|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 09 IVF/ICSI
15.1.2009 17:24:24   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Abra, še zdej nam nisi izdala, kako je tvoji gimnastičarki ime.
Veš, da smo vse tete tuki gor firbčne.

Pa strici tudi!user posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
15.1.2009 17:28:34   
bbpikica
Goldy kako lep raport s pregledauser posted image , sem si vas kar predstavljalauser posted image , naj gre cela nosečnost tako naprejuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
15.1.2009 17:35:29   
mojsonček
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ojla!!!!

Raport s pregleda.user posted image  Smo ok - tudi mami. Tehtam že 240 g. Sedim mamici na mehurju in se pridno raztegujem v tej smeri - posledica - še vedno dežuranje na wc. Ubogam očija - če reče prekrižaj nogici, to tudi storim (čez cca 15 let temu ne bo več tako, samo moj očiju to še ni jasnouser posted image ). G pravi, da sem še vedno punca, čeprav moj oči pravi, da vidi nekaj med mojimi nogami... Po mojem potrebuje očala! G pravi, da če bi že bila fant, bi imela zelo majhnega pimpeka, tako da....
To je zapis s pregleda s strani moje hčerke.user posted image  Morfologijo imam 30.1. Smo G nahecali za ta datum, ker mož potem za 10 dni odhaja na službeno pot.... Tudi drugače je vse fajn.

mojsonček - meni, no tamali je tudi merila zadeve, samo morfologijo pa še nisem imela. Od kdaj do kdaj si čakala? Midva sva šla natanko ob pol devetih noter. Tako kot sva imela uro.

Pozdravček vsem in hvala za navijanje.....user posted image user posted image user posted image

No, lepo, da smo dobro, a neuser posted image
Mah men nč ni rekla kva je to zdej en pregled user posted image  Zdej sem bla po 5 tednih spet pri G in naslednji pregled imam 12.2. še podatek za naše urejevalke seznamov ampak spet mi ni nč povedala a je to morfologija al kaj user posted image  ... sam zvedla sem, da je vse OK, da noče dat nog narazen, da bi vidl spol pa da bo pol pri naslednjem pregledu še srčka dobro pregledala, k dete ni dalo miru in se je stalno nekaj premetavalo pa ni mogla v detajle pregledat... teže nihče niti omenu ni... čak, da vidim še v materinski... nč ne piše... kdo bi ga vedel... ob naslednjem pregledu bom noseča 23t6d... sej, do kdaj se pa dela morfologija?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
15.1.2009 17:37:06   
mojsonček
aja... čakala od mal pred 11 do pol 3, čeprav sem imela uro malo čez 11... tko je to u Jesenicama... sej verjetno še kje drugje tut...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
15.1.2009 17:37:49   
mojsonček
BB  jutr akcija?

Neposredna povezava do sporočila: 1455
15.1.2009 17:48:14   
Goldy
mojsonček - morfologija se dela od 20-24 tedna.

bbpikica - tebi hvala user posted image , pa drži se jutri na punkciji. Saj se itak boš.....user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1456
15.1.2009 18:05:32   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

Lučka25 mene pa fajn špika po jajčnikih že od nedelje, pa včeraj me je desen tko bolel da sem komaj zaspalauser posted image , ampak saj ni rečen da bom mela kakšno hiperco a neuser posted image

nič bat, je vse v redu. Mene je tudi bolj desni jajčnik bolel. Jutri boš veselo štela celice, pa bo.user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
15.1.2009 18:05:40   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

Lučka 25 obljubim da bom dala kako slikco, samo da se malo še navadim in prevsem naučim uporabljat zadevicouser posted image

Nič bat, jaz sem rabila za to skoraj eno leto, res pa sem šele potem postala vsaj malo bolj aktivna. Prej sem bila bolj sramežljiva in počasi dojemljiva (če verjameš)user posted image

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
15.1.2009 18:05:45   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sem klicala svojega G in je rekel, da če ni sveže krvi, da je ok. Grem pa jutri osebni zdravnici za podaljšanje bolniške, je rekel, če imam izcedke, naj bom še kar doma in počivam.

user posted image  user posted image  user posted image  Važno, da si sedaj pomirjena. Veš, takole rada kaka žilca poči, ko se maternica širi, da se pa ščisti p vse traja nekoliko dlje. Za bolniško pa kar pojdi in si jo podaljšaj. Samo, osebnega zdravnika vprašaj, če kaj rabi mnenje od G, ker potem komisija zelo nerada podaljša.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
15.1.2009 18:06:12   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

BB  jutr akcija?

Jao meni ja jutr pa akcijauser posted image , mal me je strah ampak kot sem že rekla kar se mora se morauser posted image  ampak sem tud tolk firbčna kolk jajčec bom zvalila da to nadvlada strahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1460
15.1.2009 18:06:43   
lučka 25
Goldy, super za dober UZ. Jaz ga/jo tudi nosim čisto zadaj na mehuju, nekje pri desnem jajčniku.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
15.1.2009 18:11:59   
mojsonček

BB  jutr akcija?

Jao meni ja jutr pa akcijauser posted image , mal me je strah ampak kot sem že rekla kar se mora se morauser posted image  ampak sem tud tolk firbčna kolk jajčec bom zvalila da to nadvlada strahuser posted image

Nč bat, bomo navijale in pestke stiskale, da jih bo čim več in to lepih in polnih...

GOLDY pol mam še čas a? sej pa ja ve kaj dela moja G, drgač ji ful zaupam in tut ful je prjazna kar danes niti ni tako samoumevno...

ŠUKI počivaš? Pa rokice bubajo a ne bogica...

ZARČI pozdravčke in objemček, upam, da si dobro...

LUČKA ni dougčasa na bolniški?

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
15.1.2009 18:12:03   
Goldy
lučka25 - ma so face tile naši malčki. Od znanke se je spravil v bližino ledvic, je sirota že mislila, da ima kakšno vnetjo, ko jo je tkao bolela....

reby - verjetno res ni nič narobe, ti kar lepo počivaj pa bo, če bi se ti pa zdelo kaj nenavadnega pa kar k zdravniku.user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
15.1.2009 18:14:09   
Goldy
mojsonček - menda ja vejo ti naši G kaj počno.Čeprav je naša tudi neki mrmrala in štela in napisla datum, kao za sebe, pol sem jo vprašala, če za morfologijo - ker sem vedela, da moža takrat ni doma...

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
15.1.2009 18:18:33   
gigi1
Goldy, Mojsonček  user posted image  user posted image  user posted image  za dobro opravljene preglede.

Reby upam, da si malo pomirjena. Naj se kmalu izteče to kar ima za it ven in naj te pustijo pri miru do konca nosečnosti user posted image user posted image user posted image

Zvezdica kje si? Upam, da še nisi za v Rim user posted image

BB bom mislila nate jutri. Držim pestke, da bo neboleča in plodna. Da boš dobra kokoška in zneseš čimveč jajčk user posted image  user posted image

Podganca moja jutri štart user posted image  user posted image  user posted image . Navijam maksimalno. Naj bo uspešen od začetka do konca user posted image

Pikovitka ju3 naj bo vse črno od foliklov user posted image  user posted image  user posted image . Kako špikanje? Nič se ne oglašašuser posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
15.1.2009 18:19:23   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sem klicala svojega G in je rekel, da če ni sveže krvi, da je ok. Grem pa jutri osebni zdravnici za podaljšanje bolniške, je rekel, če imam izcedke, naj bom še kar doma in počivam.

user posted image  user posted image  user posted image  Važno, da si sedaj pomirjena. Veš, takole rada kaka žilca poči, ko se maternica širi, da se pa ščisti p vse traja nekoliko dlje. Za bolniško pa kar pojdi in si jo podaljšaj. Samo, osebnega zdravnika vprašaj, če kaj rabi mnenje od G, ker potem komisija zelo nerada podaljša.

Ja, bom kr bolj počivala. Ker grem svojemu G šele 6.2., mi je rekel, če bi osebna zdravnica kaj želela imeti oz. bi potrebovala od njega, naj ga kar pokliče.... user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
15.1.2009 18:20:29   
Reby

BB  jutr akcija?

Jeeee user posted image  user posted image  user posted image , držim pesti. Ni važna količina, važna je kvaliteta !!! user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
15.1.2009 18:36:37   
gigi1
Lučka dobro, da si tvojim domačim uspela pojamrati. Saj nekaj časa paše, ko te prepričujejo da je vse v redu. Seveda je...ampak, če ti je slabo ti je pač slabo...in ti ne bo nič manj, če se ne bodo hoteli o tem pogovarjati. Včasih paše, če lahko malo pojamraš user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
15.1.2009 18:49:59   
bbpikica
A dons pa nč stimulacije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
15.1.2009 18:53:16   
gigi1
Evo BBpiki. Črni lepotci praviš?
Kaj takega?

user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
15.1.2009 18:57:07   
bbpikica
To gigi, to... njami, njami....user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
15.1.2009 19:03:58   
gigi1
Kaj takega?

user posted image

(odgovor članu bbpikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
15.1.2009 19:06:51   
gigi1
No hmmmm...tega bi jaz mal obrila, ampak....je kar za ponucat user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
15.1.2009 19:08:57   
gigi1
Evo še mal Colina user posted image

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
15.1.2009 19:09:52   
bbpikica
Smajlikiskače in smajlikiseslini, jaz ga nebi nč pobrila, bi kar tazga kot je ponucalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?