem imela spet en pogovor s tisto sodelavko, ki bi imela otroka, samo preveč egoistično gleda na to. Ne vem, zakaj se trudim jo prepričat, kako fajn je imeti otroke, ko pa zmeraj neko novo negativno ven potegne. Prej zmeraj o tem delu, danes pa da ima ona rada čist pospravljeno in bi jo motile po hiši stvari, ki niso njene - previjalna miza npr., pa od igračk bi se ji menda zmešalo, pa ima sedaj sorodnico, ki je pred kratkim rodila in doji na 2 uri, in pravi, da to niti pod razno ona ne bi - no, sem ji povedala, da sem jaz dolgo časa na 1 uro dojila... Hm, po moje ji ni pomoči. Ne vem, zakaj jaz mislim, da morajo vsi tako misliti kot jaz in da so bebe največja stvar, ki jo lahko naredimo v življenju.

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

Neposredna povezava do sporočila: 93
15.1.2009 12:08:30   
Tina 28
Jaz mislim, da nekateri pač niso ustvarjeni za otroke. Imajo življenje raje čist zase. ko imaš enkrat dva ali tri...moraš nekak pozabit na svoje potrebe in življenje in uživat v dajanju otrokom. Meni je to všeč....da imaš nekoga tako neznansko rad...in on tebe...nekaj najlepšega pač. Karieristi, egoisti kot si rekla...pa majo potem kakšne kuže mini tini, da jih lohk s sabo na dopuste vlečejo.
Meni bi se zmešalo, če nebi mogla imeti otrok.
Včasih pa vidiš kakšne starše, ki imajo otroka, ker naj bi jih imeli...in potem jih samo nekaj oddajajo ali pa jih imajo do konca v podaljšanem bivanju in se ne brigajo za njih...le pojekt delajo iz njih. To me bolj moti.

Moj prijatelj, kii ima dve firmi in je čist not. Ima sicer rad otroke ampak je reku, da jih ne bo imel, saj nima časa zase...življenja pa ne bi mogel drugače živet. In kao, da nobenemu otroku nebi privoščil takega atija. POŠTENO.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 94
15.1.2009 12:15:17   
mtinca1
po moje pa bi se našli tudi taki, ki izpostavljajo oz. najdejo neke izgovore, ker mogoče še nimajo drugih stvari poštimanih npr. partnerja, al pa ne pravega partnerja, al pa imajo mogoče probleme z zanositvijo, pa nočejo o tem razpravljat...?!?  

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 95
15.1.2009 12:20:25   
Tina 28
Ja...teh je veliko. govorim o tistih, ki se zavestno odločijo, da ne bodo imeli otrok. Recimo znanka, ki je šla delat sterilizacijo. Sem mislila, da vsaka ženska nekak računa, da bo enkrat imela otroke....No, nekateri se odločijo da ne. Sam jih je res malo. 

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 96
15.1.2009 12:34:47   
mtinca1
si sploh ne predstavljam, da se ženska odloči za sterilizacijo, ko še nima otrok. kako more bit tako prepričana, da si čez 5 let ne bo želela otročka? sploh ne morem dojet.
je pa res, da je to odločitev vsakega posameznika.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 97
15.1.2009 12:35:31   
alea01
živjo mamičkeuser posted image

sem se včeraj pozabila pofočkat na 5 deluuser posted image . nisem ga najdla.....kaouser posted image

No, da mal pokomentiram....
spanje.......mi spimo celo noč brez hranjenja že od njenega 2 meseca naprej, ali pa še prej.... Ponoči ni problemov in tudi z uspavanjem ni problemov. Še niti enkrat je nisem zvečer uspavala. Saj sploh ne vem kako bi se zraven spravilauser posted image . Na rokah pa še ni nikoli zaspala in tudi če bo čisto koma, bo le sedela in gledala z mičkinimi okicami, zaspala pa ne bo, pa sitna tudi ni.... Čez dan gre spat točno po urah....če smo doma..kadar pohajkujemo, pa ne spi...da slučajno kaj ne bo zamudilauser posted image . no, takole je. Zbudi se med 5.30 in 6.00, popapca in zaspi do 7.30. Ponovno gre spat ob 9.15 in spi do 10.30 ali pa še dlje. Potem gre spat ob 12.15 in spi do 13.30 in nazadnje gre spat ob 15.15 in spi do 16.30. skoz je enako. In na ta dolgo spanje  gre ob 18.45.Tako da, točno vem kdaj lahko user posted image user posted image .

Je pa enako pri nas kot pri didlini. Se vmes zbudi in mal igra z zajčkom in dudiko in spet nazaj zaspi.

< Sporočilo je popravil alea01 -- 15.1.2009 12:37:09 >

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 98
15.1.2009 12:36:19   
Anonimen
Slovenka,glede tvoje znanke.Mogoce je res nematerinski tip,samo dokler ne sprobas ne mores biti100%.Ko bi enkrat imela otrocka,bi ji bilo danasnje razmisljanje morda smesno,vendar ne moremo zdaj rect,bom sprobala,ce pa res ne bo slo ga dam pa "nazaj".

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
15.1.2009 12:36:27   
sasa.vracko
Beyba - oprosti za zemenjavo imen user posted image  mislila sem tvojo Elo! user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?