|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 9. del
15.1.2009 11:11:26   
blaža

user posted image
25 dag mletih orehov
25 dag sladkorja
2 veliki žlici v rum namočenih drobtin
2 rumenjaka
2 beljaka
15 dag sladkorja v prahu

user posted image
Iz orehov, sladkorja, drobtin in rumenjekov ugnetemo čvrsto testo in ga na tanko razvaljamo. Nato iz beljakov napravimo trd sneg in mu postopoma dodajamo sladkor. Mešamo, dokler se na sveti. S tem premažemo testo in ga takoj razrežemo na štangice. Razdelimo jih po pekaču in sušimo pri 100 stopinjh 10 minut in pri 50 stopinjah 1,5 - 2 ure.

Pa to je tudi meni noroooo dobro, pa ful simpl za narest, za tiste, ko mate radi orehe.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
15.1.2009 11:11:54   
blaža
user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
15.1.2009 11:13:11   
blaža
Joj spet sem zalutala na hrano. ma jaz sem tak gurman, pa ni čudno da sem morala na dijeto, da se rešim kg, ki če ne logično, da ne gre samo dol, ko pa skoz mislim, kaj bom spekla pa skuhala.user posted image

No sej moj se ne brani.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
15.1.2009 11:13:52   
blaža
Se opravičujem, če smetim.user posted image user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
15.1.2009 11:20:34   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

user posted image

ej, ti pa k da si iz Senozec doma... user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
15.1.2009 11:24:56   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

user posted image

ej, ti pa k da si iz Senozec doma... user posted image

ja pečem iz dolgčasa.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
15.1.2009 11:31:32   
katka37

IZVIRNO SPOROČILO: Janey

joj jaz sem taka budaaala, pozabla d ajuho kuham in se mi je vse prižgalo..pa je smrdelo mi nekaj a sem se malega vohala če je pokakanuser posted image user posted image user posted image uf...vse se prižgalouser posted image user posted image nič nebo z juho torejuser posted image user posted image

U a vaši kakci smrdijo po zažganem?user posted image

Ko se blaž pokaka samo en bobek tako smrdi, da bi še muhe pocrkale. lahko pa so krivi geni, al pa je enostavno moški( sory stipe)user posted image user posted image user posted image

jaz sem na porodniski in sem solidaren z zenskami.... user posted image , sam menzis mi se manjka....

ne želi si, to je zadeva, zaradi katere smo ženske ponavadi tečneuser posted image

< Sporočilo je popravil katka37 -- 15.1.2009 11:38:35 >

Neposredna povezava do sporočila: 1057
15.1.2009 11:40:13   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

joj jaz sem taka budaaala, pozabla d ajuho kuham in se mi je vse prižgalo..pa je smrdelo mi nekaj a sem se malega vohala če je pokakanuser posted image user posted image user posted image uf...vse se prižgalouser posted image user posted image nič nebo z juho torejuser posted image user posted image

Ko se blaž pokaka samo en bobek tako smrdi, da bi še muhe pocrkale. lahko pa so krivi geni, al pa je enostavno moški( sory stipe)user posted image user posted image user posted image

jaz sem na porodniski in sem solidaren z zenskami.... user posted image , sam menzis mi se manjka....

ne želi si, to je zadeva, zaradi katere smo ženske ponavadi tečneuser posted image

Sej mi moski smo tecni tudi takrat... user posted image  le zakaj user posted image

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
15.1.2009 11:41:30   
katka37

Sej mi moski smo tecni tudi takrat... user posted image  le zakaj user posted image

Ah daj no, saj pa imaš dve roki.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1059
15.1.2009 11:43:48   
Februarka08

Ah daj no, saj pa imaš dve roki.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
15.1.2009 11:45:36   
pina-1
dan.

Ana tudi že spi. Jaz pa na kavču crkujem od bolečin v trebuhu. Mater me boli hujše kot popadkiuser posted image

blaža, jaz sem zadnjič ani dala slive in jakbolko pa je pojedla pol od tistega kar sem pripravila. MEni ta kašica deuje kot marmelada. JE pa full dobra.
Ej, a maš kak dober recept za vanilijevo kremo?

stipe, kaj bo danes za kosilo?

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
15.1.2009 11:50:51   
katka37
Pina, uboga. user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
15.1.2009 11:50:53   
mlavla
dan..
naša nočka je bila ok..zbudili smo se ob 7:30..brez budnic od 22:30...

zdele me pa čaka kuhanje kosila, nato pogreb sosede..pol pa (najbrž) z mojim šibava v Lj..Neža gre pa k moji mam..
najbrž bova šla še pogledat za laminat...za Nežino sobico..ma katera kakšen dober predlog..

Blaža..zanima me če si zadovoljna  s pohištvom mali princ? aja pa za recept za štrudelj..proooosimuser posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
15.1.2009 11:50:55   
Februarka08
Auč...user posted image user posted image user posted image sem raje takšna kot sem kot pa takle zmajuser posted image

http://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/1042207586

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
15.1.2009 11:51:50   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Auč...user posted image user posted image user posted image sem raje takšna kot sem kot pa takle zmajuser posted image

http://www.dnevnik.si/novice/neverjetno/1042207586

o jak...bljek

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
15.1.2009 11:53:04   
Stipe air force
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

dan.

Ana tudi že spi. Jaz pa na kavču crkujem od bolečin v trebuhu. Mater me boli hujše kot popadkiuser posted image

blaža, jaz sem zadnjič ani dala slive in jakbolko pa je pojedla pol od tistega kar sem pripravila. MEni ta kašica deuje kot marmelada. JE pa full dobra.
Ej, a maš kak dober recept za vanilijevo kremo?

stipe, kaj bo danes za kosilo?

Koka za Carico, rizotko za Seflo... user posted image

Enga jegra rukn... vcas pomaga user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
15.1.2009 11:53:42   
katka37
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

dan..

zdele me pa čaka kuhanje kosila, nato pogreb sosede..pol pa (najbrž) z mojim šibava v Lj..Neža gre pa k moji mam..
najbrž bova šla še pogledat za laminat...za Nežino sobico..ma katera kakšen dober predlog..

Blaža..zanima me če si zadovoljna  s pohištvom mali princ? aja pa za recept za štrudelj..proooosimuser posted image

Mi smo imeli v stanovanju malega princa, smo bili kar zadovoljni, smo pa potem vseeno ugotovili, da takšna velekvaliteta tudi ni, kot je cena. Smo pa pustili tam, ker sta fanta zdaj dobila večji postelji in zato tudi omare. Mi pa ni bilo žal, da smo imeli malega princa, ker rešitve pa imajo svetovne.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
15.1.2009 11:55:27   
Stipe air force
Na jutranjem vlaku pride en moški mimo drugega in mu reče:
"Nategnil sem ti ženo" ter odide naprej.

To se ponavlja nekaj dni in "žrtev" to doma pove svoji
ženi.

Žena pravi:
"Ne se sekirat za to, tip si te je izbral za
naključno žrtev.Najbolje, da ga ignoriraš, pa bo nehal."

Naslednji dan na vlaku pa spet pride tisti moški mimo in
reče:

"Tožibaba!"

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
15.1.2009 11:57:07   
mlavla
Mesar je bil presenečen, ko je videl psa, ki je vstopil v mesnico in>  ga je spodil ven. Vendar se je malo pozneje pes vrnil. Radoveden mesar>  pristopi k psu, in vidi, da drži pes v gobcu papir. Vzame list>  in na papirju piše:> >  „Prosim, če lahko daste psu dvanajst klobas in dva kilograma>  svinjskega mesa. Pes ima v gobcu denar za vas."> >  Mesar pogleda in res zagleda denar zraven papirja. Vzame denar, da>  meso v vrečko in potem vrečko da psu, ki jo zagrabi in odnese iz > mesnice.> >  Mesar je bil tako presenečen, da se je odločil, čeprav je bilo že>  pozno, da bo zasledoval psa in videl kaj bo pes naredil.> >  Pes jo je odmahal po ulici navzdol, prišel do semaforja, spustil > vrečko na>  tla, pritisnil gumb na semaforju in potrpežljivo počakal na zeleno > luč.>  Potem je prečkal cesto, mesar pa je hodil za njim.> >  Potem je pes prispel na avtobusno postajo in prebral vozni red.> >  Mesar je osupnil.> >  Pes je počakal na svoj avtobus. Ko je avtobus prišel na postajo, ga je>  pes obšel in pogledal, če je to njegova številka in je ugotovil, da > ni.> >  Ko je prispel naslednji avtobus, je pes še enkrat preveril številko>  avtobusa in vstopil vanj.> >  Avtobus je počasi speljal, pes pa je skozi okno občudoval naravo. Na>  koncu je vstal, šel do vrat in pritisnil na tipko „stop"..> >  Izstopil je iz avtobusa in nadaljeval svojo pot.> >  Mesar je še naprej zasledoval psa, ko je naenkrat pes zavil k neki > bajti.> >  Prišel je do vrat, spustil vrečko s stvarmi, se zaletel v vrata. Nič.>  Potem se zaleti še enkrat na vrata. Nič. V hiši je vse tiho.> >  Pes preskoči živo ograjo, skoči do okna, nekajkrat udari z glavo v>  steklo in se potem vrne do vhodnih vrat.> >  Lastnik bajte odpre vrata, stopi iz bajte in se začne dreti na psa in>  ga brcati z nogo.> >  Mesar začudeno:> >  „ Pa kaj je z vami, vaš pes je pravi genij! Kar zadeva mene, bi lahko>  vaš pes nastopil v kakšni oddaji na televiziji."> >  Lastnik jezno:>  "Brihten? Ta pes? Lepo vas prosim. Že drugič ta teden je pozabil > ključe doma!!!"> >  NAUK:>  Lahko presežete pričakovanja opazovalcev, vendar pričakovanj svojega>  šefa nikoli!  

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
15.1.2009 12:02:42   
mlavla

Mesar je bil presenečen, ko je videl psa, ki je vstopil v mesnico in ga je spodil ven. Vendar se je malo pozneje pes vrnil. Radoveden mesar
pristopi k psu, in vidi, da drži pes v gobcu papir. Vzame list in na papirju piše: „Prosim, če lahko daste psu dvanajst klobas in dva kilograma svinjskega mesa.
Pes ima v gobcu denar za vas." Mesar pogleda in res zagleda denar zraven papirja. Vzame denar, da meso v vrečko in potem vrečko da psu, ki jo zagrabi in
odnese iz  mesnice.  Mesar je bil tako presenečen, da se je odločil, čeprav je bilo že pozno, da bo zasledoval psa in videl kaj bo pes naredil. Pes jo je odmahal
po ulici navzdol, prišel do semaforja, spustil vrečko na tla, pritisnil gumb na semaforju in potrpežljivo počakal na zeleno luč. Potem je prečkal cesto, mesar
pa je hodil za njim. Potem je pes prispel na avtobusno postajo in prebral vozni red. Mesar je osupnil. Pes je počakal na svoj avtobus. Ko je avtobus prišel
na postajo, ga je  pes obšel in pogledal, če je to njegova številka in je ugotovil, da  ni. Ko je prispel naslednji avtobus, je pes še enkrat preveril številko
avtobusa in vstopil vanj. Avtobus je počasi speljal, pes pa je skozi okno občudoval naravo. Na koncu je vstal, šel do vrat in pritisnil na tipko „stop"..
Izstopil je iz avtobusa in nadaljeval svojo pot. Mesar je še naprej zasledoval psa, ko je naenkrat pes zavil k neki bajti. Prišel je do vrat, spustil vrečko
s stvarmi, se zaletel v vrata. Nič. Potem se zaleti še enkrat na vrata. Nič. V hiši je vse tiho. Pes preskoči živo ograjo, skoči do okna, nekajkrat udari z glavo
v  steklo in se potem vrne do vhodnih vrat. Lastnik bajte odpre vrata, stopi iz bajte in se začne dreti na psa in  ga brcati z nogo. Mesar začudeno:
„ Pa kaj je z vami, vaš pes je pravi genij! Kar zadeva mene, bi lahko vaš pes nastopil v kakšni oddaji na televiziji." Lastnik jezno: "Brihten? Ta pes?
Lepo vas prosim. Že drugič ta teden je pozabil  ključe doma!!!"
NAUK:  Lahko presežete pričakovanja opazovalcev, vendar pričakovanj svojega šefa nikoli!  

ma nevem zakaj mi je tako čudno ven vrglo..sem mal popravila,da bo bolj berljivo..vsaj upam..user posted image

< Sporočilo je popravil mlavla -- 15.1.2009 12:03:13 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
15.1.2009 12:05:52   
mlavla
evo Neža je zaspala..vsaj upam..ne grem gžizivat usode in kukat kaj se dogaja za vrati..dokler je takšna tišina..

pina..počivaj...ma vem da je težko..od česa pa maš te bolečine?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
15.1.2009 12:05:53   
Februarka08

Mesar je bil presenečen, ko je videl psa, ki je vstopil v mesnico in>  ga je spodil ven. Vendar se je malo pozneje pes vrnil. Radoveden mesar>  pristopi k psu, in vidi, da drži pes v gobcu papir. Vzame list>  in na papirju piše:> >  „Prosim, če lahko daste psu dvanajst klobas in dva kilograma>  svinjskega mesa. Pes ima v gobcu denar za vas."> >  Mesar pogleda in res zagleda denar zraven papirja. Vzame denar, da>  meso v vrečko in potem vrečko da psu, ki jo zagrabi in odnese iz > mesnice.> >  Mesar je bil tako presenečen, da se je odločil, čeprav je bilo že>  pozno, da bo zasledoval psa in videl kaj bo pes naredil.> >  Pes jo je odmahal po ulici navzdol, prišel do semaforja, spustil > vrečko na>  tla, pritisnil gumb na semaforju in potrpežljivo počakal na zeleno > luč.>  Potem je prečkal cesto, mesar pa je hodil za njim.> >  Potem je pes prispel na avtobusno postajo in prebral vozni red.> >  Mesar je osupnil.> >  Pes je počakal na svoj avtobus. Ko je avtobus prišel na postajo, ga je>  pes obšel in pogledal, če je to njegova številka in je ugotovil, da > ni.> >  Ko je prispel naslednji avtobus, je pes še enkrat preveril številko>  avtobusa in vstopil vanj.> >  Avtobus je počasi speljal, pes pa je skozi okno občudoval naravo. Na>  koncu je vstal, šel do vrat in pritisnil na tipko „stop"..> >  Izstopil je iz avtobusa in nadaljeval svojo pot.> >  Mesar je še naprej zasledoval psa, ko je naenkrat pes zavil k neki > bajti.> >  Prišel je do vrat, spustil vrečko s stvarmi, se zaletel v vrata. Nič.>  Potem se zaleti še enkrat na vrata. Nič. V hiši je vse tiho.> >  Pes preskoči živo ograjo, skoči do okna, nekajkrat udari z glavo v>  steklo in se potem vrne do vhodnih vrat.> >  Lastnik bajte odpre vrata, stopi iz bajte in se začne dreti na psa in>  ga brcati z nogo.> >  Mesar začudeno:> >  „ Pa kaj je z vami, vaš pes je pravi genij! Kar zadeva mene, bi lahko>  vaš pes nastopil v kakšni oddaji na televiziji."> >  Lastnik jezno:>  "Brihten? Ta pes? Lepo vas prosim. Že drugič ta teden je pozabil > ključe doma!!!"> >  NAUK:>  Lahko presežete pričakovanja opazovalcev, vendar pričakovanj svojega>  šefa nikoli!  

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
15.1.2009 12:06:36   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

tak resničen a ne?

< Sporočilo je popravil mlavla -- 15.1.2009 12:07:56 >

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
15.1.2009 12:07:50   
mlavla

dan..

Mi smo imeli v stanovanju malega princa, smo bili kar zadovoljni, smo pa potem vseeno ugotovili, da takšna velekvaliteta tudi ni, kot je cena. Smo pa pustili tam, ker sta fanta zdaj dobila večji postelji in zato tudi omare. Mi pa ni bilo žal, da smo imeli malega princa, ker rešitve pa imajo svetovne.

o hvala za tvoje mnenje...sej cen še ne vem..sam tko kar sem videla mi je bilo všeč...
res pa sem že slišala kar nekaj kritik glede kvalitete..

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
15.1.2009 12:09:10   
mlavla
nič grem kosilo pripravljat...

bodo pa pišančji trakci v gobovi omaki..zraven pa špinačni rezanci..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.