|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
15.1.2009 12:28:20   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

Shuka,

hvala za odgovor.

Predvidevam, da si ti tudi pri dr. Rešu. Si že kakšen postopek uspešno zaključila?

lih kar ga bom, čez 3 tedne mam rok.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.1.2009 12:28:36   
Reby

Reby,

obvezno me pokliči, ko boš v naših koncih. Jaz sem poslušala tvoj nasvet + G mi je svetovala, da zaradi stresne službe ostanem nekaj časa doma, tako, da sem od danes na bolniškem.

Kdaj si ti šla na bolniško? Že v času jemanja Menagona ali po transferju?

lp

Jaz sem šla na bolniško tisti dan, ko sem imela punkcijo. Saj je prav, da si doma, še posebej, če se toliko voziš...

Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.1.2009 12:33:19   
Vitaebella
Čestitam Shuka!

Eden ali dva bizgeca? Ti je uspelo v prvem?

Lp

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
15.1.2009 12:45:59   
Shuka

Čestitam Shuka!

Eden ali dva bizgeca? Ti je uspelo v prvem?

Lp
Eden nagajivček, uspelo v 2. IVF/ICSI in tretjem ET z zmrznjenčki.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 15.1.2009 12:46:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 1429
15.1.2009 12:49:36   
Vitaebella
Super! Pa si se med prvim in drugim IVF-om kej zdravila, da je nato uspelo v 2. poskusu?

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
15.1.2009 13:00:07   
Shuka

Super! Pa si se med prvim in drugim IVF-om kej zdravila, da je nato uspelo v 2. poskusu?
1. IVF -  Pridelala 9 celic, od tega se jih je 5 oplodilo,2 vstavili, 3 niso prišli do zamrznitve in tudi do zanositve ne.  Pred tem postopkom nisem imela kakršnekoli naravne ali vitaminske terapije razen Maco.
Potem poleti jedla matični mleček, občasno maco, pred postopkom Elevit zaradi folne.
2. IVF/ICSI - Pridelala 11 celic, od tega se jih je oplodilo 8, 2 vstavili in  samo 2 preživela do 5 dne in so ju zamrznili. Sem zanosila in splavila v 9 tednu.
3. ET z zmrznjenčki je bil čez 1,5 meseca, izdatno pila pivo en teden pred ET, in Elevit, pa bila na Estrofemu, ki mi ga je predpisal dr. Reš.
Tole je moja zgodovina.

Neposredna povezava do sporočila: 1431
15.1.2009 13:26:29   
Abra
Spet po dolgem času user posted image
sem zadnje tri strani preletela, pa itak večino pozabila. Vidim, da so danes samo nosečke v akciji, drugače se pa s fiksarkami nič posebnega ne dogaja. Bpikica navijam za jutrišnjo punkcijo, naj bodo sama polna jajčka!
Gigi, ti si pa tudi že ful daleč user posted image user posted image in seveda čestitke za neporabljene palčke user posted image user posted image user posted image samo odločit se je blo treba, kajne? Razlog je zdaj več kot pravi. Za tiste izcedke ti pa ne znam pomagat, če je zadnjič dr. V rekel, da ni nič takega, pol ne bi tudi zdaj smelo bit user posted image
Shuka nosečniških tegobic kar ni konec? Navadno take stvari takoj po porodu izginejo. Jaz imam obratne težave, sem po porodu fasala nor pritisk, zatekanje, da nog še pokrčit nisem mogla ... z rokami se mi pa še kar nadaljuje ... ko svoje prste od strani pogledam, skor ne vidim členkov. To nam hormončki nagajajo in naj bi blo 6 tednov po porodu ok. Jaz si mislim, da moje telo še ni čisto dojelo, da sem že rodila, bom še do roka počakala,user posted image pol bi pa že moralo bit ok.
Je pa bolje, da kljub vsem težavicam zdržita čimdlje v enem kosu. Sicer pa je spidermanček že donošen, če imata samo še 3 tedne user posted image
Noki, jupi še vedno v enem kosu. Še malo, pa boste že kot midve z gimnastičarko

Zdaj se pa moja pupa že malo oglaša, je ful pridna, še malo in bomo že na normalni teži. Do roka ziher, vsaj če se bo tko lepo redila, kot se je doslej. So jo pa včeraj začeli krčki matrat. Upam, da jih bomo kmalu pregnali.

Lepo se imejte, jaz močno navijam in mislim na vas, časa pa zdaj res nimam več toliko, da bi lahko sledila. Pa novim stvarem moram sledit, zdaj je barva kakcev pomembna user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
15.1.2009 13:32:37   
miska73
MIšmiš tole morte zrihtat pri vas v bajti user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=4llf0r4euPM

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
15.1.2009 13:32:52   
Shuka
Abrica - lepo da si se oglasilauser posted image in vidim, da tvoja pupa lepo napreduje, mamica ima pa težavice, no upam, da kmalu minejo, princeska naj pa še naprej lepo raste in kaka.

A imena nam pa ne boš zaupala?user posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
15.1.2009 13:34:21   
blanč
Abra pozdravček. A praviš, da so barve še vedno aktualne, tudi po rojstvu. samo zdaj pa druge hlačke čekirašuser posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
15.1.2009 13:36:37   
miska73
Abra te je lepo brati po dolgem času. Čestitke še enkrat, zdaj ko si on-line. user posted image
Upam, da tele tvoje tegobice čimprej minejo.
Daj malo več napiši o gimnastičarki. Čimbolj na dolgo in široko, prosim.
Nimamo nobenih drugih info razen da si rodila pa da je pupa micena.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
15.1.2009 13:44:34   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

MIšmiš tole morte zrihtat pri vas v bajti user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=4llf0r4euPM

ti nisi nič zavila v naš kevder, ko si bila pri nas, kaj ne?
Kajti če bi zavila tja, bi videla, koliko Heineken razkošja premore mismis, da ne govorimo, da so bili tam tudi zelenci in ta rdeči...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
15.1.2009 13:57:47   
gigi1
Abra kolk sem te vesela user posted image   user posted image   user posted image . Upam, da se tvoje tegobe res nehajo do PDPja in da boš kmalu res dobra. Suser posted image uper, da je gimnastičarka OK in da se lepo redi. Barve kakcev pa verjamem, da so pomembne user posted image

Šuki, BB, Abra...hvala vam za sočutje glede izcedkov. Saj sem rekla, da nič ne paniciram. Zadnjič so se hitro nehali, upam, da se tudi tokrat. Bolj me zanima kaj je to zaen user posted image . Sem kar jezna nase, da nisem malo bolj podrezala dr.Vja zakaj do tega pride.

Šuki kako si?

Reby si že poklicala G?

Kruce a koklja praviš user posted image  user posted image  user posted image . No, saj sem kar pridna. Ene 3 palčke sem do zdej prižgala, po nekaj dimih sem jih pa že ugasnila. Sem kar disciplinirana. Bomo videli kako bo naprej user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
15.1.2009 14:01:18   
miska73
Žiži user posted image za vsako palčko, ki jo ne pokadiš.

Miška kako pa veš, da nisem mislila na omaro s cotami user posted image
Priznam, nisem videla vašga kjudra. Ja, bo še kdaj treba k vam zavit, da si še to ogledam...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
15.1.2009 14:04:04   
Reby
Žiži draga, lepo da skrbiš zame, še nisem poklicala, ker začne danes delati šele ob 15.30
In čestitke za palčke, zelo pridna si!!!! user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
15.1.2009 14:17:40   
bbpikica
Abra lepo da si se nam najavila pa napiši šekaj več o gimnastičarkiuser posted image

Gigi saj vem da ti ne paničariš ampak lušn pa tud ni ko se nekaj dogaja pa ne veš za kajuser posted image , mene take stvari tud pojezajo

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
15.1.2009 14:34:22   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Šuki kako si?

čist u k****, roke me tolk bolijo, da komi tipkam.user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
15.1.2009 14:56:55   
gigi1
Šukec moj zlati user posted image  Tole je edino pametno kar sem najdla na netu o tem kako si lahko z alternativo pomagaš. To je zadnja stran članka, preberi še tiste prej.
Morda ti pa le lahko kaj pomaga kakšna hidromasaža...

http://www.menshealth.si/zdravje/sindrom_zapestnega_prehoda-14310@3.aspx

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
15.1.2009 15:20:15   
lučka 25
Dan user posted image

Vidim, da se je spet začelo ful dogajat tu gori in, da je spet veliko punc v postopku ali pa tik pred tem. Ste spet toliko napisale, da ne vem kje začeti.

Najprej navijam za današnje akterke:
Četrtek, 15.01.
mojsonček - pregled
Zvezdica - UZ

Goldy - pregled

Jaz sem si pa danes kar dal duška in malo pojamrala domačim, da mi je noro slabo, ker mi sploh ne pustijo, da bi kaj potožila. Me že prej prekinejo in rečejo, dobro si dobro. Samo čez par minut pa začnejo, če še kar hujšam, da sem zmeraj bolj suha in bleda. jaz pa njim v štosu, ne  ne jaz sem čist dobro.user posted image  Uf, sem si pa dala duška.

Kruce, vidim da ste pri vas o.k. To pa rada preberem.

nokica pa vidim, da je spet v akciji, pridno ureja seznamček in pomaga shukici in mismis.

MBT1979, zdaj pa bo malo lažje za ločit. Ampak kako hecno slikico si pa le daj še v avatarček. user posted image

BarbiG, naj se ta sneg neha, da bo možek lahko spet več doma in se bo vsaj odpočil. Ja to pa vem, da ti fantje lahko derlajo oz. morajo delat tudi po več dni, če takole sneži. Dobri so. Sem pa vesela, da sem doma in se mi ni treba obremenjevat s službo. Imam službo na malo večji vasi in grem tako iz velikega mesta po vaških cestah (ki pa logično niso toliko splužene) do službe.

miškica, a ilegala še obratuje s polno paro? Glede vitamonov in vseh dodatkov jih pa res poskusi razporediti čez dan, jaz sem tako naredila.

mismis, meni pa ni treba nič kidat. Mamo v bloku par moških, ki komaj čakajo da je sneg, potem vsa parkirišča,...skidajo in imajo potem naprej v skupnem prostoru žurko. Včeraj so 2 uri kidal (ene 8 moških), potem pa še 5 ur žural. So pa vsi šrave pupe in imajo zelooo velik mehur in malo boga jetra.
Pa vidim, da se že pripravljaš na zmenek z dr.D. Bo kaka zanimiva frizurca padla, pa kaki biserčki?user posted image

Reby, močno upam, da ni nil narobe. Naj se ti izcedki že nehajo. A kak magnezij popiješ. Ti kar pokliči G pa ti bo že povedal kako in kaj.

Shuki, a tebe pa tako matra. Pa saj si potem revca čisto neprespana. Bomo videli, kaj bo G ekel naslednji teden v posvetovalnici. Vidim pa, da si za AS zdaj razložila vsem skupaj. Sem že hotla jaz včeraj povedat, pa sem si mislila, da boš ti sigurno bolje vedela, kar je tudi res. Sem pa jaz tudi takoj pomislila na to, kako tebe vsak gin.pregled boli, da kako bo pa s tem. ma kaj čmo reč, naj bo vse v redu.

bbpikica, zdaj pa še enkrat spat, pa hop na USPEŠNO punkcijo.user posted image

lara, kako si kaj? Sončka ubogata?

gigi, a ti pa spet slamnata? Mene pa to čaka "šele" konec junija, začetek julija.
Kar se pa izcedkov tiče, pa jaz nimam te izkušnj pri menopurju. Je bilo vse v redu.

špelka, boš pa v dobri družbi špikark. Ste same fejst punce v akciji, naslednje fejst punce pa še sledijo.

Zarja, kako? Te imam v mislih ves čas.

Bumo, kako si? Je slabo počutje? Drži se.

Vitabella, mene ni ne pri Menogonu, ne pri Menopurju pretirano špikalo v jajčnikih. Me je bolj špikalo po punkciji. Tako, da nič bat. Vsaka drugače čuti. Zelo špika, če je hiperstimulacija.

Abra, lepo te je brati. Vidim, da gimnastičarka lepo napreduje. Super! Glede tvojih tegob pa upam, da se vse kmalu uredi.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
15.1.2009 15:22:44   
mojsonček
O srčice!

Evo mene od G... dons sm bla sam od  pa do pol 3 tam... fajn ane... mi je rit otrpnla

ŽIŽI user posted image user posted image user posted image  za zmanjšano uporabo smrdljivih palčk... počasi se daleč pride...

ŠUKI še zmeraj bogica... joj, joj... kaj vse je treba potrpet a ne... kaj češ...  lepotička... dons me je moja G kr šokirala, k je rekla: ja, draga moja, peteršilj pa ni za nosečke kr lepo po koprivo pa čajčka kuhat user posted image  

REBY upam, da se je stanje čisto umirilo in ti ne bo treba živčke trenirat

OK, mogoč sm jst dons mal bolj fejst zmedena ampak men se zdi, da je men moja G dons delala morfologijo, čeprav jutri napolnim 19 tednov, če je na UZ prečekirala vse, od A do Ž sam pišče je štrajkalo pa ni hotlo pokazat kaj ma oz. kaj nima med nogami user posted image  ...  nč mi ni blo jasn...
drgač pa na moje veeeeeliko veselje vse OK, pit moram mal več pa jest mal manj user posted image user posted image  pa čim manj se sekirat, da bi blo kej narobe... in to zadnje bom še tanajtežje uresničla...

grem papcat, ker sem laaaačnaaaaaaa user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
15.1.2009 15:35:10   
MBT1979
Lučka 25 obljubim da bom dala kako slikco, samo da se malo še navadim in prevsem naučim uporabljat zadevicouser posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
15.1.2009 15:42:14   
T1979
Abra, še zdej nam nisi izdala, kako je tvoji gimnastičarki ime.
Veš, da smo vse tete tuki gor firbčne.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
15.1.2009 16:15:27   
Reby
Sem klicala svojega G in je rekel, da če ni sveže krvi, da je ok. Grem pa jutri osebni zdravnici za podaljšanje bolniške, je rekel, če imam izcedke, naj bom še kar doma in počivam.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
15.1.2009 17:16:36   
Goldy
Ojla!!!!

Raport s pregleda.user posted image  Smo ok - tudi mami. Tehtam že 240 g. Sedim mamici na mehurju in se pridno raztegujem v tej smeri - posledica - še vedno dežuranje na wc. Ubogam očija - če reče prekrižaj nogici, to tudi storim (čez cca 15 let temu ne bo več tako, samo moj očiju to še ni jasnouser posted image ). G pravi, da sem še vedno punca, čeprav moj oči pravi, da vidi nekaj med mojimi nogami... Po mojem potrebuje očala! G pravi, da če bi že bila fant, bi imela zelo majhnega pimpeka, tako da....
To je zapis s pregleda s strani moje hčerke.user posted image  Morfologijo imam 30.1. Smo G nahecali za ta datum, ker mož potem za 10 dni odhaja na službeno pot.... Tudi drugače je vse fajn.

mojsonček - meni, no tamali je tudi merila zadeve, samo morfologijo pa še nisem imela. Od kdaj do kdaj si čakala? Midva sva šla natanko ob pol devetih noter. Tako kot sva imela uro.

Pozdravček vsem in hvala za navijanje.....user posted image user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
15.1.2009 17:20:48   
bbpikica
Lučka25 mene pa fajn špika po jajčnikih že od nedelje, pa včeraj me je desen tko bolel da sem komaj zaspalauser posted image , ampak saj ni rečen da bom mela kakšno hiperco a neuser posted image ,

mojsonček lepo da si dobro opravila na pregledu, strahu se pa vse težko znebimo, naj ti nosečnost še tako naprej potekauser posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?