Jancci
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 Najboljš je sebe poslušat sam k se ne znamo...vsi nam pravijo kak bi moglo bit...to je noro, pa ta tempo in vse...in nam nonstop tumbajo kak bi nekaj moglo bit....kako in kdaj morjo otroci jest...pa spat....pa kolk lahko jokajo in kdaj lahk kakajo dreka namalanga zakaj pa more bit tko, kot drugi pravjo? pa lohk men cel svet govori, da je dobro in prav, da pustim otroka jokat ( primer...)...da se more naučit...ne vem česa in dobr, ga pustim, sicer z odporom, ampak če vsi tko pravjo, pa že.....in otrok joka, že prov histerično, men se pa srce trga....ampak drugi majo prav, ane....pa čeprov jaz v sebi čutim da nimajo, da je prov da grem k otroku, da ga vzamem, potolažim, točno vem da je TO TISTO KAR JE PRAV, sam drugi boljš vejo, a ne in parkrat tko, pa adijo materinski čut jaz iz vseh stranoi kasiram neodobravanje, negodovanje, zavijanje z očmi in zmajevanje z glavo tud z lubijem se velikrat ne strinjava, sam je on hvalabogu vsaj tolk, da se da z njim predebatirat zadeve...da je odprt za nova stališča in poglede....in navadno prideva skp pol...sam klinc, poslušam sebe in otroka...in probam narest tko, da bo za otroka dobro....kar pa ni nujno dobro zame ****t ga... Ja, sej, to je največji drek k se tok ljudi "dobronamerno" umešava in hoče pomagat, k oni vejo kaj je najboljš zate in za tvojega otroka. Ravno ti primeri so opisani v tej knjigi.. poslušat moraš sebe in poskusit ignorirat okolico. Čeprav vrjamem da je to ful težko. Že zdaj vidim kako bo moja mati najboljš vedla kaj je dobr za mojega otroka. No, samo tok sebe poznam, da mislim, da bi mi moglo ratat ignorirat in prefiltrirat saj polovico stvari. Upam!!! Ker je bila že zadnjič neki pametna.. da če je bilo za nas tko dobr, bo pa tudi za tega!! Halo? Je pa drek ker smo v isti bajti!! Že itak sem zadnjič zvonc uvedla, ker so mi uletaval non stop.. kr tko neki brezveze. SEm rekla, da rabim malo več zasebnosti, da v bistvu niti naga ne morem od kopalnice do garderobe, ker nikol ne vem kdaj bo na vratih!! Pa sta bla najprej ful užaljena, pol je blo neki časa ql, zdej pa kar z zvoncem v roki (ker je na dalinjca) pride gor in že na poti v stanovanje kao zvoni. Halooo?? Ponavadi pred bajto/stanovanjem pozvoniš in počakaš da nekdo pride odpret al kako?? Ga bom zdej enkrat dol napopala na steno in ma da stoji zraven zvonca. In če men ne pašejo obiski pač ne bom odprla!!! Vsak dan je neki, da hodi tuki gor in me res nervira. Pa še zdej je vsa živčna ker jest še zmeri s tem trebuhom okol skačem... pravi moj, da jih zdej lahko malo razumem!? Zadnjič sva se pogovarjala, da bova kar zaklenila vrata ko bo otrok... da kao ne bo po štengah padu kjub temu, da itak ne bo še hodu. No ja, mal moram jamrat, pa sem glih zdej čist notr padla. Sori. Upam, da ve nimate takih problemov!?
|