mismis
|
Žižek, ma ti si super, si nam naredila celo dizertacijo. Le kaj bi mi brez tebe Je pa kužon lep a ne, sedaj razumeš mojo zaljubljenost vanj. Špelka, na GK LJ nam pred prenosom zamrznjenčkov preverjanjo rast in padec hormonov, ki nakazujejo ovulacijo. Zato moram v torek dati kri, v sredo pa se grem že nastavljati dr. D pred dildo kamerco Praviš, da so Jakobove slike v Benikinem albumu, veš da bom šla pokukat korenjaka Reby, pa saj si videla našega kužona slab mesec nazaj. Od takrat nič ni zrastel, sicer v višino tudi več ne bo. Mi je pa full hudo za tvojo kužiko, ker ne more uživati v snegu s tabo, ampak nimaš kaj, ti in tvoja pikica sta sedaj prvi. Ti čisto potihem priznam, da mene tudi skrbi, kaj bo z mojim kužijem, ko bom jaz noseča, že tako se jaz največ ukvarjam z njim, potem bodo pa sprehodi kar malo težki, bo moral revež vedno mojega čakati , da gremo skupaj na sprehod. BarbiG, upam da se tole vreme čimprej poštima, da bo tvoj dragi kaj več doma Shuka, lepo da si vsaj malo več spala danes, upam do bo današnja noč prav taka ali pa še boljša . Hvala za pohvale mojega kužona, zdaj sem pa tako važna bbpikica, ma ja stopka res boli, ampak kot si že rekla, mimo je...sedaj gremo novim zmagam naproti in jutri bo idelaen dan za zmagati novo bitko Larči, jutrčka tudi tebi, kako ste mi vi trije danes. Pobč in pikica nagajata? IN seveda, tudi jaz močno navijam za Četrtek, 15.01. mojsonček - pregled Zvezdica - UZ Goldy - pregled Dajmo bejbe, dajmo bejbe