slovenka
|
Mojca, za hranjenje. Tina, naša spi običajno 2x čez dan. Zdrži tam dve uri, zvečer pa kake 3 ure pokonci. Spi pa včasih 1 uro, včasih 2 uri. Je pa to manj, kot je včasih znala spati - enih parkrat je čez dan potegnila 4 ure, velikokrat pa 3 ure skup. Samo takrat je pa čez noč manj spala. Sedaj je pa ob 20h zaspana, potem se pa zbudi ob 8h zjutraj ali še malo kasneje. No, vmes ni ves čas mir, je žejna, pa lačna, pa dudo bi, pa malo bi bla božana... No, danes sem imela spet en pogovor s tisto sodelavko, ki bi imela otroka, samo preveč egoistično gleda na to. Ne vem, zakaj se trudim jo prepričat, kako fajn je imeti otroke, ko pa zmeraj neko novo negativno ven potegne. Prej zmeraj o tem delu, danes pa da ima ona rada čist pospravljeno in bi jo motile po hiši stvari, ki niso njene - previjalna miza npr., pa od igračk bi se ji menda zmešalo, pa ima sedaj sorodnico, ki je pred kratkim rodila in doji na 2 uri, in pravi, da to niti pod razno ona ne bi - no, sem ji povedala, da sem jaz dolgo časa na 1 uro dojila... Hm, po moje ji ni pomoči. Ne vem, zakaj jaz mislim, da morajo vsi tako misliti kot jaz in da so bebe največja stvar, ki jo lahko naredimo v življenju.