|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
15.1.2009 10:27:47   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12

Danes moooočno navijamo za
Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
15.1.2009 10:29:46   
ledenka
reby, držim pesti, da je samo kak hematomček, ki se malo čisti user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
15.1.2009 10:37:05   
MBT1979
Tudi jaz držim pesti za danes!!!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
15.1.2009 10:37:53   
Reby
Hvala punce, res ste zlate user posted image  user posted image  user posted image , zaradi vas je vse lažje in dan veliko lepši. Res sem vesela, da vas mam user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
15.1.2009 10:38:23   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem navijanju user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
15.1.2009 10:42:59   
Reby
Netka - sem šla pokukat v album, kakšne mejhne miške so to, so že zdej čist razcartani, kaj šele bo, verjamem, da se boš zelo težko ločila od njih...
Mismis - men se pa zdi, da je tale tvoj Tor zrasel od takrat, ko sem ga nazadnje vidla, naša revica bi se pa zdej ful igrala 2 dni, ko je tulk snega, jaz pa jo peljem samo na začetek travnika, da ne hodim preveliko po snegu in je čist nesrečna, se mi ful smili.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
15.1.2009 10:49:56   
blanč
Reby, jaz tudi držim pesti, da je samo kaka žilica počla in se zdaj čisti.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
15.1.2009 10:52:24   
spelka12
oooooo sem se bala, da je to to. Pa tako sem bila vesela zanjo.
dajamaja res, res, res mi je iskreno žal za tebe. Vem, da si borka in boš šla kmalu naprej ampak vseeno. Naj ti leto 2009 prinese željeni + in zdravega in igrivegauser posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
15.1.2009 11:01:17   
mismis
Žižek, ma ti si super, si nam naredila celo dizertacijo. Le kaj bi mi brez tebe user posted image user posted image  Je pa kužon lep a ne, sedaj razumeš mojo zaljubljenost vanj.

Špelka, na GK LJ nam pred prenosom zamrznjenčkov preverjanjo rast in padec hormonov, ki nakazujejo ovulacijo. Zato moram v torek dati kri, v sredo pa se grem že nastavljati dr. D  pred dildo kamerco user posted image user posted image user posted image  Praviš, da so Jakobove slike v Benikinem albumu, veš da bom šla pokukat korenjaka

Reby, pa saj si videla našega kužona slab mesec nazaj. Od takrat nič ni zrastel, sicer v višino tudi več ne bo. Mi je pa full hudo za tvojo kužiko, ker ne more uživati v snegu s tabo, ampak nimaš kaj, ti in tvoja pikica sta sedaj prvi. Ti čisto potihem priznam, da mene tudi skrbi, kaj bo z mojim kužijem, ko bom jaz noseča, že tako se jaz največ ukvarjam z njim, potem bodo pa sprehodi kar malo težki, bo moral revež vedno mojega čakati user posted image user posted image user posted image , da gremo skupaj na sprehod.

BarbiG, upam da se tole vreme čimprej poštima, da bo tvoj dragi kaj več doma user posted image user posted image

Shuka, lepo da si vsaj malo več spala danes, upam do bo današnja noč prav taka ali pa še boljša user posted image . Hvala za pohvale mojega kužona, zdaj sem pa tako važna

bbpikica, ma ja stopka res boli, ampak kot si že rekla, mimo je...sedaj gremo novim zmagam naproti in jutri bo idelaen dan za zmagati novo bitko

Larči, jutrčka tudi tebi, kako ste mi vi trije danes. Pobč in pikica nagajata?

IN seveda, tudi jaz močno navijam za   
Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image  Dajmo bejbe, dajmo bejbe

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
15.1.2009 11:01:21   
Kruce Fiks
Reby, verjamem da je vse OK! Držim pesti! user posted image

GIGI, da bi te kokla brcnla! Zdrži, dobrodošla v klub zdravljenih kadilcev!user posted image

BB, jutri , oh jutri....tralalalalauser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
15.1.2009 11:13:18   
bbpikica

Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

user posted image  user posted image  user posted image  jaz tud jaz tud user posted image  user posted image  user posted image

Gigi hvala za tole poročilo o uživanju dodatkov in vitaminov. Bom jaz za zihr kar po tvoje naredila in od punkcije naprej samo še folno do testa. Pol bom pa naprej razmišljalauser posted image Aja pa čestitke za vsako nepokajeno palčkouser posted image
Miška eto jaz sem pridno dete in bom kar gigine nasvete upoštevalauser posted image

Mismis sem že pozabla da je bolelauser posted image , komaj čakam jutri da vidmo kolk jajčk bom pridelalauser posted image

Kruce kofica jutri velja, računaj tam nekje 8.30user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
15.1.2009 11:14:51   
Bumo
Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

Še skoz navijam,še skoz sem z vami, pa čeprav bolj poredko zadnje časeuser posted image .
Puse vsem.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
15.1.2009 11:20:48   
gigi1
Ahm punce zdej bom pa še jst začela z iscedki težit. Men se je pa zaradi Menopura pojavil že včeraj roza izcedek, danes je pa še malo bolj obarvan in je vsakič na papirju, ko grem na WC.
V prejšnjem postopku se mi je tudi pojavil po kakšnih 5ih dneh jemanja menopurja, pa sem letela na UZ in mi je dr.V. rekel, da ni nič posebnega in ni bilo treba samo zaradi tega hodit.
A ima še katera take izkušnje?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
15.1.2009 11:24:48   
gloria
Sonček Zvezdica vse mirnouser posted image

..sem morala prelezti do računalnika sem da vdim če se že kaj dogaja...drugače sem tko boga me je doletela trbušna gripauser posted image ....
...ostalim en polubček in seveda navijam za vasuser posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
15.1.2009 11:28:15   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahm punce zdej bom pa še jst začela z iscedki težit. Men se je pa zaradi Menopura pojavil že včeraj roza izcedek, danes je pa še malo bolj obarvan in je vsakič na papirju, ko grem na WC.
V prejšnjem postopku se mi je tudi pojavil po kakšnih 5ih dneh jemanja menopurja, pa sem letela na UZ in mi je dr.V. rekel, da ni nič posebnega in ni bilo treba samo zaradi tega hodit.
A ima še katera take izkušnje?
žižika - pomoje je to reakcija tvojega telesa na hormone, se pripravlja  na foliklčke, če je dr.V rekel da je vse OK, pol tud je. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
15.1.2009 11:28:22   
bbpikica
Gigi jaz teh izkušenj nimam še nisem imela nikoli med postopkom izcedkovuser posted image , razen sluzi, verjetno pa bo katera druga kaj več vedlauser posted image , če prav G. da ni nč narobe pol najbrž res ni. Ful stiskam pestke da se hitro nehajo tile zlobni izcedkiuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
15.1.2009 11:35:20   
Reby
Evo, mis, medtem ko je tvoj revcek zunaj na mrzlem, se naša dva razvajata na kavču :)

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 15.1.2009 11:38:58 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
15.1.2009 11:37:18   
BarbiG
Reby držim pesti, da bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BBpikica ja pozim ta služba ni glih v redu prav zaradi tega, ker se tolk ljudi pritožuje čez njih. Pa večinoma neupravičeno. Ne vem kako bi se ti vozniki znašli kje v Nemčiji, ker ceste kot jih imamo pozimi v snegu pri nas so nebesa v primerjavi s cestami v Nemčiji. Ker tam nikoli ne splužjo tako v nulo kot pri nas. Ampak bomo že preživel. Je pa res, da sem se mal razvadla, da je moj skoz pri men, ker so bile zadnje zime res mile in skoraj ni bilo snega. Letos ga je pa kar precej in je jasno tudi moj dragi precej odsoten.

MAlo za hec malo za res. Pomlad priiiiiiiidddddiiiiiiiiiiiiiiiiii že k naaaaaaaammmmmmmmm . Da nam bo topleje pri srcu, da se bom zvečer lohk stisnla k dragemu v objem, pa da bom lohk poklicala za nov postopek.

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
15.1.2009 11:40:41   
Vitaebella
Reby, zdravo.

lepo te je spet slišat. Verjamem, da je s tvojo pikico vse v redu.

Mene pa nekaj zelo zanima in me malo skrbi. Po kolikšnem času jemanja Menagona te je začelo pikati po jajčnikih? Mene po 4 dneh ne pika še nič, pa me je strah, da sploh ne reagiram na Menagon...

Drugače pa javi se kaj na privat mail.

Lep pozdrav!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
15.1.2009 11:43:15   
Reby
Oj, Vita, lepo, da si se oglasila.
Mene po jemanju Menogona nič ni špikalo po jajčnikih, tako da ne skrbi, vsaka odreagira drugače. Jaz verjamem, da je vse ok. Kdaj pa imaš 1. UZ?

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
15.1.2009 12:10:36   
Vitaebella
Oj,

si me malo potolažila. Koliko si jih pa ti pridelala?

V nedeljo imam prvi UZ (8.dan). Potem bomo pa vidli kako naprej. Še nekaj, kaj punkcije delajo v Postojni ali v Dravljah?

Kako si ti?

Lp

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
15.1.2009 12:12:43   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Oj,

V nedeljo imam prvi UZ (8.dan). Potem bomo pa vidli kako naprej. Še nekaj, kaj punkcije delajo v Postojni ali v Dravljah?

Kako si ti?

Lp
Reš punkcije in ET opravlja v Postojni, UZ-je pa v Dravljah.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 1422
15.1.2009 12:21:34   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Oj,

nedeljo imam prvi UZ (8.dan). Potem bomo pa vidli kako naprej. Še nekaj, kaj punkcije delajo v Postojni ali v Dravljah?

Kako si ti?

Lp

Kot ti je že Šuki povedala, je punkcija v Postojni. Jaz sem pridelala 6 jajčec, od tega se jih je 5 oplodilo. Ni nujno, da imaš toliko jajčec, kot je foliklov. Jaz sem imela nekje 12 foliklov, če se ne motim.
Pri meni zgleda, da se stvar malo umirja, zdej več počivam, nič ne delam. Samo bom vseeno poklicala ginekologa, doma sem samo še 1 teden, pa bi ful rada bila vsaj do konca 3. meseca doma, upam, da si bom lahko zrihtala. Drugače pa pridem 6.2. v Celje in se lahko kaj vidiva, pa še 7.2. (sobota) bom tam, ker bom prespala pri mamici.

Neposredna povezava do sporočila: 1423
15.1.2009 12:22:34   
Vitaebella
Shuka,

hvala za odgovor.

Predvidevam, da si ti tudi pri dr. Rešu. Si že kakšen postopek uspešno zaključila?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
15.1.2009 12:26:56   
Vitaebella
Reby,

obvezno me pokliči, ko boš v naših koncih. Jaz sem poslušala tvoj nasvet + G mi je svetovala, da zaradi stresne službe ostanem nekaj časa doma, tako, da sem od danes na bolniškem.

Kdaj si ti šla na bolniško? Že v času jemanja Menagona ali po transferju?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?