lučka 25
|
Dan Vidim, da se je spet začelo ful dogajat tu gori in, da je spet veliko punc v postopku ali pa tik pred tem. Ste spet toliko napisale, da ne vem kje začeti. Najprej navijam za današnje akterke: Četrtek, 15.01. mojsonček - pregled Zvezdica - UZ Goldy - pregled Jaz sem si pa danes kar dal duška in malo pojamrala domačim, da mi je noro slabo, ker mi sploh ne pustijo, da bi kaj potožila. Me že prej prekinejo in rečejo, dobro si dobro. Samo čez par minut pa začnejo, če še kar hujšam, da sem zmeraj bolj suha in bleda. jaz pa njim v štosu, ne ne jaz sem čist dobro. Uf, sem si pa dala duška. Kruce, vidim da ste pri vas o.k. To pa rada preberem. nokica pa vidim, da je spet v akciji, pridno ureja seznamček in pomaga shukici in mismis. MBT1979, zdaj pa bo malo lažje za ločit. Ampak kako hecno slikico si pa le daj še v avatarček. BarbiG, naj se ta sneg neha, da bo možek lahko spet več doma in se bo vsaj odpočil. Ja to pa vem, da ti fantje lahko derlajo oz. morajo delat tudi po več dni, če takole sneži. Dobri so. Sem pa vesela, da sem doma in se mi ni treba obremenjevat s službo. Imam službo na malo večji vasi in grem tako iz velikega mesta po vaških cestah (ki pa logično niso toliko splužene) do službe. miškica, a ilegala še obratuje s polno paro? Glede vitamonov in vseh dodatkov jih pa res poskusi razporediti čez dan, jaz sem tako naredila. mismis, meni pa ni treba nič kidat. Mamo v bloku par moških, ki komaj čakajo da je sneg, potem vsa parkirišča,...skidajo in imajo potem naprej v skupnem prostoru žurko. Včeraj so 2 uri kidal (ene 8 moških), potem pa še 5 ur žural. So pa vsi šrave pupe in imajo zelooo velik mehur in malo boga jetra. Pa vidim, da se že pripravljaš na zmenek z dr.D. Bo kaka zanimiva frizurca padla, pa kaki biserčki? Reby, močno upam, da ni nil narobe. Naj se ti izcedki že nehajo. A kak magnezij popiješ. Ti kar pokliči G pa ti bo že povedal kako in kaj. Shuki, a tebe pa tako matra. Pa saj si potem revca čisto neprespana. Bomo videli, kaj bo G ekel naslednji teden v posvetovalnici. Vidim pa, da si za AS zdaj razložila vsem skupaj. Sem že hotla jaz včeraj povedat, pa sem si mislila, da boš ti sigurno bolje vedela, kar je tudi res. Sem pa jaz tudi takoj pomislila na to, kako tebe vsak gin.pregled boli, da kako bo pa s tem. ma kaj čmo reč, naj bo vse v redu. bbpikica, zdaj pa še enkrat spat, pa hop na USPEŠNO punkcijo. lara, kako si kaj? Sončka ubogata? gigi, a ti pa spet slamnata? Mene pa to čaka "šele" konec junija, začetek julija. Kar se pa izcedkov tiče, pa jaz nimam te izkušnj pri menopurju. Je bilo vse v redu. špelka, boš pa v dobri družbi špikark. Ste same fejst punce v akciji, naslednje fejst punce pa še sledijo. Zarja, kako? Te imam v mislih ves čas. Bumo, kako si? Je slabo počutje? Drži se. Vitabella, mene ni ne pri Menogonu, ne pri Menopurju pretirano špikalo v jajčnikih. Me je bolj špikalo po punkciji. Tako, da nič bat. Vsaka drugače čuti. Zelo špika, če je hiperstimulacija. Abra, lepo te je brati. Vidim, da gimnastičarka lepo napreduje. Super! Glede tvojih tegob pa upam, da se vse kmalu uredi.
|